- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #418 üzenetére
Pontosan, apróság, de mégis milyen hasznos kis opció lenne, az S9+-nál még minden volt, led, AOD, világító szélek, de már ők is hanyagolnak.
-
törölt tag
válasz
Remekelek28 #414 üzenetére
Tudom mi a lényege az AOD-nak.
Az emberek jó nagy százaléka ha leteszi a telefont, akkor a hátlapjára teszi, és ha teszem azt hosszú percekig, órákig nincs aktivitás a telefonnal, akkor miért/kinek világítson az AOD?
Ha meg a közelébe ér az ember, csak megpöccinti a kijelzőt, és lám minden látható, és az értesítő ledről még nem is beszéltünk, természetesen a Samunál is lehet folyamatossá tenni a kijelzést, nincs ezzel gond, csak számomra, és szerintem sokaknak, egy hasznos ficsör. -
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #389 üzenetére
Itt az oldalon most is van több eladó, ráadásul jó áron én biztos nem szüttyögnék verizonos vackokkal!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #389 üzenetére
Szia a felbontás állítható igen, 3 variáció van. Én nagyon sokat használom a telót, általában 30-40 óra alatt az 5 óra képernyőidő meg szokott lenni, de 1 nap alatt az 5,5-6 óra sima ügy, de ez ugye nagyban függ a használt appoktól is!
Itt aprón nem néztél? A jó múltkor volt több is, bőven 200 alatt -
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #386 üzenetére
Light manager2-t próbáltam az megy és paraméterezhető! A különböző egyéni színárnyalatokat nem próbáltam, de a programban lévő gyári színek mennek!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #386 üzenetére
Hát mondjuk oké,hogy nem kell a tok viszont nem sokkal többért kapnál itthon EU modellt garival! Annyival nem olcsóbb, sztem!
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #384 üzenetére
Sztem nem megy fel EU rom de xda-n nézz utána!
Az 5g LED több színt tud, hogy a light manager kezeli e azt nem tudom, ha lesz egy kis időm megnézem neked!
Mennyi lenne a sprint V50 ha nem titok!? -
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #382 üzenetére
Szia van egy külföldi telegram csoport, ott elég sokat írkálnak ilyen dolgokról! Leírás alapján a 4g-vel nincs gond tudja a b20-at az 5g már más kérdés sztem és a csoportban elég sokan írják, hogy főleg a sprint variáns macerás! Eu-s kdz ha jól tudom nem megy fel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest