- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Szerintem azért kapja hamarabb, mert újabb, mint a G
Ha már itt vagyok, én is kérdezek egyet.
Ha kijönne a 4.4, akkor , hogy fogom tudni a legkönnyebben frissíteni a g-t? Lg mobile suportal frissíteném, az ázsiai régiós telót, akkor lenne magyar nyelv a telóba? Bocs, ha láma a kérdés, de még nem volt más régiós telóm soha
-
Balázs1986
őstag
Bajnokpityu kártyája régi, azt biztosan cserélik. Ha a tied is van 2-3 éves, valószínűleg azt is. Ha nem, akkor nem tudom...mondd azt, hogy ellopták. Vagy simán csak "felejtsd el" magaddal vinni. Úgyse valószínű, hogy be fogják valakinek mutatni, hogy igen, ténylegesen be lett véve a régi.
-
DarkDeer
senior tag
Vodás vagyok én is és vágott a SIM kártyám, de 2 éve tökéletesen működik minden telefonomban. Ebben a G-ben is tökéletesen működött a CM rommal, csak a gyárival volt hiba. Szerintem nem a kártyám rossz, hanem a ROM telepítése közben történhetett valami hiba. Kiderül, amint a teljes format és vipe után feltelepítek egy gyári ROM-ot. Ezen ügyködöm jelenleg, de nem hajlandó download módba lépni a mobilom.
-
kelly416
veterán
Gyanítom nincs, de nem is egyértelmű a dolog. Pl. nálam a picasa uploader felesleges, lehet, hogy pont Neked meg kell. Ugyanígy a térkép, google keresés, google +, pedig ezek legjobb tudomásom szerint éhesek.
Szerk.:
Bár az előző h.sz.-emben találhatsz egy rövidke listát. Ezen felül biztos van még rendesen, ami tiltható gond nélkül, de nálam azok el sem szoktak indulni, úgyhogy nem próbálkoztam velük.w333:
Miért vagyok gyilkos?Csak azt tiltom, amit nem használok. Melyik része a gyilkolás a Te szemedben?
-
Csabesz666
aktív tag
nekem legalábbis így volt... én is azt hittem, hogy nincsen rajta fólia... és akkor vettem észre, amikor rá tettem, a vásárolt fóliát.... akárhogy símogattam, mindig bubi keletkezett.... fogtam, egy műanyag darabot, és a teló felsősarkát kapirgáltam vele, nagyítót is használtam, és ekkor vettem észre az alatta lévő fóliát, amit utánna úgy ahogy volt, le is húztam..... müanyaggal, nem tudsz karistot csinálni a gorillaglass2-őn, persze az óvatosság nem árt... én azóta is így használom, simaliba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest