- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz
Cranberries #576 üzenetére
Olvass vissza tavaly novemberre, decemberre. Emlékeim szerint akkor megosztottam néhány screenshot-ot. Nekem akkor kiváló értékek jöttek ki, de egy év után, belakva, sőt "túllakva" a rendszert is nagyon meg vagyok elégedve. Egyébként az LG rendszeresen küld figyelmeztetést, ha valamelyik alkalmazás a háttérben nagyon meríti az akksit, vagy komoly adatforgalmat generál.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
pl.
-
gretzky77
veterán
válasz
Konkrétumot nem nagyon tudok írni, én pár hónapja eladtam, de a napot mindig bőven bőven kibírta nem ritkán 5-6 óra Sottal! De én valóban sokat használtam, sokat nyomkodtam!
-
gretzky77
veterán
válasz
Cranberries #566 üzenetére
Tudomásom szerint az is oled! Az üzemidő az amire sztem nem lehet panasz! Nagyon jól optimalizált a rendszer és sztem tényleg nagyon jól bírja, pedig én tényleg sokat használtam és nem kapcsolgattam semmit! Mindig ment mobilnet, gps és egyebek!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Cranberries #561 üzenetére
V50 esetén memóriakezelésre (sincs) nincs panasz, megfelelő!
(mint minden V szériás LG esetén) -
gretzky77
veterán
válasz
Cranberries #558 üzenetére
Régebben nem volt a frissítések terén túl acélos az LG, viszont igen igen ritka volt a bug, de V50 esetén tapasztaltam,hogy az ígéreteknek megfelelően javítottak ezen és a biztonsági patch-ek szépen jöttek 1-2 havonta, főverzió terén lassabb a dolog, cserébe tényleg elég stabil és megbízható a rendszer! Hozzáteszem szerintem már közel sincs annyi újdonság a főverziók között, hogy ezen kelljen görcsölni, 11-et biztos megkapja sztem!
Egy viszont kérdés! Miről váltanál?
-
karmaresz
senior tag
válasz
Cranberries #558 üzenetére
Ha google szintű frissítésekre vágysz, akkor nem ez a telefonod, de pár havonta azért jönnek patch-ek. A rendszer stabil, nekem különösebb gondom nincs vele. Még egy főverzió várható.
A készülék vízálló, porálló és valami katonai szabványra is minősítették, így rés miatt nem aggódnék. Levettem a tokot. Egy nagyon pici, körömmel is alig kitapintható mintha lenne. -
karmaresz
senior tag
válasz
Cranberries #551 üzenetére
1. Rendszeresen használom akár 3-4, vagy több órás navigációra is. egy év alatt semmi beégést nem tapasztaltam.
2. Ahogy gretzky77 is írja. Ez egy kicsit nekem is hiányzik, mert a korábbi V20-ban volt. Néha használtam.
3. Nálam nincs zavaró hézag. -
gretzky77
veterán
válasz
Cranberries #553 üzenetére
Igen, nekem Volte működött! Csak be kell kapcsoltatni a Telekomnál illetve újabb sim kellhet hozzá!
-
gretzky77
veterán
válasz
Cranberries #551 üzenetére
Szia!
1. Több mint 1 évig használtam és nem kíméltem, igaz több órás navi ilyesmi nem volt, de semmilyen beégést nem tapasztaltam!
2. Röviden nincs! Bővebben: létezik belőle koreai piacra szánt modell abban van fm rádió, az EU modellekben nincs
3. A jelentős hézag erős túlzás vagy csak azt a modellt érintette, de minimális fényszivárgás előfordulhat, nagyon minimális nálam is volt de csak miután kerestem, találtam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest