Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus3D
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hátha tud nekem valaki itt segíteni.
Lg P920-as Optimus 3D telefonom van. Frissítettem a rendszert az LG szoftverfrissítéssel számítógépen keresztül Gingerbread 2.3.7-ről Icecreamsandwich 4.0.4-re. Minden ok lett volna, de a rendszer iszonyúan lassú volt, rengeteg dolgot futtatott a rendszer a háttérben, amik legyalázták a ramot. Még a telefonkönyv is (0 kapcsolattal) sokára töltődött be (kb. 4-5 másodperc). Rootoltam a telot és leszedtem belőle a felesleges dolgokat. Ezzel nincs is semmi baj, a teló azóta tökéletesen működik. Nem fagy le, gyors, és a ram használat sem magas, a telefon sem melegszik. Viszont akartam róla egy recowery-s rendszermentést (Backup) csinálni, ezért egy "Lg optimus 3d recovery tools" programmal flash-eltem rá egyet. Onnantol viszont egyáltalán nincs recovery-m. Egy zöld androidos emberke jelenik meg fekete háttérren, ami hanyatt fekszik, ki van nyitódva a hasa és ott egy felkiáltójel egy piros háromszögben.
Tehát a recovery kaputt teljesen. Most mit tegyek? Van-e rá valamilyen mód, hogy akár egy eredeti gyári recovery menűt rátegyek?
Egyébként a rendszer ettől függetlenül ugyanúgy elindul és hibátlanul fut, a root jogom is meg van. Csak ha recoveryben akarom elindítani, akkor jelenik meg ez a kép.
Kérlek benneteket, ha valakinek van valami ötlete, kérem segítsen. Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest