Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Első dolgom megköszönni az összefoglalót, és gratulálni az alaposságodhoz.

Másodsorban, a polarizált szemüveg témához szeretnék szólni.
Maximálisan egyetértek E2E4 sporttárssal, ez a torzulás - ha egyáltalán annak lehet nevezni - gyakorlatilag elhanyagolható.
Számomra ez sokkszerű élmény volt anno, mikor először találkoztam vele a Sony Z3C-n. Előtte iPhone-jaim voltak, azokon semmi ilyen jelenség nem volt érzékelhető, ezért teljesen paffá lettem, mikor a Sony-t elfordítva a navigációhoz, konkrétan eltűnt a tartalom a kijelzőről, csak a fekete űr tátongott a térkép helyén. Azt se tudtam, hogy ez most mi, rossz a telefonom, vagy mi van?
Később, mikor rájöttem az okra, kutakodni kezdtem és az a tapasztalat, hogy készülékenként, de még inkább panelenként eltérőek az eredmények.
A V10 az egyik legjobb a mezőnyben, ez a kis árnyékolódás, ami itt fellelhető, a cipőjét se kötheti meg mondjuk a HTC 10 teljes elsötétítésének - ráadásul ott álló helyzetben jön elő! -, bár ott sem minden panelnél tapasztalható (több beszállító termékével szerelik a telefonjaikat). -
tothak
tag
Üzemidő:
Valójában ezt a kérdést azért mondtam, hogy esetleg érdemes megemlíteni, mert nálam pl egy meglepő változás volt. Arra készültem a forum alapján, hogy az üzemidő nem lesz túl acélos. Olvasgattam, hogy az átlag sot 2,5 és (akkor még) 4 óra között mozog. Gondoltam is magamban, hogy ezzel akkor nem lesz gond, mert az enyém is kb ennyit tud. Az egyetlen apró probléma csak az volt, hogy ugyanazt a SOT-ot 12-16 óra üzemidővel hozta.
Félreértések elkerülése végett, nem csapott falhoz a dolog, mert amúgyis mindig töltő közelben vagyok (vagy ha tudom, hogy kínos lehet, akkor viszek külső akkumulátort), csak ugye az őszinte meglepődés, hogy 8-10 óra üzemidő van, akor én 12-16-ra számítottam.. ez minden ok, ami miatt felvetettem a javaslatot
Alapvetően nekem sosem produkálta egyetlen telefonom sem a többiek által írt üzemidőket, szóval ilyen szinten nem áll szándékomban beleszólni a mindenki dolgába. De gondoltam egy viszonyítási alapnak jó lehet a dolog. Természetesen tény, hogy nem lehet megfogni a kérdést, mert ahogy írtad is, felhasználó és egyben felhasználás függő is a dolog.Polarizált szemüveghez:
Tény, hogy technológiai sajátosság, de az emberek alapvetően nem ismerik az aktuális technológiákat (tekintve, hogy lassan már annyi féle kijelző technológia van, mint amennyi telefon). Én sem tudtam, hogy ez a telefon ennyire el fog térni az előzőmtől. Bevallom őszintén, hogy én úgy voltam vele, hogy ha egyszer ezt már megoldották házon belül, akkor a folyatások már tudni fogják. Hát benéztem. Nem csap falhoz ez sem, mert spciel csak navigálásnál lehet gond, de mad állítva használom a telefont akkor is. Ellenben alapvetően az üzemidőhöz hasonlóan, ez is meglepetésként ért az elődje után. Valószínűleg lesznek páran így ebben a kérdésben is. Ezért javasoltam a megemlítését. (És azért azt se felejtsük el, hogy ez egy olyan kérdés, ami nem zavar addig amíg, bele nem futsz a problémába, ezért nem is keresel rá külön. De ha itt le van írva, akkor lehet döntő szempont a vásárlásnál is, és nem jöhet ide senki, hogy "mi ez a szar, miért nem mondta senki, hogy ez ilyen?")Android wear:
Nem közvetlen V10 téma ez tény, azért említettem csak meg, mert nálam pl hatalmas volt a várakozás a kérdésben. V10 téma amúgy azért lehet, mert rendszermódosításokban keresendő a probléma forrása (gondolok itt ugye arra, hogy hogyan lett átszabva az android az LG által). Ezt azéert tudom, mert az LG G3-on volt pl CM13 is, ami alatt tökéletesen és gyorsan működött a óra, ellenben a gyári rendszeren, lassú volt mint a veszedelem. Ebből számomra az következik, hogy valószínűleg LG szintű a dolog. Ezért gondoltam, hogy esetleg erről is lehet egy fél mondat akár a GYIK, akár a Specifikáció részben (ha kerül esetleg bele olyan hogy csatlakozási lehetőségek).
Gondolok itt valami olyan szövegre, hogy
"Adakommunikációs szempontból az időszak csúcskategóriás telefonjainak felszereltségét kapjunk. Van itt 802.11a/b/g/n/ac-es kétcsatornás WiFi, A-GPS, GLONASS, Beidu képes helymeghatározás, Cat. 6-os 4G/LTE mely elméletileg 300 Mbps sebességre képes (a telefon NanoSIM kártyád fogad), továbbá 4.1-es Bluetooth (ami android wear esetén előnyt jelenthet, de alapvetően a rendszer sajátosságai miatt még mindig küzködhet sebességbeli problémákkal) és ha valaki még használja erre a célra, akkor infra porttal is küldhet adatokat (de távirányítóként is használható ez a "feature").Összességében viszont csak ismételni tudom önmagam, miszerint szépen megszerkesztett munka és csak köszönni tudom a kitartásod és fáradozásod

-
Mai első "töltés" 7%-on csatlakoztattam a töltőt és 1hr 6min alatt lett 100% a telefon töltöttsége.
A telefont amire használtam: belakás - updatek, stb, messenger, chrome böngészés , wifi és 4g/lte-n <<--->> főként ezek voltak használva és SOT: 4hr+ kijelző idő (ami nagyon jó) így elsőre 90% -tól indult a merülés! (nem 100% -ról)

/csak, hogy legyen valamiféle viszonyítási alapom a G4 -hez.... hát ez eddig talán jobbnak is mondható, mint a G4 volt (battery time) , mert volt nyúzva rendesen és a battery %-ok nem igazán mentek lefelé.... nagyon jól bírta! vagy mert még új a cucc?
(majd kiderül)
/L
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Később, mikor rájöttem az okra, kutakodni kezdtem és az a tapasztalat, hogy készülékenként, de még inkább panelenként eltérőek az eredmények.

(majd kiderül)
/