Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
válasz
geckowize #13945 üzenetére
rendelj alkatrészt ebayről és youtube-on megnézed hogyan kell kicserélni. két lehetőséged van, rendelsz komplett kijelzőt érintővel (lcd + touch), az drágább, viszont jóval egyszerűbb, csak szétszeded kihúzod a régit és bedugod az újat. vagy rendelsz csak érintőt (touch screen), de akkor le kell szedned a régit, ami macerásabb, mert ragasztva van. utóbbit választod, akkor értelemszerűen ne felejts el új ragasztót is rendelni (sticker).
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #13944 üzenetére
Voltam LG szervizben és előlapcserére szorul, azt mondta, az ütődések miatt lehet ez. 28.000 Ft mindennel együtt, ami eléggé lesokkolt, tekintve, hogy 30-40 között van használtan most a telefon...
Mintha úgy emlékeznék, hogy itt PH-n van, aki ilyenekkel foglalkozik és lehet ő olcsóbban tudná javítani, meg tudná valaki mondani, ki az?
Ja semmi, megvan fagyallonál is 25k lenne... Ennél olcsóbban egyik GSM boltban sem úszom meg? -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #13374 üzenetére
Sziasztok!
Visszakaptam szervizből, úgy, hogy szerdán vittem be és utána következő hétfőn már mehettem is érte. A 3 fennálló hibából 2-t javítottak, azaz:
- akksit cseréltek a merülés miatt
- power gombot cseréltek a gomb működési zavara miattAzonban a hálózateldobálással nem kezdtek semmit, letesztelték, a teszteredményeket oda is adták, 2 A4-es lapon ott volt, hogy minden tesztre pass/pipa volt, így elkezdtem gyanakodni, hogy nem is a telóval van a baj, hanem a sim kártyával/telenor hálózatával.
A telenoros topicban rá is kérdeztem, és valamilyen szinten megerősítést is nyert, hogy a telenornak fos hálózati eszközei vannak 3G-re, ezért is dobálja el a hálózatot a teló. Sajnos a mobilinternet csomagom csak 3G-re képes, 4G-re nem, így szívom a kubai kékerest rendesen.
Aki válaszolt, elmondása szerint annyira leszarják ezt a telenornál, hogy azt javasolták neki, kapcsolja 2G-re a telót, és csak ha mobilinternetezik, akkor kapcsolja 3G-re, így fasza lesz. Hát elmehetnek a tetszőleges anyai ági felmenőjük hátsó fertályába, komolyan.
De még majd én is bemegyek a telenorhoz, mert mialatt az LG szervízben volt, egy Ace 4-et használtam, és annál is volt, hogy szarakodott (igaz nem használtam sokáig, így nem sokszor), ez is kezdte el a gyanút kelteni bennem, mert mióta ez a microSIM van nálam (ami egybeesik az LG használatával), azóta van ez a hiba, előtte miniSIM-mel és korábbi 3G-s telóimmal (Nokia 5700, 5800, HTC Desire, Desire S, SGS2) semmi ilyen nem volt, hogy egyszer csak megszűnik a hálózat...Igazából pirospont a szerviznek, hogy cserélték azt a 2 dolgot, a power gomb azóta nem csinált semmi bajt, azonban a merülés továbbra is fennáll, miután megkaptam és használtam volt olyan, hogy kb félpercenként merült 1%-ot, de ezt betudtam annak, hogy nem formáztam még, így haverom javaslatára, lemerítettem 0%-ra utána, hagytam egy ideig, majd feltöltöttem maxra kikapcsolt állapotban és úgy is hagytam órákat. Fixme, ha hülyeség, mondjátok, ha nem így kell. Ez után sem váltotta meg a világot az üzemidő, így is merül mint a pejva, ha mobilnetezek rajta.
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #13344 üzenetére
Felraktam a Flash Tool 2014-gyel a V10H-t, azonban vagy 5-szöri próbálkozásra is 98%-nál már a teló bebootolt és a PIN kódot kérte, emiatt sose ment végig a progressbar onnantól, hanem kiírta h szar, retry-oljak, de leszartam már, elkezdtem belakni és használni, mivel működött a teló (természetesen fent volt a V10H rom).
Egyelőre pörgős, gyors bár a KK is ilyen volt factory reset után.
Óriási csalódás volt, hogy megint előjött a mobilnet bekapcsolása közbeni eset, amikor is ott a H betű (HSPA), azonban se fel, se le nincs adatforgalom, annak ellenére, hogy pl chromeban egy linkre rákattintottam. Tehát bekapcsolt mobilnettel mintha valami gátolná, hogy betöltsön. Ezután szépen el is dobta az egész hálózatot, tehát térerő zéró és egy piros x. Majdnem földhöz b*sztam, vihetem szervizbe.
Hogy valami jót is írjak még, a power button issue még nem jelentkezett, de nem lepődnék meg, ha megint megáldana az ég vele.
-
Nagytoll
senior tag
-
CygnusX
tag
válasz
geckowize #13283 üzenetére
"- Volt olyan is, hogy a power gombot se érzi lezárt képernyőnél, ekkor többszöri nyomást egy kis idő után eljátssza, ezzel őrületbe kergetve, tehát valószínűleg nem kontakthiba, hanem csak "beakad" a szoftver"
...gyanús is volt, hogy sokunknál pont nyár közepén jelentkezett ez a hiba, függetlenül attól, mennyi idős volt az adott készülék, és hogy pont akkortájt jelent meg a KK is a telónkra...
Más: gyári KitKat tartósteszt (akksi szempontból):
Július 16-tól augusztus 18-ig a CWM-ből telepíthető, nálam "merülős" spanyol Vodás V20A volt fent (ekkor átlag KépernyőBe: 1 óra 52 perc/ max. KépernyőBe: 3 óra 28 perc.)
Aug. 18 óta a magyar/EU-s V20B van fent, full formattal, KDZ-vel telepítve, azóta jobb az üzemidő (bár még így is ritkán van csak meg a 3,5-4 óra kijelzőidő). Az alábbi képen ennek a két időszaknak az öszesített átlaga van: -
sajo13
senior tag
válasz
geckowize #13263 üzenetére
Nem nyomtam egyből gyári visszaállítást, csak kb. két héttel később. De anélkül is ugyanúgy bírta, mint JB alatt.
Valószínűleg valamelyik app vagy service ragad be nálad és az eszi az aksit. Android alatt ez jellemző, minden telefonnál. Olyankor elég gyorsan merül, célszerű ki-és bekapcsolni. -
-
motofi
aktív tag
válasz
geckowize #13210 üzenetére
Ez a telefon szinte mindenben tökéletes, de egy valamiben nagyon elcseszték és ez a Kamera! Első osztályú prémium telefonba harmadosztályú kamera. Még a Samsung 2009-ben gyártott GT5230-as mobilom, ami fixfokuszos és távolról sem okos, az is jobb képeket készitett. Persze ez igazán számítógépen kinagyítva jön ki. Nem is beszélve a Xiaomi Redmi 1S kinai csodáról. Hihetetlen de ez így van.
Egyébként a HD ultra kamera alkalmazást szoktam használni, (azzal viszont nincsen vaku), de a gyáritól jobb minőséget eredményez. Már amennyire ez minőség, házon belül még LG F6 is veri..
-
lovi27
addikt
válasz
geckowize #12988 üzenetére
Ha megnézed a RAM használatot láthatod, hogy 1,3 GB szabad, csak az LG gyári KK appok futnak, de abból is a Google szinkronizálós cuccai nem, mert nincs belakva a mobil, mivel eladom. Egy apró trükköt bevetettem, mert láttam, hogy a fórumtársunk 2G tesztelte, így én is a hálózatot csak GSM-re állítottam. Nálam gyengén jön a 3G, ezért a mobilnak több energiát kell mozgósítania a kapcsolattartáshoz, így gyengébb lesz a teszt eredménye is. 2G-én nagy a térerő, jobbak lettek a tesztek eredményei is.
De egy mérés eredménye semmire nem jó. Nagyon szórnak a pontszámok. Talán root jogokkal több háttérfolyamatot függeszthetne fel az Antutu a teszt idejére és akkor többet jelentene ez a szám is, de így csak egymás hülyítésére jó.
-
pumukli21
csendes tag
válasz
geckowize #12947 üzenetére
hm nem tudom, minden megy csak döcög, ujraindult- de en nem resetelném- régi lg-m igy halt meg totál. azota nem jött rá semmi frissites- nem lehett megcsinálni se. KUKA lett szegény.
Hülye kérdés, de nem lehet régi android-ot valahogy visszavarázsolni?
Igy használhatatlan telefon .-(( -
Kurzuh
aktív tag
válasz
geckowize #12481 üzenetére
Szia!
Már megjelent hivatalosan is! Igaz még itt Európában csak pár országban, de az használható minden régiókódos eszközön. Szóval van hivatalos KitKat! Csupán annyi, hogy Vodafone boot logó van, de semmi más. Bár, ha jól tudom amit napokban kiadtak pl Németországba, abban már nincs, hanem függetlenre jött ki.(nem próbáltam még, cáfolja valaki, ha nem így van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest