Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Hello!
Meg szeretném kérdezni hogy mikor várható rá a hivatalos ICS amit fel lehet tenni a saját kliens programjával ?
A választ előre is köszönöm!
-
spuros
őstag
válasz
almos94 #5188 üzenetére
nagyon nincs rá megoldás.. ne zavarjon. lehet(ne) taskillerezni, de azt nem javallom soha.. kilövöd de visszatölti--> meríti az aksit.. felesleges.
esetleg ha rootolva vagy letörlöd azokat a rendszeralkalmazásokat amiket nem használsz. ICS alatt gondolom kijavítják majd a memória gazdálkodást..
ez más gyártóknál ás megesik.. valami GB betegség lehet (gondolom).
-
almos94
aktív tag
Nektek mennyi szabad RAMotok szokott lenni általában? Nekem félkapocsláskor kb 190-200mb,aztán kb egy nap használat után már 140-150-re leeseik. Ez normális? Mivel lehetne ezt növelni?
-
Ck.
addikt
Pedig nem lejáratni kívánom ezt a telefont, pusztán a tényeket vázolom, az én igényeim alapján.
Még az elsők között vettem meg annak idején, és az utolsók között kívánom lecserélni. -
spuros
őstag
Természetesen nem győzködni akarlak, de mini 320*480as felbontású.. fele ennek az lg-nek. majd mikor ezen ics lesz meg sem szagolja a mini a sebességét az o3d-nek.. volt alkalmam nyomkodni a minap egy xperiát az újak közül.. nem estem hanyat tőle sebesség téren.. lehet a telefonom a nagy ritkaságokat gyarapitja..
-
Pumika1975
senior tag
-
Pumika1975
senior tag
Szia! Nem csak a RomManagerrel lehet feltenni más recoveryt! PL.:ezzel is lehet....
-
DonMaster
addikt
nem tud valaki olyan programot amivel futtathato lesz java is a mobilon speciel aqva dig-ezni akarok és sajnos nincs androidra java-ban
-
pook20
aktív tag
szerintem várd meg míg ki jön a ICS-rá mert akkor fogja kezelni mind két magot!
uttána fényévekkel gyorsabb lesz a telo!
Go launcher jó program én is használom de nagyon függ a verzióktól ugyanis én azt vettem észre hogy egyes frisitésekkel gyorsabb lesz a másikkal meg lassabb!
-
Ck.
addikt
Elegem van abból, hogy egy Xperia mini is agyonveri ezt a telefont, a Go launcher-t úgy viszi mint a borotva, semmi röccenés, az enyém meg örülök, ha eléri az 1 fps-t, úgy szaggat.
Ez a teló csak papíron kétmagos, a gyakorlatban fél mag (sincs). Szánalmas, hogy bármelyik egymagos teló agyonveri kezelhetőségben, sebességben, smoothságban. Elkeserítő, hogy ezt sokadik rom után sem tudták megoldani.
-
DonMaster
addikt
voice search magyar nyelvre állítása
mivel nekem egyesével megszámolva 52 választható van de egyik sem magyar , ha valakinek van már írja le hogy mit csinált hogy frissítse nekem v21a van fent rajta lehet hogy ez a gond vagy majd később lefrissül várjak vele? -
jooker82
nagyúr
Valamilyen 3D Convertert tudtok ajánlani?? Pl az avatar megvan 3D-be,azt mivel tudnám átkonvertálni,??mert 10GB-on felül van az eredeti és 4 giga alá kellene szoritani...
-
Winchester95
őstag
Üdv.Valamelyikőtök vásárolt Tmobile- tól LG Optimus 3D-t?
Hány év garancia van rá?1?2?
1év teljeskörű+1év készülékgarancia?
vagy 2év teljeskörű?
vagy csak 1év teljeskörű?
Köszönöm a választ.
Elvileg 2év teljeskörű. -
synar
őstag
-
Ck.
addikt
Elkezdett stock v21e alatt random bekapcsolni es ugy is maradni a kijelzo... jo ez a telo. ((-;
-
torrrent
aktív tag
Számomra új videót találtam a 3D Maxról, bocs ha nektek nem újdonság, nem is ez a lényeg, elég fura dolgokatt írnak:
"A gyártó viszont rengeteget csiszolt a térhatású tartalmakat előállító technológián. Megjelent például az úgynevezett HRZ motor, amely eredetileg kétdimenziós képekből és videókból állít elő 3D-s tartalmakat; az említett technológia egyébként játékok esetén is működik."
Hát mondjuk nekem ez az sima optimus 3D telefonomon is működött kezdetektől fogva. -
spuros
őstag
válasz
ngabor1986 #5149 üzenetére
Ne legyen ékezet, szóköz se..
-
homeless09
őstag
válasz
ngabor1986 #5149 üzenetére
Igazából tökmindegy hova másolod a hangfájlt, mert a zenelejátszóból is tudsz csengőhangot beállítani.
-
ngabor1986
csendes tag
Sziasztok,
valamilyen oknál fogva elszálltak a csengőhangok a telómról... Nem a sd/media/ringtone-ba kell berakni ezeket? Most hiába másoltam oda, nem tudom kiválasztani a beállításokban
-
pook20
aktív tag
miért veszik egy kalap alá p920-at meg a p990-et?/pl:régebben írták a facebookon hogy p990-re nem jön ki a ICS akkor oda írták kommentben hogy akkor valószínűleg p920-ra sem fog kijönni!/tudom hogy régi hír de nem tudom hogy miért veszik egy kalap alá a két telefont?
-
spuros
őstag
válasz
jooker82 #5144 üzenetére
Az iker képes tartalmakat gond nélkül összedolgozza.. Torrenten is vannak 3D-s tartalmak.. Egyébként igen télleg komoly a 3D.. Bár hamar elfelejti az ember, h van..((: A youtube-on van egy 3Dn3D csatorna.. na ott olyan videók vannak, h eldobom az agyam. Konvertálni is tud.. persze nem ugyanolyan mintha eredetileg 3Ds lenne.. Tud játékot is konvertálni.. Ügyes kis masina ez.
-
jooker82
nagyúr
Mert itthon nem kapható hivatalosan,tehát a hazai LG nem foglalkozik vele...
A 4x-nél is a 4 mag,csak a játékoknál jöhet jól és játszani nem nagyon szoktam,viszont a 3D,lehet jobban lekötne...De lehet,h azt is megunnám..ez az amit nem tudok...
Pl a Titanic kijött most 3D-be...ti megtudtátok már szerezni a telóra??tehát az új tartalmakat meglehet szerezni??v át lehet konvertálni?? -
Cynicelectro
aktív tag
Ma megszünik a Flash!
-
Winchester95
őstag
Én sima 3D-t keresek normális áron garisan hibátlanul nem előfizusan.De lehetetlen.
-
jooker82
nagyúr
Itt kapható 118 -ért a 3D Max ...a 4x és ez között vacilálok... Az 1 gb ram azért sokat dobna az elődhöz képest,nameg a mérete is kissebb..Kérdés,h 3D tartalmakkal,meddig tudnám táplálni a telót....
Valaki nem próbál be egyet?? -
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5136 üzenetére
Xda-n keress az optimus 3D vagy evo 3D topikban, vagy itt az evo topikban.. vannak érdekességek..
-
homeless09
őstag
3D-s alkalmazásokat honnan tudnék letölteni?
-
vady89
csendes tag
Én viszem vissza szervizbe, még nincs egy éves, van rá gari. A jack aljzattal van valami gáz, bármit dugok rá csak a bal oldal szól, a jobb csak akkor ha megmozgatom a csatlakozót.
Kb. 1 hónapja van ez...Mielőtt beviszem nyomassam újra KDZ-vel? Rootolva van.
-
spuros
őstag
válasz
Winchester95 #5130 üzenetére
Mint általánosságban a telefonoknál.. Papírok, garancia stb. legyen! Próbáld ki a sim kártyáddal.. Tipikus hibái szoftveres területen vannak.. De azon lehet segíteni. Külső és anyaghasználat nagyon rendben van.. Semmi recsegős gagyi műanyag érzet. A telefon nagyon egyben van..
Hang téren nem hozza az átlagos minőséget. Nekem nincs vele bajom. -
Winchester95
őstag
Hi.
Telefonnál való vételnél mire kell vigyázni?szériahibák stb...?
Kihangosítva milyen a telefon?hangerő?(Zenehallgatás)
Gyári fülessel? -
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5126 üzenetére
nem olyan vészes..(:
-
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5123 üzenetére
Dupla..
-
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5123 üzenetére
Reboot a telefonnak..
-
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5120 üzenetére
Itt egy kis segítség
Ezeken kívül ,amiről tudod, hogy mi, de nem használod. Valamint, ami gyári alkalmazásokat frissítesz a marketről: youtube, facebook, flash player, maps, gmail, stb. -
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5118 üzenetére
Az a memória miatt van. Le kell szedni a telóról a cuccokat, amik nem kellenek, meg amiket frissít az ember, az is leszedhető, így lehet nyerni szabad memóriát. Root explorerrel lehet a /system/app könyvtárból törölgetni a felesleges apk-kat. Nyilván root-olt teló kell hozzá.
-
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5116 üzenetére
Melyik játék nem megy a telódon?
-
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5114 üzenetére
Lehet, de semmi értelme.
-
homeless09
őstag
Úgy olvastam , hogy húzni is lehet a procit meg a GPU-t. Vagy inkább felejtsem el?
-
lpb
csendes tag
nah már megvan egy ideje a gép, most sikerült újat mutatnia: kiégett (vagy valami lekapcsolta) az alsó gomsorban a keresés alatti ledet (a többi működik rendben) ... le lehet azokat külön kapcsolni és érdemes próbálkozni a visszakapcsolással, vagy irány a szervíz?
-
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5108 üzenetére
Ezzel tudsz teljesen gyári szoftot feltenni a telóra. Csak előte le kell szedni a gépről mninden LG-s cuccok, csak a teló driverének kell fent lennie. Ehhez kell még Neked egy V21E kdz, azt mindjárt keresek valahol.
-
RVR400
veterán
válasz
homeless09 #5106 üzenetére
-
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5103 üzenetére
akkor este írok egy útmutatót ha valaki addig nem tenné meg..
-
spuros
őstag
válasz
homeless09 #5101 üzenetére
Igen.. v21e-t akarsz gondolom feltenni. azzal kapcsolatban írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest