Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
min4rt
csendes tag
válasz
min4rt #12957 üzenetére
Hello Mindenki!
Megint én. Idő hiányában nem nagyon szenvedtem vele, de most akadt egy kicsi és próbálkoztam. Letöröltem a rendszert csak a TWRP jön be. Próbálnám flash tools-al felrakni rá de még a legelején amikor ott tartok, hogy aksi ki kábel rá akkor folyamatosan pityeg, hogy kihúzom, bedugóm. Próbáltam driver letöröl majd vissza de nem segít, próbáltam másik gépen az se segített, próbáltam 2 usb-vel hátha kevés az amper de az se segített. Ha valaki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm. -
min4rt
csendes tag
Sziasztok.
Valaki segítsen. Vissza akartam állítani a telefont gyárira, ezt a beállításokból csináltam, újra indult majd belépett a TWRP-be, ott wipe-ltem a cache, factory resetet, de azóta nem hajlandó elindulni a telefon. Bármint csinálok akku ki vagy ilyesmi az LG logó után a TWRP jön be. Ha valaki tud vmi megoldást akkor ossza meg. Előre is köszönöm. -
min4rt
csendes tag
Hello mindenkinek.
Ne kövezzetek meg a hülye kérdésekért de még kezdő vagyok.
Felraktam a "V30A"-t és elvileg csak "TWRP"-ből lehet rootolni, ha én felrakom ezt a TWRP-t az mennyiben befolyásolja a hétköznapi működést? Értem itt lassulás, gyorsulás vagy ilyesmi? Illetve ha kiszeretnék próbálni más romokat akkor vissza tudok térni az eredetire? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest