- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
spckris
tag
válasz
baleee89 #1499 üzenetére
ha használni is akarod akkor ne aggasszon az üzemidő, én az itthoni megjelenés napja óta használom, csak jót tudok róla mondani.átlagos használat mellett azért esténként felkell dobni töltőre...ha megcsinálod rajta a romcserét akkor lefog esni az állad a gyorsaságán, nekem a galaxy s volt a csúcs, és most ezzel nemtudok betelni, nagyonjó.
én pl februári rommal használom, de ígyis 3300-3400 pontot kapok a quadrantban
meg már nem fagyogat mint az első hetekben,teljesen jó. -
baleee89
aktív tag
sziasztok! Elég régóta olvasom a ezt a fórumot tetszik a telefon már meg néztem élőbe is bár működés közbe nem tudtam! Első androidos telom lenne de teljesen nem ismeretlen számomra rendszer (párom gt540) gondolom ezért ez sokban más!
Egy tömör vélemény érdekelne a telefonról de csak olyan akinek tapasztalata is van és nem 2 napja használja! Kicsit aggaszt az üzem idő kb mire lehet számítani?Azt meg lehet bekapcsolás nélkül állapítani hogy milyen rom van rajta? ahogy olvastam az áprilisit érdemes venni!
-
spckris
tag
valahonnan lelehet szedni a fast & furious 5 játékot a gameloft féle hd-sat
a mObilism-en kívűl? mert amik ott vannak nekem nem működnek, és 60ft híján nemtudom megvenni mert nincs annyi a paypalomon -
-
Skynet258
veterán
válasz
jooker82 #1494 üzenetére
Splinter Cell a Gameloft oldalán keresztül megvehető, nem kell Market hozzá. 1 dolcsiért megveheted, a lényeg a blogomon. Wifi kell hozzá, mert leszed vagy 600MB-ot...
A felbontás egy dolog, de nem minden megy a Tegrán, ami SGS-en megy. De a játékok nagy részével nincs gond. Asphalt 6 tuti megy, mert megy nálam is (amikor épp nincs szervizben a nyomorult).
-
jooker82
nagyúr
válasz
Skynet258 #1493 üzenetére
torrentről szedem...de az egyik tag pl egy sgs-es asphalt 6 ot szedett le és neki ment,nekem nem...
De amúgy nem a felbontás a lényeg??h 800x480 legyen....
A marketből,hogy találok a telómra..pl splinter cellt?? mert ott nem találtam....De pl az egyik gangstárnál meg a novánál is csak fehérség volt ...meg mozaikok....
-
-
jooker82
nagyúr
Most próbálnám a Sygic aura nevű navigációt...de nemtudom,h hol van a gyökér mappa...mert oda kell másolni az aura mappát...Vki leirná...Most csak simán az sd-re raktam...de ott nem indul..
Sokan azt irják,h ez a legjobb...3D -s és az épületek is látszanak...A játékokkal még mindig gondban vagyok....Az SGS-re kitalált játékok nem mennek ezen?? v mi a gond?? merketen meg semmi érdekeset nem találtam.....
-
spckris
tag
-
jooker82
nagyúr
A rootolás az mire jó??
Sokmindenkinek megy egy bizonyos játék és nekem nem hajlandó.....indulás után visszalép a menübe... -
Paul119
addikt
válasz
LaptopSystem #1468 üzenetére
picit fura igy ioes után,de nem olyan vészes, majd megszokom
-
tamasgal
senior tag
válasz
KonzolKartel #1472 üzenetére
Más: F-secure, Carhome-ot ti törlitek? Én mindig leszedem, azt mondják ez a két program nagyban felelős a laggért.
Hogyan tudod leszedni a gyári progikat?
-
tome.jr
addikt
válasz
KonzolKartel #1476 üzenetére
Nem náluk vettem. Az eladó srác azt mondta, hogy jelenleg nincs hozzá méretben megfelelő tok, de gondoltam hátha itt tud már valaki valamit
Egyébként mennyire zavaró, hogy kilóg kicsit a teló? Ha nem találok hozzá méretben tökéletes tokot, akkor ideiglenesen én is veszek egy olyat.
-
tome.jr
addikt
válasz
KonzolKartel #1474 üzenetére
Köszönöm az infókat
A böngészést még nem tudtam kipróbálni rajta, majd csak ma délután. Nekem nagyon gyorsnak tűnik a készülék, egyedül a zenelejátszó elforgatásakor gondolkozik egy kicsit, de ezt leszámítva minden megy pöccre. Kicsit féltem tőle mivel láttam pár videót amin eléggé akadozva lehetett navigálni rajta, de úgy voltam vele később úgyis javítani fognak ezen az esetleges hibán. Na ilyen akadozást én egyszer sem észleltem, minden nagyon szépen fut.
Sokat filóztam amúgy milyen teló legyen, még képbe került a HTC DHD és az SGS, de mivel mindkettőnek voltak számomra hiányosságai ezért végül az LG mellett döntöttem. Nem bántam meg. A kijelzője szerintem gyönyörű. Lehet hogy nem egy SAMOLED, de nincs gondom se az élességgel se a színekkel, sem pedig a betekintési szögekkel.
Bár lehet hülyén hangzik, de egy olyan érv is az LG mellett szólt, hogy a csatlakozók és a gombok tökéletes helyen vannak rajta
Szerk: Tud valaki mondani boltot ahol lehet a készülékhez venni tokot? Amit mutattak hozzá Pierre Cardin-t abból kilógott egy kicsit. Más tok is szóba jöhetne.
-
KonzolKartel
őstag
Kár értem:
Paul:
By providing this ROM I am not implying in any way that future updates will follow. Due to limits on my time and the fact that I have a large number of devices for short periods of time, it isn't possible for me to continue providing ROM updates indefinitely. Please do not donate / sign up on the assumption that future releases will be available (I don't want you to be disappointed!).
tome.jr:
ROMot kéne frissítened, bár ha meg vagy vele elégedve, akkor nem szükséges.
Testre pedig úgy szabod, ahogy neked tetszik. Írok párat ami nekem fent van:
adv. task, astro filemanager, juice defender ultimate, minimalistic text, titanium backup, dolphin browser hd, handcent, go weather, uninstaller for root, mobo player. -
KonzolKartel
őstag
válasz
LaptopSystem #1470 üzenetére
Én meg használnám a szerkesztés gombot
Más: F-secure, Carhome-ot ti törlitek? Én mindig leszedem, azt mondják ez a két program nagyban felelős a laggért.
-
jooker82
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1470 üzenetére
Vmi emailt kér...de külön androidos fiókot nemigen....
Játékokat próbáltál már??milyenek mennek??és a szoftverziód milyen??? -
én felraktam rá az IGO 8-at tökéletesen müködik annyi lenne a kérdésem ha az Android marketröl szeretnék le tölteni ugy csinálnom kell egy G-mailos fiokot hozzá?
-
Sokkal gyorsabb mint a Galaxy S és lehet vele fotozni sötétben is ami azért nem hátrány a Galaxy S-nek voltak hátrányai böven elég hamar le lehetett zsibasztani nem egyszer fagyott meg nekem
-
-
-
nekem is ilyenem van megvagyok vele elégedve nagyon
De várom már az uj szoftver verziot
-
tome.jr
addikt
Ma vettem meg a telót 2.2-vel, még csak ismerkedem vele. Egyenlőre semmit nem frissítettem rajta. Zenéket és pár videóklipet másoltam fel. Gyakorlatilag csak avi file-t tud lejátszani, mp4 és mkv esetén azt írja hogy nem támogatott file formátum. Van erre valami ötlet?
-
Paul119
addikt
még 1 kérdés.. valamiért a gépem nem akarja látni a telót
,mi a tenni való?
-
suppe
tag
jézus... a SGS 2 fórumján nagyon elszabadultak az indulatok... sosem értettem, hogy egy másik gyártó fanatikusai miért szólnak be a konkurens termék alkotóinak és használóinak ahelyett, hogy örülnének neki, hogy az ő készülékük pont úgy jó ahogy azt ők szeretik... teljesen mindegy, hogy az egy telefon vagy egy sajtreszelő...
-
Rotate
veterán
válasz
Paul119 #1454 üzenetére
mondanám, hogy próbáld meg másik aksival, de gondolom az nincs... vedd ki az aksit, rakd vissza és próbáld megint tölteni, vagy bekapcsolni... lehet, hogy a töltés alatti fagyásod volt, amit páran már emlitettek, és az után csak aksi ki-berakással tudod ujra bekapcsolni... próbáld meg aztán irj, hogy mi a helyzet...
-
Paul119
addikt
srácok van egy kis gondom az új lg optimus 2xemmel csipogott hogy 15%on van az aksi, fel raktam tölteni és hiába nyomom a bekapcsoló gombot de nem reagál:S
-
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #1449 üzenetére
ha felrakod a market enablert, akkor ingyen letöltheted a tegra zone-ból a Dungeon Defenders-t
Asphalt 6 is jó áron megvehető... nCore-n is van sokminden, nyilván ez a legolcsóbb, de amig egy-két játék 1 dollárért is beszerezhető, szerintem simán megéri annyit rászánni... Az teljesen aprópénz, és egy teljes játékot megkapsz
sajna a THD játékok drágák, de a Backbreaker-t mindenképp meg akarom THD verzióban venni, mert gyönyörű
-
jooker82
nagyúr
Valaki próbált már játékokat rajta??gangstar,slinter cell....Shrek...stb....Honnan kell leszedni??
-
suppe
tag
na elolvastam a SGS 2 tesztjét... vajon össze lesz itt eresztve egy teszt erejéig a 2x-el?
-
dfcwolf
tag
Engem az zavar, hogy ha sms-t írok, nem mutatja mennyi karakterem van még. Sőt ha több sms-be fér el a mondandóm, akkor nem közli, hogy ez biza 2 vagy 3 sms volt. Van erre megoldás???
-
simi12345
tag
hi
a telefonkönyvben a névjegyeknél van a 3 fül ( info-előzmény-kép)
a képhez hogy tudok képet tenni? mert csak azt írja hogy nincs fénykép!
csak ikon képet tudtam hozzárendelni, de az gondolom nem az, mert ha megvan az ikon hozzárendelés akkor sincs semmi változás a kép fül alatt
valami ötlet??memóriakártya nincs a telóban, lehet azért nem tudok képet tenni???
-
annonmi
tag
ha belépsz a névjegyzékekbe a legalján ahol tudsz faceb ismeröst hozzáadni ne írj be nevet hogy kit akarsz importálni, csak rákeresel aztán kidobja a neveket majd egyesével ki tudod választani kinek a képét e-mailt stb. akarsz importálni, én így csináltam párat de utána ha elözményekre nyomsz akkor net nélkül nem fogja megnyitni az elözményeket a hívásokra gondolok itt föképp
-
SBMke
tag
Sracok,
Arra gondoltam hátha nektek van ötletetek, olvasgattam én itt már korábban a faszkönyv és a telefonkönyv összefésülését, de nekem olyanra lenne szükségem, hogy ne kurja tele a telefonkönyvemet, hanem egyesével én tudjam kiválasztani hogy kinek az adatait töltse le kihez, ergo van egy yxyxyx kontakt akinek én akarok képet rakni, meg emailt meg akármit, és ezt ugy szeretném hogy én a faszkönyvön kiválasztok hozzá egy usert, és azt leszedi .. ilyesmi programrol tud valaki ? vagy ha nem, akkor csinálna valaki a kedvemért ?
Nekem eddig még kikapcsolás nem volt , ma reggel felébredtem, és lkáttam hogy 20% on van, majd megkerestem a töltöt, és megtaláltam a táskámban
Illetve egyszer volt olyan hogy telefonhivás után nem rakta le .. akkor restartoltam .
Amugy minden +
Üdv
elöre is köszio a helpet
-
BITBOYS
addikt
Uuu, tényleg....adatforgalmat merre tudom megnézni? Nem találom sehol.
-
annonmi
tag
hi, aki mobilnetet használ meg tudja mondani nekem a traffic counter adatfigyelö azt írja a beállítások folyamatosan adatot generál csak nemtudom mit màr 120mb nál jár valaki ha tudja irja már meg köszi
-
jooker82
nagyúr
válasz
dfcwolf #1424 üzenetére
Ez akkor lényegébe ugyanaz ...És neked áprilisi romot mutat a tel??
Hálisten már nem villog a logó,felyamatosan elmúlt....
Amúgy köszönöm mindenkinek az esti segitséget....
Legközelebb akkor cserélek,ha másnak is biztosan jó lesz egy adott rom....én ezen semmi változást nem láttam... -
Rotate
veterán
válasz
jooker82 #1422 üzenetére
esetleg akkor próbáld meg ezt a ROM-ot leszedni, és rárakni... mindent ugyanúgy kell csinálni, aksi ki, hangerőgombok le, közben usb be... apx driver már megvan szal az nem kell mégegyszer... és kitömörited egy mappába ennek a ROMnak a tartalmát, és ráböksz ennek a flash.bat-jára.
lehet ez jobb ROM, a MoDaCo-s Paul linkelte, mint gyári ROM-ot ha valakinek az kéne
ez talán jobb lesz
-
Pumba3
tag
Botsánat, hogy közbeszólok itt a ROMolás közben, de keresgétem az előző hozzá szólásokban, de nem találom... valaki linkelt egy oldalt ahonnan lehet hozzá tokot rendelni. Nem tudja valaki, hogy melyik az?
-
dfcwolf
tag
-
dfcwolf
tag
Nem kell vissza az akksi a telóba!!!
-
dfcwolf
tag
válasz
jooker82 #1410 üzenetére
A rom fel fog dobni egy DOS (fekete ablakot) Ott létrehozza a partíciókat és elkezdi majd az image fájlokat rácsomagolni. Fog számolni, ezt látni fogod. Aztán majd eltűnik a fekete ablak és ujraindul a telefon. Akkor lesz kész!
Ami nagyon fontos! Ne előre dugd az USB-re a telót mert én is azzal szívtam!!! Alaplapi csatlakozóra dugd (hátulra)!!!
-
tremdall
csendes tag
válasz
jooker82 #1410 üzenetére
Telefont kikapcsolod. Kiveszed az akkumulátort. Fogod a telefont, a hangerő fel és le gombokat benyomva tartod és eközben beledugod az USB kábelt. Eszközkezelőben hozzáadod a telefont. APX. Ha minden frankó, akkor akkumulátor vissza a telefonba és a flash. bat elindítása. Az USB kábel végig a telefonban marad. Megvárni amíg dolgozik, majd ha kész, akkor a telefon újraindul.
-
jooker82
nagyúr
-
Máté94
addikt
Nem tudom mennyire warez, de tud valaki segíteni Miami Vindicaton telepítésében?
Privátban elég.
Köszi! -
dfcwolf
tag
válasz
jooker82 #1405 üzenetére
Frissítési állapotba hozod a telefont és rádugod a gépre.
Frankó. Nem emléxem pontosan.
Start-Vezérlőpult-Rendszer-Hardver fül-Eszközkezelő Amikor ráklikkelsz akkor behozza az eszközök listáját. Az egyik előtt lesz egy sárga felkiáltó jel.
Vagy sajátgépre jobb klikk és beállítások. Onnan hardver-Eszközkezelő
-
dfcwolf
tag
válasz
Atigyerek89 #1398 üzenetére
Neten volt. Elküldtem az IMEI számot és 7 eurot, aztán küldték az NCK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest