- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5558 üzenetére
Vagyis a legtobb alkalmazasnal, amik vilagos hatteruek, nem is olyan zavaro...
Ezert mondom, hogy SZERINTEM kicsit tul van ez lihegve, en ezert biztos nem adnam szervizbe az erintetlen telomat, hogy ki tudja milyen idegallapotban lévő verpistike ossze ganyolja
Ez persze csak a sajat, szubjektiv velemenyem
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #5537 üzenetére
Az más kérdés, hogy az újjal is ugyanolyan lesz pár hónapon belül
Nem értem ezt a nagy "beégés mizériát"... Ez nem olyan beégés, mint anno samu s2-n volt, hogy az beégett, aztán az ott is maradt... Ez meg eltűnik pár perc alatt, ahogy olvasom, mert engem még nem érint... Ezzel én úgy vagyok, hogy ennél nagyobb baja sose legyen -
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #5235 üzenetére
Ez a "tegyükrizsbeatelót" egy idióta urban legend, inkább ártasz vele, de semmi esetre sem használ... A neten persze terjed a hülyeség ezerrel, a következő az lesz, hogy a rizs megöli a rákot...
pl: [link]
-
zoleeno1
veterán
+1
Az első olyan telefonom, ami több mint 1 éve megvan, nem lassult egy cseppet se, nem kellett rootolnom, hogy normálisan használni tudjam. Pedig előtte is csak prémium kategóriás telóim voltak. Ez lesz az első telóm, amit addig fogok használni, amíg be nem hal, össze nem törik, be nem ázik, stb
-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07 #5186 üzenetére
és azóta "rózsaszínben" látod a világot?
egyébként grat hozzá -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5163 üzenetére
Nem
Asszem csak annyi, hogy kicsivel vékonyabb és lekerekített a széle.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5158 üzenetére
Igen, sajnos ez is "csak" a 9H és nem a 9H+ verzió, azt már sajnos sehol sem lehet kapni... Szerencsére gretzky77 kollégának még volt 1 bontatlan elfekvőben a +-ból, ami már a fiók mélyén csücsül, ha a mostani megadná magát
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5124 üzenetére
-
zoleeno1
veterán
Ugye úgy van, hogy a bootloop hibára LG 2 év kiterjesztett garit vállal, nem pedig az alap 1 évet? Valahonnan ez rémlik, valaki plz erősítsen meg
-
zoleeno1
veterán
válasz
darthsmoke #5107 üzenetére
Ennél jobb kijelző?
Az érdekes... Mégis miben?
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
Beállítani sehol nem tudja, csak nem a gyári töltővel tölti, hanem egy másikkal, kisebb amperen
Én is úgy tudom, hogy minél lassabban töltjük, annál kevésbé ártunk az aksinak... Ezért amikor csak tehetem és időm engedi, én a mai napig a régi Samu S2 töltőjével töltöm, ami 0,7 A-es. Ha egész éjjelre dugom fel, akkor mindig csak azzal. (Igaz már celluxozva van mind a 2 vége, mert megtört a szigetelés, de még működik)
-
zoleeno1
veterán
válasz
Litván Zongora #4842 üzenetére
+1, anno a samu S2 amoledje égett be fűnek-fának, nekem is az volt, de nem volt vele ilyen gondom... Ennél hogy néz ki a dolog?
-
zoleeno1
veterán
Innen is +1, ez lesz az első telefonom, amit nem cserélek le 1-1.5 éven belül. A V30-at (ha lesz) tuti megvárom. Az akku engem sem nagyon érdekel, töltöm amikor kell
Azon viszont agyalok, hogy rendelek hozzá egy gyári pótaksit, ha a mostani bexarna. Ki tudja meddig lehet kapni hozzá.
-
zoleeno1
veterán
Más: Most lusta vagyok keresgélni a neten, sorry... lehet már tudni valami pontos infót, hogy mikor kapjuk a nugátot?
-
zoleeno1
veterán
Egyszeruen csak xar helyen vagytok/jartok, felem semmi gond a Trevel sem
-
zoleeno1
veterán
Akkor sajna ez az ötlet nem vezetett eredményre
-
zoleeno1
veterán
Egy gondolat: Anno sokan vissza raktátok a V20a verziót, mert gond volt a hálózattal. Nekem ilyen problémám nem volt, keveset utazom, ahol igen, ott meg nem vettem észre, így maradt a 20c. Akinek merülés problémái vannak nem V20a-t használ?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #4606 üzenetére
Ez eléggé... Nem haldoklik az aksid?
-
zoleeno1
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz #4450 üzenetére
Keresd meg itt ph-n fagyalllo kollégát. Nekem anno G3-nál LG szerviz ajánlatának kb a feléért cserélte a komplett kijelzőt, gyári alkatrésszel. Asszem 25k volt a G3-hoz.
-
zoleeno1
veterán
Jaja, garvesztéssel jár, ezért írtam, hogy saját felelősségre
Azt nem tudom, hogy lehet e zárni utána, annyira nem érdekelt a dolog, hogy utána járjak.
Csillag01: Az mindegy, hogy mi a rom régió jelölése, kb ugyanaz a német rom, mint a cseh. Nálam is otán frissült anno V20C-re, pedig elvileg román régiós a telóm
Egyébként (#4421) hard74 kolléga által linkelt oldalon ott van a német V20C is.
-
zoleeno1
veterán
Ennek az volt a lényege, hogyan tette rá a B20-at. Ebből pont az derül ki, hogy vissza kell menni 5.1.1-re, hogy rootolni tudja, mert ugye kellett a root a B20 "varázsláshoz". Az unroot lépést kihagyva is el fog veszni a root. Egy szóval nem, nincs root 6.0-ra
(Hozzáteszem az első telefonom, amin nem érzem a root hiányát, tökéletesen működik a nélkül is, hogy mókolnám
)
-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07 #4398 üzenetére
Csak ez zabálni fogja az akkut mint az állat... szerintem...
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4378 üzenetére
Na erre ranezek en is, koszi!
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
+1, nálam is xarakszik a chrome is... Nem tudom mi van ezekkel a fejlesztőkkel, de én nem akarok béta tester lenni...
-
zoleeno1
veterán
Köszi a válaszokat!
(#4357) saddybaddy: Auto frissítés nálam is tiltva van, csak én balga feltoltam az újat... Nem tudod véletlenül melyik az a verzió, ami még "normálisan" - már amennyire ez facsétól lehetséges - működik?
(#4358) koxx: +1, én is hányok az új vibertől... (is)
(#4359) stemplar07: Megvan a swype is, de nekem a swift jobban bejött, mindig azt használom. Ahogy azt saddy is írta, nem a bill hibája...
-
zoleeno1
veterán
Skacok, nektek ez a retkedék face messenger nem akad mostanában? Nekem hetek óta lagol mint az állat amikor gépelem be a szöveget... Ha bezárom alkalmazások közül, akkor egy darabig jó, de nem sokáig... Más is tapasztalt ilyet? Gyári lg billel és swiftkey-el is egyaránt csinálja a kcsg...
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Próbáltad kikapcsolni-bekapcsolni?
Aksi mennyi idős? Első körben én nyomnék neki egy factory resetet...
-
zoleeno1
veterán
válasz
stemplar07 #4196 üzenetére
Eredeti, LG aksihoz tudsz linket adni?
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #3460 üzenetére
Jaja, 1x hátlappal raktam fel, de úgy nagyon szorult és látszott is, hogy valami nem kóser, a felső perem kb nem is ért túl a kijelzőn. Aztán levettem a hátlapot és így már okés. Tuti így kell használni
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #3449 üzenetére
Az enyemen szerencsere nincs ilyen, de a hatuljat 1 nap alatt sikerult megkarcolni egy kb 2 centis csikban
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #3431 üzenetére
+1,en tegnap vettem at, tenyleg minosegi darab! Arra azert kivancsi leszek, h mennyire fog kopni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2991 üzenetére
Ez a nesze semmi fogd meg jol
Na mind1, amire nekem kell, boven eleg az apex is
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2972 üzenetére
Megis mivel jobb? Kifejtened?
-
zoleeno1
veterán
Apexbol en a freet.
Nem okozhat kart, amennyiben nem valami 200 ft-os kinai csoda, arra en nem mernem radugniSot, ahogy a kollega is irja, az akksinak kulon jot tesz, hosszabbitja az elettartamat, ha kevesebb amperrel toltod. En pl egy samsung toltovel toltom szinte mindig, amit meg az S2-hoz kaptam, 0.7-es.
-
zoleeno1
veterán
válasz
saddybaddy #2961 üzenetére
+1, En Apexet hasznalok evek ota minden telomon, a testreszabhatosaga miatt, semmi fele lassulas. Sot, csamcsungokon egyenesen kellett, mert gyorsabb volt, mint a gyari tacsviz
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2891 üzenetére
Használd egészséggel, mondtam, hogy azzal nem lősz mellé, nálam van vagy 3 itthon
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
En siman feltoltam ugy, hogy csak azokkal a "kendokkel" toroltem at, ami alapbol a nillkinhez volt. 1x a nedvessel, utana a szarazzal, aztan meg atmentem rajta azzal a "ragacsos izevel", muanyag darabbal amit adtak hozza (nem tudom mi a neve). Utana fel az uveg es tokeletes, por mentes. Siman a szobaban az iroasztalnal, nem steril korulmenyek kozott
Ja es a kamera lencsere is ragasztottam foliat, mert azt is adtak hozza.
Mas: Nektek nem csinaltal olyat a telo, hogy nem reagalt az ujjlenyomat olvasora, sem a szamzarat nem engedte beutni? Nekem mostanaban vagy 2x csinalt ilyet zsebbol eloveve. Csak restart segitett. 5.1 alatt nem volt ilyen, csak 6.0-nal.
-
zoleeno1
veterán
Ha a kezedben lesz, akkor meglatod, hogy audio kepesseg ide vagy oda, imadni fogod ezt a telot
Tenyleg nagyon el van talalva minden szempontbol. Premium anyaghasznalat, villamgyors, sehol egy roccenes. Hosszu evek ota csak csucskategorias keszulekeim vannak,de ez az elso, ami valoban teljesen bug mentes. Ha 4000es akku lenne benne es le is tudna szo..ni, kirugnam a baratnomet, annyira jo
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2540 üzenetére
Ez egy hulladek, en nem dugnam ra a telomat
blitzwolf, amit irtam, bangoodon pl
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2536 üzenetére
Blitzwolf kabel, bangood
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #2515 üzenetére
Akkor allitsak ki a tényleges szamlat es elutalod, utana rendelik...
-
zoleeno1
veterán
válasz
gidion90 #2494 üzenetére
Azt
Legalábbis egyáltalán nem vészesen. Nyilván ilyen igénybevételnél melegszik valamennyire, de nem volt tűz forró és bírta is simán.
(#2495) OPiiPO: Szerintem innen senki sem használt még utángyártott aksit, szal nem tudjuk a választ. De ezek a no-name fosok általában még annyit sem tudnak, mint a gyári.
-
zoleeno1
veterán
Jajj de jo, igy nem kell agyalnom egy percet se, marad a v10
amugy az N-t tuti megkapjuk meg is (szerintem
)
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #2450 üzenetére
Szakember nem vallalja biztosan kulon, csak kompletten csereli a teljes kijelzot.
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #2439 üzenetére
A garancia "az ellen nem véd"
Keresd meg itt a forumon fagyalllo kollagat, nagyon profi.
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #2345 üzenetére
Adott napot csak úgy, ha a hívásinfóban össze adod szépen az aznapi időtartamot. Az összeset: tárcsázó/hívás beállítások/hívás időtartama
-
zoleeno1
veterán
Hogy is mondjam... Minden tiszteletem Legendd fórumtársé, de vannak ebben a tesztben furcsaságok
(#2304) tetobau: Mármint mit mire alapoznak? Ha arra gondolsz, hogy a H962-ből is elő csalogatható root után a B20, akkor azt arra, hogy ez van a H961N esetében is. Összefoglalóban le is van írva. Az "esetleg" pedig azért van ott, mert ez sem biztos, szerintem senkinek nem volt még itt ez a típus. Utána kéne nézni, mondjuk xda-n, de ezt tegye meg az, akinek szüksége van rá
(#2305) koxx: jaja, mobilnet lényegesen jobban szívja, mint a wifi, ez tény. De szerintem cirka 4.5 óra így is benne van.
(#2306) dalek: Senkinek nem volt még ilyen problémája itt szerencsére. Első körben próbálj meg egy factory resetet. Lehet valamelyik app csinálja. Aztán használd pár napot "szüzen", ha úgy is csinálja, akkor szerviz.
-
zoleeno1
veterán
Hehe
Greenifyvel mint mondtam azt tudod csinalni, hogy kiraksz egy ikont a képernyőre, amire rabokve lezarja a képernyőt, valamint egyben lefagyasztja azt/azokat az alkalmazast/alkalmazasokat, amiket nem akarsz, hogy a hatterben fussanak. Lasd pl. facebook, ami zabalja az akksit. Ez eddig tokeletesen mukodott, illetve most is mukodik, csak az ujjlenyomat olvasoval nem tudod utana nyitni.Launcher: En miota az eszemet tudom, Apex-et hasznalok. Regebben mar csak azert is, mert gyorsabb volt a gyarinal (foleg anno samsungoknal). Valamint szeles korben testre szabhato. Pl nekem az ikonok szama a fokepernyon 8*5, szemben a gyari nemtudommennyivel, de ott kevesebb
Ilyesmi miatt, de van meg par dolog, mondom nagyon szeles korben testre szabhato. Itt egy kep, hogyan is nez ki a kepernyom: [link]
-
zoleeno1
veterán
Sajnos egyik megoldas sem mukodik, probaltam már
Face lite nem jott be, megszoktam ezt a fos alap appot, csak zabalja az aksit
tudom, bongeszobol is lehetne, de igy kényelmesebb
dupla kopp nalam nem játszik lezárásra, 3rd launchert hasznalok
Azert koszonom az utana jarast!
Litvan Zongora: Ez oly annyira szubjektib, hogy rajtad kivul meg senkit sem lattam, h ezt mondta volna
De kinek a pap, kinek a paplan
-
zoleeno1
veterán
Akkor egy hiba is: Ha Greenify "alkalmazas fagyasztas+kepernyo lezarasa" parancsikonnal zarom a kepernyot, akkor nem mukodik feloldasnal az ujjlenyomat olvaso, csak a pinnel lehet feloldani... Ezt banom, mert a kcsg facebook appot mindig fagyasztom vele, raadasul en jobban is szeretem ugy lezarni, hogy rabokok az ikonra, mint hatul tapizni.
Gmail nalam is mukodik gond nelkul.
-
zoleeno1
veterán
Na skacok, en eddig meg nem frissítettem fel 6.0-ra, de most feldobta, hogy megjott OTA-n. Mit gondoltok, aki hasznalta mind a 2 verziot, megeri? Most hirtelen nem ugrik be, hogy van e valami hatulutoje. Pro-kontra velemenyek?
-
zoleeno1
veterán
Amennyiben megfelelő számban össze jönnek a tesztelők (de nem csak a "lehet elmegy"-ek), felőlem egyik 7végén megejthetjük. Csak jó előre tudnom kéne mikor. Hétköznap nekem meló miatt tuti kilőve. De azt tényleg hangsúlyozni szeretném, hogy legyen meg a megfelelő létszám, mert én csak ezért mennék fel Pestre, amúgy kb semmi dolgom ott
u.i.: ja és nekem a telón kívül semmi kütyüm sincs, úgy kalkulálj
-
zoleeno1
veterán
válasz
Akinnyo #2112 üzenetére
Kamera: nagyon jó
Zene: Az almádat keresztbe-hosszába lenyeli (sőt az összes, jelenleg kapható mobil eszközt), erre azt soha többet nem fogod használni, ha a V10 mellett döntesz.
Méret: Nagy, de szerintem max 2 nap és megszokod. Egy kézzel is használható (legalábbis nekem megy, pedig nincs hatalmas kezem), nyilván, ha nem nagyon kicsi a kezed.Olvasd el az összefoglalót, szerintem meg fog győzni
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
Nos, elnézést a késedelemért, el voltam havazva, most jutottam el oda, hogy átolvassam az összefoglalót. Még1x gratulálok, igényes, össze szedett, részletes, minőségi munka, a tőled megszokott választékos megfogalmazásban
((( Legendd kolléga jó néhány dolgot átvehetne belőle a teszthez
)))
Észrevétel, ami még eszembe jutott, hogy mit lehetne bele rakni a buhera részbe: Hogyan csináljunk gyári beállítás visszaállítását kdz fájlból, amivel törlődik a root. Ez ugye hasznos lehet, illetve kötelező, ha ne adj Isten garanciális probléma adódik
- ha lesz időd és kedved, ez még mehetne szerintem.
Valamint mindjárt megy egy pm, apróbb gépelési hibák listájával.
Újfent köszönjük a belefektetett energiát és időt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest