Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Az ujjlenyomatra mar sok valaszt kaptal, en sem tudok mast mondani, szerencsere nalam ilyen meg nem fordult elo. A smart settingshez: Az nalam is elo szokott fordulni, hogy az elore beallitott, "biztonsagos területen" megis keri az ujjlenyomatot. Szerintem ez azert lehet, legalabbis azt vettem eszre, hogy ezt olyankor csinalja, amikor lakasban/zart helyen vagyok. Ilyenkor nem talal muholdat a gps es nem tudja azonositani a koordinatakat. Szabadban meg sosem fordult elo, hogy ne mukodjon, ezert gondolom, hogy a zart ter/gps jel hianya okozza a problemat.
Szerk: most olvasom, hogy ugyanezt irta E2E4 kollega az uccso bekezdésben, szal mar ketten tettuk le a voksunkat e mellett

-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Szia!
Jómagam nem tudok kellő számosságú tapasztalattal rendelkezni, de egyszer tapasztaltam már az általad leírtakat. (Fürdőben amikor letettem, elővigyázatosságból beélesítettem az ujjlenyomat zárat és ki is kapcsoltam a telefont. Bekapcsoláskor csak a kóddal engedett be. Én a tesztelés miatt még 5.1.1 Androidot használok, de amint lesz rá időn, teszem fel a 6.0-t (leginkább a Hi-Fi üzemmód miatt.)
Szerintem tothak fórumtárs hibakereső módszerét célszerű először kipróbálni. Olyat már én is tapasztaltam sima dupla koppos lezárásnál, hogy a marhabőr tartóban a bőr belső finom része csinál a telefon egy "dupla koppot" amikor betoltam vagy kihúztam onnan, persze ezen felület nyilván kellően érintkezik a kijelzővel. (Én megnéztem a proximity szenzor-t nálam az hibátlan.) De mivel még nem volt lehetőségem olyan sorozatos hiba produkálására, amiről te írsz, így eddig nem is nagyon foglalkoztatott az ügy.
Szoftveres hibakeresésnél (estleges összeakadás kiderítésére) ajánlott tesztelni a telefon Safe mod-ban való elindítással. Ha akkor is produkálja a hibát, akkor egy esetleges app akadás gyanúja kizárható.
Még egy kérdés: írtad, hogy használod a Smart setting-et, ami ugye hely alapú, ami lehet csak GPS jel alapján is beállítva. Egy kellően árnyékolt épületben akár ez is lehet egy probléma forrása, - Smart Settinges opcióban, hely alapú ujjlenyomat zárás esetén.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Szia!
Nálam az ujjlenyomatolvasó rakoncátlankodása, a NOVA launcher miatt törtenik, mikor a képernyő lezárását a 2koppos megoldással oldom meg (kivéve ha, az értesítési sávra kopogtatok). 2Kopp után mindig kódot kér. Tehát a nova akad össze a dolgokkal. Eddig 1 frissítés sem orvosolta eme problémát. -
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
sixpax kérdéséhez még:
milyen launchert használsz? -
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Melyik droid, 6.0 vagy még az 5?
Nálam az elején néha szarakodott az ujjlegyomat azonosító, viszont mióta frissítettem villámgyors lett...és nincs ilyen gond, mint nálad. -
manoarc
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Nálam hasonlókat akkor produkált amikor elrontottam vagy a kódot vagy az ujjamat pl. rosszul helyeztem rá az olvasóra. Egy ilyen akció után mindig össsze vissza működött hol jó volt hol nem.
Ha sokáig nem rontottam el se a kódot se az ujjlenyomat leolvasást akkor volt,hogy napokig jó volt.Én sem vagyok biztos benne,hogy 100%-osan jól működik ez a dolog , de mivel Én nem használom ezt a fajta lezárást kikapcsoltam így nem is zavar. Persze ez nem megoldás ...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Gurulunk, WAZE?!
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő