- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
adam101 #2427 üzenetére
Először az fr 15-öt tedd fel: [link] Előtte csinálj egy data wipe-ot.
Utána meg a kernelt: [link]
Utóbbihoz regisztrálni kellett az oldalon csak így engedte letölteni.
Csinálhatsz backup-ot recovery módban de a rom manager is jó, ezt marketen megtalálod.
mycso: Szerintem érdemes lenne egy rövid összefoglalót írni esetleg letöltési linkekkel a szoftveres bütykölésekről (root, clockwork recovery, recovery boot, lg updater, smartflash, costom rom + oc kernel, stb). Sok felesleges hsz-t lehetne spórolni vele. Lehet megírom majd
-
suppe
tag
válasz
adam101 #1911 üzenetére
köszi!
az igazság az, h nem rootoltam a telót. meg eddig semmi hiba nem jelentkezett: se töltés közbeni fagyás, se fagyás máshol, se galériában az a sávosodás, minden reggel ébresztett, hívásokkal se volt bajom, nem szakadt még meg, fel tudom venni, le tudom rakni. szóval semmi gondom nem volt eddig még vele, ezért nem is tudom, h érdemes-e frissítenem, vagy várjak a 2.3-ra... már lassan másfél hónapja használom. -
Pumba3
tag
válasz
adam101 #1685 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Igen igen, erre gondoltam
(#1686) Rotate Köszönöm!
(#1713) Vovi1
1: Köszönöm
2: Ezt a megoldást tudom. Keresek képet arról a widgetről amire én gondolok és belinkelem majd
APN on-off nálam tökéletesen működik. Igaz csak 1 napja, de sokszor ki be kapcsoltam már.
(#1715) jooker82 Köszönöm
(#1720) alfa156:
Igen volt már fagyás, de nem kellett kivenni az aksit. 1-2 perc türelem és megoldódott a gond. Egyszer a galéria egyszer pedig a google maps fagyott be.
Más ami előfordult:
Este feldug tölteni ,reggel levesz töltőről. Ébresztő működött rendesen, de mondjuk a wifi bekapcsolására hibát írt. És a töltöttség jelző 54%-ot mutatott.. Mondom ez nem lehet, egész éjszaka tölötttem
Kikapcs-bekapcs után minden helyre állt, wifi is meg a töltés jelző is.
Ez az első napon volt amikor töltöttem (tegnap előtt), de pl a tegnap esti töltéstől már nem csinált ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest