- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletgenius
tag
Lehet keszitek egy mentest es feltszem a tied. csak eleg bonyodalmas az oda-vissza teres a ket BL kozt.
ha tudnam hogy a gtalk videochat is jol mukodik nalad, biz isten ma este atpakolnam es amint belakva, megirom a fogyasztast
Gyors BL cserere van jo modszered>?
te milyen bongeszot hasznalsz? vagy valtoztattal a dpin? latom tabos a felso szele. -
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38998 üzenetére
ezt használtam: pa_p990-2.6-07-newbl-tonyp.zip (most valamiért nem láttam a listában) A legutolsó Kow. kernellel.
Kiváncsi lennék, h neked ez mennyit zabálna készenlétben. Ennyit jelentene a GB vs. ICS bootloader???
Én is figyelek rá, h semmi se ragadjon be... -
tabletgenius
tag
nalam 1001xr ezt dobja ki a bongeszo [link]
a % meg szamomra nem meglepo. a GBs wiui is kb ennyit evett ejszakankent. (annyi , h mindig megnzem, h veletlenul sem szoruljon a hatterben folosleges futo alkalmazas, widget.) es tenyleg max 3% szokott lenni 8 ora alatt, de inkabb kevesebb.
ki fogom probalni az ics loderes paranoidot, amit te is hasznalsz, tok elejetol kezdve mindent. Hahta ez a bongeszoss vacakolas megszunik. Hogy a pdrodi nem megy, nem igazan zavar, de az mar igen, hogy csak random netezhetek. Tehat ha jol ertem te szinten a tonyp fele romot hasznalod, csak epp az uj bootloaderest. vagyis ezt: [link] a legutolso kow. kernellel? csak hogy tudjam mire nyergelek at.
szerk: jujj mekkora lett a beszurt png. inkabb linkkent teszem
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38994 üzenetére
nem tudom, h neked hogy produkálhat ilyen jól...
Tegnap még nekem is Paranoid volt, de simán lekapott 2 óra alatt 4%-ot, stand-by ban. (nálam New bl)
Nálam így néz ki az Index.hu -
simi12345
tag
egy kis érdekesség dm x1.4-hez:
mindegy melyik kernellel használtam általában elég hamar elöjôtt az a jelenség, hogy kiveszem a telot a zsebemböl, és kivan kapcsolva. bekapcsolás után változó volt az akkum. állt 10, 20, 37, 70 %-on, teljesen változó. egyszer az asztalon volt a telo, felvillant, ránéztem és mit látok? a zárolt képernyőn az akkuszint 0%, de látom alatta a főképernyőt ahol 32%. és persze jött az üzenet hogy a telefon kikapcsol, és ki is kapcsolt. visszakapcsolás után természetesen 32% volt az akkuszint. mivel ezt már több napja csinálta gondoltam kikapcsolom a képernyő zárolást. azóta eltellt 55 óra és a telefon nem kapcsolt ki magától. amúgy ezt csinálta nekem az 1.3és a 1.2.1 is. csaak az 1.1 nem. -
tabletgenius
tag
paranoid 2.6 07, legutolso kowalsky, old bl., az altalad emlitett stand-byban kb. 8 ora alatt 2%.
e teren jol teljesit. Azonban a bongeszo-java script problema nagyon bosszanto.
Nalad barmilyen full-os modban kert oldalt betolt? akar az indexet is? es ugy, hogy kozben a javascript engedelyezve van? (olvastam xdan, hogy ez a problema nagyon kozismert, csak epp megoldast nem talaltam sehol) -
Klon
aktív tag
válasz
buktagt540 #38990 üzenetére
Ugyanezt a rendszert használom (CM10, ICS bl, legújabb Kowalski) nállam is minden ok, de ez akku nekem nem bírja olyan jól, bár nem tudom, h egy éjszaka, minden kikapcsolva, semmi adatforgalom, semmi program futás, 2Ghálózat, -18%-ot merül. sztem ez nem mondható olyan jónak, de ettől eltekintve tényleg tökéletes!
-
Klon
aktív tag
válasz
Balázs1986 #38991 üzenetére
jogos. én is cserélgetem ész nélkül, (az ember kiváncsi, és szereti az újat) és most megint rájöttem, h visszatérek CM10-hez, mert eddig nekem az a legjobb. (hosszabb tesztelés után)
-
Balázs1986
őstag
válasz
buktagt540 #38990 üzenetére
Jól látod, nekem is ez tűnt fel mostanában, túlságosan is cserélgetik. Egyből belakják, nem tesztelik kicsit mindenféle külső app-tól mentesen, majd ha bug van nincs utánajárás, hogy ROM vagy app, ill. ha ROM akkor javítható-e, egyből tesznek fel valami totál más ROM -ot. Ráadásul nem vagyok meggyőződve, hogy a ROM saját topic-jában mindenki elolvassa a reakciókat a hsz-ekben, amikben esetleg lehetnek bug-ra felhívások. Ez kicsit kapkodás, össze-vissza nyúlkálás szagú nekem.
-
buktagt540
senior tag
Azért van itt élet
Már nem győzöm olvasni
Többnyire azt látom hogy mindenki vadul cserelgeti a romokat. Úgy tűnik én kieltem már az előző telefonomon ezt a hajlamom, most már több mint két hónapja CM10et használok. ICS bl, legújabb kowalsky kernel és semmi gondom nincs. Akksi jól bírja, eszméletlen gyors, semmi lag, a játékok simán mennek, és sd swappal a 16gigas kártyám lett a belső memória. Egy szó mint száz :tökéletes!
-
Algotis
addikt
Ez a vasárnap este rohadtul csendes mindenkinél
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38982 üzenetére
Akkor passz...
Csak egy otlet volt, nekem most is mukodik, bar nem hasznalom -
david_97
senior tag
az milyen már hogy nincs a telon 98% akumlátor 99% rol egyből 97% ra ugrik!!! o.O
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38975 üzenetére
http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FPengus77%2Fkowalski%2FReleases
En is telon vagyok...
-
tabletgenius
tag
nem, nem tettem fel. kössz h szóltál. nincs kéznél egy linked hozzá? telefonról netezem, egyszerűbb lenne csak úgy rákattannom. előre is köszönöm.
Amúgy 60mb van üresen nálam is, miután a futó alkalmazásokat egymozdulatosan kilövöm, de meglepően gyors minden. nova louncher és vagy 125 telepített apk. tényleg jól mozog ez a rom, csak ne lennének a már említett hibái. s még ki tudja mi jön elő... -
david_97
senior tag
miért fontos neked annyira a szabad ram??? a fő hogy jól működjön a rendszer(de van hogy a kevés ram miatt lasabb a rendszer
mint nekem volt miuinál de ha nem akkor felesleges a sok ram,azért van hogy használd)
de ezt már párszor kitárgyalták
esox semmi baj....amugy a miui még nagyon vacak -
Klon
aktív tag
Meg egy hiba PA romnal:
Ugyanazok a dolgok vannak felteve mint CM10-en voltak, es most csak 45-70 MB szabad ramom van, mig CM-nel 95-125 MB volt
Nektek hogy alakul ez a dolog?? -
esox
senior tag
Na kipróbálom a paranoid rom-ot. Django gyermekbetegségeit már ismerem, lássuk mit tud a PA. Ha már ilyen sokan ajánljátok, biztosan nem lesz rosszabb, mint az X1.4.
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38954 üzenetére
Most jut eszembe, h feltetted a legujabb kowalski kernelt? Lehet az a baja a pdroidnak...
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38954 üzenetére
Passz, nalam semmi baja a pdroidnak.
Flash mint irtam nalam is szarakodik, pedig en Dolphint hasznalok. Ugyanez a flash player CM10-en hibatlan volt. -
Algotis
addikt
Pdroid es kowalski mellett nem baj ha v30a bb van?
Egyik pillanatban 1 csik a jelerosseg a masikban meg mar full... -
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38950 üzenetére
Flasht itt talalsz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336
Bocs, telorol nem tudok linkelni
Menu gomb megoldva; xperia launcher tiltotta, de kukaztam, igy minden ok
-
tabletgenius
tag
ez fura.. még egyszer felteszem a frissítést, hátha a pdroid beindul. ok. h a flash nem megy, de attól még nem kellene teljessen bezárja magát a browser. apropó, érdemes valami régebbi flash installlal próbálkozni? tudom,h már halott a projekt, de...anno wiuin használtam. persze random újraindulásokkal) jelenleg a pdroid ezt teszi: http://db.tt/7SWb0Znw
-
Klon
aktív tag
válasz
tabletgenius #38946 üzenetére
Pdroid nalam hiba nelkul megy.
Viszont a touch menu gomb nem csinal semmit, csak rezeg. A menut nem hozza elo. Engem csak ez zavar, meg h a flash nem megy a bongeszoben. Mas hibat eddig nem tapasztaltam. -
Weeman1
veterán
Mit érdemes kipróbálni?
P.A.C-Man 19.9.0 vagy ParanoidAndroid v2.6 - build 07 ? -
tabletgenius
tag
megnéznéd kérlek, hogy a .07es PAnál a PDroid elindul-e? a ,06oson futott gond nélkül, ezen már nem. cash törlések megvoltak. sajnos a böngésző továbbra is random kivágja magát. néha még mobilra optimizált oldalak betöltésekor is. jávát igénylő tartalom függvényében. A kamera mozgók éprögzítés sor án folyton ki-be fókuszál. a felvétel még 720as beállítás mellett is lagol. (ez lehet kártyafüggő okú is), de amúgy magyarán: javulást nem érzek, romlást igen. (pdroid)
-
Weeman1
veterán
Miui delete.
Mindig újraindul amikor kikapcsolom a wifi-t. -
david_97
senior tag
válasz
Balázs1986 #38932 üzenetére
mien kernelt ajánlasz cm10.1 hez????
-
Algotis
addikt
Logoutra elkészült a romtesztem, aki kíváncsi rá, az akár el is olvashatja!
-
Klon
aktív tag
válasz
Balázs1986 #38932 üzenetére
Koszi!
Most epp PA-t tesztelek, nagyon tetszik -
david_97
senior tag
miui felment...eddig csak akkor fagyik ki(fc) ha az about phonera megyek...mar visszatettem a programjaimat is
-
Algotis
addikt
Van rá valami megoldás hogy a gyári camera appot kitöröljem?
PA 2.6-on vagyok, de szar a kamera, össze vissza fokuszál stb. -
Weeman1
veterán
Felraktam én is az új Miui-t.
-
-
Klon
aktív tag
En mar le is szedtem a MIUI-t.
Nem jo, szinte mindem alkalmazas leall, nem indul. Nekem meg a status bar sem jelent meg. Szoval nalam kuka.
Full wipe/system format megvolt.Van hozza magyar nyelv, asszem a 2. postban van a link. E nelkul is probaltam, ugyanaz. Szinte semmi sem mukodott... meg jo, h egyaltalan elindult
-
Weeman1
veterán
válasz
Algotis #38916 üzenetére
Még nem raktam fel,
megvárom míg lesz magyar nyelv hozzá.
Rengeteg téma van hozzá,
nagyon testre szabható.Van új ParanoidAndroid v2.6 - build 07 is.
-
Algotis
addikt
Az mennyire normális, hogy a kamera mikor elindul kiad egy kis klikk hangot majd mikor bezárul akkor is de akkor hangosabbat?
-
Klon
aktív tag
válasz
Balázs1986 #38907 üzenetére
Köszi!
Ha tudnál ajánlani egy jó CM10.1-et ICS BL-re, azt szivesen venném
-
biglion-lord
tag
válasz
tabletgenius #38900 üzenetére
Igen ez igaz gyári rommal nekem is volt ezren felül a folyamatos működés kevés alkalmazással, ha sok alkalmazást raktam rá akkor nem bírta néha újraindítás kellett, de letisztítva nagyon kevés alkalmazások mellett használható volt, de a beakadás lassú működés dukált attól elviselhetően kezelhető volt. Sajnos a házi készítésű romok kevés alkalmazással sem bírják sokáig legalább is nálam ezt tapasztaltam, de ugye az új belső kinézet a változás utáni vágy vett rá, hogy lecseréljem. Utólag gyári rommal majd 1 évig használtam igaz a végén összeomlott aztán raktam fel házi készítésűt ami pár hónapot bírt és azt is kínlódva, nem volt alkalmam lecserélni kint tartózkodásom miatt. Most sem bírom megtalálni a háziban a megfelelőt önmagában ok, de már pár dolgot rárakok akkor meghü.lyül. Azért hálát adhatunk azoknak a magán emberkéknek akik próbálnak jobbat alkotni saját idejükön és megosszák ezt a nagy közösséggel, köszönet nekik.
A wifi az valószínű azért zabál annyira mert elég nagy a hatótávja amihez energia kell, külföldön az utcán sétálva simán tudtam fogni a szabad hálózatot és skypen folyamatos beszélgetés mellett kb. 3órát bírt ki, szerintem nem olyan rossz ez a készülék teljesítménye és aksi méretéhez képest bár azért lehetne jobb is így 2012-2013 tájékán. Most itt ülve rom hegyekbe temetkezve, gondolkodom mit tegyek föl, és mint korábban is belefáradva a romok pakolgatásába raktam fel a gyárit lehet most is azt teszem csak a gyári rom sem mindegy melyik, persze most nem is tudom mik vannak gyáriak
-
válasz
Pistiboy88 #38898 üzenetére
Rituális okokból hetente egyszer dél felé fordulok és lassú körkörös mozdulatok közepette újraindítom, bevált
-
válasz
Gyári ICS V30A, előretelepített marhaságok egy részét letaroltam, de amúgy nincs más mod.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Algotis #38893 üzenetére
Konkrétan az újrapartícionálás miatt veszik el, de igen, így van, elveszik.
(#38894) Klon: Nem tudom megmondani, és egyik ellen / mellett sem szól érv. És ez tényleg így van. Egyik telón az old bl CM megy jól, másikon a new bl CM. Nekem new alatt baromi rossz volt az akksi idő, old alatt tök jó.
Old mellett szólhat a gyakori frissítés, de azt is hozzá kell tenni, hogy gyakran érezhető változást nem hoz a friss verzió.biglion-lord: Nos, nem tudom...külsőre ugyanaz a minőség, belsőre tényleg random. A hangminőség volt más a szürkeimportos telóknál: SU baseband-del jobb volt. Viszont most JB alatt ezzel is teljesen korrekt
-
tabletgenius
tag
válasz
Pistiboy88 #38901 üzenetére
köszönöm a válaszod. (ezt már újra paranóidról írom, de soraid úton tuti nem maradok ezen).
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Igen ez komoly. V30A a rendszer, meg egy rakat program telepítve. Face, Viber folyamatosan megy, s a leveleket is 30 percenként szinkronizálja.
Ami módosítás:
- Root (mert az nélkül a droid nem sokat ér)
- Nyitott Bootloader
- CWM-> innen csináltam SD karira a rendszerről egy backupot, ha gond lenne az csak visszamegy és öröm boldottááá.Amúgy eddig nem sok telót láttam gyári rommal 500 óra üzemidő felett. Android-osról beszélek most. A rekordot egy HTC Wildfire tartja. Csak ismerős mondta, hogy lassú neki a teló és már 2000 óra felett ment!!!! Na, az szép volt
De tényleg semmi nyoma nincs lassulásnak. Hihetetlen.
Titaniummal nem jelgeltem semmit, nem távolítottam el semmit. A rendszerbe nem nyúltam bele, mondom tesztelem így. S ez lett a vége.
Kernel is eredeti.
BB hozzávaló.De csak ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest