- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabcsee
tag
válasz
jooker82 #24397 üzenetére
lófaxx
igaziból mondták, hogy kb akkor van esély ha igazoltatásnál csekkolják az IMEI-t.. arra ne is számítsak, hogy a szolgáltató elkezdi beméregetni pontosan, ahhoz kb nemzetbiztonsági indok kell
agyalok rajta, hogy 1-2 hét múlva tiltatom majd Telenornál az IMEI alapján, hogy legalább ne csak én copjak, hanem az új "tulajdonos" isna ezekután döntöttem úgy, hogy jobban járok, ha nem várakozok tétlenül, hanem szerválok egy használt példányt
szerencsére elég jó áron sikerült, igaz nem patika, de kb olyan állapotú mint az enyém volt
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #24059 üzenetére
De nem is a lesajnált Európában levő cuccok azok, hanem az ajnározott USA-ban. Az általam oly' sokat emlegetett MotoLOLa is dettó ugyanezt csinálta. Amikor a Droid2 kijött, nem akarták frissíteni a Droid1-et. Aztán morgás lett, gyorsan kidobták rá a frissítést. A Milestone 1 pedig nem kapta meg az update-et egész addig, míg kb. jól ki nem futott a Milestone2. Utána kiadták a bughalmaz frissítést, kb. azt mondva, hogy nesze, örüljetek. Amúgy meg vegyetek Milestone 2-t
Szerintem itt dettó ugyanez megy pepitában -
deminos
aktív tag
válasz
jooker82 #23589 üzenetére
Ahogy előttem is leírták sajna csak ICS alá érhető el az új LG launcher.
mukite01:
Bár tudom, hogy a NOVA HD egy custom ROM, de fényévekkel gyorsabb és stabilabb, mint a GB, pedig még hardveres gyorsítás sincs benne.
Az LG pedig különösen gyors és jó ICS-t rakott össze az L7-re, pedig az tudásban egy picit alatta van 2x-nek. Ebből kifolyólag az ICS megváltás lesz erre a telefonra, legalábbis nagyon remélem nem cseszik el. -
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #23165 üzenetére
mondjuk sem a procitól, sem a ramtól nem függ
a gpu-nak kell erősnek lenni, csak érted mit mondok, ha feleslegesen sok energia elmegy a több pixel mozgatására, annyival kevesebb jut másnak, illetve ha nincsenek rá felkészítve az appek, addig amíg nem lesz elterjedt ez a felbontás, a legtöbb app csúnyán fog kinézni...
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #23161 üzenetére
csak a kijelzőt adják ki az év második felében... telefonokba leghamarabb jövőre kerülhet... de még az sem biztos
mondjuk telefonba ezt a pixelsűrűséget teljesen indokolatlannak tartom, csak feleslegesen megdolgoztatják a GPU-t, sőt én már a 720p-vel is úgy vagyok, hogy minek...
és ezt nem azért mondtam mert LG, mielőtt megkapom, hogy bezzeg a más gyártó... a többi gyártó 720p-s és nagyobb kijelzőjét is feleslegesnek tartom
-
Laca07
csendes tag
válasz
jooker82 #23083 üzenetére
Én is smartflash-el tettem fel a v20r-t bő egy hónapja, mert nem ment az automatikus frissités a root miatt. Átverős ez a v20r... elsőre tényleg nagyon gyors, örültem is neki. De! v20l volt fent előtte, mióta megvolt, január elejétől, és egyszer se fagyott le, egyszer se restartolt, csak komótos volt. A v20r hiába gyors, hajlamos fagyásra, restartra, rémes belassulásokra, legalábbis nálam.
-
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
jooker82 #23054 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert a HD-t le lehet konvertálni olyan méretűre. És a telo kijelzőjének felbontása 800x480, tehát teljesen kitöltené a kijelzőt.
Divix-Avi filmek amik nekem vannak, elég sok köztük a 720x310 körüli felbontású film.
Ha a 800x480-at megeszi mpeg 4 formátumban az már jó, mert a kijelző úgy sem tud több pixelt megjeleníteni attól.
Egyébként nekem is bejön az L7, csak még olyan drága hogy annyit nem ér. -
Hopkins_001
tag
válasz
jooker82 #23019 üzenetére
Köszi a videót,egy kis segítség a videofelvételhez,ezt tudom ajánlani [link]
Ebben sincs autofocus,de fixfocus igen, amit ha rendesen fókuszálsz akkor simán olvasható a betű is. Ha netán volna kedved még egyszer nekifutni
ui. nekem a pro van fent, ez a ingyenes,ebben nem tudom mi van,de gondolom megoldod az apk-t -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #22891 üzenetére
A magyar neve "Jelzés", a beállításokban van. Olyan dolgok, mint az elfordításra némítás, a főképernyők között telefon megdöntéssel pakolás, galériában / zenében kép ill. zeneváltás a telefon sarkának meg"pöckölésével", ill., ami nekem a legfontosabb, sms írásnál kurzor pozicionálás, szintén a telefon sarkának meg"pöckölésével". Még van 1-2 amit kihagytam
Itt egy demo.
(A galériában a "döntésre kép pásztázás" nekem sose sikerült)
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22857 üzenetére
lehetne még beszélni a beígért frissítésekről is, de őszintén, annyira nem érdekel...
tudom próbálsz engem lejáratni, mert én a levegőbe beszélek, csak a vicc az, hogy nem rajtam röhög a fél fórum, mert szektás módjára védek mindent ami LG
gyerünk folytassad csak, nem igazán érdekel a véleményed, én továbbra is azokat a készülékeket fogom ajánlani az embereknek amivel _biztos_ nem járnak rosszul... és ez többnyire nem LG lesz
egyetlen egy amit ajánlani szoktam, az a Black... az L7 se lenne rossz, de azzal a ratyi MSM7227A-val (ami alsó kategóriában baromi jó cuccnak számít) viszont már nem ér annyit amennyiért adják, akármennyire is szép, vagy ICS-vel árusított...
bár ebben a többi gyártó sem sokban tér el, de az LG-nél ütközik ki a legjobban, hogy egy készüléket mézes-mázas cukros bevonattal árusítják, kap egy jó kis marketinget, és amint a polcokra kerül, egyből az új készülékekre kezdenek összpontosítani... frissítések 1 évet késnek, az apró javítások pedig csak 2-3 havonta jönnek ki, és akkor is mókolni kell, hogy rárakd a telefonra, mert valami tőled távoli országban elérhető csak...
szerinted... egy ilyen gyártó termékei melyik univerzumban ajánlottak olyan gyártók termékeivel szemben, melyek nem így működnek, illetve a fent említett frissítésekkel eltöltött időtartamok felével is beérik...?
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22855 üzenetére
instabil, és nem hozza azt a teljesítményt, amit egy kétmagostól elvárna az ember... én megjártam vele, ezért nem ajánlgatom senkinek, de ha már nem akarsz offolni, akkor máskor privátba írj... bár tudom mi volt a célod ezzel, de nem érdekel, mert akkor is nevetséges vagy
-
lbalog01
tag
válasz
jooker82 #22463 üzenetére
Nekem a jelenlegi topogigi tökéletes, a gyárira max ICS-re térek vissza /csak az ad lényegi előrelépést/, ami nem jelenti azt, hogy akár a mostani gyári nem lenne jó
Azt mondjuk nem tudom, hogy most lehet-e kapni egyáltalán még új 2x-et? Ha igen mivel jön ki /remélem nem a 2.2vel/ ? Nyílván nem a legfrissebb gyári szofttal, akkor csak valamilyen frissítés útján juthatsz az új és általad már jónak ítélt verzióhoz. Ergó csak rá kell dugni a pc-re és kattingatni kell valamire.... na az átlag telefon felhasználó /és itt most nem a PH közönségére célzok, hiszen aki itt kolbászol az már nem ezt a halmazt növeli
/ ide már nem jut el: szoftver frissítés?? na ne már, az meg mi, teló bekapcs, telszámok beír aztán kattingatok a fényképezővel és kész.
Mivel felmerült, hogy érdemes-e még foglalkozni a telóval, mert állítólag félresikerült a Tegra2??? Erre próbáltam a hardver mellett érvelni és a gyári szoftveres támogatás legalábbis megkérdőjelezhető sebességét /lásd GB & ICS /és első verzióiban gyenge / lásd GB / minőségét említeni mint gyenge pont. De a teló szerintem jó és egy csomó rom meg progi van amivel igenis még a mostani top telókat is szépen beéri vagy éppen le is körözi
szvsz: érdemes a 2x-et még nyúzni, hiba lenne leírni -
lbalog01
tag
válasz
jooker82 #22459 üzenetére
Nem "felhozom" csak ezt is megemlítem, mivel azzal jöt ki a teló, én is azzal kaptam kézbe és az volt majd 1 évig a hivatalos android erre a telóra, míg más telók már vígan futtatták a 2.3-at gyárilag. Szóval csak szoftveres oldalról próbálom a hivatalos hozzáállást jellemezni, ami szerintem ennek a telónak az egyetlen ám nem elhanyagolható hibája.
-
lbalog01
tag
válasz
jooker82 #22456 üzenetére
Háát kb. fél éve használom a mostanit. Azóta nem próbálkoztam vele, mivel a mostani megbízható (nem kapcsol ki véletlenszerűen, van gps és 3g adat is, MINDIG) és ha valami nem romlott el akkor nem piszkálom. Az eredeti 2.2 pedig egy vicc. Én ezt csak ICS-re cserélem.
-
Zlika
aktív tag
válasz
jooker82 #22389 üzenetére
Persze szép telefon de nem fogok rohanni megvenni...Persze pénzem sem lenne most rá.Majd ha kijönnek a rendes driverek csinálnak nekünk remek custom ics-t.A jelenlegi cm9 már meg is tenné csak a hardware gyorsítás hiányzik.
De az is valószínű hogy ha legközelebb csúcsmobilt veszek akkor az nem LG lesz.Hacsak addig valami nagyot nem domborítanak support fronton.Addig is "Lie's good"! -
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22324 üzenetére
azóta jött 1 darab hivatalos frissítés, meg vagy tíz még újabb más régiókba... és az egyedüli valós probléma a wifi beragadás, az is megoldható...
az optimalizálást azért mondtam, mert így ahogy írtad, egy hülyeség, pont az, hogy 1 gigára kevésbé kell optimalizálni, mert jobban elvan a szarul összerakott romokkal is, mert van tartalék...
kérdés, hogy a 2x-re is lesz-e az új design, de jó eséllyel nem lesz... kiváncsi leszek....
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #22319 üzenetére
meséld már el miért könnyebb optimalizálni, ha 1GB ram van...?
btw, S2 nem fagyogat ICS alatt sem, csak a wifi-s hiba van, de nem emiatt írtam be most ide, hanem a fenti kérdésemre nagyon érdekel a válasz
ja, és lassulásod sem a proci miatt van, hanem a RAM miatt, MSM7227A nem olyan rossz, bőven el kell bírnia magát a rendszert...
btw a root mint olyan egyedileg van megoldva minden egyes készülékre, szóval nem tudom mennyire tudnak ebben ők segíteni, esetleg ha mázlid van boldogul vele a SuperOneClick, bár ICS alatt kétlem...
-
-
bruti01
őstag
válasz
jooker82 #22186 üzenetére
nem baj tanulóleckének jó volt csak drága. bár a függetlenitéses rész sem volt semmi sem
elment az i-mei szám utolsó 2 számjegye ráadásul az s/n is totál elmászott kpny-röl kpae-re
ráadásul minden bekapcsolásnál ment a folyamatcsuszka ami addig csak a flash-elés utáni első bekapcsolásnál volt.+ nem volt gyári recovery. ha megprobáltam belépni le resetelt mindent. bootloader modban meg nem érzékelte a számitógépsmartflash nem is látta
-
bruti01
őstag
válasz
jooker82 #22184 üzenetére
onnan hogy felhivtam az ügyfélszolgálatukat és ügyintézőt kértem :tmobile vodafon.nál és mondtam nekik hogy mobilvásárlás elött állok és a telefon nem csatlakozik fel a hálózatra. és megkérdeztem hogy meg e tudná mondani hogy tiltott e. beolastam az i-mei számot. mind a ketten azt mondták hogy igen de bövebb felvilágositást nem adtak. a pannon-be pedig bementem és i-mei szám alapján annyit mondtak hogy elmaradás miatt tiltásra került. nem részletezték bövebben. annyit még mondott nem hivatalosan hogy valoszinüleg a törlesztővel lehetett a gond mert nem sürün tiltanak.
ezzel csak az a gáz hogy 55.000 ft-omnak löttek. na mindegy 20.00-em már van. tudok egyet 50.000-ért nagyon jó állapotut gyári függetlent. ja de azért papirt irok mindenről!
Viper26: ki ellen? én voltam a 3-ik gazdája és az elödöm se irt semmitse. nem tudok mert nincs mi alapján.
dbocskai: megkérdeztem ezt a i-mei chip ujrarakást. 10.000 ft és nem vállalnak garanciát arra hogy az új chip rendesen müködni fog. müködhet ideig oráig de semmi garancia hogy huzamosabban is jó lessz.
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #21938 üzenetére
De az email nem egy azonnali üzenet, nem szükséges hozzá egy folyamatosan futó folyamat...ha nincs bekapcsolva az automata szinkronizálás (nálam pl. nincs), akkor az emailt nem kell folyamatosan nézegetni, viszont ez a szolgáltatás akkor is fut. Ha már "üzenetküldő szolgáltatás" a neve, akkor már inkább az sms, vagy a gtalk és társai -tehát olyan üzenetek, amiknek az érkezését azonnal jelezni kell, minden esetben- működéséért lehet felelős...gondolom én. Aztán ki tudja
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #21928 üzenetére
Ha a gmail-ről sikerült az importálás, akkor valószínű mégis a Freemail átirányításnál volt a gond. Majd figyelgesd azért, de remélhetőleg most már jó lesz
(Közben látom, tesztelted, megy...remek)
A Gmail app lehet, hogy nem látszik a Futó szolgáltatásoknál. Elég sok rendszeralkalmazás van, ami ott nem szerepel. Ha az Összes fül alatt keresed ki és nyitod meg, ott látszani fog, hogy fut a háttérben.deamon2: Nem tudom, mikor volt ez a vásárlás, és azt főleg nem, hogy volt is a kezedben a 2x (vagy csak szeretnél hsz-t gyűjteni...de ha nem így van, bocsánat) De az biztos, hogy 2-3 indok van összesen a 2x megvétele ellen, és te egyikkel sem rendelkezhetsz, mivel nem használtad huzamosabb ideig. Az egyetlen érv, amit felhoztál ellene, az az ára...ami egyrészt azért vicces, mert ha valamiben, akkor ár/érték arányban kifejezetten jó, másrészt meg azért, mert pont egy bár erős, de marhára túlárazott terméket vettél helyette. Na mindegy...
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #21923 üzenetére
Nézz szét a Spam mappában is, hátha oda rakta a Freemail-es leveleket. Ha nem, akkor ellenőrizd újra a Freemail-ben, hogy jó címet adtál-e meg.
Amúgy, én úgy csináltam anno, hogy miután átirányítottam Freemail-ről, Gmail-ben a Beállításokban, a Szűrők fül alatt létrehoztam egy szűrőt, amibel a "Címzett" fül alatt az a Freemail-es cím van, amiről átirányítottam. Majd katt a "Szűrő létrehozása keresés alapján" gombra, és a következő fülön "A következő címke alkalmazása:" kipipál, ott a "Válasszon címkét"-ben "Új címke". Adtam neki egy nevet (nyilván olyat, ami utal a Freemail-es címemre), majd OK, és Létrehozás. Ekkor bal oldalon megjelent a címke, aminek ha a sarkán levő ikonra kattintasz, még külön színjelzést is adhatsz. Így biztosan meg lehet különböztetni, melyik levél hova érkezett eredetileg."Nemlehet,h az email kliens befolyásolja?" Ha úgy érted, hogy van kliens program a számítógépen, és az esetleg úgy van beállítva, hogy a webes fiókban ne tartsa meg a levelet, csak a gépen, akkor nem kizárt, hogy a kliens törölteti a szerverrel, még mielőtt az továbbítani akarná Gmail-re...de ez csak egy tipp.
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #21921 üzenetére
Valószínűsítem, hogy még anno, amikor nem a Google tulajdonában volt a Youtube, akkor csináltad a Youtube fiókodat. Ennél fogva van egy Youtube account-od, meg most már van külön egy másik Google account-od (ami egyben egy Youtube account is). A kettő ütközhet.
Lépj be a Youtube fiókodba szgépen, ott menj be a Beállításokba. Bal oldalon lesz egy menü, ott az Email menüpontban állítsd be az email címedet az új Gmail címedre. Remélhetőleg így már jó lesz.
Lehet, hogy hülyeség, de az alapján, ahogy leírtad, én erre tippelek.Az email átirányításnál a régi leveleidet nem fogja átküldeni, csak azokat, amik az átirányítás után lettek küldve. Ha az azóta küldöttek sem jelennek meg, akkor valószínűleg valamit elírhattál a címben.
-
simi12345
tag
válasz
jooker82 #21915 üzenetére
az a helyzet fordul most elő veled, hogy:
1. az új gmailes adataiddal bejelentkezel a gmailbe, a telefonon, minden jól fog működni, áttudod irányítani rá a freemailes címedről az emaileket
2. az új gmailes adataiddal fogsz bejelentkezni a youtube-ra is (gondolom én, bár lehet, hogy a régivel is menni fog, bár szerintem erre írtad, hogy nem megy)
3. mi van a markettel???, az megy???, mert ha nem, és az új gmailes adataiddal megy csak, akkor amit az elmúlt bő egy évben megvettél játék, vagy program ( mert kellett egy régi gmailes account), el fog veszni, (vagyis nem, csak a régi accountodhoz van hozzárendelve),mert régi gmailes (legalább azóta létező, amióta a a 2x-ed megvan) kell hogy legyen, mert különben nem tudtad volna használni a marketet.
de gondolom azt a gmailes accountot csak a market miatt csináltad,, és használtad a freemailest levelezésre, és most hogy váltani szeretnél gmailre, szeretnéd ha nem az a gmailes címed lenne a levelezésre használt, amit a market miatt hoztál létreha nem valami blablabla@gmaill.com, a régi market miatt használt accountod, akkor szerintem használd azt, és minden egyszerűbbé válik
-
Naras
őstag
válasz
jooker82 #21915 üzenetére
Mivel a YouTube is a Gmail - é... mellesleg, ha a telefonodon már volt Market, meg egyebek, amikhez kellett regisztráció ugye, akkor annyi a dolgod, hogy ugyanazzal az accal belépsz weben is a gmail - be (meg mindenhova máshova), hiszen, ezek szerint már van Gmail fiókod... mivel létrehoztad a google accounttal együtt...
-
peter_27
aktív tag
válasz
jooker82 #21913 üzenetére
Lehet ilyet csinálni. Nekem 2 freemailes fiókom is át van irányítva ugyanarra a gmailes címre. A freemailben a beállítások menüben ott van az átirányítás, kiválasztod és beírod az email címet, amire az átirányítást szeretnéd. Az új gmailes címet hozzáadod a telefon fiók és szinkronizációnál és kipipálod a szinkronizációt.
(#21905) Dusee
Igen. és igen. Valóban nem mennek a linkek ezt nem vettem figyelembe. De nem tudtam, hogy van már V20Q smartflash. De ahogy írtad, rákerestem és bár nem sok találatot hozott de Balázs1986 hsz-ban lévő link működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest