Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jakovlevvip

    újonc

    Sziasztok tapasztalt fórumozók!

    Egy óriási kérdéssel/kéréssel fordulnék Hozzátok, mint hozzá nem értő androidos.
    Egy kis bevezetés után rátérnék a konkrét problémára, kérek mindenkit legyen türelemmel, hisz nem kis döntés előtt állok.

    Szóval: Több mint két éve vettem a telefont, a gyári rendszer gyermekbetegségeit hamar megtapasztalva kollégámhoz fordultam, akinek szintén ilyen telója volt MIUI-val (azóta már rég lecserélte). Hamar megtetszett a rendszer és pár napon belül az én telómra is felkerült a MIUI (2.3.16, krenelverzió.: 2.6.32.45-cyanogenmod), melyet a legnagyobb megelégedéssel és szinte hiba nélkül használtam eleddig.
    Semmiképpen sem szeretnék megszabadulni a MIUI-tól, nem érdekel, hogy nem ICS és ezért nem is kezeli a 2 magot, és az sem, hogy vannak ennél már jóval tutibb rendszerek, mellyel sokkal gördülékenyebben futnak a telefonon.
    Kissé maradi vagyok, de nekem ez a MIUI kell és kész.

    A probléma a következő. Ugye tudjuk, hogy ezek a Tegra procik hajlamosak a melegedésre. Nos, ez eddig is így volt (főleg mobilnettel való netezés és navigáció használatával), de a telefon stabilan működött, nem kapcsolt ki és nem indult újra.
    Az utóbbi időben viszont használhatatlanná vált, ugyanis most már minden kisebb megterhelés esetén kikapcsol (mobilnetnél max 5 percig bírja, wifivel viszonylag sokáig, de ha már videót nézek igen csak hamar meghal szegénykém). A másik probléma, hogy az iGO is sokszor eldobja a jelet, eddig nem tette, megbízhatóan működött és nem is igazán melegedett, de most már ilyenkor is tűzforró a hátulja.

    Mitévő legyek? Eddig bírta a telefon?

    Több variáció is megfogalmazódott, telefon csere (Xiaomi Redmi 1s), rendszer újrarakása, még egy esélyt adva a telefonnak. Végszükség esetén cserélném csak le, hisz meg voltam vele elégedve, a melegedéssel együtt tudtam élni, mellesleg tényleg nem gyilkoltam a telefont, nem is játszom és filmet sem nézek rajta, kizárólag az internet és a navigáció fontos, a többi funkció igazából másodlagos. Nem cserélgetem havonta a telefonjaimat, ezért az elsődleges megoldás inkább a rendszer újrarakása lenne (amennyiben ez megoldja a problémát).

    Összegezve; először is szeretnék tanácsot kérni Tőletek, hogy honnan tudnék szerezni hozzá MIUI romot, (kollégám feltenné nekem, mert én nem értek hozzá, de a beszerzése az én feladatom, ő nem ér rá ezzel foglalkozni).

    Nagyon sok hozzászólást lapoztam már vissza, de nem találtam linket MIUI romhoz, és bevallom őszintén, hogy megőszülnék, mire találnék hozzá bármit is, főleg, hogy nem igazán értek a témához...

    Bízom a segítségetekben!

    Köszönettel: jakovlevvip

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák