- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
toto0569 #3020 üzenetére
hm,akkor kzdhetek aggódni? Tegnap du. 3körül rendeltem, kaptam e-mail-t, először,hogy jóváhagyás alatt van a rendelés, majd pedig szállításra vár,Kollégáink megrendelését jóváhagyták"
De ma egész nap nem hívtak, pedig elérhető voltam. Eddig abban bíztam, hogy hétfőn megkapom, de most már kezdem azt hinni, hogy nem
-
fogtunder
nagyúr
-
manokaki
addikt
válasz
toto0569 #2414 üzenetére
ezen az oldalon jártál ? és kiválasztottad a PC Sync-t ??
Attila
-
Jonny99
tag
válasz
toto0569 #2322 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, csak én abban az álomvilágban élek még mindig, hogy itt az embert nem akarják átbaszni. Közben tévedek, de sajnos általában az ember a saját kárán tanul. Viszont a fogyasztóvédelemtől azt meg fogom érdeklődni, hogy ilyen esetben kérhetem-e a T-mobile-tól a cserét, mert a szervizes azt mondta, ők nem kérhetik a készülék cseréjét, mivel csak viszonteladók, és a szervizelési problémákat illetve a cserét a szerviz intézi. Ők maguk csak közvetítők.
-
R2D20208
addikt
válasz
toto0569 #1867 üzenetére
Nincs rá még Custom Rom. De ezért szeretem. Van egy stabil gyári Rom, számomra teljesen tökéletes kinézettel, és nem kell agyon romoljam, mert így is minden tökéletesen megy rajta. Zenei hangzás nekem nagyon bejön ( nem vagyok zene fanatikus) sok-sok beállítási lehetőség van, sztem elég jó hangzást lehet varázsolni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest