- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
Ezen a "biztonsági mentés" nem fog segíteni, nem tudom milyen módszerrel csináltad a szoftverfrissítést, tudok küldeni telenoros flex, swf könyvtárat, valamint az alábbi fájlok valamelyikét:
- totál eredeti, legelső független v10a szoftver, TOTO flash
(nekem működött vele mindegyik hálózat)
- v10c open EU, rev1.0
- v10j független, open EU rev1.1, LGMPD bin formátum
- v10i magyar T-mobile, dz formátum (lecseréles swf és flex könyvtárat, és eltűnik a t-mobile tartalom)[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
RenegadeC2
aktív tag
Próba másik sim-kártyával, akár másik szolgáltatóéval.
Ha továbbra sem működik, elsőre tippem hogy flash közben valamit elszúrtál és most nincs a telónak IMEI száma. *#06# kiírja rendesen?
Nem tudom mennyit buheráltad, ezek a NAND-flashek nem írhatóak újra végtelenszer...https://copy.com?r=wQUd20
-
RenegadeC2
aktív tag
Nem tudom hogy a fent van-e még valahol, a fejlesztők már nem foglalkoznak vele. Esetleg tőlem, de ez a téma TM v3.2-höz lett optimalizálva, és azt hiszem v10a, v10b szoftverekre. Persze megy az összes szoftverzióval, csak hozzá kell passzintani a menüfeliratokat az aktuális verzióhoz.
-
Firga20
csendes tag
Helló! Megnéztem az oldalt amit linkeltél és teccik a téma!
Én még nem nyúltam bele ennyire a telóba és félek h nehogy elbasszak vmit...mert még anno olvasgattam a fórumot és sokak mondták h megpróbálták és csak rosszabb lett mer elcsesztek vmit...
Ezért kérlek segíts h betudjam állítani
Letudnád írni pontról pontra h mit h kell leszedni és felrakni h működjön pengén???
És annyit még h ezt a témát lehet magyarra állítani????Nemtom h ez jelent-e vmit de leírom. Nekem KU990i-m van és nem volt még semmi baja se... nem volt szervizbe...1éve mikor megvettem azóta nem piszkáltam bele semmit kivéve!, raktam rá pár játékot! Ennyi! Azért írtam le h még mielőtt hozzá állnék ehhez nehogy kelljen még vmi pluszt csinálni a telómmal.
Ui.: Félreértés ne essék nem vok Láma! Csak elővigyázatos! Ha neked sikerült akkor lécci írd már le! Köszi!!
-
LiTomi
csendes tag
Szia! Hogy Te ezt mennyire vágod. Na ezeket találta:
Pc Sync Global R008-2009-01506_Ku990i_CA BundleCD V0.9.1_20090217zipUSB Driver Global LGUnited MobileDriver_S4981MAN32AP22_ML_WHQL_Ver_3.2.1zip
User Manual Global R004-2009-0083L_KU990i_OPEN_09330pdf
Lehet le kellett volna törölnöm a régi Suite-t?
-
baggio0301
csendes tag
-
SkyLine3000
addikt
Átállítottam modemnek, most már látja a telót! :-) Köszi! Pedig gondolkodtam is rajta, h ki kéne próbálni. Igazából csak a kamerahangot akarom kilőni. A szervízmenübe be tudok lépni, csak fogalmam sincs, h ott mit kell átállítani, h elnémítsam? Már végignéztem, de nem akarom össze-vissza állítgatni. Valahol előrébb talán le is van írva, h az efs-el hol lehet a hangokat átvariálni a némításhoz, nem?
-
SkyLine3000
addikt
Hiába nyomok read-et, hibát jelez, oszt annyi. A kamerahang meg egyáltalán nem fog hiányozni (másik telóknál is mindig ki volt kapcsolva). A fókusz hangjától is meg akarok szabadulni. De én is jobban örülnék neki, ha tudnék róluk másolatot készíteni. (még bőven garis a teló) Bár ettől függetlenül nem értem, miért nem engedi átnevezni? Átírom, aztán amikor elmenteném a változásokat, nem történik semmi, marad minden eredetiben.
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Ha nem tudod, nem nyúlsz hozzá. Pont. Ezek kritikus rendszerfájlok.
A windows mappában sem turkálsz, ha nem értesz hozzá. A saját kontóra történő (téma)fejlesztés más tészta.Azonkívül a NAND chip írhatósága korlátozott, ezért nem ajánlott túl gyakran a lelkébe gázolni.
-
Wild Carp
csendes tag
Kedves jack96!
LG KU990 Viewty-mon olyan betegség jött elő egy hete hogy a képernyő érintését nem érzékeli,viszont a gombok hibátlanul működnek.Sokszori bekapcsolások után néha megembereli magát és érzékeli az érintést ideig-óráig. . . Biztosra veszem hogy nem mechanikai baja van hanem a rendszere szarakodik.A dave51-nek ajánlott progit én is letöltöttem és meg tudom vele nyitni a telefon rendszermappáit.Mivel nálam ennél a pontnál meg is állt a tudomány,SEGÍTSÉGedet szeretném kérni a továbbiakban hogy mit hogyan "ókumláljak" annak érdekében hogy a rendszert komplett újra tudjam rakni,vagy legalábbis az érintő zavaros működését kijavítani!
Remélem fórumozol még és segítesz nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest