Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychlo

    tag

    Itt egy rögtönzött gyors fordítás az XDA-s offline megoldásról, ha gondoljátok bele lehet tenni az első hsz.-be, javítani is lehet bele igény szerint. [Az angolt nem profi szinten beszélő emberek kedvéért(nem sértésnek szántam!!!).]

    "Hogy mindenki számára megkönnyítsem, írtam egy VBScriptet, hogy mindent automatikusan elvégezzen, és csináltam egy új, komplett csomagot, mely tartalmazza az összes szükséges fájlt és a részletes utasításokat.

    Kicsomagolod a csatolt Zip tartalmát ahová akarod.
    A scriptet rendszergazdaként kell futtatnod, Start -> Minden program -> Kellékek -> jobb klikk a Parancssoron -> válaszd a Futtatás rendszergazdaként. Ezután drag-drop módszerrel behúzod a scriptet, és nyomj Entert.
    VAGY
    Nyiss egy jegyzettömböt, írd be a script teljes elérési útját idézőjelek közé pl:

    "X:\mappa\Automatic Offline Procedure.vbs"

    és mentsd el akármi.cmd néven, majd jobb gomb és futtatás rendszergazdaként.

    A szkript automatikusan elvégzi a következőket:
    1) hozzáadja a hosts file-ba (átmenetileg) a következő 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com bejegyzést
    b) futtatja a HTTP Server-t
    c) telepíti az MSXML-t
    d) az összes alkalmazást automatikusan futtatja (csak a windows enablert kell ON-ra állítanod)
    e) és végül miután bezártad a programot (R&D Test Tool) visszaállítja a hosts fájlt, eltávolítva a fenti bejegyzést, és leállítja a HTTP Server-t és a windows enablert

    Remélem, ez segíteni fog."

    Esetleg hozzá lehet írni, hogy először mindent mentsünk le a telóról képek, tel. számok, SMS ha ezekhez tudtok megfelelő progikat vagy módszert akkor azzal is ki lehet egészíteni. A folyamat végén a bekapcsoló gomb + hangerő le gomb kombinációjával gyári recovery és ott wipe. Ja és mindenekelőtt vírusirtó lekapcsolása. Akinek szüksége van root-ra annak pedig a Megatron segít (esetleg arról is egy link elfér)

    [ Szerkesztve ]

    Na oszt! Vótál fenn szombaton?

Új hozzászólás Aktív témák