- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
spckris
tag
válasz
KonzolKartel #592 üzenetére
várjuk
-
Rotate
veterán
válasz
KonzolKartel #592 üzenetére
várjuk a tapasztalatokat...
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Én most tervezem májusban egy ilyen telefon mevételét. Viszont T-nél vagyok, tudja esetleg valaki, hogy ott mikor jelenik meg és esetleg egy saccolt árnak is örülnék! Más nem kell!
-
KonzolKartel
őstag
Kb. 1,5 ora es kiprobalom az fr10-es romot.
-
mycso
veterán
Jaaa, nem helymeghatározóra gondoltam, hanem konkrét navigációra: ez a kormánykerék ikonos "Car Home" cucc. Illetve a google maphoz is net kell úgy tudom.
Navigációnak azt a programot tekintem, amit tudok navigálásra használni GPS vevővel, internetes adatforgalom nélkül.
Skynet258 a fülesen a gombok hiánya engem is zavar...
Illetve jó lett volna, ha valami stereo féleség hangszórót rakna a telóra. A gyári fülese meglepett, nagyon kellemesen és jól szól, bár felhangosítva is picit halknak találom (a volt telómra is tök ugyan ezek voltak igaza: lg arena) és szoftver is kell alá, amin lehet állítgatni, mert a gyári lejátszójával ne volt valami fényes a hangja, eddig nekem a poweramp a legmeggyőzőbb.
A filmekhez kapcsolódóan: rá toltam egy (720x304) brrip avi filmet, miden gondolkodás nélkül tökéletesen játssza, majd otthon még meglesem mit csinál a nagyobb felbontású filmekkel. -
Skynet258
veterán
Én megmondom őszintén, egyelőre nem érzem szükségét a romolásnak... elcsesztem egy csomó időt ezzel a Spica meg az S esetében is, így ha nem muszáj (és itt nem az), akkor én pihentetem a dolgot (meglátjuk meddig bírom, cöcö
). De csak nyomjátok, figyelek és tanulok.
tariattila: még nem néztem a gépées dolgot, de amint lesz rá progim, kipróbálom.
legiaap:, na megkövetem magam, ugyanis tévedtem. Én mindkettőt hangszórónak néztem, de most hallgattam őket, és csak a jobb oldali szól... Szóval valóban, a jobb oldali a hangszóró, a bal oldali a mikrofon...
Javítom is, jó, hogy megkérdezted!
Fülesen egy gomb van, azt annyi. -
legiaap
félisten
válasz
Skynet258 #582 üzenetére
És mindjárt lenne is egy kérdésem. Itt az arénán a tesztben ezt írták:
Alul két darab hangszórónak tűnő egységet helyeztek el a mérnökök, ezek közül azonban (az iPhone-hoz hasonlóan) csak az egyik hangszóró, a másik mikrofon; a kettő között a szabványos microUSB csatlakozó helyezkedik el.
De te azt írtad kettő hangszóró van alul. Most akkor hogy is van?
A fülesen van távirányító rész?
Hogy szól amúgy? -
mycso
veterán
válasz
tariattila #585 üzenetére
Nekem a gyárilag hozzáadott GPS progi, akár csak a samsung galaxy ace-nál itt sem talál műholdat (kb 4-5 percet vártam) csak keres-keres, de semmi. Egyébként net nélküli módban próbáltam, tehát csak a gps vevő segítségével.
Azzal a programmal, amit nem írhatok ide, viszont (bár szintén nem egyből: kb. 2 perc), megtalálja, és tökéletesen navigál hanggal/képpel. Egy kb. 25-30km-es útszakaszon néztem: város - főút - város.
más: ha ma hazaértem, lehet átolvasgatom xda-n a rom-os topikokat, aztán nekifutok.
-
spckris
tag
válasz
Skynet258 #582 üzenetére
"Én viszont nem szeretek várni, ha kell valami, akkor az KELL, és kész"
"nem elsődleges, ki a gyártó. tegyen le olyat, ami tetszik, és esetleg megveszem."
ezekben a sorokban teljesen magamra ismertem, nagyonjólett a cikk!
énis gondolkoztam hogy írok róla egy tesztet, de még sosem csináltam, meghát van már jópár,de azért mindíg jó ilyeneket olvasgatni.
szóval mégegyszer grat.!
beindulhatna a topic , van már romcserélőnk? -
Skynet258
veterán
Na, megszültem a saját tesztemet is, ha valakit érdekelne.
-
spckris
tag
-
No.01
addikt
WTF???
4 ora alatt??? Azthiszem a harduser statuszomat ezennel vissza is adom...
-
spckris
tag
én sem ma kezdtem(volt már 2 almám,több androidos telefonom),
énis nyomkodom éjjel nappal, zene/net(3g megy éjjel nappal)/hd játékok/munkahelyen laptop helyett is használom webshopból rendelések,árlisták stb...
nekem az teljesen kielégítő hogy felkelek reggel leveszem a töltőről, és este lefekvés előtt újra rádugom a töltőre, szerintem a mai világban ekkora kijelzőknél ez elvárható,
de pl a galaxy s volt hogy 4!! (igen négy) óra alatt lemerült.nekem ezért "isteni" az akku -
No.01
addikt
Nekem meg nincs (
) de azert ezzel az "akksi üzemideje meg isteni" kijelentessel vigyazzunkk!
Mar jo par eve harduserkent tartom magam szamon (GPS, levelezes, telefonalas neha zene hallgatas (stress levezetesnek) unalmas meetingeken jatek, de meg nem volt olyan telefonom amit 1 napa altt nem tudtam volna lemreiteni... pedig anno Nokia E71 nem volt russzul elengedve akksi szempontbol.
Szerintem ez erossen egyenfuggo. Ha "vigyazol" ra es tenyleg lecseng az elso par nap utani hype 3G off, No GPS ill jatek akkor szerintem kivitelezheto a 2 nap is "kenyelmesen" de ha a telefon minden tudasat kihasznalod akkor a mai telefonok 1500-as akksi ide vagy oda estere igenis kernek enni vagy masnap reggel kellemetlen meglepőetesed lehet.Ez persze csak szemelyes velemeny, de ahogy a cikkben ill itt is irtak ez majd csak akkor valtozik, ha tortenik v.mi tenyleges fejleszetes az akksi technologiban...
-
spckris
tag
válasz
KonzolKartel #568 üzenetére
csak nézz át a galaxy s topicba
hát akkor ha lesz egy kis szabadidő nekivágok.
véleményem változatlan a telefonról, apróbb akadások vannak néha, de amúgy elég smooth minden. az akksi üzemideje meg isteni!!! -
Rotate
veterán
válasz
KonzolKartel #568 üzenetére
biztos nekem akartál válaszolni?
csak mert én is hasonlót írtam, én sem tudok ilyen gondról
-
rankesz
veterán
-
Rotate
veterán
igen én sem értem ennyi hsz után most már miért kell még mindig szólni ennek a topicnak, hogy melyik telefon jobb ennél... nem ez a világ legjobb okostelója, ezt sztem mindenki tudja, viszont ott van közöttük... vannak hibája, ennek a nagyja már most javítható annak aki utánaolvas és veszi a fáradtságot, aki meg nem ért hozzá, megvárja a gingerbread frissitést, annak jobbnak kéne lenni...
most már sztem elég a hasonlitgatásból, mostmár inkább jöjjenek a saját tapasztalatok, tippek, kérdések... nem?
a romcseréhez, ahogy olvasgattam az xda-t, elég elégedettnek tűntek... nem merült fel ilyen simlock, imei és hasonló téma... bár érdemes rákérdezni ott helyben... elég jók a leírásaik is, szóval szerintem pikk pakk le tudod cserélni...
-
spckris
tag
viszont aki már cserélt romot az írhatna pár sort hogy minden rendben ment-e, nem e mászott el az imei, nemlett e sim/network lock
-
spckris
tag
nemtudom mit parádéztok azon hogy egy olyan telefon ami itthon még nincs is meg kitudja milyen gingerbread van rajta, aláz egy olyan telefont ami itthon már kapható
igaz tényleg kicsit lagos a gyári böngésző, ezért van a market stb. rakjatok rá egy opera minit. -
AS
félisten
válasz
KonzolKartel #558 üzenetére
Az emberek 80% nem cserél romot és úgy könyveli el a készüléket ahogy kijött ...
Ezért is olyan sikeres az Aplle mert megjelenés napján már tökéletes minden. Ezt követi most a Samsung.LG csak kihozta hogy nekik van az első 2 mgagos telefonjuk a világon.
-
KonzolKartel
őstag
Akinek van egy kis esze, úgyis lecseréli a gyári romot...
"6 Apr Fr8
Reverted kernel to .9 (browser lagfix)
Fixed 'dim screen' in Camera when using auto brightness
Added an alternative Camera application with no camcorder sound
Disabled menu button unlock in stock unlock screen
Added option to not have the 'battery full' popup
Includes SQLite performance patch (with option to disable)" -
AS
félisten
Hiába van tegra2 LG nem tud optimalizálni ellenben Samsungnak sikerült azt megcsinálni Androdal amit a Apple már rég megcsinált a lagmentes böngészést..... Jah + Flash is megy közben.
Galaxy S2 gyalázza a Optimus 2x-t böngészőben video:
LINK -
No.01
addikt
válasz
KonzolKartel #554 üzenetére
3x 16 orat felejtsd el! Mikor csipog, h meru akkor rateszed toltore mondjuk amig alszol es kesz.
hihetetlen, h ez a Ni-Mh akkus beidegzodes meg mindig nem kopott ki az ertekesitok fejebol... -
spckris
tag
Akinek nemtetszik a gyári füles az nekem adhatja
equalizerrel kell játszadozni egyet mert némelyiknél nekem is recseg -
KonzolKartel
őstag
SD kártya nélkül tudok valahogy romot cserélni?
Vidéken hétvégén szinte lehetetlen lesz ezt beszerezni.
Más:
A csaj azt mondta 3x16 órát töltsem. Gondolom ez badarság...Vélemények?
-
Zlika
aktív tag
A füles tényleg cheap de nekem szerintem még a fülem is nyomi vagy felemás vagy milyen mert a balos mindig ki akar csusszanni.Lehet hogy még egy optimus ára rámegy a plasztikai sebészre?
-
bostone
addikt
A füles másnál is ennyire borzalom? Egyszerűen a használhatatlan kategória minden főbb ismérvével rendelkezik, pedig nem vagyok az a kifejezetten vájt fülű zenerajongó...
-
Rotate
veterán
válasz
tariattila #547 üzenetére
sztem azon nem laggol a browser
-
tariattila
veterán
válasz
Dare2Live #546 üzenetére
akkor az én fülemmel lehet gond? pedig kényes vagyok rá ha valami k@ki...
ha ettől jobb hangot akarok akkor már mobil eszközben nem is agyalok hanem a szobai rendszert használom... nekem teljesen megfelel... (és rendesnek mondott fülesekkel használom, nem a sajátjával)
a GPS-ben nincs mit szépíteni az tény... elismerem
ha a hangja lenne tré akkor azt is elismerném, minek védjem? nem vagyok fanatikus sajátmárka-istenítőkíváncsi leszek az LG GPS tudására... éles navigálás közben...(szerintem rendben lesz)
ha pedig a hangot is "szoftverelik" akkor ütős gép lehet
Doc vagy egyéb főzött rommal pedig mégjobb...Rotate: az dúrva!
-
Dare2Live
félisten
válasz
tariattila #509 üzenetére
Pedig nem csak engem zavar. Héten pl Sanya (akit a vörös fotohiba zavart) kérdezte, hogy mért szól annyival gyengébben mint az mp3 lejátszója.
De pl Sheratannal (és másokkal) is kibeszéltük egyszer, hogy nagy gond van az újabb mobilok hangminőségével.
Én meg nem eröltetem a témát, ugyis csak anyázás lenne belöle, meg hülyézés. Anno Acer S100nál eröltettem tudom mi következik. ld GPS esete. Amúgy az S100nál baromi vicces volt, mert hogy annak nemcsak a hangminősége még az SNje is katasztrófális volt az pedig nem egy olyan dolog, hogy vájtfülünek kell lenni hozzá.... Ráadásul az SN nem izlés kérdése, baromira mérhető a dolog... mások ki is mérték én linkeltem és mégis én voltam a hülye. Pedig tényleg nem várnék egy burr brown minőséget, egy yamaha kategória is simán megtenné.
-
Rotate
veterán
szerintem böngészd azért végig azt a topicot, sztem jelezték volna ha gondot okoz, esetleg ott kérdezz rá, de ha gari miatt aggódsz, azt irják elég ha ujraflasheled a stock romot azzal teljesen eltünteted...
sztem nem kéne hogy gond legyen, de azért sztem lapozd át azt a topicot
amúgy van ott pár érdekesség, egy srác csinált már egy-két javítást is a teló romjához, és mindenki nagyon elégedett, rakok ide
kéthárom linket is:a fátyolos képek ellen, valami automatikus fehéregyensúly beállitási hibát javit:
[link]ez valami lg által elkövetett hibát javit, ami sokat hozzáad a rendszer sebességéhez:
[link]itt pedig valami sql-es mod:
[link]mindet ugyanaz a srác csinálta, elvileg érdemes vele vesződni, itt egy screenshot a telójáról, alap órajelen:
engem azért meggyőzött
sztem ezekkel el lehet már lenni Gingerbreadig
-
Pumba3
tag
Illetve az érdekelne még, hogy ha külföldi T-Mobile-os a teló, akkor az az itthoni T-Mobileos karimmal is működik ugye?
-
Pumba3
tag
Ha amcsiból rendelek függetlenül... itthon lesz supportom hozzá?
-
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #537 üzenetére
Igen erre nemtudok mit irni mint a te figyelmetlenséged...
Ha átveszünk valamit ..megnézzük mi van benne....Főleg itt nem egy 2-3 ezer ft-os cuccról van szó...
Én a futár előtt ki is próbáltam az arenát..meg a Viewty is...Tetszett,v nem tetszett nekik...
Ha nem stimmelt volna vmi nem veszem át...
végülis árban nem basztak át...csak csomagban nem azt kaptad amit kértél...
Én azért egy utólagos reklamációt tennék...meghát ott a 3 napos cseregari...
Használd ki.... -
KonzolKartel
őstag
válasz
jooker82 #536 üzenetére
Először felhívtam őket, hogy van e készleten, amire egy határozott igen volt a válasz.
Ezek után egyeztettük a részleteket, itt hangzott el a számla, valamint az SD kártya is.
Ha jól emlékszem 8 GB-s kártyáról volt szó.
Én a másodikat választottam, de nem úgy tűnik, mintha azt kaptam volna.
Én is elb@sztam, nem voltam résen
.
-
jooker82
nagyúr
válasz
KonzolKartel #535 üzenetére
Namost bent voltál az üzletben,v telefonon rendelted??mert eléggé kétértelműen irtad..
Tehát csak annyi volt a gond,h számlát nem adtak??, Reklamáld meg és postán kiküldik...
Felhivtad őket,h mért nem küldtek??
Amúgy jobban megérte volna a 2. verziót választanod...Hány gigás kártyát adtak volna?? -
KonzolKartel
őstag
GSMLINE-hoz az emailem:
"Tisztelt GSMLINE!
Tegnapi napon(11.14.08) vettem önöktől egy LG optimus 2x telefont. Telefonon egyeztettem egy hölggyel, aki azt mondta, hogy két változatban kapható a telefon önöknél.
1. variáció(128,000ft talán):
Telefon, töltő, fülhallgató, 12 hó gari
2. variáció (133.000):
Telefon, töltő, adatkábel, SD kártyam, fülhallgató (12+24 szoftver gari)Végül az első variációt kaptam:
Telefon, töltő, fülhallgató.Kértem számlát is a hölgytől, amit végül nem kaptam meg.
Sajnálom, hogy az üzletben ezeket nem ellenőriztem.Tisztelttel: XY"
Konklúzió:
Nem ajánlott üzlet.Nem tudom miért írtam tegnapi napot, miközben ma vettem
-
Skynet258
veterán
válasz
KonzolKartel #528 üzenetére
Én még meg sem néztem a gyári böngészőt, Opera meg gyönyörűen suhan...
-
Zlika
aktív tag
Ja nekem is.Szerintem dobjuk ki a francba...
-
KonzolKartel
őstag
Nekem bongeszes kozben gyari rommal eleg sok a lagg
.
-
Máté94
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy majd a G2X ROM-ját rá lehet e majd rakni erre, mert 2X-en egyáltalán nem tetszik az UI.
-
Rotate
veterán
XDA-n van egy topic, SuperOneClick-el gyönyörűen rootolható
itt: [link]más:
délután elballagtam a komáromi telenorba, kikértem a hölgytől meglesni, hát valami gyönyörű, sajnos az akksit nem tette bele, így csak a külsejét tudtam megsasolni, de az nálam csillagos ötös
alig várom, hogy jövő héten megvegyem a magamét
-
spckris
tag
valaki rootolta már? kéne csinálni egy felhasználói topikot is mert így nincs sok értelme, azok osztják az észt akik csak még monitoron láttak ilyen telót. mellőzve minden nagyképűséget,mielőtt rosszra gondol valaki
-
KonzolKartel
őstag
Birtokba vettem egy 2x-et. Most meg nem nagyon tudom ilelgetni, de eddig egesz jonak tunik. Bongeszoben a scrollozas kisse akadozik, remelem ez masik rommal megszunik.
-
zack
nagyúr
Örülök hogy ti is így gondoljátok.
Azért lenne jobb egyébként fülessel, és nem fejessel tesztelni, mert a jobb fejeseket kétlem hogy rendesen meg tudná hajtani egy telefon. De lehet csak elírtad, és egyre gondolunk.Egy jó füles megfelelő haranggal nagyon jól szigetel, tehát a szerkesztőségbe videóvágáshoz is jó lehet. Egy jó fejeshez komoly erősítő kell, nem véletlen, hogy ezeket inkább otthoni felhasználásra találták ki, mint ahogy az se véletlen hogy vannak 300-400 dodós fülesek is. Bár sok esetben az ár/érték nem az igazi a felső kategóriában, biztos tudnak majd segíteni a srácok a "melyik fülest vegyem" topikban.
Talán az egyik legjobb "must have" vétel most a Fischer Audio DBA-02 (150 dodó környéke), de ha nem akartok ennyit költeni egy 100 dodós Sunrise Xcape ver1. is jó lehet erre a célra.
Mind a kettő jócskán túlmutat a saját kategóriáján, minőségben és árban egyaránt. -
jooker82
nagyúr
A G2X tipusú készülék az a T-Mobile G2X lesz..mely ugyanaz mint ez a sima 2x...csak a Té saját telefonja lesz hasonlóan,mint a nexus s ,melyet a samsung gyárt...
Csak kérdés,h hazánkba jön e....539 dollárért láttam megjelenni ápr 20-tól... -
Zlika
aktív tag
A honlapon én is.Szerintem nem hirdetik ezt nagyon mert nekik nyilvám a contract jobban megéri.Az üzletben kell érdeklödni és ragaszkodni a pay as u go-hoz.ÉN kerek perec megmondtam hogy contract nem jó mert mi van ha hirtelen haza kell mennem?Onnantól nem is erölködött hogy rábeszéljen.
-
Zlika
aktív tag
Bocs azt nem mem mondtam hogy pay as u go.De nekem mindegy egy 10 font feltöltést megért illetve csinálnak t-nél egy havonta ujithato contractot és az elsö hónap ingyen van.Tehát maga a telo 399+10 top up + 25 a contract per ho de azt rögtön ki kp-ézta nekem az eladó.Ha akarom lemondom és annyi.Attól a telo független és mentes minden logo-tol.ÉN phones 4 u-ban vettem de azt hiszem máshol is meg lehet így oldani.
-
Motaba78
addikt
A telefont elismerem, technikai szempontból előre mutató, de nekem valahogy nincs meg az a kis + amitől lecserélném az eddig jól bevált SGS kütyümet.
Nagyon sajnálatos, hogy a használatnak az egy helyben topogó akkumulátor kapacitás szabhat határt. -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #514 üzenetére
Reméljük az LG ki fogja adni a forráskódot, mert akkor a kernelbe csak be kell tenni a supercurio féle voodoo sound-ot és lesz itt haddelhadd
(amúgy valahogy sejtettem hogy WM8994 van benne...)
-
tariattila
veterán
válasz
Skynet258 #511 üzenetére
na tessék! ezért mertem írni, hogy elméletileg tudnia kellene "jól szólni"...
akkor a szoftveres javításokban lehet bízni!Bog: REMEK!
sokan vesznek úgy telefont, hogy úúú ez sokba kerül biztos jól teljesít zenelejátszásban... majd meghallgatják és lekonyul a szájuk
de ha a MA ezt kiszűrné vásárlás előtt azért nem kevesen lennének hálásak(mondom ezt pár szájkonyulás után
)
-
Skynet258
veterán
válasz
tariattila #509 üzenetére
Anandtech-en ezt írták: Wolfson WM8994 hogy ez most mi, az nektek többet mond, én ehhez a részhez sík hülye vagyok.
Mod: ahogy látom, ez van a Galaxy S-ben is.
-
tariattila
veterán
válasz
Dare2Live #506 üzenetére
érdekes... ezt mindig tőled hallom csak... mind1 is
(hallgattál mási sgs-t is? lehet a tieddel van valami nem?)vettem egy célezközt mp3/flac -ra (dícsérik a ketegóriájában és még fölötte is) és az SGS hozza azt a hangot... nekem ennyi bőven elég egy mobiltól
elméletben a 2X-nek is tudnia kellene... tényleg kiderült már milyen "hang-hardver" van benne?
-
Raven992
csendes tag
válasz
KonzolKartel #507 üzenetére
Hát azt nem tudom ,hogy mennyire megbizhatóak ,de XXL gsm 127k adja a Gsm line 128.5ért
-
KonzolKartel
őstag
Ha esetleg tudtok egy megbizhato GSM boltot, ahol 130 alatt kaphato, es van nekik raktaron, kerlek osszatok meg velem. Mai nap megveszik a telefonom, jo lenne ma szert tenni egy opt. 2x-re.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tariattila #492 üzenetére
"pontosítok: mobilok között etalon"
Igazából az se, annyi, hogy azon Androidosok között amiket ismerek a jobbak közé tartozik. De ez azért nem nagy dicsőség.
-
Zlika
aktív tag
Csak érdeklődtem.Én 400 GBP-ért jutottam hozzá.So ha osztok szorzok akkor kb annyi.
Nekem az első ami feltűnt, hogy télen tuti nem fog fázni a kezem.Ez a gép egy zsebradiátor.
Vagy milyen lenne már egy aktív hűtés?(jajj nehogy egyszer még tényleg kitalálják...).Gondolom ez a hőmérséklet ilyen lehet minden 1ghz körüli szerkezetnél.Tévedek? -
Zlika
aktív tag
Végre!megvaaaan!Nem tudom kinek mi a gyors,de szerimtem ez a telefon veszett egy dög.
Nekem ennél több egy darabig nem hiszem hogy kelleni fog.Még nagyon teszt fázisban van de ha komolyabban nem makacsolja meg magát akkor ez egy bimbózó kapcsolat kezdete.
Ok mondjuk én 5800-ról váltottam szóval engem nem nehéz lenyűgöznie.Magyar honban mennyibe fáj függetlenül? -
babosmiki
addikt
Ma megnyomkodtam Győrben a telenornál ki van állítva!
Hát, nagyon gyors!
A Galaxy S-nél érezhetően nehezebb és kicsit hosszabb is, de gyorsabb!
Szép a kijelzője, még a samoled után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VirtualBox
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest