- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
válasz
derrik #14488 üzenetére
Szia!
Tehát akkor a fentebb leírt (GPS, feloldásnál félúton fényerő megakadás, stb...) megvannak neked is? Csak azért kérdezem tutira mert ha igen és ezeket a fentebb leírt problémákat más is tapasztalta akkor feleslegesen nem gyalulom le a telefont, hanem így várok inkább vele!
Más GPS program esetleg nem jelent megoldást?
-
Tutu7030
veterán
válasz
derrik #14094 üzenetére
Az gáz lenne..
Azért ezzel az app-pal próbáltam, mert ez informatívabb, mintha a gmaps-t indítottam volna.(#14096) Land
ki tudja..? Azért majd nappali fényviszonyok közt is kipróbálom.
Jó lenne, ha hozná azt a minőséget, amit anno 2.2 alatt lehetett kicsikarni a kamera mod-dal. Nyári felvétel a telóval. -
suppe
tag
válasz
derrik #13648 üzenetére
Akkor lehet én vagyok szerencsés. Áprilisba v10b-vel vettem, azon néha nem tudtam letenni hívás után, rossz volt a nagyítás a galériába + szar volt a hang telefonálás közben. Egyszer fagyott v10b-vel. V10d-vel már szinte semmi gond nem volt, talán egyszer volt egy black screen-em. Eddig jónak tűnik a v20l is. Már csak a bevilágítós téma az, ami zavar kicsit. Meg, hogy ennyit esett az ára... Remélem a 2.3-mal ezután se lesz semmi gondom. Amúgy eddig főzött ROM nem volt rajta. Gyári launcher-el használom kezdetek óta, kb. 1 órára raktam fel anno a Go L-ert. Kb. 10-12 telepített appom van. Semmi extra. Ha marad ilyen a drága, akkor jóban leszünk.
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #13377 üzenetére
amúgy az az érdekes, hogy nekem SGS2-n 2.3.5 alatt simán működik az APN On/Off widget... érdekes, hogy LG-n meg nem... viszont Galaxy Ace-en sem működik rendesen...
szerintem írjatok a fejlesztőnek, és majd ő kitalálja, hogy mit lehet vele kezdeni
ha nem szóltok neki, nem fogja tudni, hogy nem jó
-
-
jooker82
nagyúr
-
Gabo1978
csendes tag
válasz
derrik #10926 üzenetére
Ha rádugom a gépre usb -vel azt írja hogy az ismeretlen eszköz és nem találja az illesztő programot. Az adattárolós pipát kivettem. Az a baj hogy nem tudom hogy mit kellene telepítenem hozzá. Ezután próbáltam BT-n csatlakozni gondoltam ha az usb nem megy majd a BT de az sem érzékeli. Pedig BT-n tudok küldeni normálban oda vissza fájlokat. Csak a PCSuite nem működik. MEM ÉRTEM!!!!
-
Rotate
veterán
válasz
derrik #10424 üzenetére
Mi ebben a meglepő? Eddig is csak a 2.3.4 kezelte az előlapi kamerát videóhívás szinten... Legyen az Skype, Gtalk vagy más desktopon használt normális kliens... Ez egy jó nagy faszság a Google részéről, mert nekem ne mondja senki, hogy mondjuk egy 2.2.3mat nem lehetett volna csinálni, amihez nem kell teljesen új rendszer egy alapvető funkcióhoz...
Mindegy, 1 hónap és használhatod...
-
Balázs1986
őstag
Azért ez nem olyan egyszerű, mint a fekete / fehér kérdése
Telefonnál sem tartom létfontosságúnak a felhő erőltetését, főleg most, a >10Gb memóriakártyák világában. De akinek erre van ingere, nyugodtan... (Hozzáteszem, én marhára nem lennék nyugodt, ha minden bizalmas adatomat google / ms / apple / stb. felhőkben kellene tárolnom. Sajátot csinálni meg költséges, és nem mellesleg értelmetlen
)
Na de a pc világban meg aztán végképp esélytelen a totális felhő uralom. Gondolj bele, ha akár csak egy táblázatot kell csinálnod pl. a munkádhoz, határidőre. Oké, ott a google docs, nem kell se office, se openoffice helyben. Na de mit érsz vele, ha épp meghal a neted? Amíg nem lesz minden háztartásban egy backup (ami valljuk be, elég bizarr gondolat), mindig lesz helye a helyi tárolóknak. És még nem is beszéltem a pc játékokról, amik minimal rendszeren nem fognak elfutni (főleg amilyen erőforrás-pazarlóan szeretik mostanság megírni őket
)
A "vállalati szinten minden felhő"-dolog meg egyenesen "Ide gyertek, adathalászok!" felhívás
Valószínűleg a Chrome OS is a fenti okokból kifolyólag nem akar kapós lenni -
KonzolKartel
őstag
A helyesírás helyenként kicsit durva, de amúgy igaz amit írsz. Sajnos még mindig elég húzós a mobilnet ára. Én is 3900ft-ot fizetek a mobilnetért, így összesen 3750mb a mobilnetem aminél ha túl lépem, akkor is csak korlátozás van. Persze ezzel is ki akasztottak a múltkor...Túl léptem a korlátot 28.-adika körül, és 2.-án még nem állították vissza, pedig 1.-én kellett volna, hogy zárolják a számlám...Baromi sokat használom a 3G-t, így marhára idegesítő volt.
-
Eli577
senior tag
Nekem ez a felhős dolog nem nagyon jön be. Nem is értem, hogy mire jó? Feltöltök zenéket, videókat, képeket, dokumentumokat a felhőbe, de azokhoz csak akkor férek hozzá, ha a net-kapcsolatom aktív (kivéve az utolsókat, mert azt ugye tárolja a készüléken). De felteszem a kérdést, nem sokkal egyszerűbb azon az adathordozón tárolni ezeket a dolgokat, ami mindig használatra képes (értsd: nem kell hozzá net).
-
Balázs1986
őstag
Na csináltam egy képet, hátha segít.
Ha nem lesz ott, akkor lehet, hogy ez a verzió tényleg nem enged megosztást.Természetesen a 412Gbps amit kiír a tulajtonságoknál, a Windows baromsága
tothl : Én így tapasztaltam, főleg hosszú folyamatos használatkor jött ki a különbség. Ha jól emlékszem, Rotate kolléga is ilyesmit tapasztalt.
-
Balázs1986
őstag
Elvileg ennek mennie kell:
Hálózat -> Megosztási központ -> a mobilneted adapterének neve (pl." helyi kapcsolat <szám>"; a lényeg, hogy arra kattints, amelyiknél azt írja, hogy "Hozzáférés tipusa: internet). Felugrik egy kis ablak, abban katt a Tulajdonságokra, azon belül Megosztás fül, majd kiválaszthatod, hogy melyik interfésszel ossza meg (pl. "Vezetéknélküli hálózat" (wifi). Itt le is lehet okézni. Aztán, ha ezt választottad, akkor a Vezeték nélküli hálózatoknál mondjuk csinálsz egy ad-hoc hálózatot, és rácsatlakozol a telefonnal, így azon is lesz neted.
Nem tudom most kipróbálni, de elvileg így működik a dolog. -
fullmanytime
csendes tag
Hát ahogy horseface77 linkjében le van írva:
http://android.modaco.com/topic/344840-baseband-725-9-aug-fls-files-for-smartflash/
"New baseband I extracted from kdz file of the rom, so its not like cp.fls one single file, but it is original 4 .fls files.
You need to flash all 4 files one by one using SmartFlash. And flash from descending order Larger file first, and smallest file last.
Here are the fls files in zip BB_725_V10DGuide on flashing fls using SmartFlash use http://android.modac...03521-20110622/"
-
Skynet258
veterán
A Celebration szerintem egyelőre jobb lesz. Ha kijön a végleges MIUI, akkor már nem biztos, de akinek nem okoz gondot az angol használat, használja a Celebration-t. Illetve nem adok ilyen jellegű tippeket, én azt fogom használni. A teszt MIUI nálam csak azért van fent, hogy intézzem a fordítást azoknak, akiknek szükségük van a magyar nyelvű rendszerre.
-
Skynet258
veterán
Dropbox fiókom van nekem is 10Gb tárhellyel, az nem probléma. Csak én aztán egyszer készüléket váltok, és nem hiszem, hogy lenne kedvem figyelgetni, hogy miből jött ki új verzió. De nem megyek messzire, jelenleg még az sem érdekel, hogy FR19 óta jött-e ki újabb verzió, mert nem használom (jó annyit tudok, hogy már van GR1...).
Én szívesen segítek mindenkinek, de sem tőlem, sem mástól nem várható el, hogy mindent alárendelve teljeskörű support-ot nyújtsunk azoknak, akik nem értik a dolgokat. Mi is ilyenek voltunk valaha, csak ez elmúlik, ha az ember olvas, keres, használ.
Én maximum egy alapot tudok adni, olyan témákban, amik hasznosak lehetnek, de mindenféle file-ok frissítését nem fogom bevállalni - és félek, hogy senki sem.
Ha valamit használtok, azt nektek kell követni, hogy van-e újabb verzió vagy sem...Jó pénzért elvállalom persze, de hobbiból... annak is van egy határa szerintem.
Persze ha valaki másképp gondolja, akkor rajta, de megmondom őszintén eddig sem találkoztam ilyen személlyel, szerintem ezután sem fogok... -
Skynet258
veterán
Igazából az a baj, hogy az alapfogalmakkal vagytok hadilábon (ez nem baj persze, csak megállapítás
). Mi már itt sokan dobálózunk CWM, RIL, BB, 606, update.zip, FR19, és hasonló rövidítésekkel, és ha valaki nem olvassa át a fórum pár ezer hozzászólását, akkor bizony bajban lehet, hogy most akkor mi is van - nem is csodálom.
Én személy szerint napokig szoktam olvasni ha valahová behuppanok, és mikor végzek, nagyjából képben vagyok mindennel (jó, az androidot sem ma kezdtem, de mindig vannak újdonságok nekem is).Szóval a lényeg, hogy eszemben van, hogy csinálgatok egy "könyvet", olyan lenne mint ez is, csak kifejezetten a MIUI/2X párossal foglalkozna. CWM felrakása, root, linkek, alap fogalmak.
Csak ilyenkor azt kell észben tartani, hogy lehet 1 hónap vagy rövidebb idő alatt az adott file verziók elavulnak, lesz jobb, újabb... Állandóan frissítgetni meg nekem sincs időm.
Szóval majd megpróbálok valami alapot lefektetni nektek, mert van egy olyan érzésem, hogy ti ezt az egészet sokkal bonyolultabbnak gondoljátok, mint amilyen...
Egy MIUI felrakása backup-al együtt nincs több egy óránál, és itt bekalkuláltam a "kezdő" faktort is... -
biglion-lord
tag
1-et értek. Szívesen tesztelnék én is, de sajnos nem lesz rá időm és lehetőségem, ha minden igaz a héten utazok külföldre, így ha ott sikerül netet szereznem, onnan tudom a fórumot lesegetni információ terén. Sok sikert srácok, és ha minden kész (magyarítás) akkor én is tolom fel a készülékre. Esküszöm akkor Tokajban 1-2 kupica bort fizetek mindenikek akik részt vettek ebben az akcióban, ha hazajövök.
Végre kapnák 1 jó készüléket működésileg is. -
Skynet258
veterán
Nálam is Amazon verzió fut, probléma nélkül.
Egyébként minden MIUI és CM használónak ajánlom a vorkkernelt - rövid leírás és két kép. Ütős kis kernel..!
-
Rotate
veterán
tudja a magyar T9-et, okosan megtanulja a szavaidat is, hozzákapcsolhatod FB, Twitter, Gmail accounthoz, SMS-eket átlesi, és már eleve felkínál olyan szavakat, amiket azokban leírtál régebben
sokkal gyorsabb elérni a speckó karaktereket is, számokat is
nagyon zsír app
sőt a Qwerty helyett át lehet rakni Quertzre, meg sok más beállítás is van, 3 téma... ez a világos, egy olyan fekete zölddel (ginger stílus), és egy fekete kék neonnal
-
Skynet258
veterán
Kezeli gond nélkül. Hírek meg a hivatalos oldalon pl, vagy nézed ezt a fórumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest