- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Algotis #40398 üzenetére
Nekem sajnos olyan szinten nincs összehasonlítási alapom,hogy milyen volt,mert használtan került hozzám!DE!!!Egy Defy+-hoz képest is halk,az SE Arc/s-hez képest csak suttog,kb az SGS szintjét hozza,mert nekem az volt még baromi halk!De mivel mint fentebb is írtam nem torzít nem recseg,így nem hiszem hogy a hangszórója könyökölt volna ki,de bármi megeshet!
-
csampei
senior tag
-
Balázs1986
őstag
válasz
Th3Ac3 #40394 üzenetére
Mondjuk, ha én egy komoly szakmai dev fórum adminja lennék, egy ilyenért kibasznám nem csak az O2X,, hanem a többi alfórumból is,,.szóval esetünkben az egész XDA-ról, és nem izgatna, hogy hamarosan fejlesztene más teló alá. Nem fejlesztőhöz méltó magatartás amit csinál, legalábbis szerintem. A hisztériarohamok, a ROM-ok leszedetése is kicsapja a biztosítékot, de hogy még kamu zip-ekkel szívatja is a népet...na ne. Fejlesztők között nincs helye gyerekeknek.
-
Algotis
addikt
Ma arra lettem figyelmes, hogy nagyon halk lett a hangszóróból kijövő hang. Ha maxra teszem kowalski kernelben a hangot akkor is irtó halk. Szerintem belül lehet a hiba, ugyanis mindegyik rommal ezt csinalja . Szerintetek?
-
Klon
aktív tag
Ezt probalta mar valaki? :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203663 -
Th3Ac3
tag
válasz
csampei #40385 üzenetére
Az komoly, nem is gondoltam volna... de a mérete miatt túl gyanús, biztosan nem működik mert minden ICS rom jócskán 300 MB fölött szokott lenni.
A hangerős dologra visszatérve sajnos nálam is túl halk, sőt emellé még az is hozzájön hogy egyes basebandekkel recsegett is rendesen (koreai változat, kicsit a su 660-ra hajaz az enyém, a töltőm is átalakítós).
Amúgy meg annyi a nagy sztori hogy carburano tegnap újra kinyitotta az ICS-s topikját, azzal a feltétellel hogy aki zavarja azt bemószerolja a moderátoroknak, de az userek továbbra is megkérdőjelezték miért nem hajlandó hivatalosan kitenni az 1.5-öt, sokan még szidták is. Erre carbi megint berágott és gondolom most le is töröltette őket. Szerintem jobb is hogy eltűnik végre, egy viccet csinált az egész fórumból. Persze azért az egész O2X közösség hálás lehet milyen romokat tett le az asztalra
De írta is hogy hamarosan eladja a telóját, úgyhogy nagy eséllyel nem látjuk többet.
-
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
Guruk!!!!!Mi a túró lett a Django romokkal,az XDA-n????Eltűnt az összes!Se topikok,de a régebbi letöltőlinkek is mind halottak!
-
csampei
senior tag
válasz
Th3Ac3 #40377 üzenetére
Nekem ami még sarkalatos dolog az a hangerő!Egyik ICS,vagy CM,vagy JB rom alatt se produkált olyan hangerőt,hogy mondjuk egy átlagos utcazaj mellett meghalljam a telót!A másik verzió hogy tönkrement a hangszó,de mivel nem recseg nem torzít így az szerintem kilőve!Vagy a harmadik alternatíva hogy az SE Xperia Arc/s hez hozzászoktam,mert az baromi hangosan tudott szólni!Erre valami megoldás?Nem ilyen booster progikra gondolok,hanem valami másra(de nem is a fülpucolásra
)!
-
Th3Ac3
tag
válasz
csampei #40361 üzenetére
Érdemes majd az új vonalra is rápillantani ez tény, bár arra azért készülj fel hogy a GB a legfolyamatosabb működést produkáló rom ami valaha megjelent 2X-re. Ez a "régi" rom sincs még fél éves, GB-sek közül a Gueste2X Hybrid Revolution v3.8-at használtam egészen az ICS megérkeztéig, azzal sem volt sosem gondom és a színei is valahogy jobban tetszettek mint az összes többinek amit valaha láttam
Kisssx: GPU-t ez a kernel intelligensen, automatikusan skálázza 300-400 Mhz között az aktuális terhelés függvényében. Eddig legjobban bevált tuning progim hozzá a developer által is ajánlott SetCPU, amely ugye alapból nem ingyenes, de a gugli a barátod
. Azért jó mivel saját profilokat is beállíthatsz hozzá és így még inkább testre szabható a telefon működése.
-
Koniman
tag
válasz
Seirei #40369 üzenetére
Akkor valami nem tiszta Nekem!
Reggel raktam fel 1 hét szenvedés után Stock V30a ROM-ot.
Titánium csak rootolt telón működik a progik visszatöltése.
Kérdeztem, hogy hogy kell rootolni a telót. A javaslatot megcsináltam és most azt mondod, hogy nincs op rendszer a telón??
Úgy nincs lehetőség rootolni a telót, hogy közben működjön az op rendszer?
-
Koniman
tag
válasz
rbence #40363 üzenetére
Nos, toolkitből felvarázsoltam a recoveryt ( Change your recovery image )
Aztán ( Change Recovery with NVflash )
Utána kiválasztottam a CWM 6.0. valamit, ami szépen felment utána kijelző elsötétült, ahogy mondta a progi.
Utána gondoltam elindítom CWM módban a telót így: kikapcs, vol - és bekapcs.Eredmény...
Villogó LG logó... Akksi ki - be , bekapcs = villogó LG logó.
Most itt tartok...
Miért kell állandóan szívnom?????
Hogy kellett volna recoveryben elindítani a telót?
Valamit rosszul csináltam?
-
Koniman
tag
V30a-t mivel tudok rootolni?
Unlock root-al probaltam, de az nem tudta. A pro valtozathoz pedig serial kell.
Más lehetőség? -
csampei
senior tag
válasz
Th3Ac3 #40358 üzenetére
Oké köszi, a véleményt,és tapasztalatot!Lenek már letöltöttem (gugli a haver
) A következő rom az lesz amit feltolok!Most a Djangó 1.7.1 van fent tegnaptól,megtúrva a Swish TP-vel,így már néz is ki valahogy,és eddig meg vagyok vele elégedve . Ram 220-140 Mb között gyorsaság kiemelkedő,érzetre is,a Quadrant most reggel 3400 körül(4 mérés) még az Antutu 7000-7200 pontot(3 mérés) hozott tuning nélkül azaz 1000Mhz-en.Nincs akadás,röccenés,az meg hogy ősrégi rom???? Ki nem sz@rja le
Nekem nem a romok verziója a mérvadó,hanem a megbízhatósága,és a működése,és persze nem utolsó sorban a fogyasztása!A Kamit illeti 1080p-ben is tudja 30 Fps-t (Vlc-vel tesztelve) valamint a fényképező része is sokkal jobban kezeli a kamszenzort mint az eddig romok amiket néztem!Képstabilizátor is benne,és rendesen működik is nem rontja a minőséget,a WIFI,és 3G-adatforgalom is hipergyors (20ms-os ping-et még egy telóm,és egy romom se produkált).Tehát egyenlőre marad,de megunom (ami nálam sose lehet tudni hogy 2 nap,vagy 2 hét
) Akkor feltolom mindenképp!Mert még azt a vonalat nem próbáltam ki!
-
Th3Ac3
tag
válasz
Kisssx #40359 üzenetére
Itt
megtalálod az összes beállítási lehetőséget az első hozzászólásnál, a Kernel control options résznél. Simán Terminalba kell beírni a parancsokat. Amit én használok az:
Dynamic FSYNC - on beállításon
Led brightness - mediumon
LG Swap - 130-on
swappines - 40-en
a többit alap vagy kikapcsolt állapotban hagytam (tehát az extra modules, a zram és a fastdormancy off-on van.) -
Th3Ac3
tag
válasz
csampei #40355 üzenetére
A Django 1.5 hivatalosan nem elérhető azonban van hozzá link amin keresztül letölthető és telepíthető. CM-nél szerintem jobb, szabad RAM-ból is több van, viszonylag gyors és fogyasztásilag is szép értékeket produkál. SIM-mel nincs baj, kamera ICS alap ami a legjobb jelenleg a telefonra (az már egy más kérdés hogy a kamera képminősége alapból elég vacak...) FC-vel nem találkoztam, akadások száma is minimális. Kis tuning azért nem árt hozzá, külön kell flashelni a Djangot, utána pedig a Skywalkert, ajánlott a 32RH-s a kis plusz ram miatt. ICS bootloaderre megy csak fel, ha GB-s van akkor AIO toolkit kell hozzá.
-
Koniman
tag
válasz
Balázs1986 #40336 üzenetére
Szia!
Sajna a sok infóból probal az ember egy neki megfelelot összeollozni. A formatálást probáltam, de aborttal leált. -
Seirei
tag
CM10/10.1-en találkozott már valaki azzal a buggal hogy az akku indikátora megragad egy bizonyos százalékon, és nem mutatja hogy merül tovább? Ilyenkor hajlamos lefagyni a készülék is, továbbá se hívást kezdeményezni se pedig fogadni nem lehet. Csak mert mind PA-n mind temasek 10.1-en előjött ez számomra, viszont most django 1.5-n amit már lassan 3 napja használok 1x sem.
-
csampei
senior tag
-
Th3Ac3
tag
válasz
csampei #40345 üzenetére
A procit alapból 1.2 Ghz-es frekvenciára tervezték, de lejjebb vették ne fogyasszon annyit. Így az 1.4 még a 20 % százalék tuningot sem éri el ha úgy nézzük, az 1.5 az ami a necces már.
Más: Kijött új Skywalker kernel végre be tudtam állítani a terminalban a parancsokat rendesen. Eredmény: Antutu 3.2.1 - 1,3 Ghz ~ 8k környéke (eddig is hasonló volt de jelentősen jobb az akkuidő)
-
csampei
senior tag
válasz
mr.szabados #40348 üzenetére
Az "Emelt prtíciós gingerbread" az milyen?
Most pont a partíciókat piszkálom,most ott tartok,hogy 6Gb szabadon használható a történet,és elfér minden!Csak tudnám,hogy minek,amikor még a 32Gb-ból is 7Gb szabadon áll?
Hülye vagyok azt ez van!
-
rbence
senior tag
válasz
kemcsi #40344 üzenetére
Forrósodott egyáltalán a telefon fagyás előtt? Mondjuk nekem volt már 60°C-os az alcatel OT 990-esem is túlhúzott proci mellett és nem volt baja,igaz,az akksija 80-ról 12%ra merült fél perc alatt
@mr.szabados:a toolkittel lehet váltani gb és ics layout között,elvileg minden rendszer erre a kettőre készül -
csampei
senior tag
válasz
mr.szabados #40346 üzenetére
Az milyen?
-
mr.szabados
tag
Emelt prtíciós gingerbreadhez tudna valaki írni egy partíciókiosztást? (JellyBam) mivel az xda-s topik megszűnt
-
csampei
senior tag
válasz
kemcsi #40344 üzenetére
Videó nézés= 100% proci hajtás (főleg ha nem konvertáltad,mert minek is sokak szerint) Bónuszként 140%-on proci azaz 40%-os túlhajtás amikor legfeljebb 20% a tűrés,de tartós igénybevétel esetén az sem ajánlott...hát szóval lehet hogy valami "meg lett főzve"!De csodák vannak!Én nem bíznék benne hosszútávon,de ne legyen igazam!Sőt!Sikerüljön szoftveresen feléleszteni!Csak az esélyeket latolgattam...
-
kemcsi
csendes tag
válasz
Balázs1986 #40342 üzenetére
Egyszer a fagyás óta eljutott a színes lg logóig de mint mondottam hosszan pihentetni kel próbálkozások közt . Ha bekapcsolom 99% -ban semmi nem történik . Fekete kijelző , és mint korábban írtam tökéletesen működőt videónézés közben lefagyott semmire nem reagált csak az aksi kivételére de utána már be se kapcsolt.
-
Balázs1986
őstag
-
kemcsi
csendes tag
válasz
Balázs1986 #40338 üzenetére
Az a baj hogy tégla lett belőle, azt vetem észre ha több óráig hagyom piheni aksi nélkül akkor ad egy próbálkozásra lehetőséget .És utána megint sokat kell várnom, Nem lehet hogy az lehet a gondom hogy Django x1..... akárhányas romom volt és kernelesen ha jól emlékszem egy négyig húztam a procit . Ez nem lehet gondom forrása?
-
tabletgenius
tag
válasz
Algotis #40327 üzenetére
igen!! (( sajnos nálam a cm 10.1 amióta legutolsó éjjeli kotyvalékot feltettem napi 2-4xr pont ezt tette. Tíz perce feltettem a kow. 105 kernelt. Ha ezzel is vacakol megy vissza valami CM10es. Amúgy is elegem kezd lenni, hogy egyik frissítés sem oldja meg a félig- működő bluetooth hibát.
-
-
Balázs1986
őstag
válasz
Koniman #40302 üzenetére
Itt őrült kavarok vannak.
Az lehetett a baj, hogy régi bootloader-re próbáltál Django-t telepíteni. Nyitni a régit persze, hogy nem tudtad, eleve nyitott.
A Django-nak új bootloader és új partíciókiosztás kell, szóval az lett volna a módja a dolognak, hogy a partíciókiosztás-változtatásra mész. Ha jól emlékszem, ekkor az AIO eleve fel is tesz egy új nyitott bootloader-t, majd CWM-et is választhatsz neki.
Ezután csak restart kellett volna, és kész. Viszont a végső megoldásod, a SmartFlash jobb ötlet volt, mert így legalább felkerült az ICS baseband is, ami AIO-val nem került volna fel, csak külön BB flash-selés után.(#40309) Seirei: Gyári ROM-mal vásárolt készülék esetén ez addig igaz, amíg Gb ROM-mal kapja
-
kemcsi
csendes tag
válasz
rbence #40284 üzenetére
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/17/327486_yxcuf3abzgcafxl9_p990_error_smartflash_2.jpg
Sziasztok.
Ma ugydöntötem hogy megpróbálok életet lehelni tégla p990 telefonomba Smartflash-el lás csodát a pécé felismerte S/w Upgrade felirat megjelent de error leállt . Ezt követően ismét téglafon. -
darthdenes
tag
válasz
mr.szabados #40332 üzenetére
Sajnos ez így van.
-
csampei
senior tag
válasz
mr.szabados #40332 üzenetére
Köszi!Most megfingatom az 1.7.1-et aztán kipróbálom!Mondjuk akármilyen régi,piszok gyors!Érzetre is,és quadrant szerint is(3360 pont)!A Kamerakezelése is jobb mint az eddig próbált romok alatt.Eddig tetszik,csak a kinézet az elég puritán
-
Koniman
tag
V30A-n a rootolás ment nektek az unlock root-al?
Nekem azt írja ki, hogy váltsak pro-ra, amihez persze serial kell. -
csampei
senior tag
A Django 1.7-hez valakinek lefekvőbe nincs meg a swiss téma?Az XDA-ról nem tudom letölteni!Esetleg alter link?
-
annonmi
tag
üdv, Django X1.5 xda-s linket tudna valaki adni?
-
Algotis
addikt
Olyat nektek is csinált már a teló, hogy alszik, aztán mikor nyomod a gombot, akkor nem ébred fel, csak fekete képernyő, és akksi kivétel segít?
-
esox
senior tag
Megcsináltam
Ha esetleg valakit érdekel, priviben leírom. Egy biztos, elég nagy faszság, hoyg ha nincs 3G sé WIFI sem aktiválva a telón, akkor hiába tudod a google user/pw-öt, nem fog belépni a teló. Semmilyen lokális ellenőrzés nincs, így unlockolási lehetőség sem... csak a jó öreg adb... azzal viszont minden megoldható. -
rbence
senior tag
válasz
Koniman #40316 üzenetére
Nem,mindent visszaállít úgy,ahogy az előző rendszeren volt,nem csak az alkalmazásadatokat
Mondjuk nekem volt már olyan,hogy 1-2 alkalmazás valamiért kimaradt visszaállításnál...Mindenesetre a rendszeralkalmazásokról (Play store,maps,böngésző,satöbbi) vedd le a pipát,jobb neki a békesség -
Koniman
tag
válasz
Koniman #40313 üzenetére
Közben sikerült Stock ICS-t felraknom Smartflash-el XP-s gépen.
Ezek szerint a Win7 kavart be valamit.A Titaniummal lementett cuccokat vissza tudom rakni?
Ahhoz kell visszaalakítani a régi partició kiosztásra a rendszert? Ilyenkor megmarad a feltöltött szoftver a telón??
-
csampei
senior tag
válasz
Algotis #40306 üzenetére
Én is azért toltam fel,mert pár hsz-el feljebb dicsértétek,de mire belaktam,gyakorlatilag a használhatatlanság határát súrolta
Mint írtam a szövegbeállítások egyből FC-t dobtak,a kamera hol ment hol nem,stb...Ezért is keresgélnék még valami nagyon gyors,és stabil romot.Nem vagyok a elkötelezve a számok felé,tehát 2.x.x 4.x.x rom bármilyen jöhetnek ami tényleg hajaz a tökéletes felé.
(#40307) Koniman
Na ezt már így nem tudom.Még csak most ismerkedem ezzel a készülékkel.Nekem a driver telepítés után szépen futott minden az AIO-val,de csak és kizárólag abban az egy USB portban amivel elsőre próbáltam!Ha átdugtam másikra nekem is leállt (meg a szívem is hogy tégláztam,de szerencsére nem) Ebben valaki olyan fog segíteni aki már széthaxolta a telóját,és ismeri minden porcikáját+hibajelenségét.
-
Koniman
tag
válasz
csampei #40305 üzenetére
igazábol szinte semmit nem tudtam csinálni vele
CWM-ből:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-advanced
-wipe dalvik cachetAIO toolkittel szinte semmit.
- A 8-as menünél kiírta, hogy régi particiót érzékel - mivel az is volt rajra
- A 4-es menünél pedig Abort-tal leállt és semmire nem jutottam.Ezek után mikor villogott a logó bekapcsnál, ismét
CWM-ből:
-wipe data/factory reset
-wipe cache partition
-advanced
-wipe dalvik cachetés
Restore from ext sd. Ez lefutott hiba nélkül és ennyi.
-
csampei
senior tag
válasz
Koniman #40302 üzenetére
Mit műtöttél vele,vagy rajta?Mert bár ennek a készüléknek nem vagyok még nagy szakértője,de ha az új Bl-re toltad vissza a régi backupot akkor ott már vérzik a dolog szerintem!Mondjuk az AIO figyelmeztet is hogy ha BL-t cserélsz,akkor a régi backupot felejtsd el,ha jól értelmeztem a sekélyes angol tudásommal!
(#40304) Algotis
Az elvileg nem csak a kinézetében más?
-
csampei
senior tag
válasz
Algotis #40301 üzenetére
Én tegnap pont ezzel a rommal kezdtem LG3 Vision v2 ,de nagyon nem jött be!Úgy be tudott lassulni,hogy eszméletlen,meg egy pár helyen FC hegyek! Most feltoltam ezt: LGP990_V30A_Opti-ICS-0.8_Root_Face-Lock_init.d_CWM6 Ez eddig oké,meg tud mindent,de ez is be tud lassulni rendesen!Bár FC nem volt.A CM romoktól idegenkedek mert Elég régóta van Androidos készülékem,de még eddig egyiken sem volt tökéletes a CM.Talán a Defy+ nál a CM7 az rendben volt
Összegezve:egy "hülyebiztos" rom kellene,ami stabil,és gyors,és még az akkuval is jól bánik!Létezik ilyen erre a készülékre?
-
Koniman
tag
Szeretnék egy óriási segítséget kérni
V20R-es ROM volt a telón és gondoltam lecserélem a Django 1.5-re
hosszas fórumos tanácskozás alapján elkezdtem a műtétet, de villogó LG feliratig sikerült eljutnom AIO toolkittel illetve smartflash-el.
( Szerintem bootloadert nem sikerült nyitnom, mert nem is tudom hogyan kell és a partició is maradt a GB -asszem )Backupot sikerült visszatöltenie CWM-ben ki is írta hogy backup complete, de sajna itt is csak villogó LG logó fogad.
( akksi ki-be megvolt... )
Tud valaki segíteni, hogy ebből az állapotból hogyan tudok eljutni Django 1.5-ig?
Milyen lépéseken kell végigmennem a sikerig?
Köszönöm előre is.
ui. sajna már több napja szerencsétlenkedek a telóval és nem szeretném, ha a további életét a gyári dobozában töltené.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest