- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klon
aktív tag
válasz
david_97 #38199 üzenetére
nem nagyon tudom, h mit is gondoljak erről a romról, mert asszem az X1.2+KoB0,3-mal ugyanolyan használat mellett, mint a fentebbi akku fotó, volt hogy csak 4%-ot merült...
Mondjuk az már egy beállt akku volt.
Ezt is kalibráltam, majd kiváncsi leszek pár nap múlva mit produkál.
De az biztos, hogy most több dolog fut a háttérben, mint x1.2-nél. -
-
tothl
addikt
Foglalkoztam egy kicsit a régi ketyémmel amit bnőm örökölt meg, és föltettem a DM 1.4 ROM -ot...
Egy bajom van, ami a v28casokkal is gond volt.
Ha be van kapcsolva a wifi, akkor kikapcsoláskor egy bizonyos idő után gyakran előfordul, hogy nem jön vissza a mobilnet......újra meg kell csinálni a regisztrációt a hálózatra és akkor már jó.
Van erről tapasztalatotok ? -
Tutu7030
veterán
válasz
Balázs1986 #38156 üzenetére
Swype? Én az anysofkeyboard billt használom.
-
Chester125
csendes tag
Hello, nekem van egy ilyen telóm, tökéletesen működött is a Tegnapi nap reggeléig, amikor is arra ébredtem , hogy próbál bekapcsolni, kiírja az LG-t aztán a az a kis kék csík is nekiáll villogni de utána ahelyett h továbbmenne kikapcsol és újra kezdi és nem lehet vele semmi csinálni, csak ha kiveszem az aksit , valaki aki ért hozzá , vagy volt már ilyenje az kérem segítsen: E-mail címem: zenoka125@gmail.com vagy itt is irjatok plss...
-
Klon
aktív tag
Felment a Django x1.4. + kovalski.
Hibatlannak tunik, ilyen gyors meg sosem volt a telom
Sztem ez nagyon jol sikerult, csak az akku fogyasztas is jo legyen... -
Balázs1986
őstag
válasz
zsoltiz #38177 üzenetére
Konkrétan ezt a tonyp-féle kernelt nem próbáltam, de pengus sajátjában CM10 alatt nem éreztem, hogy benne lenne bármi is ebből a wifi fix-ből. Durván merült alapból is, a wifi meg...arról ne is beszéljünk (és mivel egyetlen app sem volt még fent, garantáltan az alaprendszer + gapps páros produkálta a dolgot). Ugyanezzel a Kowalski kernellel viszont a régi bootloader-es CM10.1 nem zabál. Szóval valami a pengus-féle CM10-ben kellett, hogy legyen, amit nem szeretett a teló. És jó néhány más emberé sem. Sajnos ez ilyen, kísérletezni kell, ahogy eddig is.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Balázs1986 #38174 üzenetére
Nemnem, én erről a kernelről beszélek. Ez volt az első kernel, amibe bekerült a callbug fix (marsgod) és pengus wifi energiagazdálkodás javításai (battery drain fix) még tavaly év végén.
Ezt a kernelt tonyp fordította, csak teszt jelleggel, és ezeket a javításokat leszámítva egy stock CM10 kernel. Ebben nincs csökkentve a wifi hatótáv és nem is kellettek hozzá külön modulok. Azóta is ezt használom CM10-hez (10.1-hez lehet nem jó).
És ezért csodálkozom, hogy ha ebben ilyen jó a wifi, akkor az újabb pengus kernelekben miért nem?
-
david_97
senior tag
Most megy fel az x1.4 aroma installeres ez is
-
Balázs1986
őstag
válasz
zsoltiz #38173 üzenetére
De ez választható opció volt a kerneleknél, ha jól emlékszem: STD, PSP, meg mittudoménmég milyen modul opciók voltak a letöltési oldalon.
Most a régi bootloader-es CM10.1 alatt annyi van, hogy egy Kowalski Manager nevű app-ban a PSP bekapcsolható. Épp ennek bekapcsolását tanácsoltam ntomka-nak
De azért azt hozzá kell tegyük, hogy a drain megszűnésének ára a kisebb hatótáv (ami vastag falaknál problémás lehet), mivel a wifi modultól veszi el a tápot. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
"Igen, ezt a wifi zabálást gyakorlatilag bug szintjén említik a CM esetében...de hátha meglesz, miért zabál, és akkor majd jajdejólesznekünk
"
Ez nem értem miért téma még mindig, mikor a CM10 kernelbe anno maga pengus77 csinálta meg a wifi battery drain javítást. Azóta is azt a kernelt használom, a wifi készenléti állapotban gyakorlatilag semmit nem eszik (screenshot - 5 és fél óra alatt 1%, végig bekapcsolt wifivel). Ezt az újabb pengus féle kernelek nem tudják?
-
buktagt540
senior tag
válasz
Balázs1986 #38171 üzenetére
Valóban érdekes
zsoltiz: Nálam is hasonlóan jól bírja.
-
Balázs1986
őstag
válasz
buktagt540 #38165 üzenetére
Sajna itt is kijön, hogy ahány 2X, annyi hw reakció egy-egy sw-re. Sokaknak jó az a kombó, mások meg szívnak az akksival. 4-5 baseband-et kipróbáltam, de a "Cella készenlét" 4-5 óra alatt 40-50%-ot is evett szinte szűz rendszeren. Ez most a régi bootloader-es CM-mel megszűnt. A kernel maradt Kowalski.
-
david_97
senior tag
közben fent van már a DM x1.4
-
bcbeci
csendes tag
válasz
buktagt540 #38165 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom ezzel a kombóval.
-
buktagt540
senior tag
válasz
Balázs1986 #38164 üzenetére
Én pengus legújabb kernelével használom a legutóbbi ICS partíciókiosztású CM10et és elég jól bírja az akksi.
-
Balázs1986
őstag
válasz
buktagt540 #38159 üzenetére
Pengusnak az új bootloader-es verziónál többen is említették, és én is tapasztaltam a zabálást. Itt a topic-ban is jó pár hsz-t szültem ez ügyben
Ezért is tértem vissza a régi bootloader-es CM-hez.
-
Klon
aktív tag
Sztem toltheto az x1.4...
-
buktagt540
senior tag
válasz
Az akksi merülés csak CM10.1 jön elő,legalábbis CM10 alatt iszonyat jól bírja!
-
Balázs1986
őstag
válasz
ntomka #38096 üzenetére
Igen, ezt a wifi zabálást gyakorlatilag bug szintjén említik a CM esetében...de hátha meglesz, miért zabál, és akkor majd jajdejólesznekünk
Denyel és Tutu7030: billentyűzet írás közben eltünik...
Nálam is csinálta ezt a CM10.1, de megoldotta a Swype kikapcsolása a billentyűzet beállításoknál (alapból be van állítva, nem tudom miért). -
rbence
senior tag
Nincs valami progi,amivel az értesítések hátterét lehet cserélni? Csak ezért nem akarom visszarakni a PACman-t
-
Algotis
addikt
válasz
andriska0725 #38153 üzenetére
Csináltál előtte wipe data / factory resetet és wipe cache partition és wipe dalvik cache?
Ezek is kellenek -
esox
senior tag
válasz
Algotis #38141 üzenetére
A fejlesztő rakhatna már végre egy MD5 ellenőrző kódot a fájl mellé és akkor egyrészt látszódna, hogy már fent van a friss rom, másrészt tudná az ember csekkolni, hogy amit letöltött az valóban az e amit a készítő feltölteni szándékozott. Meg is írom az XDA-n neki holnap.
-
Algotis
addikt
válasz
andriska0725 #38144 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, romcsere előtt nyomj egy system / formatot!
Mostmár nekem is műxik, pont ez volt, csak olvastál volna vissza 30 hsz.-t -
Weeman1
veterán
válasz
andriska0725 #38144 üzenetére
Cseréld le a bill. programod.
-
andriska0725
tag
sziasztok. először feltettem a paranoid cm10-et, állandóan kiírta, hogy az android bill. leállt, egyáltalán nem engedtt gépelni..ezután feltettem a pacman romot, és ugyanez a hibája..esetleg tudtok valami megoldást rá??
-
Weeman1
veterán
Már újra tölthető a Django 1.4 30A
-
Tutu7030
veterán
-
Klon
aktív tag
Belso sd-re sosem kell format? Marmint rom szempontjabol...
-
_seth_
veterán
Elkészült végre
Maradt a V30A, hozzá pedig egy kovalski legújabb kernel új bl-es. Gyári felesleges progik gyomlálva, minden más ahogy eddig is volt felrakva. A telefon pedig villámgyors lettKöszi a segítséget mindenkinek!
-
bcbeci
csendes tag
Ha valaki esetleg nincs tisztában a partíció kiosztással (old - GB) vagy (new - ICS), akkor terminálba egy
df - parancsal ki lehet listázni az aktuális partíciókat. Ha a system 500 Mb körüli érték, akkor ICS (new), ha 350 körül van akkor GB (old). -
Klon
aktív tag
X1.4 Django nemsokara toltheto. Most megy felfele :-)
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #38111 üzenetére
Kovalski rommal határozottan jobb a helyzet: most már magyarul írja ki, hogy a titkosítás sikertelen
Korábban láttam volt már aki belefutott ebbe és a végén újra kellett rakni mindet. Csak az a gond vele, hogy így is full alapra volt téve minden onnan ment rá minden. Sebaj, meglátom másodjára jobb lesz-e.
-
_seth_
veterán
Teljesen új V30A-t rootoltam, felment a supersu, rákerült a cwm. Eddig minden szuperül ment is. Felraktam a KOB 4.0-át és itt vége is a dalnak. Encryption unsuccesful és nem megy tovább pegia a rom betöltődik.
Kovalskit kipróbálom, de honnan lehet tudni, hogy nekem új vagy régi BL van?
-
david_97
senior tag
mikor lesz Django x1.4???
-
andriska0725
tag
válasz
buktagt540 #38088 üzenetére
és abból melyiket javasolnád?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest