- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kimipapa
csendes tag
válasz
PartyShan #13638 üzenetére
Hali! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de nem voltam netközelben.
Egy régiségkereskedőnél dolgozom, ott használnak egy krémet a fémtárgyak polírozására, gondoltam egyet, kripróbáltam, nem mondom hogy most makulátlan, de sokkal jobb lett. Egy puha rongy sarkával vittem fel, de csak a kamera üvegére, többször megismételtem, és jobb lett. Szerintem bármilyen finomszemcsés fémpolírozó paszta megteszi. Ez valószínű, hogy nem GG, mert először jutott egy kicsi a hátlapra is, de egy hajszálkarc sem lett rajta!
Igaz, a mélyebb karcokat nem tüntette el, de az üveg láthatóan fényesebb, tisztább lett.
-
Balázs1986
őstag
válasz
PartyShan #13517 üzenetére
A "Belső SD" az a tárhely, amit a Win lát. Oda kell másolni.
Az Adatok, amiket említ a leírás, az alkalmazásadatokra vonatkozik, pl. játék mentések, SMS-ek, telefonszámok, stb. Ha ezeket akarod kimenteni, valamivel archiválni kell. LG Backup (sose használtam), Google Backup (sose használtam), Titanium Backup (root jog kell hozzá).
A telefon számodra is elérhető tárhelyén levő adatok (zenék, képek, mittudomén...) sértetlenül megmaradnak, szóval ha csak azokat félted, akkor nyugi, nem lesz gond.
Az alkalmazásadatok formázása amúgy azzal kerülhető el, hogy nem csinálod meg a Wipe Data pontot. Ez viszont még önmagában kevés, mert nem kizárt, hogy úgy van megírva a ROM telepítője, hogy automatikusan is megcsinálja. Valamint, ha kihagyod ezt a lépést, akkor az instabil működést okozhat. Főleg, ha gyári alapú és külső fejlesztésű ROM közt váltasz. -
koxminator
senior tag
válasz
PartyShan #12752 üzenetére
Úgy látom, igen, egyelőre azok jelentek meg elsőnek. De a V20A-nál is a szolgáltatói romok jelentek meg elsőnek. Már csak az a kérdés, hogy mennyiben másabb a V20A-nál (mi a verziószám, volt-e valami javítás, stb.). Lehet, hogy 7végéig még kijön 1-2 ilyen, és felrakok egyet, megnézem, mit tud.
-
koxminator
senior tag
válasz
PartyShan #12564 üzenetére
Mármint az ECO módra gondolsz? Azt én sosem használtam-használom, tehát az nem érint. Lehet, hogy este feltolok neki egy battery fogyasztó mérő progit (talán a BetterBatteryStats vagy melyik az, már nem tudom) és holnap nézni fogom, mi zabálja. Az a vicc, hogy 4.1.2-vel szinte tökéletes volt a fogyasztása (hiába 1 éves az akksi benne).
-
Balázs1986
őstag
válasz
PartyShan #12519 üzenetére
Nem tudom, direkt a jelzőfényes furcsaságok miatt csak olyan dolgokat húztam vissza backup-pal, amik nem használják azt. Ami használja, az szűz telepítést kapott.
Rover623: Az új KDZ updater-nek nem az volt a gondja, hogy a Windows\System32\Drivers\ETC\Hosts fájlban nincsenek benne ezek a sorok (az IP cím mindegy mi, lényeg hogy 127 legyen az első oktett)?
127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
127.0.0.1 csmgdl.lgmobile.comNekem is szórakozott a szerverrel, amíg ezek hiányoztak. Vagyis nekem nem hiányoztak, már régen beírtam őket, csak egyszer kellett az LG szerver, úgyhogy akkor kaptak a sor elejére egy # jelet (akkor kommentként értelmezi a sort a Win).
-
koxminator
senior tag
-
koxminator
senior tag
válasz
PartyShan #12486 üzenetére
Viber nincs most fent, de a többinél (sms, email, elmúlasztott hívás,stb) működik rendesen.
Viszont azt vettem észre, hogy jobban merül és sokkal lassabban tölt (ugyanazzal a töltővel), mint a 4.1.2.
De ebben lehet, hogy az van, hogy az LG Backup mentésből állítottam vissza a 4.1.2 alól a telepített alkalmazásokat és beállításait, úgyhogy 7végén tolok egy full mindenes wipe-ot és belakom, beállítom nulláról megint. -
Rascally81
aktív tag
válasz
PartyShan #11133 üzenetére
Attól függ mi számít galibának???
V10i-t raktam vissza, és 4%nál nem akart tovább menni, ezért a rég bevált módszer "usb ki, power off, majd usb vissza Download mód" MINÉL GYORSABBAN és ment is tovább.
Majd mikor végzett, újraindult és nem jött be semmi, ezért egy HARD RESET (Le hangerő + Bekapcs gomb kb 5mp-ig) aztán már minden ok volt.Nem volt vészes!
-
CoroStar86
senior tag
válasz
PartyShan #11025 üzenetére
Igen, ez a megoldás ugyanazt eredményezi, mint az enyém, csak az enyém bonyolultabb.
Tapasztalatom szerint egyébként ha a kernel megváltozik (tehát ha nem gyári alapú custom ROM - pl. CM, AOPK, AOSP - ment fel), már szükség lesz a fenti két módszer valamelyikére, ha gyári LG szoftvert akarunk visszatenni (magyarul, ha KDZ-zünk).
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
PartyShan #10450 üzenetére
Gyárit nem de van rá megoldás:
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_g_a_g-ero/hsz_10435-10435.html
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest