- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoof92
tag
válasz
sniper elite #1999 üzenetére
sry, nem olvastam végig
-
sniper elite
senior tag
Na megrendeltem én is 2x telcsimet, elvileg holnap már nálam lesz, vettem hozzá bőrtokot, meg plusz garanciát kisebb cuccokat egy csomagban árulták de 117k-ért így is jó áron volt szerintem.
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #1996 üzenetére
A neten bármit lehet találni...
simi1234: a tábla egy részét látod, lehet fektetett, és álló üzemmódban is játszani. A 4-5 kép nagyjából érzékelteti, mennyit látsz az asztalból.
-
simi12345
tag
találtam egy jó kis letöltő-linket itt, akit érdekel:
http://www.aioboards.com/f321/gameloft-hd-games-lg-optimus-2x-592348/ -
tamcsu10
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne az 2x-el h hívást se fogadni se indítani nemlehet vele... Ha hívnak a másik félnél kicsöng de nálam semmi:S Vmit tudtok erre a problémára? Köszi
-
KonzolKartel
őstag
Akik szenvednek a töltéssel, próbáltak már battery stat resetet nyomni CWM-ben?
-
KonzolKartel
őstag
Megjött a Zagg Invisible Shield full body-m. Hát sokkal nagyobb cumi volt feltenni, mint az iphone-omra, és sokkal sz@rabbúl is sikerült a felhelyezés.
-
tome.jr
addikt
Nálam most v10a van, a töltési és hívási gond úgy néz ki megoldódott, viszont előjött más. Másnál is jelentkezett már hogy nem tudta a hívás végén letenni a telefont, még mindig aktívnak mutatta holott már a beszélgetést befejezte. Na ez most nálam is így van, sőt egy általam kezdeményezett hívás közben volt egy bejövő hívásom, amit én indítottam azt bontotta, a bejövőt is elutasította de aktívnak mutatta annak ellenére hogy teljesen süket volt a vonal. Még semmit nem telepítettem, teljesen gyári állapotú a rendszer.
Most végig fogom próbálni a v10b-t, v10c-t és v10d-t is teljesen szűz rendszeren.
-
spckris
tag
Akit érdekel most jött postán 1db fehér szilikon tokom fullos jó minőség Lg Optimus 2x felirattal, a képet most csináltam.Dobozában 3000ft személyesen Budapesten!!!Akit érdekel PÜ-ben elér.
-
Rotate
veterán
akkor passz
más: szedjétek le a Pinball HD for Tegra játékot, eszméletlen jó
Fast Five is király, meg megvettem a Modern Combat 2-t is, 1 dollárért ingyen volt
marhajó gammák vannak erre a telóra, a Backbreaker THD is nem egy bonyolult játékmenetű cucc, de eszméletlenül gyönyörű
gondolkodom mit vegyek még meg, Shadow Guardian is jól néz ki, majd még meglátom van-e most felesleges 2 dolcsim...
és akkor még ott a PSX játékok is... akármennyi gond is van vele egyelőre (bár most lekopogom, épp nincs semmi), marhára jó vétel volt ez a telefon
-
Balázs1986
őstag
válasz
rolandg #1982 üzenetére
Akkor van baj, ha túl nagy feszt / áramot adsz neki. Az, hogy az USB kisebb áramerősséggel tölt még nem baj, annyival tovább kell tölteni (nem feltétlenül egyenesen arányosan).
Az Optimus One töltőnél nézett 4,8V - 5,1V differencia össz. 0,3V, ez nem szabad, hogy gondot okozzon. A töltési fesz. amúgy sem teljesen stabil, eleve ingadozik 1-2 tized V-ot. Az, hogy 700mA-rel töltötted a másik töltővel, ugyanazt az eredményt hozza, mint az USB töltésnél, tehát tovább kell tölteni és kész
Nálatok szerintem tényleg sw gond lesz. Nekem 2. naptól kezdve V10d-re épülő custom ROM van, soha ilyet nem tapasztaltam (vagy a túltöltés-védelem hibás nálatok, de remélhetőleg nem) :S -
Rotate
veterán
válasz
rolandg #1980 üzenetére
lehet, hogy az volt a baj, hogy túl nagy feszültséggel terhelted az aksit, ezért túlmelegedett, viszont nem kapott közben ugyanannyi áramot, mint amit az eredeti töltő képes leadni... tehát feltöltötted feszültséggel, de kevesebb áramot kapott... ha összeszorzod az áramokat a feszültségekkel, akkor látszik is, hogy az Optimus One töltőjének kb 3/4 akkora a teljesítménye, mint a 2x töltőjének, ezért is merült olyan hamar... Szóval elképzelhető, hogy túlfeszültség miatt is fagyott le, de nem töltődött fel, mert nem adott elég áramerősséget ami ugye a mA.
Nem akarok butaságokat mondani, nem ma volt már mikor ezt tanultam, meg nem is sokat foglalkoztam vele azóta, de szerintem valami ilyesmi lehet a háttérben...
nekem töltési gond csak egyszer volt... megállt 10%-on és forró volt a telefon... restartoltam, visszadugtam, egyből felugrott 74-re, és már töltötte rendesen, és nem is merült aztán gyorsan... mondjuk elég sokat usb-zek is géppel, de ott még nem volt gond a töltéssel...
-
rolandg
tag
Sziasztok!
Pénteken szívtam egy jót a frissítéssel, és szombaton megjelent a töltési probléma. Ez már a V10c ROM-mal. Megállt 47%-on a töltés. Újraindítás után felugrott 100%-ra, de utána nagyon gyorsan lemerült. Aztán tegnap megint feltöltöttem, és nap közben megint esett nagyokat a töltöttség. A telefon forró volt. Aztán este feltettem megint töltőre, és a végén kiírta, hogy energiatakarékossági okok miatt csatlakoztassam le a telefont, a telefon pedig fel van töltve, most pedig jól működik, a merülés folyamatos, de nem vészes. Aztán rájöttem a különbségre. Először a feleségem Optimus One - os töltőjével töltöttem (szombaton, vasárnap), vasárnap este pedig a saját töltőjével. Majdnem ugyan olyan a kettő, de mégsem. Az Optimus One töltője 5,1 V / 700 mA - os, a sajátja pedig 4,8 V / 1 A - os. Ez elég nagy külömbség a töltési teljesítményben. Én nem vagyok elektromérnök, vagy elektroműszerész, de valaki - aki nálam jobban tájékozott - eseteleg végiggondolhatná, hogy nem ilyen probléma van-e a gyors merülés, a töltési problémák hátterében. Ha jól sejtem, ez lehet hardveres és szoftveres probléma is. Illetve akinek még problémája volt, az beszámolhatna róla, hogy milyen töltővel töltötte (saját/másik/PC USB port/stb...). Lehet, hogy csak véletlen az egész, de azért elgondolkodtató. És az jutott még az eszembe, hogy korábban volt egy töltés közbeni fagyás (egyetlen egyszer, még az elején), és akkor is az Optimus One töltőjén.
-
-
Pumba3
tag
válasz
tome.jr #1944 üzenetére
Ezek nekem is jelentkeztek. A töltési gond is meg a hívás gond is. Ráraktam a V10c-t, azóta nincs bajom vele.
Viszont megjegyezném, hogy nekem az első este, eredeti sw-vel, semmilyen program vagy launcher felrakásával, tehát full üresen-gyárilag produkálta az említett hibákat. szóval nem gondolnám, hogy progi miatt van
-
Rotate
veterán
válasz
Balázs1986 #1974 üzenetére
Olyan nagyon nem mozgat, csak megjegyeztem mint érdekességet
-
Balázs1986
őstag
-
mycso
veterán
válasz
Daniel Alves #1971 üzenetére
Hali nekem napi 5-6 órákat megy a mobilnet (skype/msn + böngészgetés) illetve elég sokszor youtube videók illetve esetenként google maps. 4 nap múlva lesz hónap fordulóm, most járok 500mb körül (1GB-os csomagom van), tehát ha csak tényleg néha-néha kell akkor a 150-es elég....
Páromnak t-nél 100mb-os csomagja van, e-mail/hírek/néha apróbb böngészgetés/időjárás tehát alaklomszerűen használgatja, még nem lépte sosem túl a 100MB-ot... -
Daniel Alves
őstag
válasz
jooker82 #1968 üzenetére
Amikor melózok napi 8 órába akkor csak wifit használnék majd azért is gondoltam hogy a 150mb netnek elégnek kell lennie!
Holnap benézek a telenorhoz és rákérdezek hogy van e illetve lehet megkérdezem hogy ez a részletre vásárlás hogyan is megy! Felét befizetem a másik felét törlesztem! Általában így szoktam!Esetleg ennek a telefonnak jelen pillanatban van másik alternatívája?!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Daniel Alves #1967 üzenetére
1 v 2 vkinél volt az...de tuti,h vmi program v launcher kavart be nekik....
A böngészője és a zenei rész is jó...EQ is van benne,v 20 féle...széles stereotól kezdve xbass-ig minden....
Bőngészők közül én a Dolphin HD-t használom és elég gyors is meg asztali verzióba is megnyitja az oldalt....utálom a mobilos verziókat...
a150 mb net az elég is lehet egy hónapra,ha az azt jelenti.... -
Daniel Alves
őstag
válasz
jooker82 #1966 üzenetére
Zenei téren használnám meg inkább böngészés! Szeretem ha online vagyok!
MobilKvartett 150-be szeretném megvenni a telefont majd!Közben folyamatosan olvasom a korábbi hozzászólásokat...
Ez a töltési probléma megszűnt vagy továbbra is fent áll a friss mobiltulajok körében?!
-
jooker82
nagyúr
válasz
Daniel Alves #1965 üzenetére
Nekem eddig semmi bajom vele....meghát azért van a gari...
Szerintem nem fogod megbánni.....
Csak ha megvetted rögtön nyúzzad tesztelgesd ,h 3 napon belül legyél,ha esetleg hibás vmiben..és akkor ott helyben cserélik...
Konkrétan melyik részét használnád a telefonnak?? -
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani w880-as telefonom!
A tesztek után az LG P990-re gondoltam! Telenoréktól szeretném venni! Esetleg valami hátránya illetve BUG-os része van a telefonnak! Összességében mit mondtok erre a telefonra?!Előre is köszönöm a választ!
-
VINIKOR
senior tag
LG Optimus 2x-höz lehet erősebb akkumulátort venni? Milyen aksik vannak a gyári 1500 mAh fölött?
-
tome.jr
addikt
Most letakarítottam mindent (factory reset, wipe, battery wipe) feltettem az eredeti v10a-t, semmit nem telepítettem, már a Telenornál is cseréltettem a sim-et, most merítem az akksit.
Amiatt volt fenn több task killer mert ki akartam őket próbálni, véglegesnek én is egyet tervezek.
Esetleg a launcher pro nem okozhatja az említett problémákat? Végső soron az felel a képernyőn való megjelenítésekért. Az akksi végül is töltődik a háttérben csak éppen nem ezt mutatja. Amikor meg hívnak akkor is a másik félnél kicsöng a telefon csak éppen nálam nem mutatja a rendszer. Szóval lehet, hogy ez az app nem engedi a valós eseményeket megjelenni a screen-en.
-
anzo
senior tag
válasz
KonzolKartel #1955 üzenetére
Működik a 3G csak lehet, hogy az APN beállítást kell átállítani, nálam legalábbis a gprs volt az alapértelmezett.
-
voodoo98
addikt
válasz
KonzolKartel #1953 üzenetére
CM7 Nightly 11 mennyire használható? Kipróbálta már valaki? Milyen hibái vannak?
-
KonzolKartel
őstag
Valaki használ cm7-et? ha igen, neki megy a 3G?
-
tome.jr
addikt
Én ma letolom nullára a rendszert, visszarakom az eredeti v10a-t, beleteszek egy új sim-et, semmilyen app-ot nem telepítek, csutkára lemerítem az akksit aztán hajrá. Ha ezek után is előjönnek a hibák akkor megy vissza gariba. Illetve kedden lesz microsd kártyám akkor még megpróbálom a modaco fr15-öt feltenni.
A szívások ellenére sem ment el a kedvem a telótól mert tökéletes lenne minden szempontból.
-
jooker82
nagyúr
-
köszi
-
tome.jr
addikt
Tegnap egész nap nyúztam a telefont, gyakorlatilag a funkciók 99 %-a használva volt. Mindenféle alkalmazás futtatása alatt hívtam magam a másik telefonomról, nem volt gond kicsörgött mindkét készülék. Estére nullára merítettem az akksit. Rádugtam töltőre, elkezdett szépen tölteni,gondoltam akkor semmi baj, a töltési probléma kipipálva. Mikor lefeküdtem kb 7-8 %-on volt a töltöttség. Most reggel ránéztem a telefonra, a töltöttségi szint 7 %-on maradt. Másik telefonomról hívtam magam ott hallom hogy kicsörög, a 2x viszont nem csörög, semmit nem reagál. Küldtem másik telóról egy sms-t is, ott visszajelzett hogy megérkezett az üzenet, a 2X viszont semmilyen üzenetet nem jelzett. Menüben normálisan lehett mászkálni semmi hibát nem dobott. Ezután újraindítottam a telefont, az akksi felugrott 100 %-ra és már a hívásokat kijelezte.
Olyan mintha valami hibernálná a telefont és bizonyos funkciók letiltódnának (töltés, hívás kijelzés).
Még mindig nem tudom pontosan mi okozza ezt a helyzetet, de vannak tippjeim:
- az esti hosszú töltési ciklus
- a készülék hosszú időn keresztüli nyugalmi állapota
- valamelyik app ami napközben a folyamatos nyomkodás közben nem tudja magát aktiválniFel vagyok iratkozva egy sms hírlevélre ami naponta küld üzeneteket. Mióta megvan a telefon azóta egyet sem kaptam.
Ezt a hibát produkálta:
- nem rootolt v10b-vel
- rootolt v10d-velLeírom milyen app-ok vanna telepítve, hátha valakinek lesz valami ötlete mi okozza a problémát: 3G Watchdog, APNandroid, Androzip, Advanced Task Killer, Andry Birds Rio, App2SD, Autokiller, IMDB, Lookout, Mini info, Moboplayer, Movie downloader, mvideo player, QQplayer, Quadrant, Rockplayer, Summer player, Superuser, Taskiller, Tegra Zone, Uninstaller for root, vplayer, vplayer pro, watchdog lite, launcher pro
Még egy olyat is produkált tegnap, hogy miközben játszottam az Angry Birds Rio-val elkezdte magától hívni a telefon a háttérből a direkt tárcsázással az egyik screen-re kitett számot. Játék közben felugrott a tárcsázás képernyő. Ezt eljátszotta egymás után kétszer kb 2 percen belül. Előtte ezzel a számmal beszéltem többször is kb 1 órán belül.
Van valakinek sejtése hogy mi okozhatja ezeket a jelenségeket?
-
Rotate
veterán
Este volt nekem is töltési gond... töltőn volt de megakadt 10%on szerencsére időben észrevettem restartoltam... az volt a fura hogy őrült forró a hátulja... restart után felugrott 74re... aztán visszaraktam töltőra és aztán már töltött rendesen.... oda fog kelleni figyelni, nehogy elégjen...
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1940 üzenetére
A pc suit felajánlja a h új sw érhető el..kivánja e frissiteni.....utána biztonsági mentést csinálsz...
De ha fontos adatod van rajta azt mentsd le előtte a számitógépre,mert törlődhet.. -
segitenél benne nehogy elrontsak valamit
Látom hozzá értö vagy szoval rá csatlakozom a telefonnal a számitó gépre és utána mi a teendö?
-
köszönöm megprobálom és Frissül magátol?mikor lesz 2.2.3-mas verzio?
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1937 üzenetére
Töltsd le a pc suitot és frissitsd...Pl innen letudod szedni...
De ezzel még a 2.3-at nemtudod felrakni....csak sw frissités -
örülnék a segitségnek nagyon mert állandoan lefagy a telefon és ez nem normális dolog!nagyon boszant
-
Sziasztok van már ujabb verzio a telohoz mint az Android 2.2.2-es verzio?ha igen valaki segitene nekem fel varázsolni a telefonomra!
-
Rotate
veterán
Érdekes dolgot tapasztalok... advanced task killert megnyitva mindig az fogad, hogy fut vagy 10 app amit nem is indítottam el... de nem csak olyanok amik rendszer appok, olyanok is amit én raktam fel... aztán bezárom őket és felszabadul sok ram... de később újranyílnak... de nem is ilyen fontos cuccok... hanem ami nem is kéne... ez ilyen minden androidos mobilon, vagy lg feature? nagyon nem tetszik...
-
suppe
tag
ok, megvan
tényleg 0000 csak be kellett kapcsolni az usb hibaelhárítás módot
köszi a kódot!!! -
jooker82
nagyúr
Az nem lehet rossz...
Nem értem,h az LG mért nem rakta bele az Air sync nevű progiját...azzal vezeték nélkül tudnánk fájlokat cserélni a teló és a gép között....
v ezt igy külön nem lehet letölteni és rátenni??
Jól jönne,ha pl csak egykét képet akarok felrakni a gépre v forditva..nemkell mindjárt a kábelt keresni... -
suppe
tag
válasz
jooker82 #1924 üzenetére
ha jól emlékszem tegnap szedtem le az LG oldaláról, a PC Suite-tel együtt... olyasminek tűnik ez a jelszó, mint amit a bluetooth-hoz is adhatsz meg. de én nem adtam meg eddig semmit... most használnám először...
elvileg a monitoron látni vele a telefont és egérrel ugyanúgy lehet használni mint tapicskolva... asszem.
-
suppe
tag
ki akartam próbálni az LG On-Screen Phone progit, de jelszót kér...
valaki tud segíteni? -
VINIKOR
senior tag
Lehet hozzá venni erősebb akkumulátort? A teszt szerint ez a gyengéje.
Felsorolnátok, hogy ennek a telefonnak mik a versenytársai más márkában?
-
Marteen4
tag
Fent van Marketen, csak valamiért más a neve: Best Video Player Pro
-
Marteen4
tag
Valaki kérdezte hogy milyen playerrel lehet lejátszani MKV-t: A Summer Playerrel
Nekem MoboPlayer,Videobox,Rockplayer se volt képes lejátszani MKV,t ez letudja.
-
Zyrius
aktív tag
Na megcsináltuk a frissítést..
Mindketten v10b-ről indultunk, az enyém v10c lett az övé v10d ugyanarról a laptopról 10 perc különbséggel...... kicsit furcsa.
A hiba megmaradt. Továbbra is bent marad a vonalban miután lerakja a telefont és elmegy a térerő. Most már biztos vagyok benne, h a sim kártya okozza ezt a hibát.
Hétfőn ha minden jól megy kicseréli új simre és majd jelentkezem, h megoldódott e a probléma. -
Balázs1986
őstag
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
A cimborámmal együtt vettük meg a telefont 4 napja mindketten, mindketten telenornál. Az ő telefonja produkálja ezt a ibát, hogy lerakás után még vonalban marad, az enyém nem. 1 különbség van kettőnk között ez pedig a simkártya típusa. Az enyém új telenoros az ővé ősrégi pannonos. Szerintünk ez a hiba, maga a sim kártya szakad le a hálózatról telefonálás végével.
Én most frissítettem 10c-re az övét is megcsináljuk a régi simmel és majd jelentkezem, h történt e változás. -
suppe
tag
válasz
adam101 #1911 üzenetére
köszi!
az igazság az, h nem rootoltam a telót. meg eddig semmi hiba nem jelentkezett: se töltés közbeni fagyás, se fagyás máshol, se galériában az a sávosodás, minden reggel ébresztett, hívásokkal se volt bajom, nem szakadt még meg, fel tudom venni, le tudom rakni. szóval semmi gondom nem volt eddig még vele, ezért nem is tudom, h érdemes-e frissítenem, vagy várjak a 2.3-ra... már lassan másfél hónapja használom. -
adam101
tag
Én úgy csináltam, párat kattintottam és már frissítette is.
Minden program, beállítás, widget maradt, azt mondják a galériában a kép széléről eltűnt a zaj (én nem is tapasztaltam előtte sem), nem használom az lg launcherét, úgyhogy igazából változást nem nagyon tapasztaltam, csak újra kellett rootolni.
Talán annyit, mintha nálam is több szabad ram lenne a task killer futtatása után -
Pumba3
tag
Ohh, oda van a backupom az SD kártyáról. Ezek szerint ez gyalult mindent, ugye?
-
spckris
tag
válasz
Balázs1986 #1895 üzenetére
eddig is az volt rajta, sima eredeti nekem is meg oc kernel, most ráraktam valami 2.3 kernel attól kicsit brick lett de megcsináltam, 100%os akkuval flasheltem, multkor ugyanez a rom+kernel kombó 50% akksival flasheltem és 5percenként merült 1%ot ha használtam ha nem...találtam működő fast five apk-t konkrétan o2x-re ha valakit érdekel...
-
suppe
tag
volt már aki telenorba vette a készüléket és pc suite-on keeresztül ráfrissített a v10c-re? lehet h volt csak elkerülte a figyelmem... tapasztalat? megy rendesen, vagy vacakolni kell vele? és ha ment, akkor változott-e vmi, jobb lett, netán valami rosszabb?
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #1906 üzenetére
Sikerült
-
Pumba3
tag
válasz
Balázs1986 #1904 üzenetére
Igen van, vodás.T-Mobile paramétereit meg tudod adni?
-
Pumba3
tag
Nah a tegnapi problémámra... ráflasheltem a VODAFONE HUNGARY V10C-t.
A telefon is úgy látja, hogy v10c, a magyar nyelv visszajött.
A három G megy, viszont a mobilnet nem. Wifit bekapcsolni be tudom, de jeleleg ki próbálni nem, hogy megye a net.
Az APN-nél mik a T-mobile paraméterei?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest