- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
raverke #13790 üzenetére
En elso nap, miutan megkaptam, 4.4.2 KitKat volt rajta, aztan azt hittem az OS verzio miatt merult annyira (sokan panaszkodtak a topicban), igy visszatettem 4.1.2 JB-re es lam, ugy is szar volt, ugyhogy bevittem LG szervizbe ugyanezzel a problemaval, ha van meg garid, ezt mindenkeppen javaslom.
Bar sokat nem segitett, volt, hogy beultem egy 90 perces eloadasra es csak annyit csinaltam, hogy wifin chrome + 9gag es dobbenetemre csutka satu zerora lemerult... Ugy nez ki a gyari akksi ennyi...
Most ha pl 3 oras buszuton filmet akarok nezni, akkor indulas elott reboot, hogy ne menjen minden felesleges app, aztan energiagazdalkodas mod, szerencsere meg ugy is viszi a 720p-s, sot, az 1080p-s filmeket. Igy kb 20% korul szokott lenni ut vegen.
Ha nincs garid, szeritnem tegyel egy probat a Greenify nevu appal, es fagyaszd a felesleges appokat. Noha en nem nagyon vettem eszre szart se akkuidojavulast tekintve, lehet, hogy nalad pont szamit majd.
-
sajo13
senior tag
válasz
raverke #13785 üzenetére
Az én telóm (LG G) már két éves és nincsenek ilyen gondok az aksival. Lehet, hogy azért, mert nem töltögetem össze-vissza? Feltöltöm, használom, lemegy 10 - 15% körülre, újra feltöltöm.
ui: tudom, hogy a Li-Ion és Li-polymer aksikat már lehet töltögetni bármikor, de ha az ember sok-sok ilyen kommenten olvas, hogy fél vagy1 év után szarakodik az aksi, akkor az már elgondolkodtató.
-
lovi27
addikt
válasz
raverke #9688 üzenetére
1. Feltenném a helyedben a legújabb gyári ROM-ot. mert az csak javítást vagy optimalizálást tartalmazhat, mert funkcionálisan nem bővült. Én is a Telenortól vettem, nem használok mókolt ROM-ot és már több gigabájt adatot átpréseltem a 4G-n, de egyszer sem éreztem problémát, vagy indult újra - én Telenoros vagyok.
A térerőjelző nálam csak többnyire 1-2 vonal 4G esetén, de a többi is csak max. 3. Sőt, ha átmegyek a lakás másik szobájába, már el is vált a 4G-ről, de nincsenek átváltási problémák. Amíg működik nem számolgatom a vonalat. Ja, a ROM: E97510h-EUR-XX.2. Szerezz be egy Telenoros SIM-et és azzal is próbáld ki. Adatátviteli mennyiséget is tartalmazó USIM-mel megy a 4G január közepéig. Így most könnyebb találni megfelelőt. Lehet, hogy rosszul érzékeltem, de többnyire a Vodásoknak voltak átváltási problémájuk.
-
kovicska
aktív tag
-
kelly416
veterán
válasz
raverke #8375 üzenetére
Szerintem ha szoltáltatótól veszed, szinte biztosan elkerülöd a hibát. Ha pedig az "új eresztésben" van a hiba, akkor is előrébb vagy sokkal a szolgáltatóval, mint a GSMbolttal. Még mindig megbízhatóbb hátterük van, több esélyed van egy normális szervizre, tesztre vagy cserére. Szerintem.
A Z1 mini... mióta várom én is, hogy legyen hivatalos hír, hivatalos specifikáció stb...
Nekem nem EU-s volt, de soha sehol nem hagyott cserben. Megjárta velem fél Erdélyt, végig navigált is, végig elérhető is maradtam, végig kitartott velünk motoron.
koxminator:
Totál egyet értek Veled. Annyira jól működött minden, hogy már unalmassá vált. Ezért is cseréltem le. De megmondom őszintén, kicsit hiányzik.tasakos:
Azon nem gondolkoztál el, hogy ez a két-három ember, akinek ennyi baja van a térerővel, mind mostanában vette? Szerintem ez is jelent valamit, nem? Lehet, hogy pont egy raklapról kapták pont azokat, amikben valami nem kóser. Vagy a fene tudja. -
Pampipapi
tag
válasz
raverke #8370 üzenetére
Szia!
Próbáltam, gyűjtögettem infókat itt a fórumon, de nekem nem tisztázódott pontosan, hogy mitől függ.
Ami biztosra vehető:
-gyári romokkal előjön (én 10a-val 10h-val néztem)
-nem kártya és nem szolgáltató függő (teljesen új Vodás kártyával előjött, Darkdeer több szolgáltatóval is próbálta)Talán EU-s telefonoknál nincs gond, nekem 2 db MYS régióssal is előjött.
-
almi
senior tag
válasz
raverke #8289 üzenetére
Olcsómobil.eu-tól rendeltem. Olvastam egy csomó véleményt, nekik volt a legpozitívabb. Vissza is telefonáltam, most egy hölgy vette fel, direkt rákérdeztem, hogy biztos G-e és nem GJ, és azt mondta, hogy G, minden ugyan az, csak a hátlap a piros. Holnap érkezik, akkor ki is derül.
-
kelly416
veterán
válasz
raverke #7271 üzenetére
Az értéke kano hozzászólásának az, hogy KERESS. Mit lehet ezen nem érteni? Az meg, hogy kék vagy fekete, boltja válogatja. De ha nem találsz valahol feketet, kereshetsz kéket és ugyanazt kapod. Tehát megint keress. Nem kell Neked az EU-s verzió, én úgy tippelem, de ezt majd eldöntöd magadnak, ha megtaláltad amit kerestél.
eladogeppc:
Egy óra RealRacing3 után sem volt kellemetlenül meleg a készülék, tehát ajánlani tudom ilyen szempontból. A fényerőt csak akkor állítgatja, ha engeded, hogy állítsa, vagy ha lemegy az akku szintje asszem 15% alá. Nálam 3-4 napokat megy mostanában, de vettem egy PS3-at, ez lehet az oka.Amúgy 2nap az átlag.
Szerk.:
kyle16, tapaizo:
Megpróbáltátok már a szolgáltatóval dűlőre jutni? Hátha Ők tudnak segíteni. -
koxminator
senior tag
válasz
raverke #6110 üzenetére
Ha 2 éves garit akarsz, akkor csak Telenor jöhet szóba (legalábbis ha gyártói, hivatalos LG garit akarsz). A gsm boltok 2 éves garija a lóf.. (lófüttynél) éppen több, de legalább nem sok.
Ebből a készülékből szerintem biztosan nem lesz már semmilyen más erőteljesebb processzorral szerelt változat, a Snapdragon 800-as már a G2 lesz csak biztosan. Ez készülék ugyanis tavaly októberi, és hülye lenne az LG a jelenlegi G2-es zászlóshajójának bármilyen szinten is konkurrenciát állítani.
Biztosítást nem tudom, hogy pl. Telenornál lehet-e kötni olyat, mint amilyen T-Mobilnál van, de gsm boltnál én csak eddig 1 helyen találkoztam olyannal, hogy bármilyen plusz szolgáltatást, gart lehetne rá kötni (smartshop.hu - de ez nem a reklám helye).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest