- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
karmaresz #937 üzenetére
Eljött a búcsú ideje, így gondoltam elköszönök.
Két hete megjött a Nothing Phone 2 és egyelőre beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Persze hiányzik az a Sabre DAC, és jobban kell a kerti tónál is figyelnem, nehogy beleejtsem, mint egyszer a V50-et, de kárpótol a iphone szinten fluid UX élmény, a döbbenetesen jó, 10-13 órás SOT, a még jobb fotók, az egyedi funkciók és kinézet, valamint az 50 perces gyorstöltés.
Szép volt ez a 10 év az LG-vel.
A V50 azért megmarad és hosszabb utakon innen megy majd a zene a Beyerdynamic fülesekre.
-
gretzky77
veterán
válasz
karmaresz #935 üzenetére
Én még megjelenés környékén használtam a Nothing Phone 1-et, és azt kell mondjam egy nagyon jó és kellemes készülék volt már az is! Sajnos az LG kivonulása rettentően rossz, én mindig is szerettem a gyártót és sok készülékem volt tőlük, de sajnos tovább kellett lépni. Sűrűn cserélgetem a telefonjaimat de az LG-t mindig visszasírom.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
karmaresz #931 üzenetére
Az az értelmezhetetlen hátuljú, mindenféle koncepciót nélkülöző bazári, ledes semmifón lenne az utolsó, amit megvennék.
Pedig aztán a samsungokat sem utálom kevésbé. Azt sem vennék a soha a büdös életben. Egy két gyártó kiesik és máris jelentősen leszűkült a kör, majdnem nincs mit venni... Én a V50 mellett egy Redmi Note 10S-t használok, 6/128-as. Igazából, amire kell teljesen megfelel. Szerencse, hogy nem vagyok hc júzer. Akinek V50-e van, azért vette, mert ezt akart venni. Megszokik az ember egy bizonyos szintet és utána már nehéz lejjebb adni. De ilyen tudású telefonok meg csilliárdokba kerülnek. Nem egyszerű ez.
-
David3
őstag
válasz
karmaresz #931 üzenetére
Ha az egyedi vonal felé indulnék el, én szerintem Asus RogPhone-t vennék. A legújabbak már talán nem is annyira gamer, inkább felsőkategóriás telefonok, amikkel jó játszani is. Van jack, IP-védelem (pontosan nem emlékszem milyen), egyedi megjelenés, plusz ott is van a hátlapon valami makró, amivel különféle dolgokat lehet megjeleníteni.
-
karmaresz
senior tag
válasz
karmaresz #927 üzenetére
Tovább kutakodtam hétvégén a megfelelő V50 utód iránt.
Sajnos van egy olyan lövésem, hogy mindig az egyedibb, különlegesebb, fősodortól eltérő telefonokat kedveltem (Sony J5, Siemens SX1, Nokia 6500, Iphone 3GS -akkor az volt még-, HTC Nexus One, LG G2, G4 -imádtam a bőr hátlapot-, V20 és most már 5. éve a V50), ebbe pedig a Samsung vonal nem nagyon illik bele.
Próbáltam megemészteni a S23-at, tapogattam, győzködtem magamat, de egyszerűen nem akarja bevenni a gyomrom, agyam, lelkem. Pixel 7 melegszik, nem túl acélos a töltési sebesség, illetve bár 5G mintha már lenne, de a hivatalos itthoni támogatás hiánya elbizonytalanít. Kínai gyártókat elvből igyekszem kerülni, szóval eléggé lecsökkenttem a potenciális lehetőségek számát.
Már éppen kezdtem feladni a dolgot és beletörődni abba, hogy nincs alternatívája a Samunak, mikor szembe jött a Nothing Phone 2. Hallottam már a gyártóról és Carl Pei-ről is, de valahogy eddig a látómezőmön kívül maradt a márka. Most viszont utánajártam alaposabban, megnéztem pár tucat youtube videót, olvasgattam itt, valamint Redditen és mi tagadás, beleszerettem. A telefon tervezési filozófiája, a dizájn, a stock Androidra ültetett, villámsebes UI, a jól teljesítő akksi, a három főverzió, az adaptív kijelző és a korrekt ár is eléggé meggyőzött. Vannak persze negatívumai, mint az e-sim támogatás, az IP68, vagy a jack hiánya -a jack és a Sabre DAC az nagyon fog hiányozni, de megtartom a V50-et tartaléknak és mobil zenehallgatásra-, viszont ezek most nem deal-breaker dolgok nálam. Tudom, vannak, akik bazárinak tartják a hátlapot és a Glyph funkciót, de nekem kifejezetten tetszik és ez az egyik key selling point.
Úgyhogy, ha nem jön szembe velem a következő hetekben egy szép állapotú, EU-s V60, korrekt áron, akkor jó eséllyel a Phone 2 lesz az utód. Már csak azt kell kitalálnom, hogy a fehér, vagy a grafitszürke verzió legyen a befutó.
-
David3
őstag
válasz
karmaresz #927 üzenetére
Annak idején én a V50-nel szemeztem, de akkor már rossz hírek jöttek az LG-ről, aztán miután a V60 megjelent, már biztos volt, hogy megszűnik a telefongyártás. Ennek ellenére még utána pályáztam a V60-ra is, de aztán váltottam. Mindkettő jó választás lenne, az újabb Pixelek már elég jók.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
karmaresz #862 üzenetére
Downgradeltem 9-re.
Nekem hiányzott a fényképezőnél, hogy nincs ott a 3 piktogram és csak egy van helyette. De nagyon különbséget nem vélek felfedezni a 9, 11 és 12 közt. 11-el vettem, frissítettem 12-re, majd visszamentem 9-re. De tartaléknak minden rom-ból van a gépemen, 9 -> 12-ig bezárólag, ha úgy adódna...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
karmaresz #846 üzenetére
Mivel én komplett motyót vettem, makulátlan állapotban, jó áron, tuti nem fogom mostanában lecserélni semmire. Minek? Mit tud egy mostani több 100ezres teló pluszban,. amit ez nem tud és annyira fontos lenne? Semmit!
Ha valamikor odáig fajulna a dolog, hogy váltsak (fogalmam sincs, mire?), akkor sem fogom eladni.
Ebben a telóban mindent megkaptam, amit szerettem volna.
De a fotós részének örülök a legjobban. itt tényleg minden megvan. Normál+széles+tele. Raw képek, manuális mód fotózásnál és videózásnál is. Portré mód és egy csomó extra fícsör.
Az aksi nálam parádés. 5 kibszott naponta töltöm.Most van a teló 50%-on, két és fél nap után, 2,5 óra sot-al. De mint feljebb írtam, ha sokat használom, 2-3 nap alatt simán összejön 6,5-7 óra sot. De ha nem fényképeznék, videóznék annyit, még talán több is.
A V60-bvan nem látok annyi pluszt (vagy inkább semmit) és nerm is annyival fiatalabb, hogy érdemes lenne az utódnak. Persze, jó áron az is jó lenne. -
adrus
csendes tag
válasz
karmaresz #701 üzenetére
Az akksi témához nem tudok hozzászólni talán annyit, hogy nekem is szűk egy nap. 4 óra SOT, Spotify plusz Garmin óra folyamatosan rajta. Az enyém 2020 decemberi. Elég friss szerzemény
A márkaszerviz gyorsasága szerintem abszolúte kielégítő. Én hátlapot cseréltettem decemberben. Felküldtem postával, ők pedig a javítás után ingyen vissza. Ha jól emlékszem max. egy hét alatt megforult a teló oda-vissza. -
MaxxDamage
félisten
válasz
karmaresz #622 üzenetére
Alliról van, majd kiderül milyen lesz (30-50 nap) és megírom mindenképp, addig marad rajta a fólia (ez is jó) ami a karcokat gyűjti, de az esés/töréstől nem véd.
V50 -re nem is próbáltam (így van 2 db) a Hydrogel felrakást, V30+ amin nem sikerült 1 db (még van 1 db) és sima 9H üveg lett felrakva arra...az a biztos, bár a széleket nem védi.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest