- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
novahuta
újonc
Javítom! Természetesen NEM tudom csatlakoztatni!
-
novahuta
újonc
Sok telefont használtam már, de ez a 2x kifogott rajtam. Most örököltem a fiamtól, de tudom számítógéppel csatlakoztatni. A beállítások menüben nem ajánlja fel, mit nem veszek észre? 2.2.2. android van még rajta. Előre is kösz a választ!
-
Nor23
csendes tag
Sziasztok , én új vagyok itt .. Vásároltam ma egy Lg Optimus 2x telefont ... Kívülről nagyon pöpec , teljesen makulátlan , független , nő tulajtól
Na de viszont valami böhöm lassú a telefon
Néztem tesztet , bár az még 2.3 androidal volt , a háttérben 5 alkalmazás futott , közben vígan futott a telefon a 2 mag miatt , na de az enyém úgy beszaggat néha , hogy azt "öröm nézni"
Azt tanácsolták , hogy frissítsek rajta szoftvert , de megnéztem , és 4.0.4 android fut rajta , és azt írja a teló , hogy : "ön a legfrissebb szoftvert használja" .
Mi lehet a gond ? Van valakinek valami ötlete ?
-
david_97
senior tag
Van új kowalski kernel!
-
deminos
aktív tag
válasz
atti1848 #44492 üzenetére
2 megoldás létezik a Viber hívás gondra:
1. Visszaraksz egy 2. valahányast (mondjuk ezt) vagy,
2. Másik Rom és Kowalski legújabb 3.1-es kernele. Ehhez viszont csak a Tonyp féle TheROM 27-es verziója vagy a szintén Tonyp féle 12.26-i CM11 jó, a kernelben lévő új wifi driver miatt. Egyébként az utóbbit nyüstölöm már több, mint 150 órája és iszonyatosan jó és gyors annak ellenére, hogy nincs ramhack, még a multitasking is sokkal jobb.
GardaY:: Tudom ajánlani neked is az általam használt és fentebb linkelt CM11-et (4.4.2 kitkat) és hozzá kowalski kernelét. Nekem ritkán a kamera első indításakor bezöldül, de becsukva és újraindítva megy szépen.
-
GardaY
tag
üdv mindenkinek! most tettem szert egy ilyen csodára (előtte egy xperia mini-m volt) és hát szívesen moddolnám a telót, mindent már szinte átolvastam old bl, new bl meg a többi..
melyik rom lenne a legmegfelelőbb a számomra ha hosszú akkuidőt szeretnék, és ne lassuljon be a teló egy idő után hamár "belaktam" és még láttam hogy különböző kamera appokkal jobb eredményeket lehet elérni.melyik lenne abból a legjobb?szerk: lehetőleg Jelly Beant szeretnék rá
-
atti1848
senior tag
Sziasztok. Most feltettem a telora a ParanoidAndroid 2.6-14-tonyp ROM-t. A gondom az hogy szeretnem hasznalni a Viber-t de mikor hivok v. hivnak akkor szetkapcsol.Ez a problemam az ediig probal osszes CM-el megtortent es nem tudok beszelgetni.Ha tudtok olyan ROM-t amivel müködik a viber vagy olyan Vibert ami müködik CM-en ,linkeljetek mar legyszi
-
Beni97
őstag
Sziasztok.
Én a sg minimet szeretném leváltani erre a telefonra.
Sok rosszat olvastam róla. Használtan venném a telefont 4.4es androiddal és azt szeretném kérdezni, hogy ezzel az androiddal tökéletesen működik?Illetve azt is olvastam, hogy olyan mint ha csak 1 magon lenne és ocsmány fotókat csinál. Ez még mindig így van? -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A paranoidAndroid " pa_p990-2.6-14-newbl-tonyp.zip " ROM-t használta/használja valaki ? A kamera működik rendesen?
Most egy 10.2-20131204-UNOFFICIAL-p990 , Tonyp build 26 -s rendszer van rajta. Ehhez van valami működő fényképező program, mármint mai nem szokott lefagyni és egyben a telot is lefagyasztani?
-
dancergabor
tag
Helló!
Mitől lehet, hogy a thumbnails fájlok mindig teletömik a belső memóriámat ? :-/
(DCIM /.thumbnails )
Most 4,5 giga szabad hely lenne az 5,7-ből ,ha nem kreálna magának 2 db fájlt ,ami ezt mindet elfoglalja. -
esox
senior tag
Ha esetleg vkit érdekel az aláírásomban lévő tok+fólia pm pls.
-
kameraman77
tag
Köszönöm az infókat, azért még vadászgatok videó ügyben.
Pár fejlemény. lgCamera pro-t régebben megvettem még másik adroidos eszközhöz, kipróbáltam vele, ha már lg
720p-s videót tudja 30mbit/s, 30 fps, működik az érintéses autófókusz, tehát makrózni is lehet videózás közben, simán vált a fókusz pillanatok alatt érintésre, működik az ISO és egyéb beállítások, hang felbontása is állítható, formátum x263, x264, mpeg4 választható stb... teszi a dolgát, DE
az első indításkor csak 15 fps-t produkál. utána ha az lekapcsolom és elindítok egy új felvétel már 30fps..
Valamint ha ezt az appot használom videófelvételre, akkor random helyzeben 0-ra húzza az akár telitöltött akkut is. Ez mitől lehet? A telefon nem fagy soha, más alkalmazással ilyet nem vettem még észre, csak ezzel. Tehát a 100%-ra töltött akksit is pillanatok alatt nullára húzza. A program hibája lehet, vagy az akksikijelzésem nem mindig valid, esetleg egyéb gond?
Tapasztalt már más ilyen problémát másik, vagy éppen ezzel az appal? (másik androidos eszközön az lgCamera nem csinált ilyet, ezért is gondolom, hogy lehet, hogy más áll a háttérben.)
Gyári ICS van fent, soha nem fagy, gyors, stabil, nem eszi alapjáraton az akksit. Igazából azért is nem váltanék főzött romra, mert az egy nyüglődés ahogy olvastam itt. Valami soha nem jó benne, akkor meg minek? ha csökken a telefon funkcionalitása fabatkát sem ér.. Nekem nettel együtt zene és GPS trakking-al sem fagyott még soha...
-
buktagt540
senior tag
Nincs valami mirror a CM11-hez? Baromi lassan jön le ahova tonyp feltöltötte
-
Klon
aktív tag
Használ valaki a CM11-hez flash-t?
sajna valamit elpiszkáltam, és hiába telepítem újra azt amit használtam, nem működik sem a Boat Browser-ben, sem az .swf playerben. Egyedül a Dolphinban működik, de azt meg nem szeretem... -
Colt29
csendes tag
Még este átneztem a hozzászólásokat és az xda-t és arra jutottam, hogy felrakom a cm11-t kipróbálni és még este megcsináltam
reggeltől nyomogatom és semmi probléma eddig. HDMI -tol lefagy a telo, kamera néha átfordul de app restart után visszaáll, de ezekkel lehet élni
Az utolso kk 3.1-l hasznalom (alpha 20).... eddig nagyon nagyon bejön
Ja és még próbáltam a GPS-t.... nem nagyon akar találni jelet remélem ezt majd javítják. (bár lehet csak nálam van így mert XDA-n azt írták hogy talál elég hamar...)
-
Colt29
csendes tag
Sziasztok!
Boldog új évet!
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik JB romot érdemes felrakni ? Már elég régen felraktam a Django X 1.4-t KoB kernellel és eddig nagyszerűen működött, nagyon ritkán fagyott, akku idő változó: fél nap alatt is lemerül de bírta már 4 napig is és sokszor átvert az akkuszint mutató (pl 45 % volt egész nap, majd este akartam írni 1 sms-t amikor szépen kikapcsolt és csak töltőn tudtam újraindítani. elég kínos ha ez pont akkor történik meg amikor elmegyek itthonról és szükségem lenne rá....) , bár a teló kicsit lassúnak tűnik (főleg ha netezek rajta), de ezeken kívül semmi gond nincs vele és eddig ez a rom tetszik legjobban
használom is már kb 1 éve ha nem több... így nem is figyeltem a fejlesztéseket, a custom romokat, kerneleket stb... volt mar cm JB romom csak nem ment a HDMI amit használok... MIUI volt 2.3-s sokszor magától ujraindult a telefon vagy csak egyszerűen kikapcsolt így az is repült. Melyik JB rom lenne a legmegfelelőbb? Mániás vagyok a mégtöbb felhasználható ram nagyságára
, a gyorsaság is fontos, és persze a megbízhatóság. A Django nagyszerű maradjak ennél? vagy váltsak JB-re? és azok közül melyik?
Válaszaitokat előre köszönöm
!
-
gzbotii
nagyúr
En megvaltam a keszulektol, volt lehetosegem jobbra valtani.
Azert jo latni, hogy a kozossegi fejlesztes ilyen jol halad, kijott ra a 4.4 es hasznalhato. -
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #44474 üzenetére
Ne nekem mondd, 2 évig szívtam vele, tudom hogy mekkora öröm volt, amikor a 9GAG-ot be tudtam hozni a RAM-ból
-
Balázs1986
őstag
válasz
Algotis #44473 üzenetére
3xx Mb RAM, 3eves hw-re portolt friss op.rendszer, rendszeralkalmazasok/szolgaltatasok nyilvan futnak az 5-6 app mellett, ezek felett 5-6 user alkalmazas (nem tudjuk, milyen app-rol van szo, mennyire zabal) nem feltetlen rossz. Foleg, ha ez az 5-6 app teljes egeszeben RAM-ban van, nem csak egy alapszolgaltatas szintjen (alapszint alatt ertem pl egy app esemenyfigyelo szolgaltatasat ami adott esemenyre feleleszti a teljes appot). Ne legyetek telhetetlenek, nagyon a korlatait kozeliti mar ez a telefon az uj droid verziokkal, mar csak a rendszernek alapjaraton szukseges eroforras-igenyek kielegitesevel is.
-
Algotis
addikt
válasz
Levi941127 #44471 üzenetére
5-6 alkalmazás
Össze ne essek
-
david_97
senior tag
válasz
Levi941127 #44471 üzenetére
igen ez nekem is feltűnt,még annyi talán hogy egyes zenéimet nem tudja rendesen lejátszani,eltorzitja a hangokat,és csak recsegésszerű hangot ad ki...
ez nektek is igy van?
-
Levi941127
senior tag
Nos már harmadik napja használom a CM11-et a legújabb kowalski kernellel, és azt kell mondjam rég voltam már ennyire elégedett a 2X-el. A multitasking jelentősen javult, a 4.3as androiddal, ráadásul 32mb ramhack-kel, nem volt képes memóriában tartani 2 alkalmazást, hát a hajamat téptem olykor...Most ramhack nélkül, 5-6 alkalmazást képes memóriában tartani.
Egyetlen dolog ami kisebb kívánnivalót hagy maga után, az az a furcsa jelenség amikor bármilyen videó, zene lejátszáskor nem tudja folytatni a lejátszást ha egyszer megállítod...még youtube app is ezt csinálja. Annyira végülis nem zavaró, újra kell kezdeni a lejátszást és kész. -
Klon
aktív tag
Ismét egy saját készítésű képpel jelentkezek
Boldog(abb) Új Évet kívánok minden O2X-et használó, vagy használt "kollégának"
...és köszi a sok-sok segítséget, tippet, trükköt, tanácsot amit itt kaptam!
-
deminos
aktív tag
válasz
Levi941127 #44466 üzenetére
Én semmit nem wipeoltam és úgyis jó volt. Már ha előző kowalski kernel volt fent.
-
david_97
senior tag
válasz
Levi941127 #44466 üzenetére
cache és dalwik cache wipe kell
én már fel is tettem még este,sokkal jobb mint az alpha 14,felhuztam a procit 1.3 GHz ra,csak még egy kis ramhack kellene bele
-
deminos
aktív tag
Új kowalski kernel jött tegnap este. Javította a kamera zöld villogását, megjött újra az oc/uv, meg sok további javítás.
Innét tölthető: http://d-h.st/users/pengus77?fld_id=9540
Bocsi a linkért, de telóról vagyok. Amúgy Buék mindenkinek. -
david_97
senior tag
válasz
kameraman77 #44463 üzenetére
Root nélkül max a goggle playből telepithető appok jönnek szóba,de a tapsztalatom az...hogy mostanában nincs jobb kamera app mint az ics-é,talán régi 2.3 androidoknál voltak jobbak,de azokat még roottal sem tudnád feltenni...
ugyhogy szerintem maradjon igy,vagy nézz szét a play-en,mert hiába fogod rootolni javulni nemsokat fog...te még igy is szerencsés vagy hogy neked nem fagyik az ics kb óránként bármilyen használat mellet
-
kameraman77
tag
Üdvözlök mindenkit ebben a topicban!
kb 2 hónapja használok egy P990-et, nagyon nagy megelégedéssel, átolvastam a topicot, (tényleg
).
Nekem nincs gondom az alap ICS-el, napi használatra kitűnő, eddig egyszer fagyott a telefonom, akkor is az én hibámból. Akku rendben van, mivel nem vagyok fent face-en, így közösségi háló nem húzza, napi fél-1 óra mobilnettel, 40-50 fényképpel és 10-15 perc videóval a kamerával, fél-egy óra beszélgetéssel, fél óra "molyolással a telefonon - dokumentumok stb..) 1 óra zenehallgatással bőven marad másnapra is akku. (nyilván én inkább már munkához igazodok, ahhoz használom inkább, lévén lassan 40-hez közel a fingós appok annyira már nem kötnek le, amik megölnék az akkut
)
Szóval alapjában véve nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, GPS jó és erős, igaz offline-ban néha van, hogy 15 perc is kell, hogy jelet találjon, az ORUXMaps-et használom hozzá, turistautak térképpel, tökéletesen mutatja mindig hol vagyok. HDMI-i remek, igaz automata, nem tudom kiválasztani, hogy mindent mondjuk 720p-ben vigyen ki, akár felinterpolálva is, ahogy láttam a telefon dönti el, hogy mit-mikor, de a házi nagyfelbontású más kameráról áttöltött felvételeimet tényleg HD-ben viszi ki tv-re.
Kérdésem is lenne, kamera, jó-jó, de lehetne jobb is. Van arra lehetőségem, hogy a gyári, rootolatlan rendszeren lecseréljem valami erősebbre? Külső appal megoldottam úgy ahogy, 720p megy 20 mbit-tel váltakozó, de 30 fps-el és érintős autófókusszal, de az első indításnál mindig eldogálja a frame-ket és leesik a frameráta.. Valami olyan lehetőség amit bele tudnék heggeszteni ebbe a gyári dologba és tud konstanst frame-rátát és bitrátát? (Amúgy néztem az sem lenne rossz, ha videózás közben nem középre mérné a fényt, hanem átlagolva, mert így nagyon hamar elkezdenek sötétedni-világosodni a túl ellentétes kontrasztú dolgok.
emlegetitek itt fent ezeket a kamera appokat, ezeket be lehet ide illeszteni? Full gyökér vagyok a témához, de leírás alapján jó betanított csimpánz módjára bármire képes vagyok
-
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #44459 üzenetére
köszi a kamera linket!
az én kernelem: 3.1.10 kowalski-Exp
rákerestem a te tegra kerneledre, de így nincs találat
memóriám: most éppen 257 MB foglalt, 82MB szabad...a telepítéskor mikor kéri a google szinkron fiókot, megadtam a mail címet, de a jelszót már nem kérte. nyomtam, h tovább, tovább, stb, stb, elindult a rendszer, írta, h wifi elérhető. kijelöltem a sajátomat, és pikk-pakk már indultak is a playről a frissítések, letöltések. A wifi jelszót nem kérte
-
Klon
aktív tag
válasz
Balázs1986 #44457 üzenetére
nincs mobilnetem, onnan nem tudta lehúzni... Mindegy, így kényelmes, csak eddig nem így volt
-
Balázs1986
őstag
A dolgaid megmaradására a Google fiók szinkronja a tippem. Ha be volt kapcsolva a személyes dolgaid szinkronja, akkor azokat mobilnetről lehúzhatta. Persze ehhez az egészhez az a kulcs, hogy a CM indításakor, amikor kéri a Google fiókod létrehozását, vagy a jelenlegi megadását, akkor az teljesüljön.
-
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #44455 üzenetére
igen, a 26.-ait...
a kamerához, -amit használsz- tudnál egy linkel segíteni?
milyen "új kernel"-t használsz? én azt használom ami benne volt a romban...
hol találom ezt az ART dolgot?normális az amit írtam, hogy nem kért wifi jelszót se, és gmail fiók jelszót se? Hogy tudott úgy kapcsolódni, hogy előtte full wipe és format system volt???
-
david_97
senior tag
a 26odikai verziót tetted fel,nekem nincsenek vele ilyen dolgaim ES file explorert használok,a boat tényleg szaggat néha,de sajnos nekem a miw sem volt már az igazi,ahogy laktam befelé annál hamarabb kellett ujrainditani
már csak 30-40 órákat ment! ez előtt tonyp cm10-e volt fönt,atomgyors még 200óra után is,de a multitasking része meg pont pocsék
cm11 tetszenek az ujjitások(a tárcsázó is) lassunak nem lassu,a kamera nekem eddig jó(a cm10.2-höz való lg camera) a rendszer viszonylag fürge,és az uj kernel is pöpec,ahhoz képest hogy csak 340MB ramot kapunk,jobban kezeli a multitaskot mint más romok 380MB-al
a böngészés néha tényleg kicsit nehézkés,a beépitett flash tartalmakat nem mindig játsza le(főleg pl:videók az indexen)
a gyári browser nagyon szépen fut,akadásmentes,csak kb 20 percenként dob egy fc-t
az ART-ot kikapcsoltam...
"röviden" ennyi a véleményem.... -
Klon
aktív tag
A topicot olvasva én is kedvet kaptam a fentebb említett/linkelt CM11 kipróbálására...
Tapasztalatok:
pozitív:
Memória kezelés jobbnak tűnik, Multitask jó!Negatív:
én a next launcher 3d-t használom, és nincs olyan sima/smooth, mint az előzőleg használt "Mivv béta 12" romban.
Supersu: hol ad root jogot, hol nem. (volt amit megtagadott, de mégis működött)
Kamera: videót nem csináltam. Fényképek készítésénél beszaggat, néha zöldre vált a kijelző egy-két pillanatra, de az elkészült kép nálam meglehetősen jónak mondható, bár túl sokat nem próbáltam. 2x állt le az alkalmazás kb. 10 használatból...
kikapcsolás animáció nagyon csúnya és zavar, h nem lehet kikapcsolni.
Spirit FM: Nem működik (legalábbis az a verzió ami Mivv rom alatt jó volt.)
Boat browser: Ez is elég darabosan muzsikál, de használható. A darabosság leginkább nagyításnál észrevehető...
Az új tárcsázó felület nekem nem tetszik
Solid explorer: Látja a külső memóriát, de nem tudja beolvasni. A beépített filekezelővel minden ok.az emlegetett "ART"-t én nem találtam meg, vagy nem vettem észre, úgyhogy ezt nem próbáltam.
Amúgy a Titanium-mal tettem vissza a dolgaimat, minden frankón működik.
Nem találtam lehetőséget hardware gombhoz saját program beállítására sem.Ami még nekem feltűnt, az az, hogy rom flashelés után se a WIFI kódot nem kérte, se a Google fiókom jelszavát. Nem értem ezt, mert full wipe és system format is volt előtte. -hol tárolja ezeket az android, hogy nem kellett újra beállítani??
Kár, hogy a procit nem lehet 1GHz főlé húzni...
Ja, és az egész rendszer sebessége nem tűnik olyan fürgének, mint a Mivv B12 volt...
Viber-t nem használok, GPS-t, BT-ot nem próbáltam, FB messenger működött rendesen....
Röviden ennyi, majd még jelzek ha lesz valami érdekes...
-
david_97
senior tag
válasz
Levi941127 #44452 üzenetére
az animációt én sem találom
szerintem nem lehet...a procit tudod húzni a beállitások-->perfirmance menüpont alatt!
-
Levi941127
senior tag
válasz
deminos #44451 üzenetére
Köszönöm!
Már csak három kérdésem maradt, egyébként eddig nagyon jó benyomásom van a romról!
Előszöris, a screen off animation-t hol tudom kikapcsolni? Korábban a beállítások/kijelző pontban volt erre lehetőség.
Másodszor pedig processzort lehet húzni, mert szerintem 816Mhz-en is ugyanolyan gyors lenne.
Legutolsó kérdésem az lenne, hogy miért állítja vissza a rendszer a hangerőt folyton egy bizonyos értékre? A kowalski managerrel fel szoktam húzni az alap hangerőt de mindig visszaesik... -
deminos
aktív tag
válasz
Levi941127 #44450 üzenetére
Beállítások->A telefonról és 7-8 szor rá kell koppintani a Build-számra.
-
Levi941127
senior tag
Ja, meg egyébként hol találom a developer settingset?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Levi941127 #44446 üzenetére
Vagy az ami sok CM ROMba bele van rakva..nem tudom mi a neve, de ilyen sargas ikonja volt. Ha valaki tudna segiteni ebben
-
Levi941127
senior tag
Na végül feltettem én is a CM11-et, eddig okés, csak egy Lg ICS camera kellene, ha valaki linkelne, megköszönném
-
gzbotii
nagyúr
Most akartam torolni par folosleges dolgot es a RootAppDelete-nek baja van a root engedelyel. Mas app peddig megkapta (Greenfy).
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Levi941127 #44442 üzenetére
Benne van a ROMba.
-
Levi941127
senior tag
Itt van egy lista az ART kompatibilis appokról
Egyébként kell új gappst telepíteni a CM11-hez?? -
gzbotii
nagyúr
Masnak is ilyen tetu lassan megy a letoltes TonyP oldalarol? Nem hiszem, hogy a netemmel lenne baj...
25p kell, hogy lejojjon -
gzbotii
nagyúr
válasz
david_97 #44432 üzenetére
Itt a leiras. A dalvikot valtja ki, az android lepfenejet. Remelhetoleg ez hoz egy kis fejlodest az Androidba, ugy altalanosan es nem egy VM-en fut majd az OS
-
deminos
aktív tag
válasz
gzbotii #44429 üzenetére
Nem igazán, telefonként jól funkcionál, wifi jó, 3-3,5 óra képernyőidőt tud egy feltöltéssel (amit eddig semmilyen rommal nem sikerült produkálnom). GPS-t még nem próbáltam, bluetooth szintén nem.
Viber működik rendesen (a hívás is), memória so-so elég.
Ha valami konkrét van kérdezz nyugodtan. -
deminos
aktív tag
válasz
david_97 #44425 üzenetére
Az sms bug eddig is javítva volt, fentebb a kolléga linkelte is az xda-s fórumot, ahol le van írva a megoldás, DE mivel már az újban ezt nem kellett megcsinálni és működik az sms, így ezzel már nem kell szórakoznia senkinek.
A kamera már nem csak úgy működik, hogy bekapcsol, hanem képes képet és videót is rögzíteni. Sajnos egy kicsit még bugos, mert néha nem jó irányba fordul el a kamera és néha egy pillanatra ki is szokott zöldülni.
-
buktagt540
senior tag
Már régóta csak read onlyban vagyok,mint ahogyan szvsz sokan mások a 2x topiclakók közül,de ez a CM11 nagyon biztatónak tűnik,új erőre kaphat a topic és a telefonunk is,már viszket a tenyerem egy kis ROMolgatásra,már hónapok óta ugyanazt használom
-
deminos
aktív tag
válasz
david_97 #44422 üzenetére
Ebből a 26-ai: http://tonyp.basketbuild.com/index.php?dir=main/CM-11.0/
-
deminos
aktív tag
Cm11 hírek: javítva az sd kártya írási hiba, kamera javítva. A GPS-t még nem próbáltam ki. Alapból az új 3.1.10-es kowalski kernel van rajta. Most már napi használatra szerintem tökéletes.
-
zekk007
aktív tag
Csak a nvflash v10b hajlandó csak felmenni rá .... Azzal indul csak....
-
zekk007
aktív tag
Arra rájöttem már hogy old bl-es
-
zekk007
aktív tag
Na most meg ezt kaptam így :
00:00.1 Sec
ownload Start...
00:02.1 SecomBinary Download start
00:02.1 Secum of partitions are 7
00:14.1 Secartition download complete.
00:15.1 Secartition download complete.
00:17.2 Secartition download complete.
00:38.2 Sec :Timeout error is occured
00:38.2 Sec :error!Valami particionálásnál akad meg 80-90 % körül majd errorozik
-
zekk007
aktív tag
Tessék ez egy friss Smartflash log hogy ba...sza meg már tényleg....
00:02.0 SecomBinary Download start
00:02.4 SecSI RAM writing start
00:02.4 Sec :Trying to communicate with IFX modem
00:07.6 Seconfirm IFX communication
00:07.6 SecSI RAM writing end
00:07.6 Sec :Start PSI RAM
00:07.6 Sec :EBL writing start
00:27.3 Sec :Start EBL
00:27.4 Sec :Set capabilities to be used
00:27.6 Secaudrate Change: 115200bps ===> 3000000bps
00:27.6 Sec :Set flash ID complete
00:28.2 Sec :Set Infineon CFI Information 1
00:28.3 Sec :Set Infineon CFI Information 2
00:28.3 SecSI Download start
00:28.6 Sec :Set FLASH address
00:30.0 SecSI Download success
00:30.0 Sec :SLB Download start
00:30.3 Sec :Set FLASH address
00:52.5 Sec :Timeout error is occured
00:52.5 Sec :error!
00:52.5 Sec :SLB Download fail
Mit kell csinálnom patricionálni Aoi tool-al??? de azt sem tudom hogy kell mit... -
zekk007
aktív tag
valaki segítsen kérem mert földhöz ba...om a telefont...Nemrég vettem és valami cwm recoverys rootolt ics rom volt rajta.... Na most ezt hogy tudom én visszarakni gyári állapotra mert nvflash v10b dobtam rá de LGMobile Support Tool ugyanúgy azt írja a legfrisebb firmware van rajta azaz a V30a ....Gondolom valami patricionálási vagy baseband hiba mert mikor smartflash-el raknám rá a v30a mindíg elszáll hibaüzivel...
-
pepobiro16
csendes tag
szia időközben visszaraktam rá a régi 4.0.4-et és ezzel most tökéletesen működik viszont nem tudom átállítani magyarra a nyelvet, amikor mányomok a nyelv beállítására akkor azt kapom hibaüzenetként h az alkalmazás beállításai leálltak. próbálja újra
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni hogy hogy használjam az AIO Toolkit progit? Honnan tudom hogy nyitott vagy zárt a bootlader ill old vagy new?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
pepobiro16 #44407 üzenetére
Lehet a töltő is hibás. És akkor én óvatosan bánnék vele, mert hazavághatja az alaplapot. Próbáld ki a töltőt másik készülékkel és esetleg a telefont USB kábelel próbáld meg tölteni, akkor csinálja e.
-
pepobiro16
csendes tag
sziasztok!
Segítséget kérnék!
Van az 2x-em amin 4.0.5 van és olyan problémám van hogy ha rádugom a töltőt akkor nem lehet feloldani, nem reagál a gombnyomásra. ha lehúzom akkor fel lehet oldani, ha rajta hagyom a töltőt akkor megfagy és csak az akksi kivételével és visszarakásával oldódik meg utána bekapcsol és jó.
Szóval ezt a jelenséget mi okozhatja? -
david_97
senior tag
mindenkinek viszont,és egyúttal én is áldott és békés ünnepeket kivánok ennek a remek társaságnak!!
-
gzbotii
nagyúr
Mindenkinek boldog Karácsonyt, stabil ROMokat és sok szabad memoriát!
-
deminos
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok én is.
-
tami92
aktív tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
-
Kloss
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Balázs1986
őstag
Én is Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest