- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
-
fotoscsaba81
csendes tag
válasz
CygnusX #12698 üzenetére
Én gyári vissza állítást csináltam előtte,utána lg -suiton lefrissítette majd ujra gyári vissza állítás ,első feltöltés után 100% rol kb 3 óra használat után kezdett merülni ,30 % pedig leugrott 20-ra hirtelen, nekem van egy g-pad -em ha nem is ennyire de mikor frissült 4.4 re ott sem volt 100%-ig minden rendben ,aztán jött 200mb csomagban egy frissítés ami tartalmazta a knock kódot és minden rendbe jött,ugyhogy szerintem ehhez is lesz valami javító csomag mert biztos hogy nem csak a knock kód volta abban a 200Mb-an
-
Demolator
tag
válasz
CygnusX #12605 üzenetére
Konkrétan nemtudom megmagyarázni de tegnap este rootoltam a telót és most mintha nem akarna merülni a telefon. Reggel 7 körül vettem le a töltőről sokáig 100% volt 10 körül bekapcsoltam az LTE-t (addíg wifi ment csak) azóta telefonáltam kb 40 percet és sms-ezek is most lassan du. 2 óra van és 84%-on az akksi az eddíg sztem egész jó eredmény
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
CygnusX #12401 üzenetére
0, Nem tudja flashelni, mert CWM-ből kell és nincs neki most. Szóval szvsz kdz-vel flashelje vissza 4.1.2-t, majd újra lásson neki, csak ROM után rögtön flashelje a SuperSU-t is.
1, Nekem annyi, hogy 100%-ról elég lassan ugrik le 99-re és kb. 97ig elég gyorsan lemegy, de onnantól már egyenletes.
3, Az új képeket/videókat amiket Camera mappába tesz, kimásoltam és betettem a régi 100LGDSC-be, majd a Camera mappát töröltem. Ezek után a 100LGDSC mappát átírtam Camera névre és egybe van minden és oda menti az újakat is. Persze ezt fordítva is lehet a mappákkal.
4, Ilyen nekem volt is mikor először feltettem a ROM-ot, de nem törődtem akkor még vele, mert csak körülnéztem. Most, hogy nemrégiben még egyszer feltettem, tesztelés előtt, a Beállításoknál az értesítési LED-nél mindenhova betettem a pipát majd Facebooknál is ki-be kapcsoltam a LED értesítési opciót. Ezek után tesztelve jó volt. Ha nem működik csinálj LG Backupot és CWM-ben is, aztán reinstalláld a ROM-ot, hátha..
-
CoroStar86
senior tag
válasz
CygnusX #10965 üzenetére
Hali! 10H és CM 10.2 üzemideje között tapasztalataim szerint nincs sok különbség, sőt, mintha a CM kicsit gyengébben is teljesítene a gyárinál (mondjuk ezzel a véleményemmel egyedül szoktam lenni). 10I már érezhető javulást mutat, de csodát nem kell várni tőle. CM 11-et nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest