- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesgabor
aktív tag
"Szerintem 1gb ram alatti készüléket ne vegyél."
Ajánlj valamit max 25000-ig
Egy dolog van.A kamera legyen legalább ilyen jó mint ebben.Csak mert és már egy hete keresgélek!
-
mikesgabor
aktív tag
Köszi.
Aláírom,hogy az 512 mb a kétmagos proci mellé kicsi.
Még nézelődöm.Hátha találok egy gyöngyszemet! -
Kloss
őstag
válasz
mikesgabor #45094 üzenetére
Szerintem 1gb ram alatti készüléket ne vegyél.
-
mikesgabor
aktív tag
Én a Huawei G300 nak az 512-jével elboldogultam,de már vágyom egy kétmagosra,de nem gondoltam hogy a belépő kétmagosok ennyi problémával küzdenek.Hihetetlen.
A HTC-t én is nézegettem egy kicsit drágább az xe kifejezetten jó de az mégdrágább és nehéz jó darabot kifogni.A videója kiráj de a fényképek fakók és azt már az atya úr isten sem hozza hejre.
Míg az x2 videófelvételi alacsony bitrátáján azért lehet feljebb csavarni.
Amit most nézegetek az a sony xperia u.Egy kicsit csúnya (legalábbis nekem) és az ips is felejtős,de valamit valamiért.20000 Ft környéki áron nem kapunk meg mindent
Az xperia s is jó volna,de 20 környékén azt mégnegezebb találni. -
mikesgabor
aktív tag
nyitott vagyok mindenre
-
mikesgabor
aktív tag
Pl:
-
mikesgabor
aktív tag
Értem.
Akkor erről mi a véleményed?
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_44551-44600.html#msg44589Itt Nor23 leír néhány tapasztalatot ami elég jól hangzik nekem!
-
mikesgabor
aktív tag
Bocs látom gyári jb nincs,de tudna valaki linkelni nekem egy jót?Vagy olyat ami szerintetek szuperül működteti a telefont,csak ha lehet ics,vagy jb legyen.
-
mikesgabor
aktív tag
Még valami a teló mp4-be vagy 3gp-be tömöríti a felvett videókat?
-
mikesgabor
aktív tag
Gyári andriod 4.2 van a telóhoz?
-
mikesgabor
aktív tag
Köszönöm szépen!
-
Kloss
őstag
válasz
mikesgabor #45082 üzenetére
Aio Toolkit a te embered! Mindent visz!
-
mikesgabor
aktív tag
Értem köszönöm a válaszokat.
Akkor tudnátok linkelni a progikat.(Csak ha nem túl nagy kérés)
Root,cwm,Bootloader stb.. szóval ami kell majd hozzá.
és szerintekek melyik a legjobb rom hozzá(ha lehetek pofátlan azt is tudná valaki linkelni?)
Meg kellene valaki ha elakadok!Nem vagyok nagy mókoló!Inkább csak kezdő szintű,de majd bele jövök -
Kloss
őstag
válasz
mikesgabor #45079 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, gyári romot ne használj.
Max 2.3-as gyárit használhatsz, a 4.0 gyárival a falhoz fogod vágni. Azt az LG úgy adta ki, hogy lassú, kamera pocsék képeket készít, hdmi nem jó, stb.
2.3 főzött rommal minden oké, kamera pl kifejezetten szép képeket készít, gyors. -
mikesgabor
aktív tag
Nem nagyon akarok főzött rom-ot.
A Huawei-en is gyári vodásat 4.0.3 használtam.Kicsit több hejet foglalt többet evett,de legalább flottul működött minden és nem volt véletlenszerű ujraindulás.
Szóval csak root volt,de az sem frissítve a google play-en.
Ha tényleg ezt veszem meg,(márpedig nagyon úgy néz ki) kellene egy két dolog.Mint pl egy ilyen file ami módisítja a videófelvételt,egy root progi és egy gyári 4.0 valahanyas rom.Ha nem válik be majd tovább lépek,de nekem megnyugvást ad hogy egy gyárit akármikor rá tudok tenni.
Tudsz ezekben segíteni?
Vagy várjuk meg mikor megveszem a telót? -
Kloss
őstag
válasz
mikesgabor #45077 üzenetére
Szia!
Ha nem gyári romot akarsz használni, akkor nem kell tenned semmit. A főzött romokban a kamerát is módosítják alapból (letöltés előtt érdemes elolvasni a módosítások listáját), vagy egy kamera fix-et telepítesz és kész .
-
mikesgabor
aktív tag
Sziasztok most készülök ilyen telefont venni.
Pontosan az x2 és a HTC htc sensation között gondolkodom,de a htc fakó és elmosott fényképei nekem a kamera minőségéről árulkodnak.
Az x2-nek pedig a videóval vannak gondok.A kérdésem is e felé irányul.
Hogy a videófelvétel rendkívül alacsony bitrátáján és a hd 24fp/s-én lehet-e valamit javítani?A Huawei g300 on lehetett egy mediaprofiles.xml file lecserélésével.
Ezen van ilyen lehetőség?
Megköszönném,ha tudnátok segíteni! -
syl5
őstag
Sziasztok.
A napokban találtam a 2x-hez MIUI v5-öt.
Használja valaki? Megbízható, gyors, érdemes megbolygatni a 3 éve hellyel-közzel stabilan és gyorsan működő v2-es MIUI rom-ot?
Köszi,
s -
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.Haverom összevágta a készülékét sajnos mindent össze vissza telepítgetett a CM7-CM10 részlegből.
A helyzet az,hogy van CWM 4 recovery és download mod is.
Próbáltam több romot is feltelepíteni eddig ami történt, hogy a WajkIUI_LG2X_multilang_2.10.7 elindul de process.acore állandóan behal rajta.
Tudnátok segíteni mit lehet vele kezdeni? -
Kloss
őstag
Ettől a kérdéstől féltem
Javasolhatok bármit, sajnos neked kell tesztelni. Azért, mert ennél a készüléknél is bebizonyosodott, hogy adott rom egyik készüléken jó, másikon nem.
Én amiatt, hogy a telefon minden funkciója jól működjön, megmaradtam egy 2.3-as romnál. Tudom, régi, de ezzel annyi gond volt, hogy kb 100 óránként újra kell indítani.
(Gueste hibryd romja)
Anno még ami jó volt, az a Tonyp féle cm10.2 az xda-ról.
De hangsúlyozom, az újabb romokat nem próbáltam a telón, lehet azok is jók. -
Kloss
őstag
Szia!
Ha gyári ics akkor új zárt bootloaderes lehet.
De végül is mindegy, mert letöltöd xda-ról az aio toolkitet és azzal könnyen alakítod a telefont olyanná amilyenné akarod.
Nekem miui egyáltalán nem volt jó ezen a készüléken, pedig nagyon szeretem a miui-t.
Már jó ideje nem követem a romokat, de szerintem erre a készülékre nem lesz jó miui sosem.
Stabilitásban a cm10.2 volt ami utoljára jó volt, de a 4.4 alapúakat nem használtam, lehet azok is jók. De cm10.2-őt sem sokáig használtam, mert zabálta az akksit. -
xxman
senior tag
Üdv!
Egyik barátom Apja 2X-et használ, de gyári ICS-en használhatatlan már számára, így én megígértem neki hogy kezdek vele valamit.
Egyből el is kezdtem utánaolvasgatni, de már olyan problémába ütköztem az elején, mint pl. hogy döntöm el hogy régi vagy új illetve nyitott vagy zárt bootloaderes?
Milyen romot javasoltok ahol leginkább a stabilitás a hangsúlyos? Én miui-ra gondoltam, mert más készüléken már bizonyított nekem (igaz az v5 volt, erre meg tudtommal v4 a legújabb). -
EszesNorbi
tag
sziasztok régen próbálkoztam cm 10 es rommal de nem jött be mert a vakut nem kezelte jól a teló, igy visszaváltottam egy rootolt gyári 2.3.4 re amiröl leszedtem a fölösleges cuccokat jó is volt egy idelyik de nagyon bevan lassulva,néha már azon gondolkodok h földhöz vágjam annyira, 5 böl 3 szor nem indul el valamilyen app, pl facebook, az is olyan h rákoppintok az ikonra és 1 másodperc mulva reagál rá a kéken bevillan az ikon és után hosszú másodpercek mulva jön a fekete kép, és ha szerencsém van a képernyö zár elött behozza, ha nem akkor vagy error vagy kikapcsol a képernyö, egy szó mint száz, nagyon beleuntam kellene egy olyan rom ami GYORS - internezetésre föleg facebook, és messenger, müködjön a wifi, gps , és a kamera legyen minimum olyan jó minta gyári romon!! tehát nem a cm es kamera mert az kula.
nekem mind1 hogy hanyas android a dizájn a legutolsó , csak gyors legyen.
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! -
Rainman05
tag
Üdv! Az Optixot próbálgatom most de ha rádugom a töltőt vagy adatkábelt kikapcsol a telefon és csak ha kiveszem az aksit meg vissza akkor kapcsol be!És utána már jó ha rádugom!De utána ha megint akarom újra akkor megint ezt kel vele ezt játszani.Mi lehet a baj?
-
QbHead
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Az a problémám hogy: kb 1 éve boldog tulajdonosa vagyok egy lg optimus 2x-nek rootolva vettem cwm-mel próbálgattam romokat és elég sokáig használtam a tonyp féle paranoid romot és már vágytam valami újabbra ezért mentem és feltelepítettem a cyanogenmod legfrisebb nightly verzióját a rom tökéletes de láttam hogy kiadtak egy android 4.4.2-es verziót is [link] leszedtem akarom feltenni nem engedi (installation aborted) oké gondoltam a cwm túl régi 4.x --> 6.x most sem engedi vissza szeretném tenni a régi romot (a paranoidot) de a betöltő képernyőnél beragadt (igen wipeoltam mindent) vissza a cm megpróbálom feltenni a cm11-et ugyancsak nem engedi kipróbáltam a TWRP-t azzal sem engedi megpróbáltam a back2ext3-at nem jó most ott tartok hogy van egy működő cm10.1-em de nagyon szeretnék 11-et ebben kérném segítségeteket. -
Klon
aktív tag
válasz
taylordaichi #45059 üzenetére
En is ezt hasznalom, es a cm10.2 hoz hasonlitva k.rva gyorsan merul hasznalat kozben. Nalam ez kb 1perc/1% !!! Teny, hogy keszenletben viszont alig merul. Lassabb is a CM10.2 hoz viszonyitva. A videokat sem mindenhol jatsza le, flash tamogatas nincs. Ami jobb, az a memoria kezeles. Nem kell mar ettol a telotol csodat varni, barmilyen romot is teszunk fel... En valszeg visszaterek a 10.2hoz...
-
taylordaichi
csendes tag
válasz
gojko.m #45058 üzenetére
A kamera képet valóban megjavították, már nem jön elő az inverz fejjel lefelé probléma. Szerintem valóban gyorsabb mint az eddigi. Az előzőekben előfordult hogy a programok random leálltok, most nem véltem ezt felfedezni. Illetve valahogy valóban kevesebb memóriát foglal minden, pedig az összes alkalmazást feltettem rá. 4.4.4-es az android [: Gyorsabban feláll a rendszere is
-
gojko.m
senior tag
válasz
taylordaichi #45055 üzenetére
Látom, a legújabb CM11-et raktad fel. Személyes tapasztalatok? Bármilyen pozitív vagy negatív tapasztalat érdekelne. De főleg arra lennék kíváncsi, hogy mennyire találod gyorsnak. Előfordulnak-e olykor belassulások, akadozások?
Az újdonságok között olvasom a memória-optimalizálást. Kíváncsi lennék mennyire változott a ROM sebessége a cm-11-20140601-hez képest?...és ha minden igaz, akkor ez a cm-11-20140716-UNOFFICIAL-p990-bcm4329 ROM már Android 4.4.4-es rendszert tartalmazza.
Jól tudom?
-
puskmik
tag
Sziasztok ismét problémába ütköztem. Vissza szeretnék térni OldBL-re de nem engedi csak a NewBL-t
próbáltam már sokmindent, de mégsem. Valaki le tudná írni nekem, hogy is kellene?
Előre is köszönöm. -
taylordaichi
csendes tag
Ez a verzió fut most a telefonomon: cm-11-20140716-UNOFFICIAL-p990-bcm4329.zip
Kérdésem a következő: Az Alapsáv verziót esetleg, hogy tudnám egy frissebbre cserélni? Jelenleg: LGP990AT-00-V30a-EUR-XXX-NOV-30-2012+0 van rajta. -
ikarus32
tag
Aki tud legyen kedves linkeljen egy jo kernelt ahol a wifi kamerakep stb... Jo koszonom koszon
-
ikarus32
tag
Cm11- van a telo M1 kernellel miért nem engedi, hogy bekapcsoljam a wifi-t????
Köszi a választ.
-
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
Na megválok én is szeretett 2x-emtől! Az utód végül a G2 lett
Feljárok még majd néha mivel barátnőmé lesz! Had szomorítsa mostmár őt -
mester zoli
csendes tag
Sziasztok!
Azlenne a kérdésem,hogy mi lelhette a telefonomat?
Rootolt, 4.3.1 (TonyP Therom build27)
Egyszer a telefonom 78%-on töltött, lefagyott,kihuztam töltésről,de ara sem reagált,majd magátol ujraindult,mikor bekapcsolt 100%-ot mutatott.
Azóta gyorsabban merül, 2 akksival is próbáltam, esetleg, elálíthatódott valami beállítas,vagy mi történhetett?
Üdv:Zoli -
Klon
aktív tag
Szavazzatok, és nyerjetek!!
A Szavazók között kisorsolásra kerül 1 darab LG G-Pad tablet, valamint 2 darab LG pocket photo hordozható fotónyomtató!
http://oledstilus.hwwb.eu/galeria
erre szavazzatok! Köszi előre is! -
gojko.m
senior tag
válasz
taylordaichi #45035 üzenetére
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
már nem követem a topicot, de a lányom telcsije félóránként kifagy.
Mit érdemes rátennem?
(kérem mellőzzétek, az "ott a kereső" stb. hozzászólásokat). Tényleg köszi a segítséget.
üdv. -
taylordaichi
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb jól működő Android verzió erre a telefonra? Jelenleg Android 4.4.2 van a telefonomon, de a kamera fejjel lefelé és inverzé válása már kezd nagyon zavarni. Ha van újabb verzió tudjátok linkelni? Illetve telepítési útmutatót küldeni mellé a-tól z-ig, hogy biztos jól csináljam? -
jakovlevvip
újonc
válasz
david_97 #45032 üzenetére
Ööö, kösz a tanácsot, de nekem sajnos kínai amit mondasz, továbbítom majd kollégámnak, ő talán tudja miről van szó.
Nem, semmi procihúzás nem volt, nem is értek hozzá, 2 éve ugyan az a MIUI van fent, kiválóan működött, nem kapcsolt ki sosem. A legrégebbi programot amit rátettem egy ártatlan gyorsulásmérő volt, de talán ha 1x használtam. Egyik napról a másikra lett ilyen. -
david_97
senior tag
válasz
jakovlevvip #45031 üzenetére
Talán elég lenne a telónak elősször egy cache/dalwik cache wipe
ha az sem,akkor teljes data wipe! Esetleg a procit feljebb húztad mint 1Ghz? vagy tettél fel új programot ami húzhatja a telót,és pörgeti a procit?
-
jakovlevvip
újonc
Sziasztok tapasztalt fórumozók!
Egy óriási kérdéssel/kéréssel fordulnék Hozzátok, mint hozzá nem értő androidos.
Egy kis bevezetés után rátérnék a konkrét problémára, kérek mindenkit legyen türelemmel, hisz nem kis döntés előtt állok.Szóval: Több mint két éve vettem a telefont, a gyári rendszer gyermekbetegségeit hamar megtapasztalva kollégámhoz fordultam, akinek szintén ilyen telója volt MIUI-val (azóta már rég lecserélte). Hamar megtetszett a rendszer és pár napon belül az én telómra is felkerült a MIUI (2.3.16, krenelverzió.: 2.6.32.45-cyanogenmod), melyet a legnagyobb megelégedéssel és szinte hiba nélkül használtam eleddig.
Semmiképpen sem szeretnék megszabadulni a MIUI-tól, nem érdekel, hogy nem ICS és ezért nem is kezeli a 2 magot, és az sem, hogy vannak ennél már jóval tutibb rendszerek, mellyel sokkal gördülékenyebben futnak a telefonon.
Kissé maradi vagyok, de nekem ez a MIUI kell és kész.A probléma a következő. Ugye tudjuk, hogy ezek a Tegra procik hajlamosak a melegedésre. Nos, ez eddig is így volt (főleg mobilnettel való netezés és navigáció használatával), de a telefon stabilan működött, nem kapcsolt ki és nem indult újra.
Az utóbbi időben viszont használhatatlanná vált, ugyanis most már minden kisebb megterhelés esetén kikapcsol (mobilnetnél max 5 percig bírja, wifivel viszonylag sokáig, de ha már videót nézek igen csak hamar meghal szegénykém). A másik probléma, hogy az iGO is sokszor eldobja a jelet, eddig nem tette, megbízhatóan működött és nem is igazán melegedett, de most már ilyenkor is tűzforró a hátulja.Mitévő legyek? Eddig bírta a telefon?
Több variáció is megfogalmazódott, telefon csere (Xiaomi Redmi 1s), rendszer újrarakása, még egy esélyt adva a telefonnak. Végszükség esetén cserélném csak le, hisz meg voltam vele elégedve, a melegedéssel együtt tudtam élni, mellesleg tényleg nem gyilkoltam a telefont, nem is játszom és filmet sem nézek rajta, kizárólag az internet és a navigáció fontos, a többi funkció igazából másodlagos. Nem cserélgetem havonta a telefonjaimat, ezért az elsődleges megoldás inkább a rendszer újrarakása lenne (amennyiben ez megoldja a problémát).
Összegezve; először is szeretnék tanácsot kérni Tőletek, hogy honnan tudnék szerezni hozzá MIUI romot, (kollégám feltenné nekem, mert én nem értek hozzá, de a beszerzése az én feladatom, ő nem ér rá ezzel foglalkozni).
Nagyon sok hozzászólást lapoztam már vissza, de nem találtam linket MIUI romhoz, és bevallom őszintén, hogy megőszülnék, mire találnék hozzá bármit is, főleg, hogy nem igazán értek a témához...
Bízom a segítségetekben!
Köszönettel: jakovlevvip
-
puskmik
tag
Sziasztok. Szerettem volna feltenni a telefonomra a gyári ICS-t de a telefon semmire nem reagál. Csináltam ful wipe ....... mindent lenulláztam. AIO Tool Kit sem látja rendesen csak APX-ként. Bárhogyan kapcsolom a telefont mindig ezt csinálja. A Smart Flash Tool-al sikerült volna de error-t kaptam és azóta ő sem látja com porton.Kérlek segítsetek.
-
ikarus32
tag
Sziasztok!
CM11 tök jó gyors de a kamerakép kis idő eltéltével más színűvé válik ill. megfordul van valami megoldás????
Köszönöm a válaszokat. -
BigDawe
csendes tag
Üdv
Most szeretnék felrakni egy cm 10.1-et egy telefonra. A kérdésem csak az lenne, hogy mivel én ezt úgy vettem, hogy van rajta cwm és rootolva van, viszont gyári ICS van rajta, így kell rajta bootloadert cserélni, vagy csak rakjam rá ezt:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41598700
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
-
ikarus32
tag
Cm11-et tettem a 2x-re azóta XP-s gépemhez nem csatlakozik, ötlet???köszönöm
-
Rainman05
tag
Hello! Hol tudnám letölteni a MinDig tv V3.1.0. appot hogy ne playröl keljen leszedni egyből telefonra?
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Van app ics-re amivel a ikonok számát tudom növelni mint pl. újabb romokban?Hogy mondjuk egy oldalon ne 4x4 hanem 5x5 legyen ikonok száma.
-
Zlika
aktív tag
Úgy adódott hogy a 2x-em céges telefonná avanzsált.CM11 volt eddig rajta, de néha elég furán viselkedett.
Tegnap gondoltam egyet és felraktam rá az MIUI-3.9.20 verzióját.Eddig le a kalappal!Nagyon kis kezesbárány.
Ezt ebben a formában nyugodt szívvel tudom ajánlani aki szeretne egy smooth rendszert a p990-re.
(csak nehogy majd egy hét múlva megváltozzon)
-
ikarus32
tag
Cm11-et tettem a 2x-re azóta XP-s gépemhez nem csatlakozik, ötlet???köszönöm
-
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #45012 üzenetére
tegnap feltettem, belaktam, leszedtem
Üres rendszer tetszett, de nem volt olyan gyors, mint a B12.
Miután felraktam a programjaimat (kb 20), meg beállítgattam mindent, már jóval lassabb lett mint a Mivv rom, pedig azt már lassan 1 éve használom folyamatosan, kisebb döccenőkkel. Szóval sajnos ez nekem nem jött be.
A Boat indulása is 2-3 mp-ig tartott. Legfőbb bajom az volt, hogy a proximity érzékelőt nem jól kezeli. A power gombom eléggé vacak, és ehelyett használok ilyen programot (smart cover, proximity screen off).
Hátha majd egyszer "nekem" is csinálnak egy jó CM11-et... -
david_97
senior tag
A romban alapból két kamera van,a kk sajátja és egy portolt lg! a portolt lg-nél fc-t dob ha előlapira akarsz váltani
A kk kamerában beállitod a fókuszt és jó lesz,nem lesz homályos a kép! Nekem egyszer csinált olyat,hogy nem indult az anyukájáért sem,de megoldotta egy adatok törlése az alk.kezelőben -
ikarus32
tag
Sajnos MTP device telepítése során hiba van, letöltöttem a gyári usb drivet de azzal sem működik, ha vki tudja a választ jelezzen.köszönöm
-
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #45009 üzenetére
na, ez korrekt volt. ilyenre számítottam
Konkrét kérdés, -ha már említetted a kamerát-, mit kell állítani, hogy jó legyen? jó a romban lévő kamera, vagy cserélni kell? Egyéb kérdésem nincs, kérem kapcsolja ki
majd ha én is ezt használom folyamatosan, akkor biztos lesz más isKöszi!
-
david_97
senior tag
200+ órákot simán elmegy nekem,fb messenger egyfolytában fut,más olyan programot nem is nagyon használok,Boat megyen mint az óra,a megynyitott lapok nem lövik ki egymást.Akku idő nekem kb 1nap,de úgy hogy reggeltől meló végéig nem is használom szinte,csak a buszon zenét hallgatok,aztán ha hazajövök és átmegyek hard android felhasználóba mint szokásom,lemerítem 3-4 óra alatt(a procim 1300 Mhz)
Task killert használok,néha nyomok neki egyet-egyet,mert sosem árt! A kamera nemtudom mennyire fontos neked,de a gyári kameráján ha átállitasz ezt-azt szép képeket csinálUgy röviden ennyi
ha van konkrét kérdésed,akkor hajrá -
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #45007 üzenetére
Kössz a linket!
Most visszatettem a B12-t, de nekifeszülök majd megint a CM11-nek. Amúgy tényleg jónak tűnik, bár 2-3 óra tapasztalat nem sokat ér
Nagyon idegesített a bill. korrekció, és hirtelenjében nem találtam meg, h hol kell kikapcsolni... Amúgy az .swf lejátszás is megoldódni látszikAz swf player viszi, csak nem a flash-es résszel kell megnyitni, hanem az Adobe Air-essel.
Boat megy faszán, eddig minden okEgy rövid összegzést nincs kedved írni a CM11-ről?
Pozitív, negatív? Akku használat, multi task? ilyesmi érdekelne -
Klon
aktív tag
Üdv!
Aki az uj CM11 romot hasznalja működik a youtube? Lesz este m playrol, meg is nyílik rendesen, de amit elinditok valamit, egyből leállprobaltam feltenni regebbit, de az is pont ilyen rossz.
Másik kérdés: a billentyűzetnèl, hogy kell kikapcsolni az automatikus javítást/kiegeszitest?Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest