- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colt29
csendes tag
válasz
baluka6 #44736 üzenetére
Nálam is előjött ilyen hiba, főleg Django alatt, de most CM 11 alatt eddig működik rendesen a legnagyobb meglepetésre. Nekem eszembe se jutott volna, hogy ez software hiba lehet, már kezdtem azt hinni, hogy befuccsolt a gomb és vihetem szervizbe vagy valami, de nem így lett...
-
Colt29
csendes tag
válasz
EszesNorbi #44713 üzenetére
Hello! A kamera szerintem tűrhető, de néha megfordul a kép és más szinekben pompázik a képernyő
nálam pl teljesen kék, viszont ha ilyenkor csinálsz képet az ugyan úgy fog kinézni, mint ha normál állapotban láttad volna amit fényképezel. Aki naponta többször fényképez annak szerintem zavaró lehet... Én most boldogan megvagyok a legújabb 20140120-s verzioval és a legújabb 3.1-a kowalski kernellel. Előző héten olvastam, hogy publikáltak újabb cm11-t (M3) és ha lesz ideje Tonyp-nek akkor fog vele dolgozni... izgatottan várom az újabb KitKat alapú romot
-
Colt29
csendes tag
válasz
EszesNorbi #44628 üzenetére
Esetleg Titanium backup
Én ezzel szoktam törölni / jegelni a nemkívánatos appokat
-
Colt29
csendes tag
Amikor vettem régen a telót 2.2 volt rajta és nekem akkor csinálta a legszebb képeket... Ez volt az első okos telefonom szal nem tudtam mihez hasonlítani, de aztán utánna néztem dolgoknak, nézegettem más telókat, akkor rájöttem, hogy van ettől jobb is
DE jött a 2.3-s gyári frissítés... boldogságomban fel is frissítettem, majd olyan lett mintha a 8 Mpx-ból maradt volna 5 vagy 3 olyan képeket csinált... ha kinagyítottam ps-ben tisztára pixeles és elmosódott volt
jah és még a kontrast is csunyább volt... 2.2-n a fekete fekete volt nem szürke.... A teló, hogy milyen gyors volt arra már nem emlékszem de ez a kamera dolog meg maradt bennem.... akkor kezdtem főzött romokat rakocsgatni próbálgatni, megismerni a telefont, hogy mi rejlik az UI mögött
Jelenleg CM 11-t használok ami gyors, és ahogy sokan itt írták, hogy felraktak ICS stock camot, én is úgy tettem. Szerintem egészen jól használható rom a mindennapokra
+ ha nem birizgálod 3 - 4 napot is kibírt... (na jó néha megnéztem valamit neten, meg napi átlag 4 sms)
Jah és nem is akarok újabb,jobb telót! Gond nélkül használni a telót? unalmas...
-
Colt29
csendes tag
válasz
david_97 #44509 üzenetére
Djangot sokat használtam... HDMI ment rajta ami fontos volt és CM-ben nem. Először gyors volt majd belassult, de nagyon. ez a CM11 megváltás ahoz képest , bár amig djangot használtam elnéztem felette
pl a facebook,a böngésző, a billentyűzet nagyon lassu volt. De most a CM11 jobban tetszik és most gyorsabb ráadásul van elég szabad memória ahoz, hogy a skype, fb és még esetleg a 9gag app fusson kényelmesen -
Colt29
csendes tag
Még este átneztem a hozzászólásokat és az xda-t és arra jutottam, hogy felrakom a cm11-t kipróbálni és még este megcsináltam
reggeltől nyomogatom és semmi probléma eddig. HDMI -tol lefagy a telo, kamera néha átfordul de app restart után visszaáll, de ezekkel lehet élni
Az utolso kk 3.1-l hasznalom (alpha 20).... eddig nagyon nagyon bejön
Ja és még próbáltam a GPS-t.... nem nagyon akar találni jelet remélem ezt majd javítják. (bár lehet csak nálam van így mert XDA-n azt írták hogy talál elég hamar...)
-
Colt29
csendes tag
Sziasztok!
Boldog új évet!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik JB romot érdemes felrakni ? Már elég régen felraktam a Django X 1.4-t KoB kernellel és eddig nagyszerűen működött, nagyon ritkán fagyott, akku idő változó: fél nap alatt is lemerül de bírta már 4 napig is és sokszor átvert az akkuszint mutató (pl 45 % volt egész nap, majd este akartam írni 1 sms-t amikor szépen kikapcsolt és csak töltőn tudtam újraindítani. elég kínos ha ez pont akkor történik meg amikor elmegyek itthonról és szükségem lenne rá....) , bár a teló kicsit lassúnak tűnik (főleg ha netezek rajta), de ezeken kívül semmi gond nincs vele és eddig ez a rom tetszik legjobban
használom is már kb 1 éve ha nem több... így nem is figyeltem a fejlesztéseket, a custom romokat, kerneleket stb... volt mar cm JB romom csak nem ment a HDMI amit használok... MIUI volt 2.3-s sokszor magától ujraindult a telefon vagy csak egyszerűen kikapcsolt így az is repült. Melyik JB rom lenne a legmegfelelőbb? Mániás vagyok a mégtöbb felhasználható ram nagyságára
, a gyorsaság is fontos, és persze a megbízhatóság. A Django nagyszerű maradjak ennél? vagy váltsak JB-re? és azok közül melyik?
Válaszaitokat előre köszönöm
!
-
Colt29
csendes tag
válasz
david_97 #39677 üzenetére
Igen az szép és jó, hogy 1 éjszaka alatt ennyit merült, de ha hasznalom akkor van gond
bekapcsoltam, hogy lássam százalékban az akut és csináltam pár dolgot és néztem,hogy úgy ment le mintha visszaszámolna
elég érdekes.... De talán be van kapcsolva a fast dormancy ami ha jól olvastam nagyon leszedi az aksi időtartalmát. Ezt valahogy ki lehetne kapcsolni rom reinstall nélkül? mert az aroma installerben megtaláltam de bekapcsoltam.
Egyébként CM10.1-n old bl-n 3 - 4 napot bírt az aksim és használtam is (néhányszor fellestem megnéznia TV programot netre, telefonálás,sms, fényképezés és pici játék) - ezen én is meglepődtem ezért is tetszett ez a rom, gyors volt és jó battery life.
-
Colt29
csendes tag
Hello 3 napja tettem fel a Djangomanouche x 1.4 -t kowalski kernellel V30a BB és tökéletesen fut a telón, de azt a dolgot nem értem, hogy ha nem nyúlok a telefonhoz alig húzza az aksit (este: 93 % reggelre 91 % volt
), de ha valamit csinalok rajta pl: bekapcsolom a wifi-t, vagy esetleg csak megnézek pár képet vagy sms-t írok nagyon elkezdi húzni az aksit. Így, hogy alig használtam 1 - 1 és fél nap alatt lemerül, pedig a procit levettem 216 min-re és 816 max-ra, wifi, bluetooth, gps, 3G off a screen brightness automatic. Nagyon jó rom, eddig ez a legjobb azok közül amit próbáltam. (igaz CM10.1 JB rom nagyon tetszett de bugos a HDMI és azt gyakran használom
).
Köszi előre is ha valaki tudna valami megoldást vagy leírná, hogy mi szedi ennyire az aksit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest