- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Valaki légyszíves segítsen, hogy hogy tudnék egy original t-mobilos szoftvert visszatenni a telóra?(theme manager teljes eltüntetése a cél). Olvastam a mobileflash-en is de a bemutató videó/pdf linkje nem jó, maga a szoftver is adat.hu-n van és nem tölti(1kb/s-el szedi, majd fel is adja a letöltő progi is:S) Sürgős lenne és fontos. Kérlek titeket segítsetek!
-
-
mikiati
csendes tag
Szerintem ne próbáld meg szétszedni, mert a kijelző össze van ragasztva az előlappal, és feszegetés hatására azonnal megroppanhat. Nekem nemrég cseréltek "kijelzőegységet" gariban, hasonló okok miatt, elég durván porosodott a plexi alatt, mondjuk én nem kímélem, munkaeszköz.
A LG-nél az előlap, a hozzá ragasztott kijelző, bepattintva a készülék-középrészbe egy szerelési egységként, egy cikkszámon fut, gariban érdemes cseréltetni, mert ha térítéses a javítás, elég drága mutatvány, 30-40e... Tehát csak előlapot nem cserélnek.Az hogy lehet, hogy nem garis??? Az LG 24 hónap garanciát ad a telóira tudtommal, én az elsők közt vettem, 2007 decemberében, tehát még a legöregebbek sincsenek két évesek.
-
Viper26
nagyúr
-
RenegadeC2
aktív tag
Talán ha nem hisztériáznál, megadnám az IP címet amíg újraregisztráljuk a domain-t, de így nem, köszöntem...
Egyébként nagyon gondolkodunk rajta hogy megújítjuk-e egyáltalán, mert bár nincs már túl sok időm/időnk foglalkozni a telefonnal (meg sokat is felejtettem már), a felhasználók igényelnék.
Csak épp az igény megfogalmazásával van bajunk, ugyanis több hisztériás hangvételű, óvodába illő levél érkezik hozzám privát és egyéb csatornán keresztül, mint normális. Nem vagyunk biztosak benne, hogy ilyen felhasználótábor kedvéért fizetni akarunk-e a saját zsebünkből...
Ne tessék félreérteni, nem sajnálatkeltés a célom, sem én sem Daffi nem él nyomornegyedben. Pénzt sem kértünk sosem, mi ezt azért indítottuk, mert szerettük a telefont, és segíteni akartunk másoknak. Csak szeretnénk biztosak lenni abban, hogyha majd egyszer teljesen magára hagyjuk az oldalt, lesz(nek) aki(k) továbbviszi(k) és nem fog meghalni addig, amíg egy magyar Viewty-t használó is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest