Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Optimus3D

csendes tag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, hátha tud nekem valaki itt segíteni.

Lg P920-as Optimus 3D telefonom van. Frissítettem a rendszert az LG szoftverfrissítéssel számítógépen keresztül Gingerbread 2.3.7-ről Icecreamsandwich 4.0.4-re. Minden ok lett volna, de a rendszer iszonyúan lassú volt, rengeteg dolgot futtatott a rendszer a háttérben, amik legyalázták a ramot. Még a telefonkönyv is (0 kapcsolattal) sokára töltődött be (kb. 4-5 másodperc). Rootoltam a telot és leszedtem belőle a felesleges dolgokat. Ezzel nincs is semmi baj, a teló azóta tökéletesen működik. Nem fagy le, gyors, és a ram használat sem magas, a telefon sem melegszik. Viszont akartam róla egy recowery-s rendszermentést (Backup) csinálni, ezért egy "Lg optimus 3d recovery tools" programmal flash-eltem rá egyet. Onnantol viszont egyáltalán nincs recovery-m. Egy zöld androidos emberke jelenik meg fekete háttérren, ami hanyatt fekszik, ki van nyitódva a hasa és ott egy felkiáltójel egy piros háromszögben.

Tehát a recovery kaputt teljesen. Most mit tegyek? Van-e rá valamilyen mód, hogy akár egy eredeti gyári recovery menűt rátegyek?

Egyébként a rendszer ettől függetlenül ugyanúgy elindul és hibátlanul fut, a root jogom is meg van. Csak ha recoveryben akarom elindítani, akkor jelenik meg ez a kép.

Kérlek benneteket, ha valakinek van valami ötlete, kérem segítsen. Előre is köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák