Új hozzászólás Aktív témák

• rolandg

tag

Sziasztok!

Pénteken szívtam egy jót a frissítéssel, és szombaton megjelent a töltési probléma. Ez már a V10c ROM-mal. Megállt 47%-on a töltés. Újraindítás után felugrott 100%-ra, de utána nagyon gyorsan lemerült. Aztán tegnap megint feltöltöttem, és nap közben megint esett nagyokat a töltöttség. A telefon forró volt. Aztán este feltettem megint töltőre, és a végén kiírta, hogy energiatakarékossági okok miatt csatlakoztassam le a telefont, a telefon pedig fel van töltve, most pedig jól működik, a merülés folyamatos, de nem vészes. Aztán rájöttem a különbségre. Először a feleségem Optimus One - os töltőjével töltöttem (szombaton, vasárnap), vasárnap este pedig a saját töltőjével. Majdnem ugyan olyan a kettő, de mégsem. Az Optimus One töltője 5,1 V / 700 mA - os, a sajátja pedig 4,8 V / 1 A - os. Ez elég nagy külömbség a töltési teljesítményben. Én nem vagyok elektromérnök, vagy elektroműszerész, de valaki - aki nálam jobban tájékozott - eseteleg végiggondolhatná, hogy nem ilyen probléma van-e a gyors merülés, a töltési problémák hátterében. Ha jól sejtem, ez lehet hardveres és szoftveres probléma is. Illetve akinek még problémája volt, az beszámolhatna róla, hogy milyen töltővel töltötte (saját/másik/PC USB port/stb...). Lehet, hogy csak véletlen az egész, de azért elgondolkodtató. És az jutott még az eszembe, hogy korábban volt egy töltés közbeni fagyás (egyetlen egyszer, még az elején), és akkor is az Optimus One töltőjén.

Új hozzászólás Aktív témák