- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
Amúgy baromság, amit mondotok. Nem az a jó reklám egy multinak, ha a hibás készülékeik miatt vagyunk velük folyamatos kapcsolatban, hanem pont az, ha nincs semmiféle visszajelzés feléjük, mert akkor az azt jelenti, hogy minden szuper, kiadtak valamit, ami jó, max itt jöhetne képbe a gyári tuning. Sajnos azonban én még mindig úgy látom, hogy több ember akad, akinek baja van vele, mint elégedett felhasználó. Mióta itthon vagyok öcsém folyamatosan a telefonon lóg és meg is látszik. Nem bírja a kiképzést. Rá aztán nem lehet mondani, hogy nem aktív felhasználó. Játszik, kilép, youtube, rise fm, google, stb...aztán megint játék, meg film, meg videó meg zene, és a telefon ugye egyrészt le is merült, másrészt belassul, aztán fagyás és restart, meg a szokásos apróságok.
Viszont annak örülök, hogy legalább ő örömét leli benne így viszont meg tudom érteni azokat az embereket is, akik nem panaszkodnak, mert az ilyen előnyökkel amiket a telefon produkál alapból, kompenzálni tudják a sok hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest