Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #13069 üzenetére
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség kellene.
Öcsém telefonján ma reggelre eltünt az IMEI száma. Találtam leírást, de valamiét sose sikerül a KDZ-t órahúznom rajta.
Valaki írja már le, hogy hogyan kell feltenni egy STOCK KDZ ROM-ot.
Jelenleg win 7 x64 alatt próbáltam megcsinálni, de nem ment.
Lehet, hogy XP kell neki? VMWARE XP elég lenne neki?
-
HaZse
őstag
Na készen is vagyok. 1:30 perc volt öszesen.
Tapasztalatok:
Win 8.1 64bit alatt az omap drivert nem lehetett feltenni, mert nekem nem talált meg az ismeretlen eszközként se. Így előkaptam a Dell notimat és azon sikeresen feltelepítettem.
A telefonon szerencsére a v30c-s változat volt már rajta, így csak a bootloadert és a TWRP-t kellet felflashelnk.
Ezt sikerült is, csak 1-2 próbákozás után futot le rendesen. (valami másik drivert ismanuálisan kellett felpakolni).
Most tökéletesen megy a főzőtt ROMa telefonon.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #12900 üzenetére
Köszi.
Az ATT-s V30b jdz-t már letöltöttem és az első hsz.-ben lévő file-t is kicsomiztam.
Hát elolvastam lépésről-lépésre az offline flash dolgot. Nem egy egyszerű az tuti.
Remélem, hogy nem fogom elcseszni. Win 8.1 64Bit van nekem. Azon is fog menni, vagy inkább egy W7 64bit lenne jó hozzá? Vagy esetleg egy W7 32bit?
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #12895 üzenetére
Köszi.
Pont ezt a rom-ot nézegettem.
A V30-as rom-ot hogyan kell feltenni? Én régebben CWM-et használtam. Olyat hol találok rá? A custom rom azt szerencsére fel tudom tenni. De a V30-as ROM-ot hogyan kell?
Nagy vele a mókolás, vagy van hozá egy hivatalos progi, ami megnézi, hogy van-e újabb, vagy ezzel az LG flash tool-al kell feltenni?
Köszi.
Ui.: Bocsi a sok láma kérdésért, de 40 évesen már ki-kihagy az emlékem.
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #12891 üzenetére
És ebben van magyar nyelv? Mert, ami neki van, abban sajnos csak angol, spanyol(?) és francia van. Eredetileg Rogers szolgáltatós volt, de hivatalosan függetlenítették neki.
Köszi.
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #12891 üzenetére
2.3-as.
-
HaZse
őstag
Szasztok.
Öcsém ma vett egy P925-ös telefont. Sajnos nemigazán tud angolul, így nem tudja használni a telefont.
Valaki le tudná írni pontosan, hogy hogyan is lehet (ha lehet), rávarázsolni magyar nyelvet? Neki a +G a lényeg. A 4G nem érdekli.
A segítséget előre is köszönöm.
-
HaZse
őstag
"az akadozasok meg elfogadhatatlanok egy ilyen kategoriaju telefonnal..."
Szerintem is. 2x1 GHz ennyire kevés lenne? Inkább az van, hogy a mai programozók elfelejtettek optimaizáltan programozni. 80-as évek végén, 90-es évek elején a nagy Amiga korszakban ott igen, voltak programozók.
-
HaZse
őstag
"de a képminőség azért érezhetően alulmarad egy Samsung Galaxy S II vagy egy ."
Kéretik javítani. Vagy esetleg oda bárki olyan telefont gondol, amilyet akar?
A 3D ide-vagy oda, engem nemigazán hat meg. 800x480-as kijelzőn 1090p-s videót lejátszani kész hülyeség. Legalább tettek volna bele nagyobb felbontású kijelzőt.
2x1 GHz procihoz igencsak sovány szerintem az az 1500mAh-s akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest