- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
conan84
újonc
Sziasztok!
LG PC Suite-tal megpróbáltam frissíteni 20b-re a telefonomat. A progi kiírta, hogy sikerült, azóta pedig az LG logónál nem jut tovább bekapcsolás. Továbbá ha kikapcsolom, visszakapcsolja magát, és megint csak az LG logót mutatja. Valakinek van valami tippje mi lehet a gond?
-
Czimby
addikt
Hőlégfújó kell csak és addig melegísd amig fogalom nem lesz.
Megfoghatatlan :-D
Akkor nagyon könnyen lejön az üveg nagy darabokban.
Én egy sony-n csináltam igy, ott bevált. Nem tört sok kis apró darabra.Nem én csináltam hanem kollégám, de igen Y-otgvel.
Az is lehet főzött rom volt, erről nincs infóm. -
zoldy
tag
válasz
Diopapa #13691 üzenetére
Igen, ez egyértelműen barátságosabb megoldás volna... De kérdés ugye még az, hogyan távolítom el az üveget a kijelző elől úgy, hogy ne károsodjon az LCD. Gondolom szintén kézügyesség a megoldás, meg a végtelen youtube-os videó alapján csak összehozható valahogy. Kár, hogy csak azután írtam be ide, hogy megvan az új.
Meg fogom próbálni, és ha sikerült jelzem de mostanában nagyon nem lesz rá időm.
(#13692) Czimby: Megpróbálom. De nekem így is az OTG Y kábel kell nem? Mert elvileg kell az 5V minimum az USB eszközök meghajtásához és ezt a telefon nem tudja biztosítani. Egyébként azért mondod ennyire biztosra mert neked már sikerült ilyet csinálnod? Mert én most utána jártam picit a dolognak és gyárilag csak a G Pro-tól felfelé támogatott az OTG. Sima E975-n csak OTG Y meg főzött rom kombóval megy csak elvileg.
-
Diopapa
addikt
Most nem egész 8$-ért látok, egy kollégám szokott a haverjainak ilyet csinálni, ahogy nézem minimális műszaki érzékkel és kézügyességgel megoldható, szerintem inkább ez az opció mint 45k-t kifizetni vagy esetleg emiatt kidobni a telefont. Nem akarlak rábeszélni, de én a helyedben megpróbálkoznék vele, vagy megkérnék egy havert akinek nem remeg a keze..
-
zoldy
tag
válasz
Diopapa #13688 üzenetére
Csak az üveg. Láttam, hogy lehet 8k ért csak üveget venni, de az nagyon preciz munkát igényelne, hogy ne legyen torzítás a ragaszó miatt/porszem meg ilyesmik.
(#13689) Czimby: Úgy tudom, hogy nem lehet rá pendriveot dugni, csak a G2 támogatja az ilyesmit. Nyilván az egér, nem pendrive de az elv ugyanaz nem? USB illesztőprogramot kell kezelnie a telefonnak. Nem főzött rom van rajta, csak a gyári 4.4.2. frissítés. De ha azt mondod működik kipróbálom, csak furcsának tűnt elsőre a megoldás.
-
zoldy
tag
Sziasztok!
Két évig birtokoltam szeretett LG E975 telefonom, majd egy végzetes (kemény 4 cm-en át tartó) zuhanás az aljzatbetonra betörte a kijelzőjét. Semmi pókháló mintázat vagy ilyesmi, csak mintha 3-4 hajszál hullott volna rá, annyiból látszik a törés. Namost amilyen szerencsém van, kb kihullott üvegű telefonokat használnak az emberek, mert az érintő funkció még mindig működik rajtuk, hát az enyémmel ilyenről szó sincs. Semmi érintésre nem reagál. Csere csak kijelzővel, az alkatrész 25k, ha ki is cserélik, 45k. Köszi. 69k-ért vettem egy zsír újat, mert ugye 2 év után kezdődnek a problémák az okostelefonoknál, nem fogok beleölni 45k-t hogy majd 2 hónap múlva szaladgálhassak vele megint szervizbe, mert elkezdődött a gyárilag betervezett amortizáció/"demencia".
Tehát vagy egy új E 975-öm. (2 éve 145k-ért vettem, most 69k-ért
) Amire elsőre felfigyeltem, hogy a kijelzőjén, kikapcsolt állapotban fény felé fordítva más mintázat van mint az előző darabnál. Az elsőn rendezett sorokban, kis pettyek voltak, itt meg furcsa alakzatok, szintén sorokban, de nekem nagyon furcsa. Az előzőnél a pettyeket rendesen keresni kellett, csak bizonyos szögben látszódott, ezek a minták meg most az előzőhöz képest az arcomba "világítanak." Az első dobozán SWS-volt, ezen DEU.
A kérdésem a következő; A kijelző/érintőpanel mintázatán kívül milyen minőségbeli különbségekre számítsak a két modell között? Nagyjából átfutottam az előzményeket, és írtátok, hogy az SWS svájc. Akkor a DEU német ország lesz?
A segítségeket előre is köszi!
Üdv.Szerk.: Egyébként vicc, hogy a törés után újraindítottam mert ugye nem reagált az érintésre, hátha összeszedi magát de nem tette. Most az van, hogy a pin-kódot nem tudom beírni, kikapcsolni sem tudom mert a gomb csak a menüt hozza elő. Hosszú nyomásra csak újraindul. És még az adataimat sem tudom róla lementeni mert így a pin kódig bejutva még nem áll fel teljesen a rendszer. Ugyhogy ~23 Gb anyagom pihen a telefonon miközben az akkumulátor folyamatosan merül. Ha egyszer sok pénzem lesz, poénból megcsináltatom. Igazi kis időkapszula lesz.
-
Regiee
aktív tag
Kivettem a rizsből a telót és megjavult reggelre köszi mégegyszer!
-
lesli.h
aktív tag
válasz
ravebp #13676 üzenetére
Teljesen igazad van.
Ha meg valaki nem ismeri a mondást hogy " Olcsó húsnak híg a leve " az így járt.
Én nem rég vettem meg az utódját, de eladni nem fogom senkinek,mivel ez a telefon a 2Gb ramjával és egyéb jó tulajdonságaival ( a gyenge kamerán kívül )még mindig meg állja a helyét a most 200eFt-ért árult csúcs mobilok között. A 22 hónap alatt soha nem fagyott le, nem volt szervizben és az én használati szokásaim miatt
csak hetente egyszer töltöttem. -
Regiee
aktív tag
Sajnos nemtudom hogyan szedjem szet igy inkabb nem allok neki. Reggelig betesszuk rizsbe remeljuk megjavul.
Koszonjuk a segitseget. -
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm beleejtette a kad vízbe a telefonját miközben zenéthallgatott gyorsan kiszedte. Viszon azóta folyamatosan azt mutatja mintha fülhallgató lenne bedugva. Próbáltam kitisztítani kiszárítottam de nem javult. Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszönöm előre is. -
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudnátok honnan tudnám letölteni a kdz-s E97510F fájlt? Az első hozzászólásban található oldalon már nem elérhető.
-
juve16
csendes tag
válasz
feelurself #13673 üzenetére
Utoljára válaszolok...és utána komolyan lesz@rom. Nem tudom h neked megfelelő eladásról és annak a terméknek a megfelelő tájékoztatásáról mi a fogalmad...de attól szerintem nagyon messze állsz..! Én nem azért veszek bármilyen telefont h még otthon azzal foglalkozzak hogy hogyan hozzak össze egy normális akkuidőt. Valóban nem érdekelt a kinézete amikor megvettem..de ahogy h szerinted Én valótlant állítok úgy te is...azért is írtam azt amit---hogy ne kelljen sokat agyalnod ("már ha van") azt írtad h -hibátlan, karcmantes- Az volt...Ja! Ha éppen nem kerekítetted volna le a sarkait, mint egy szappantartónak..
A másik:
-te is tényleg nagyon okos lehetsz ha úgy adsz el bármilyen telefont h a 32GB-ból kb. bő 2 GB szabad hely maradt mert még arra is lusta voltál h leszedd a privát sz@rjaidat..ezért külön taps! Biztos olyan elfoglalt vagy "szelfikirály" h nem fér bele a te rettenetes szabadidődbe..ami nincs mert rohadt fontos ember vagy..max a szoláriumban!
Nem nagyon jöttek az SMS-ek h "látom paraszt mennyit nyűglődsz a telefonnal..visszaadom az árát"- mint ahogy a hirdetésedben volt- "egy hét garancia"! Vagy mire szólt a garanciád?? Szerintem semmire..
És szerencsére nem volt jobb dolgom mint h ide irogassak azzal kapcsolatban h mekkora egy sz@r telefont vettem tőled.
Erről ennyit... -
feelurself
aktív tag
válasz
juve16 #13670 üzenetére
Elhiheted, hogy keresek annyit, hogy a 38 matyasodat bedugjam a malacperselybe, mert kb annyira van szuksegem ra. Nem hiaba adtam ennyiert.
Olvass utana?hol irtam ezt baratom ? Volt [link] egy full hozzaszolasom tele leirasokkal, hogy mit lenne erdemes csinalnod. Ez neked az olvass utana ? Mellesleg ezekre szartal ra, mondvan te nem fogsz ilyenekkel szarakodni.
Valami baj van a nyakad felett szerintem..tenyleg ne menjunk bele, foleg, hogy a mokolt romtol kezdve midenfele baromsagokat allitottal valotlanul.
Reszemrol lezarva. -
-
Nagytoll
senior tag
KnockOn-t lehet valahogy rakni a telóra?
-
juve16
csendes tag
válasz
feelurself #13669 üzenetére
Ja..tényleg?? Ha ennyire véded a volt telefonodat akkor miért is nem tartottad magad az eladásodban leírtakhoz?? 1 hét próbagarancia....Ja? Hogy eltapsoltad a 38 mátyást ...értem. Mert annyiért ajándék volt valóban...nagy segítség voltál..."olvass utána". Hát ez megy magamtól is!
Szerintem inkább örülj h nem adtam értékelést, maradjunk annyiban...
A megfelelő tájékoztatás az általad eladott termékről felszínes volt-- "hibatlan, karcmentes"--tényleg ne menjünk bele!
Köszi! -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Fólia helyett szeretnék üveg kijelzővédőt, de nem találok konkrétan erre a típusra valakinek van tapasztalata univerzális üveglappal, vagy valahol kapni rávalót?
-
juve16
csendes tag
válasz
sajo13 #13660 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat és a segítségeket de már megváltam tőle....nem fogom emiatt a továbbiakban megtagadni az LG márkát, de ezt a szériát kerülni fogom...
Ami hátrányai voltak az akkun kívül az az hogy egy komolyabb játék közben kb 5-6 perc után, konkrétan olyan szinten felforrósodott a kijelző felső része illetve a hátlap, hogy én inkább abbahagytam...nem langyos vagy meleg, hanem forró volt. És ezt nem kitalálom mert "még a kákán is csomót" keresve, de ez történt.
Volt egy pár olyan telefonom ami max felmelegedett játék közben..na de ez forró volt.
Ha ez is törvényszerű lenne akkor nem tudom h mit is mondjak erre.... -
Kimipapa
csendes tag
válasz
koxminator #13664 üzenetére
Nekem az Ascend P7 lett volna a befutó, de sajna ez nincs a szolgáltatónál, ezért maradt a G3! De nagyon jól hangzik a Tied is! Grat!
-
koxminator
senior tag
Én is megválok tőle hamarosan, el akarom adni, jön már az utód, ez, feketében, 32Gb-os dual aktív SIM-es verzióban
fáj érte a szívem, mert az egyik legjobb teló, de mivel nem akarok 2 telefont a továbbiakban, megfelelő minőségi cserét hajtok végre
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
motofi #13639 üzenetére
Én is G3-ra váltok, ha minden igaz, hétfő-kedd magasságában jön!
Nagyon jó volt a G, de már kiszolgált nálam, két éve használom probléma nélkül szinte. Teljesen gyári, nem rootolt, hivatalos 4.4.2-vel. Szerintem jó akkuidővel. Kb másfél nap
Egyszer kellett gyári visszaállítást csinálnom, mert önálló életre kelt a szentem. Felvette helyettem a hívásokat
De tovább volt szolgálni, családon belül!
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
PartyShan #13638 üzenetére
Hali! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de nem voltam netközelben.
Egy régiségkereskedőnél dolgozom, ott használnak egy krémet a fémtárgyak polírozására, gondoltam egyet, kripróbáltam, nem mondom hogy most makulátlan, de sokkal jobb lett. Egy puha rongy sarkával vittem fel, de csak a kamera üvegére, többször megismételtem, és jobb lett. Szerintem bármilyen finomszemcsés fémpolírozó paszta megteszi. Ez valószínű, hogy nem GG, mert először jutott egy kicsi a hátlapra is, de egy hajszálkarc sem lett rajta!
Igaz, a mélyebb karcokat nem tüntette el, de az üveg láthatóan fényesebb, tisztább lett.
-
sajo13
senior tag
válasz
juve16 #13655 üzenetére
Nekem pl. két napot bír ki a telefon.
- adatkapcsolat be van kapcsolva, a melóhelyen pedig a WIFI-re áll rá
- állandó email szinkronizálás, valamint Viber, FB app is fut/értesít
- folyamatos bluetooth kapcsolat az okosórávalTény hogy keveset használom, pl a munkahelyen nem a 4.7"-os kijelzőn netezek, mert hülye azért nem vagyok
Tömegközlekedés közben nyomkodom, netezek.Néha egy kis GPS. Így két nap. Igaz a kijelzőidő csak 1.5 - 2 óra az én használatommal.
-
Nagytoll
senior tag
Hali!
Láttam pár videót knockOn-ról, hogy valamilyen kernel moddal rá lehet varázsolni a telefonra, erről tudna nekem mondani valaki hozzáértő egy-két dolgokat? -
csababarca
őstag
válasz
juve16 #13655 üzenetére
Nálam az éjszaka nem nap...
De amúgy 1 napot is menne, mert ha 25%on lerakom este 11kor, akkor bőven van benne még élet reggel fél7-7es kelésnél.
Mindegy, sajnos ez is az egyik rákfenéje a gyenge kamera mellett.
Bár van ismerősöm,akinek bír simán két napot, mondjuk mobilnet nélkül.
Nekem meg az ment nonstop, gps is ment,nem kapcsoltam ki sose, állandó szinkron is be volt nyomva. -
juve16
csendes tag
Azt azért tisztázhatjuk h az 1 nap fogalma ilyen esetben a napközben fogalmát meríti ki...na de nekem stabilan kellene 2 nap azért..
De mind1 is...eladom a picsbe...nem fogom még most ennek is kitanulni a Rom felrakását meg ilyeneket..meg tesztelgessem...stb. -
Rover623
félisten
válasz
csababarca #13653 üzenetére
",de a G-m úgy működött,hogy reggel levettem töltőről, este meg ment vissza, 20-40 százalék körül."
+1 -
csababarca
őstag
válasz
juve16 #13652 üzenetére
Egy napot sem bír ki töltő nélkül?
Mondjuk nem tudom,lehet nekem mások az elvárásaim,de a G-m úgy működött,hogy reggel levettem töltőről, este meg ment vissza, 20-40 százalék körül. Nekem esti rutin volt etetőre rakni, nincs ez másképp az I6-al sem most, mondjuk az bírna két napot simán. -
juve16
csendes tag
válasz
feelurself #13648 üzenetére
Csak azt tudnám h akkor mihez hasonlítsam az akku idejét..? Tényleg nem csesztetés képpen, de vannak fenntartásaim így a telefonnal kapcsolatban... az akkuidejét nézve..
Azért ezt személyesen lehetett volna közölni! 38ért ajándék? Gondolom ne ugassak ennyiért...nem? Szívem szerint visszavehetnéd... vagy 33ért bárkinek odaadom....ha érdekel valakit...
Sorry...csak így ez azért gáz.
Na mind1
Ha tud rá vevőt valaki akkor szóljon... -
Balázs1986
őstag
-
ytooc
tag
válasz
Balázs1986 #13649 üzenetére
És tartó esetleg, amit tudnál ajánlani?
-
feelurself
aktív tag
válasz
juve16 #13641 üzenetére
Szia !
1. Ne haragudj, duplaztam tegnap. Sajnos en is emberbol vagyok es nem vagyok idomilliomos.
2. Az allitolagos mokolt rom, az egy teljesen stock 4.4, csak a kernel van lecserelve a dupla koppos feloldas miatt.
3. Az akksi valoban lett cserelve a komplett elolappal egyutt Budapesten az LG szervizben (Dozsa Gyorgy ut).Kolega elottem jol szolt.. Nekem is volt G2-m es ahhoz teljesen irrevelans hasonlitani.
Szerintem probalj meg feltenni flashtool-lal egy 4.1.2 jelly bean-t, varj vele 1-2 feltoltest, es nezd meg ugy. Ekkor a kernel is visszaall gyarira.
A pontos leirast itt talalod: [link]
Az optimus G-hez tartozo romokat pedig itt : [link]
Root jogokat pedig a G2 forumanak elso hsz-ban levo "Root-olas ioroot25-el" cimszo alatt szerint tudsz.
Ezen kivul az uj rom felrakasa utan nem art ha hasznalsz egy ilyet: [link]
Ha meg ezek utan is (szerinted) kritikan aluli az uzemido, akkor ez nem a te telefonod..
Bar, szerintem 38db matyasert ingyen volt meg mindig
Udv ! -
válasz
koxminator #13646 üzenetére
+1
-
koxminator
senior tag
válasz
juve16 #13643 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon "rossz" telefonhoz méred a G akksiidejét. Ugyanis a G2-é legendásan jó. Ahhoz képest kevés olyan telefon van, amely emberes akkuidővel bír. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy alkalmazás-használattfüggő.
Állítólag az LG szervízben olyan 10ezer körül cserélik szakszerűen. Nem tudom mennyiért vetted a telót, és hogy még esetleg belefér-e ez is, gondold át.
Ez a szerény véleményem.
-
ytooc
tag
Sziasztok!
Segítség kellene!
Autóstöltőt szeretnék vásárolni Optimus G-hez. Ha használtok ilyesmit és bevált a termék, kérlek ne tartsátok magatokban hogy mit érdemes megvenni!
Szükségem lenne egyre, és nem szeretnék lyukra futni.
Köszi
-
juve16
csendes tag
válasz
Balázs1986 #13642 üzenetére
Igyekszem teljesíteni a kérésedet...1 napja van nálam, most ráraktam a GreenPower Premium alkalmazást és tesztelem
Annyi így hirtelen a tapasztalat hogy kb 1db játék és a többi gyári alkalmazás van rajta (gyári független a teló) és azért amit engedett alkalmazásokat azokat töröltem...3g, wifi, és egyéb energiazabálók kikapcsolva.
Pl: 2-3 perc játék és alaphangon 4-5% ugrott --ez nálam nem életszerű---aztán kíméljetek ha hülye lennék most...csak szokatlan.
Elég sokat cserélgetek telefont---már beteges, de az LG-k megtetszettek. Volt G2-m csak kevés volt a 16gb, viszont nagyon tetszett. Azt azért masszíroztam rendesen (tanulás, játék net, zene stb) és még így is 2-3 nap. Egyszerűen ámuldoztam...
Ez meg....kritikán aluli egyenlőre...nincs is kedvem szórakozni vele...oké h esztétikailag erős közepes állapotban van és tényleg nincs okom a panaszra a sebesség miatt de rohadtul bosszant a akku gyengesége. Ezzel a greenpower app.-al némileg javít....na de ne már. Már most ott tartok h eladom, inkább bukok rajta de le----rom. Persze az eladó kolléga úgy hirdette h 1 hét próbagaranciát ad...még mondtam is neki h 1 pár napot adjon...na hát ma hívtam volna h elbeszélgessek vele az állítólagos akku cseréről. Természetesen nem veszi fel ha hívom és az üzenetemre sem válaszol. Kedves..
Nézegettem az Ebay-en akksit 4ezerpárszázforintért..de ha berendelem és az is ezt műveli az akkor F@..a
Na mind1
Kb 2 napot adok neki még... -
Balázs1986
őstag
válasz
juve16 #13641 üzenetére
Jó lenne, ha valamiféle számadatokat írnál, hogy mit is jelent a gyenge akksi, mert így abszolút nincs viszonyítási alapunk. Illetve részletezni, hogy milyen használat mellett teljesít így. Neadjisten képernyőmentés az Akku használat menüpontról, amin látszik a grafikon, plusz az akksit használó dolgok.
-
juve16
csendes tag
Sziasztok!
Valamilyen tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban h miért ilyen gyenge az Optimus G akkuja...pár napja vettem tőle: http://hardverapro.hu/tag/feelurself
Elmondása szerint tavaly novemberben kapott új akkut a telefon...na most azért vannak fentartásaim.
Nem azt mondom h valótlant állít csak botrányosan teljesít az aksi..
Mókolt Rommal kaptam de visszaállítottam a gyárira...legalább is úgy tűnik..
Valami tipp esetleg?? Ha van valamilyen ROM (és persze tud róla valaki.) ami segít kitolni az üzemidőt, akkor az jó lenne... -
Balázs1986
őstag
válasz
motofi #13639 üzenetére
Sokkal újabb és jobb szenzor, lézeres autofókusz, optikai képstabilizátor, dupla led-es vaku, ráadásul nincs a vakuzásnál olyan bug, amit a G-nél 3 Android generációnyi szoftverben sem sikerült javítani (sötétben vaku nélkül "fókuszál"). Persze, hogy nem lehet egy lapon említeni. Viszont a G3-nak eléggé kint van a lencse előtti védőüveg, könnyen karcolódik. Ajánlom, hogy vágj rá valami jól áttetsző, minőségi fóliát.
-
-
kutyuska
aktív tag
válasz
Feri1977 #13634 üzenetére
Pedig mennyivel több elégedett tulaj lenne, ha belátnák, hogy ez nem fényképezőgép.
3 egyszerű oka van, amiért nem lehet igazán jó fényképet készíteni ezekkel a kütyükkel.
- optika felbontása és fényereje
- érzékelő lapka mérete
- érzékelő lapka felbontása.Bocs az ismétlésért, már ezren leírták előttem.
Egyébként nagyon elégedett vagyok a G-vel.
-
Balázs1986
őstag
válasz
feelurself #13631 üzenetére
Én 40-ért úgy adtam el 2 hete, hogy meg sem hirdettem, ismerősök között több jelentkező is egyből akadt.
Szerintem idő kérdése, és el fog kelni. Ennél az árnál jó állapotban levő G csak drágábban van. -
Tutu7030
veterán
válasz
feelurself #13631 üzenetére
Mert "régi" és kiment a divatból.
(ha tudnák, hogy milyen jó kis telefon még mindig, két kézzel kapkodnának érte)
-
feelurself
aktív tag
Nem tudjatok miert ilyen rohadt nehez eladni ezt a remek telefont ?
40-ert hirdetem es alig akad 1-2 erdeklodo.. -
CoroStar86
senior tag
Köszi mindenkinek! Meglátjuk, mennyit kér a szervizes cimboránk. Ha túloz az árral, házibarkács lesz...
-
Diopapa
addikt
válasz
CoroStar86 #13627 üzenetére
Ebayen árulnak külön digitizert, szóval valószinüleg lehet cserélni külön (bár én nem próbáltam). De ha ez nem felel meg, kijelzővel együtt 15k. Egy kollégám szokott ilyesmit csinálni, annyira nem ördöngösség. Türelem és kis műszaki érzék kell hozzá.
-
berbatov2
senior tag
válasz
CoroStar86 #13627 üzenetére
Apron hirdetnek szervizesek. Ugyanez volt a ptoblemam, 28k-ba fajt.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
feelurself #13617 üzenetére
Te jó isten, még emlékszel erre???
Amúgy nem írtam be a fórumba, de október óta egy Sony Xperia Z2 boldog tulaja vagyok, a G-met eladtam az egyik barátomnak. Én másfél évig vigyáztam rá, egy karc se volt rajta, de ő két hét után leejtette és bepókhálósodott a kijelző...Minden megjelenik rajta, töltést is veszi, minden működőképes, csak éppen az érintést nem érzékeli... Van egy telefonszervizes cimborán, baráti áron megcsinálná. Menni lehet majd a költség? Ha jól tudom, az üveg előlap egyben van az érintőkijelzővel, szerintem 40 rugó alatt nem lehet megúszni...
U.I.: nem akarok beléd állni, de szerintem egy Z2-vel jobban jártál volna, ha már az üzemidő az egyik fő szempont nálad... Megkérdezhetem, miért döntöttél az S5 mellett?
-
ropogós
tag
válasz
Davebowman #13624 üzenetére
Hogy milyen kábellel? Elnézést...ultra láma vagyok..0
-
válasz
ropogós #13621 üzenetére
Hát ha be volt kapcsolva az usb hibakeresésed, akkor lehet ez segíthet. (+ nem lenne rossz egy root meg ha mtp kapcsolati módban lett volna a telód) Holo Backup
-
ropogós
tag
Sziasztok!
Leejtettem a telómat,
a kijelzö megrepedt, így nem használható.
Maga az lcd panel működik, de nem tudom sem feloldani a képernyőzárat, sem hívást fogadni nem lehet.Hogyan tudom ebben az állapotban lementeni a kontaktjaimat?
-
Balázs1986
őstag
Én is megváltam a G-től, pedig szerettem nagyon, fáj is még érte a szívem kicsit. Viszont most volt az, hogy még jó áron oda tudtam adni, és közben viszonylag olcsón szert tehettem egy G3-ra. Így nem volt min gondolkodni.
feelurself: Használd egészséggel!
-
sajo13
senior tag
válasz
feelurself #13617 üzenetére
Sok szerencsét az s5 menürendszeréhez. Kicsit el lett cseszve, szerintem
-
feelurself
aktív tag
Sracok!
A heten minden valoszinuseggel "megvalok" szeretett telefonomtol es s5-re cserelem. Kosznom mindenkinek, aki barmiben segitett, de elsosorban Corostar86-nak, aki megmentette a telefonom anno a halaltol
Tovabbi jo forumozast kivanok mindenkinek, a G-t egyelore nem adom el, tehat feligmeddig aktiv maradok a forumban -
CygnusX
tag
válasz
artbeat #13614 üzenetére
Üdv!
Kb. a CM7.2 óta használok különböző telefonokon különböző CM főverziókat, és az az általános tapasztalat, hogy az évenkénti október végi/november eleji Google általi Android főverzió bejelentést követően, illetve a rá kb egy hónapra következő source code kiadását követően csak valamikor május környékére lesznek a rá épülő CM release-ek olyan állapotban, hogy az biztosítsa a napi szintű, problémamentes, vajsima használatot. Úgyhogy valószínűleg jobban jársz azzal, ha megvárod mondjuk a CM12 Milestone 2-őt, vagy netán a Milestone 3-at, biztos ami biztos, és csak arra frissítesz, addigra a gyermekbetegségek/bugok is ki lesznek gyomlálva
Én legalábbis személy szerint ezt fogom csinálni.
Más az persze, ha hajt a kíváncsiság, akkor ki lehet próbálni a jelenlegi verziókat is, engem is elkap néha a ROM-olhatnék, csak gyorsan lehűtöm magam ilyenkor az XDA-s, hibákat ecsetelő kommentekkel -
artbeat
csendes tag
Sziasztok,
Van valaki, aki figyeli a CM12 nightly alakulását esetleg saját telefonon? Hogy áll a dolog? Battery drain megoldódott esetleg?
Köszi!
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
Gameboy77 #13612 üzenetére
Igazából, nekem sincs okom, hogy lecseréljem, de márciusban lejár a szerződésem és itt ausztriában a té-nél nem kerül egy fillérbe sem az új. Akkor meg miért ne!
De a G is megmarad, abban lesz a magyar kártya. Soha nem fogok tőle megválni! Életem legjobb telefonja!!
Valószínű, maradok a márkánál
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
Gameboy77 #13610 üzenetére
Ezt csináltam most én is, remélem használ majd.
Bár nálam közrejátszott talán az is, hogy az első másfél évben, elég sűrűn váltogattam benne két kártyát. Viszont az utolsó kb 3 hónapban már nem. Akkor valószínű nem szoftveres a hiba. Nemsoká jön az utódja, de még tovább fog szolgálni második telóként! Remélem még jó sokáig!!
Most figyelem, hogy mi lesz. Köszönöm!
-
Kimipapa
csendes tag
Sziasztok! Lassan két éve, egy nagyon elégedett G felhasználó vagyok,mindenféle probléma, gond nélkül.
Ennek a topiknak is "csak", passzív szemlélője vagyok.
DE, most egy kis gondom támadt a telefonnal. Olyan dolgot produkál, hogy minden előjel nélkül, kiírja, hogy a sim eltávolításra került, majd kikapcsol. Majd azonnal vissza, és minden megy tovább, mintha mi se történt volna. Ezt az utóbbi hónapban 3-szor eljátszotta, plussz ma. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki találkozott-e már ilyennel, és esetleg valami ötlet, hogy mi okozhatja.Előre is kösz a válaszokat!
-
Nagytoll
senior tag
válasz
enigmawutash #13596 üzenetére
Makró fotózásra szerintem nagyon jó telefon, a táj képeket viszont elmossa, de még az is tűrhető.
-
enigmawutash
tag
válasz
Tutu7030 #13597 üzenetére
köszönöm szépen . Akkor azért lehet vele normális képet lőni. Persze ez csak egy mobil kamera. Csak amit én csináltam képet az kritikán aluli volt.
...amugy sose értettem mi határozza meg a mobilkamerák teljsetiményét, de az tudom nem a mpix az biztos
+motofi: persze nem kamerabajnok telót akar venni (1020) de szeret fényképezni. g3
, bár g2 ről nem hallotam volna h kiemelkedő kamja lenne
-
motofi
aktív tag
válasz
enigmawutash #13596 üzenetére
Hát ha a Kamera fontos akkor ne ezt válassza! Nemrég váltottam G3-ra. Mert nembírtam elviselni, hogy nagyon gyenge képeket lő. Belépő színtű telefonok verik. Inkább vegyen akkor G2-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest