- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
válasz
gretzky77 #560 üzenetére
Én is úgy számoltam, hogy egy Android főverziót még kapni fog. Nem is emiatt kérdeztem inkább a biztonsági frissítések miatt. Ezen a téren a Sony Xperia Z2-vel nagyon megjártam, de ez már a múlt. Kijelzővel kapcsolatban amire gondoltam az ebben a videóban 3:19-nél látható. [link]
És, hogy miről váltanék? Most egy Xiaomi Redmi 5A-t nyúzok, kényszerből.Ez a gyerkőcé volt csak megígértem neki, hogy megkaphatja a Redmi Note 8 Pro-mat és hát ígéret szép szó,..... Szóval az elmúlt 11 hónapban a Redmi Note 8 Pro-t használtam. Itt ami zavart az a MiUi agresszív memóriakezelése volt. Mindig bezárogatta az alkalmazásokat még azokat is, amiket lelakatoltam. Apropó! Memóriakezeléssel hogy áll a V50?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged