- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Most nem egész 8$-ért látok, egy kollégám szokott a haverjainak ilyet csinálni, ahogy nézem minimális műszaki érzékkel és kézügyességgel megoldható, szerintem inkább ez az opció mint 45k-t kifizetni vagy esetleg emiatt kidobni a telefont. Nem akarlak rábeszélni, de én a helyedben megpróbálkoznék vele, vagy megkérnék egy havert akinek nem remeg a keze..
-
Diopapa
addikt
válasz
CoroStar86 #13627 üzenetére
Ebayen árulnak külön digitizert, szóval valószinüleg lehet cserélni külön (bár én nem próbáltam). De ha ez nem felel meg, kijelzővel együtt 15k. Egy kollégám szokott ilyesmit csinálni, annyira nem ördöngösség. Türelem és kis műszaki érzék kell hozzá.
-
Diopapa
addikt
Sziasztok! Tudtok olyan gyári programról / beállításról, amivel el lehet érni, hogy bizonyos időkben kapcsolja le az automatikus szinkronizálást? Mintha rémlene, hogy van ilyesmi, de nem találom....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest