- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
geckowize
őstag
válasz
Nagytoll #13324 üzenetére
A V10H-s romra rákattintva bejön valami reklámoldal és nem történik semmi, nincs fent máshol?Közben itt megtaláltam: http://www.lg-phones.org/official-stock-lg-optimus-g-firmware-rom.html
A régiókódot nem találom a doboz hátulján egyébként.Valamint hogy tudok biztonsági mentést készíteni a jelenlegiről?
-
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Nagytoll #12884 üzenetére
Próbáltam a régivel is, meg az újjal is. (3GQCT/CS_EMERGENCY kijelölve) Lefut a frissítés, de a teló az lg logónál nem jut tovább...
94% -nál restartol a teló, majd a maradék 6% -ot picit lassabban, de befejezi. Végül "IParam=1" fogad, tehát lefut a telepítés normálisan.
Próbáltam "wipe.bat" is, de utána meg egy olyan képernyő fogad a telón, hogy fekszik a hátán egy robot és a mellkasából egy háromszög áll ki, benne egy piros felkiáltójellel... -
koxminator
senior tag
válasz
Nagytoll #12857 üzenetére
Helló. Szerintem pontosan az xxlgsm tudná ezt megmondani, ha felhívnád őket. Számolj úgy, hogy nekem tökéletes állapotú a készülékem, európai régiókódos, és pl. a partnero 32ezerért számítaná be (ami röhej, de valahol érthető). Ugyan minden gsm bolt más és más, de a Te készüléked árán minden bizonnyal ront az állapota is.
G2 vs G3 kérdésben én személyesen a következőket javasolnám Neked:1. el kell menni egy olyan boltba, ahol meg lehet tapogatni mindkettőt egyszerre vagy külön-külön
2. el kell olvasni mindkettő fórumát és esetleg pár dolgot megkérdezni, ami még érdekes lehet számodra
3. személyszerint én mindkettőről csupa jót hallottam, de talán az újabbat venném, mivel az picit időtállóbb -
Kurzuh
aktív tag
válasz
Nagytoll #12417 üzenetére
Nézd meg a telefon dobozán, hogy milyen régiókódos. Jobb alsó sarkában a szín felett van, 3 betűs. Egyébként nem, mindegyik kb. ugyan az(ha nem ugyanaz), csak a frissítések másmikor jönnek ki rá. Valószínűleg, te más régiókódos vagy és neked jött ki újabb frissítés(pl.: pár új alkalmazás) a magyarhoz képest. De a magyar kdz is ugyanúgy felmegy és ugyan olyan lesz, mint például a spanyol.
-
Kurzuh
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest