Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #13106 üzenetére
Szia. Tudom, hogy nem mostanában volt felsőkategóriás. És igen az aksi mellett a memória az egyik nagy hiányossága. Az ellenörző csak azt írja, hogy nincs root jog, mert nem a rizetőssel nézem. Most nem tudom melyik van fent, de azt hiszem az a nagy gombos ami a leírásban van (telón azt nem mutatja az összefoglalót)
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.A telefonom rég rootolva van (4.0).
Most tettem fel egy progi ami kérte volna a root jogot.
Nem kapta meg. Azt mondta nincs rootolva.Megnéztem a SUPERRU-t, de nem indult el. Láttam kéri a frissítést, de utána sem indul.
Azt írja:
"Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!"Ilyenkor mi a teendő?
Annak idején a készüléken 2-3.-ra akart csak root-olt lenni.
Nálam is jelentkezik az az hiba, hogy időnként kikapcsolás helyett inkább újraindult. (szerencsére én nagyon ritkán kapcsolom ki)
Olvastam, hogy pár embernél, vagy ennél vagy más esetben ha nagyon bolygatta a telót (pl. reset), utána nem akart újraindulni.
Tehát se nem szeretném újrarakni, és óvatosan is nyúlnék hozzá.
Igazából nagyon utálom már a telót, mert már minden olyan lassú, hogy hülyét kapok tőle.
De egyenlőre nem találtam olyat ami mindenben megfelelne csak kettőt (Z2 és Galaxy S5), de azoknál is pont van egy-egy olyan hiba amitől falra másznék.
Tehát jó lenne még kicsit nyüstölni, míg teljesen be nem adja az unalmast (pl. töltés közben már össze vissza érzékel, így a töltőt ki kell húznom ha közben valamit akarok).Igazából én örültem ennek a 3D telónak, de nagyot csalódtam az LG-ben. Ahogy kijött nagy nehezen a 4-es támogatás, meg hogy sok helyen annyira alul lett tervezve egy felső kategóriásnak szánt készülék.
Kár érte.Előre is köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12290 üzenetére
Na én kipróbáltam ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291587
Az utolsó lépést nem csináltam még meg.
Nekem kinézetre a 2.2 jobban tetszett, de ha jól látom a 3.1-nak itt a forrása is, ami alapján vissza tudom a hátteret és az ikonokat cserélni.A lényeg, hogy a 2.3 szebben fut amúgy.
Valaki meg tudna nekem nézni valamit?
Töröltem a "system/apps" könyvtárból azt amit írtak.
A második pont után az android 25 pontos frissítéssel indult.
Az alkalmazás is a data/app-ba került az eredeti heyéről COM.ti.fmrxapp-1.apk néven (ha minden igaz: nehéz volt megtalálni).Na most az érdekesség, hogy nekem most "system/app" könyvtáram van (az S eltűnt a végéről). Vagy eddig is ez volt (és nem is vettem észre az elírást), vagy változott.
Valaki meg tudná nézni nekem.Előre is köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #12281 üzenetére
Közben találtam ilyeneket is:
http://www.androidpt.com/index.php?/topic/43658-radio-fm-em-ics-lg-p920/http://www.thedarkroomteam.com/index.php?topic=949.0
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2291587
Ezek olyan mintha a fentiek újabb verziói lennének.
Valakinek van tapasztalata?Előre is köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
Attis Radeon #12283 üzenetére
Én most a "Greenify"-t próbálgatom.
Így elsőre működik, és talán tényleg lesz aksi idő emelkedés is.
Sajna csak fizetősen tudná a gyári progikat is elaltatni, amiért lehet fizetnék is, de a Google-nak sem vagyok hajlandó megadni a bankkártya adataimat.
Tehát most 22-es csapdája. Végre vásárolnék náluk, de nem tudok.Én bíznék a progiban, hogy esetleg a felesleg kiszemetelésével alakulna a mamódiakezelés is.
-
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #11555 üzenetére
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy látom ezt a leírást.
Akkor ezek szerint ennek működne a rádió ha jól értem, amennyiben rootolt gyári ICS-m van.
A kérdésem az lenne, hogy ezen az oldalon idő közben már látok frissítéseket: http://50.23.216.69/showthread.php?t=2198686
Ezeket próbálta már valaki?
És ezeket is egymás után a TWRP-ben kéne telepíteni?A felrakott program mennyire az LG más telóiban lévő program, vagy teljesen más?
Köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #12279 üzenetére
Jelentem megoldódott.
Hajnali 2-kor haladtam, és elmentem aludni.
A munkahelyi gépemen is feltettem a drivert.
Utána csinált olyat, hogy nem lehetett kikapcsolni, de egy aksi kivétel segített.
A végeredmény ugyanaz volt, hogy fel le dobálta a készüléket.
Kiderült, hogy ez nem hiba.
Elindítottam a progit.
Szépen lefutott, majd megint az utolsó pontnál megjelent egy C -vel kezdődő új eszköz "C**".
Ennél rámutattam megint a driver könyvtárra, telepítette a drivert, majd befejezte a műveletet mint otthon.Innentől pedig szépen minden felment, és végre tudtam telepíteni a "Greenify"-t.
Erre ment ki az egész.
Remélem a gyerek POU progiját és a miatta a fennakadó média kiszolgáló probléma ezzel megoldódik, mert múltkor hiába lőttem ki azt a hülye játékot, a média kiszolgáló tovább futott, és 2 óra 2 perc alatt kikapcsolt kijelzővel a táskámban 37%-ra ette az aksit, melyből 94%-kor e média kiszolgáló evett. A telefon olyan forró volt, hogy féltem tönkremegy. Le se akart hűlni.Zoli
-
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #12278 üzenetére
A Ti Boards kategória altt ott az OMAP4430 USB device.
Ez pattog fel le az eszközkezelőben ha csak progi nélkül és aksi nélkül csatlakoztatom.
Ha újra rá akarok tenni, akkor azt mondja rajta van, ha le akarom szedni, akkor nem történik meg.
Amikor megunja végül pár perc után (és az eszköz tulajdonságait véletlen előtte meg sikerült nyitni), akkor ezt írja:
"Jelenleg ez a hardvereszköz nincsen a számítógéphez csatlakoztatva. (Kód: 45)A probléma megoldásához csatlakoztassa újra a hardvereszközt a számítógéphez."
-
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12276 üzenetére
Sommm-t is megkérdeztem, és válaszára még adtam az eredeti leírásnak egy utolsó esélyt.
Hát a bootloader elsőre most csont nélkül lement.
Vagyis majdnem.
Az utolsó pont előtt hirtelen a szürke logónál nem találta hirtelen a drivert, de gyorsan menet körben telepítettem újra, és így a bootloader rendben lezajlott.Viszont a TWRP még mindig nem fut le. Az első lépés után már 31-es hiba van.
Az érdekesség, ha csak rádugom a kábelt aksi nélkül, akkor csak azt hallom, hogy hardver fel, hardver le, sé vagy 3 percig, mígy meg nem unja, addig ezt csinálja.
Bele tettem egy másik USB-be a kábelt, ott egy pillanatig láttam a omap44xx megjelenését, majd eltűnt.
Tehát oda is telepítette, olyan mintha lenne, de az eszközkezelőben nem látom, hogy mi az amit érzékel, és levág.
Csak egy portot látok stabilan kábel nélkül is:
“LGE bluetooth transport port (COM4)”Most a jelen helyzetben már ezt kéne úgy érzem folytatni...
Ezt a portot cseréljem a driverrel, vagy miért nem akarja most stabilnak látni aksi nélkül.
Biztos vagyok, hogy ezért nem tudja a TWRP-sem feltenni. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12274 üzenetére
Ha jól értem, akkor csak a PC-s progi Spanyol?
Maga amit feltesz az ugyanúgy angol marad?
Amúgy mivel informatikus vagyok, ezért néztem a csomagba én is bele, és én is azt láttam, hogy rákérdez, de mindkét esetben ugyanarra a pontra lép.
Mivel azért gyanús, ezért nem biztos, hogy megerősítés nélkül kísérleteznék vele, ezért kérdeztem rá, hogy biztos frankó -e így. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12263 üzenetére
Köszi.
Leszedtem az 1.3-mat.
Ebben nem találok ICS könyvtárat, csak GB-t.
Ez azt jelenti, hogy már nem kell a két verzióhoz külön file, vagy ebben nincs benne az ICS?
Csak azért kérdem, hogy nehogy olyat erőltessek a telóra amit nem kéne, és végül úgy járjak mint a kollega, aki pl. nem tudja kikapcsolni a telefont, vagy egyszerűen csináljak a céges telóból egy téglát. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12261 üzenetére
Köszi.
Ha nem lesz más, akkor hétvége után kipróbálom.
Bár sajnálom, mert nekem tetszik a TWRP kinézete.
Ebben úgy látom nem az van. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12259 üzenetére
A többeik a téma "összefoglaló"-t írták, hogy az ott leírtakat használjam, és az szerint járjak el.
Tehát fogtam és a
"Nos mi kellhet még? ROOT és ahhoz kell a TWRP(recovery). Ebben a linkben megtalálható minden ami kell a root-hoz és a többihez is."
résztől elkezdtem végrehajtani.
Az ott található linken lévő csomagot használtam. -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #12257 üzenetére
Még egyszer átolvastam most reggel is.
Tehát az első próbálkozáskor mikor kiírja, hogy "waiting for device" és közben megjelenik a töltés ikon is, akkor ha jól értem ki kéne húzni a kábelt.
Ez ugye meg is történt.
Utána a készüléknek valamit kéne magától csinálni, aminek a hatására egy szürke LG logónak kéne bejönnie.
Nálam ekkor csak egyszerűen elsötétült a kép, magyarán kikapcsolt, hisz amúgy sem volt bekapcsolva.
Talán így már helyesen írtam le, hogy esőszőr mi történt. -
World-Soft
senior tag
válasz
World-Soft #12256 üzenetére
Tehát először is ott nem teljesen világos:
1. szürke alapon a töltést jelző ikon, az lenne az említett "szürke lg logó"? (Szerintem nem.)
2. Ha csak tölt (töltés ikon) és ezen utolsó ponttól nem megy tovább, akkor ez miért lehetett? (ugye a készüléket nem kellett volna bekapcsolni)
3. Esetleg lehetett gond, hogy a rezgés után picit tovább maradt a kábel bent, mert mire már reagáltam, addigra ott volt a töltés ikon, csak ki volt kapcsolva a kijelző
4. Mikor másodszor próbáltam, akkor miért nem jutottam eddig sem?Infó: windows 7 64bit alatt rendesen indítottam a BAT fájlt.
-
World-Soft
senior tag
Egy kis gondom támadt a rootolással.
Kéne kis segítség.
Leszedtem ami írva van.Először is mikor próbáltam, akkor leállt az omap44xx keresésénél.
Ezt még megoldottam.
Kiléptem a DOS ablakból, az eszközkezelőnél felraktam a melléket drivet, és kész.Ez után újra indítottam a progit, majd megnyomtam a 6-ost.
USB rá, majd mikor mondta, hogy 5 másodpercem van betenni az akut akkor beraktam.
Ez után tényleg rezgett, és szürke alapon rögtön be is jött egy szürke alapon egy töltés ikon.
Itt elakadtam, mert most ki kéne húzni a kábelt, meg visszadugni, de nem történik semmi.Próbáltam, hogy újra indítom az egész folyamatot, de ekkor már ezt kapom, és csak a 4 alsó gomb világít.
Ekkor abbahagytam, és bekapcsoltam a telefont.Szerencsére még megy.Kérlek segítsetek.
Köszönöm: Zoli
Amit most utoljára kiírt:
.....
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
reading ASIC ID
usb_write 4
usb_read 81
[*] read 0 bytes
NumOfSubblocks: 0x5
Subblock ID: 0x1
Subblock Size: 0x5
CH enabled: 0x7
ROM revision: 0x3
Checksum Subblock: 0x15
CHIP: 4430
IDEN: 698ec13865df1361cf4fcb6425110da13dc802e1
MPKH: 5f4092eccddf90fa43f546adf89508b31b9c74795e9516194c0ea6412fdcb7f6
CRC0: 0983f41c
CRC1: 139c4f4f
sending 2ndstage to target... f0030002
usb_write 4
usb_write 4wait 5-seconds...
[*] msg size = 4
usb_write 21504
[*] data size = 21504
usb_closeReopen usb...
Device descriptor:
bLength = 18
bDescriptorType = 1
bcdUSB = 528
bDeviceClass = 255
bDeviceSubClass = 255
bDeviceProtocol = 255
bMaxPacketSize0 = 64
idVendor = 451
idProduct = D00F
bcdDevice = 0
iManufacturer = 33
iProduct = 37
iSerialNumber = 0
bNumConfigurations = 1
waiting for 2ndstage response...
usb_read 4
usb_read got: 0, expected: 4, errno: 31
usb_read got GEN_FAILURE - got: 0, expected: 4, errno: 31
usb_read failed: 31
usb read = 0
unexpected 2ndstage response
< waiting for device > -
World-Soft
senior tag
Egy újabb kérdés még:
Mikor felkerült az ICS, akkor érezhető volt a gyorsulás.
Azóta nem sok program került fel még, mert nem sok időm volt vele foglalkozni.Azt viszont észrevettem, hogy egy idő után eléggé elkezd belassulni.
Pl. lépek ki böngészőből, vagy más programból, akkor nyomkodom mint a hülye a vissza gombot, és ha végre kilép, akkor kapok egy üres képernyőt, és csak 10 másodperc múlva jönnek be az ikonok.
Ilyenkor ha be akarok lépni a menübe, akkor is azzal kezdeni, hogy megjelenik a kérem várjon felirat, és akkor kezd felszervezni mindent.Van valami ötlet, vagy program amivel ezt a szerintem nem tökéletes memóriakezelést lehet orvosolni?
Közi.
Z. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12228 üzenetére
Szia!
Igen jól értetted. De látom ez egy újjabb alap helyzetbe állítást is jelentene. Bár nincs olyan sok minden még fent, de annyit nem ér. Marad akkor csak símán a root. -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12222 üzenetére
Még kérdezhetek valamit?
Jó látom, hogy a TWRP nélkül a root-ot nem lehet megúszni?
Úgy értem, hogy úgy, hogy meg tudjon maradni az eredeti LG-s helyreállító menü. Pl. ha baj van, akkor az LG ne lássa, hogy a saját menüje le lett cserélve a TWRP-ra.Előre is köszi a választ.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12222 üzenetére
Köszi.
Amúgy akkor még sem álmodtam.
Azért kérdeztem rá az #1 postra, mert az otthoni gépen ez a topic feletti új rész nem látszik.
Emlékeztem, mintha egy ideje lenne, de mondom biztos csak képzelődtem.
Érdekes a munkahelyi gépen látszik.Még egyszer köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #12217 üzenetére
Az nem ugyanaz?
Ilyen összefoglaltó én az #1. topic nyitó hosszászólásban látok csak. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok.
Az #1.-ben leírt rootolás az ICS-hez is igaz?Köszi.
Zoli -
World-Soft
senior tag
válasz
DonMaster #11554 üzenetére
Nem tudom a 2.3-ban mi volt, de én 10g-ről frissítettem.
Ezért ezt a váltást én a szervízre bíztam (meg azért is, mert rendszeressen újra is indult már, és nem akartam én téglázni.).
De amúgy ebben az új Suiteben az is furca, hogy pl. progikaz, képeket zenéket megnézhetek, csak a kontaktokat nem.
Azt megcsináltam, hogy VCard-va mentettem a névgyegyeket, amit inporttal be is minpotáltam az újva, de a progiban nem látom (nem is látom hol kéne látnom), és telefonon nincs. -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne:
1. PC Suite IV-ben lementettem a névjegyzéket.
2. ICS felment
3. Az ICS-hez fel kellett tenni a PC Suite (új progit)Most hogy teszem vissza az adataimat.
A progiban van egy ilyen az eszközöknél:
"PC suite IV felhasználói adatainak hozzáadása a(z) LG PC Suite programhoz", de a végén azt írja:
A hozzáadás nem lehetséges, és egy értelmetlen szöveget próbál írni, hogy mit kellene csinálnom.Tud valaki segíteni?
Előre is köszi.
-
World-Soft
senior tag
válasz
DonMaster #11512 üzenetére
Köszi.
Lehet az lesz. Sajna csak azért kéne, mert tegnap az egyik tájékoztató ablak magyar helyett angol volt (talán a home asztal beállítás). És nekem szükségem lenne melyikben volt a hiba. Esetleg nem emlékszik valaki rá?
Amúgy valaki találkozott -e azzal, hogy ICS alol csak a teljes nézetnél tudok bejelentkezni a fórumra. Az oldalon van valami hiba most, vagy rejtett ICS bug?... -
World-Soft
senior tag
válasz
tamas.nick #11489 üzenetére
Köszi. Nekem is írt valamit,csak a kölyök elnyomta. Amúgy ezeket a felugró ablakokat nem lehet újra megnézni?
-
World-Soft
senior tag
válasz
DonMaster #11477 üzenetére
Szia!
Köszi.
Idáig 8 lap volt az alapértelmezett böngészőben, és sokszor a végsőkig ki is használtm, mivel legtöbb esetben különböző oldalaktat hasonlítok össze, melyeken egy-egy programozási probémára írnak megoldást.Amit írtál azt tudom. Kiválasztom a kezdő képet, meg adhatok hozzá (és elvehetek) asztalokat.
Én ennek az ellenzezőjét mondom. A két újadat nem összefelé csukod az asztalon, hanem szétfelé (ahogy egy képet is nagyítanál).Zoli
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Na felkerült nekem is az ICS.
Eddig tetszik, bár van pár dolog ami azért zavar. Pl. a böngészőben hogy csak 4 lap lehet nyitva. Viszont találtam valamit amit nem tudok mi. Valamit írt a leló, de véletlen el lett nyomva. Alap helyzetben a képernyőn két újjal csinálok olyat mintha nagyítani szeretnék. Ekkor eltűnik minden ikon, oszt ennyi. Ez mi, és mire lenne jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- LG LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest