- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
válasz
N.otorious #13340 üzenetére
Szervíz... Nekem is egy hete volt ez miatt szervízben, az egész úgy kezdődött, hogy néha-néha nem vette be a nyomást aztán már csak akkor érzékelte ha erősen nyomom meg végül pedig nem tudtam kikapcsolni a telefont mert a hosszú nyomást teljesen figyelmen kívül hagyta. Hátlap és hangerő, be-kikapcsoló gomb cseréért 15k-t kértek el munkadíjjal eggyütt. Azt javaslom minél előbb vidd el mert nagyon idegesítővé válik ez a probléma egy idő utan.
-
szferenc15
csendes tag
válasz
N.otorious #13184 üzenetére
már megpróbáltam frissíteni le is töltötte a frissítést de amikor fel akarta tenni a telefonra akkor 4%nál megállt és azt írta hogy a telefon ki lett húzva a gépből
beszéltem az lg hungary-val és az volt az első hogy megkérdezték milyen régiókódos a telefon megmondtam nekik hogy CWT azt mondták hogy akkor ez egy taiwanra szánt telefon de ott még nem engedélyezték a frissítést és nem is tudják mikor lesz
csak azt nem értem hogy akkor az lgmobile support tool miért jelzi ki hogy elérhető a frissítés -
Gtaati
őstag
válasz
N.otorious #13149 üzenetére
Köszönöm, nézegetem folyamatosan, de a legtöbb a telefon készenléti állapota, ezért nem is értem.
-
SBMke
tag
válasz
N.otorious #12975 üzenetére
Fura, most energiatak bekapcsolva, és megy a másolás (2 giga ) wifin keresztül, képernyő off és eddig nem szakdt meg ,ugyhogy ugy nézki rendbe van
-
SBMke
tag
válasz
N.otorious #12970 üzenetére
Hali,
De, és ahogy nézem bugos is ..
Ha az energiatakarékos uzemmod be van kapcsolva és töltön vagy és a wifinél is van pipa, akkor szarik rá hogy még nem kéne, de lekapcsolja ...
Most kivettem a wifitől a pipát, jónak tünik!Szerk : Még se .. megint lemászott
Szerk2: Ha az energia takarékos üzemmód off, akkor a wifi nem ugrál ...
-
Balázs1986
őstag
válasz
N.otorious #12907 üzenetére
De az nem E975. Ott más a számozás, de az is ugyanez a KitKat.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
N.otorious #12824 üzenetére
Csak akkor, ha a régiókódra jön ki a frissítés!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest