Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
ok. nincs is ezzel semmi gond, tégy úgy.
de akkor se tiszta, hogy jön ez ide?
nem hiszem, hogy a celeblelkületen múlna, hogy ki milyen időközönként cserél telefont. nekem anno sok telefonom voltam, de nem voltam/vagyok celebegyszerűen érdekel a téma és egy telefon max fél-1 évig maradt meg nálam. közben ment a meló, hogy legyen pénz másikra az aktuális eladásával. ez anno mánia volt, mostmár inkább érdeklődés szinten mozog; egy hobby, amibe az ember öli a pénzt. más meg másra költ el komolyabb összegeket, aminek lehet még ennyi haszna/értelmes sincs, de számára ez örömet okoz. és egy tech fórumon szerintem nem meglepő, hogy vannak ilyen emberek, nem kis számban
mindemellett egy telefont se valószínű, hogy 40 évig használnál, de még 4-ig se biztos. nem divatolásból, hanem egyszerűen nem bírja addig az akksi/szerkezet/ház/etc. és egy idősebb telefonhoz alkatrészt szerezni néha drágább mulatság, mint venni vmi aktuális olcsóbb modellt.
-
Aureal
őstag
Ma próbáltam egy andis ellent a T-robinál (Samu Galaxy Spica - csak úgy kíváncsiságból) és már ott elbukott, hogy valami görbéket kellett volna rajzolgatni a képernyőfeloldáshoz, de ezt elsőre azzal jutalmazta, hogy 30 másodpercre megbüntetett, hogy próbálkozzak utánna... Kis rózsaszín lányt segítségül hívtam, ő is legózott rajta, majd szólt egy kollégának, aki kioldotta a bűvös lakatot... Uhhhh.
Persze gondolom hogy egy steril telo nem olyan mint egy belakott, de alapból még 1 naptárt se lehetett benne használni, mert rögtön gmailes accountot kért. Na és ha nincs net ahol vagyunk vele??? Meg se nézhetem, mikor lenne egy találkozóm?
Hang, video teszt sem volt lehetséges mert SD kártyát követelt.Hát nem tudom ez más andis telóknál is így van-e vagy csak Samuéknál, de akkor nincs esélye egy ilyen bolti tesztelgetésnek, csak ha bevásárol vele az ember. Ssssszz!
Kérdés: szóval a GW620-at is muszály alapból belakni, hogy mutasson valamit?
(ja és a Spica még Samuhoz mérten csiga is volt, elforgatva semmit sem érzékelt, majd újra vissza és megrázás után hirtelen 3x fektette keresztbe a képernyőt, miközben már rég függőlegesen tartottam - remélem ez sem az andi hibája!) -
Aureal
őstag
Lehet hogy rövid voltam ha nem érted..., nos 3 év múltán, hogy már szemmel láthatóan is kopik kívül jelenlegi telefonom (persze normálisan használom, nem extrém módon) de belsőre még most is megvagyok vele, csak nyilván szolgáltatásban vannak már jóval modernebb dolgok így gondolkozok ezen az LG-n, mivel más márka terén még a Samu ami régebben izgatott, de mára világos hogy az LG sokkal jobban használható.
Szóval felvetésedre 3 évig nem a mobilomat nézegettem, csak nem vagyok az a celeb lelkű, aki 2 hetente futkos a boltokba, mert most új telát látott a reklámokban...
Vannak emberek akik még a békebeli idők hangulatát kedvelik ma is, magyarul amit megvettél régen, azt nem 2 napra vetted hanem egy "fél életre". Még van olyan ismerősöm, aki suszternál csináltatott 40 éves cipőjét fel meri húzni, mert az úgy néz ki, mint ha egy mai új cipőt leveszel a polcról a boltban.
Persze aki ma már iPoddal a kezében születik stílszerűen, már nem érti ezeket a történeteket...(amúgy a nevezett LG-vel semmi bajom, csak hosszabb távra tervezek, nem szórom a pénzt hiába)
-
wolruf
őstag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy most a kamerája milyen felbontással vesz fel videót. Tud 720x480-at? Köszönöm
-
caverinha
aktív tag
Nah,én most rendeltem a partnero-tól egyet ebből a drágaságból,úgy beszéltem meg velük,h péntekre időzítsék a házhoz szállítást,mert akkor tudom átvenni,már nagyon várom,szerintem méltó utódja lex az Arénámnak. ^_^
-
pampika
őstag
aki már használja egy ideje, írhatna róla kicsit bővebben, hogy milyen a telefon a mindennapokban. mennyire használható, megy-e minden funkciója rendesen, mik a nyűgjei, ha vannak, ilyesmik.
köszi -
Vovi1
aktív tag
Döntöttem, marad az Aréna. GW620 passz. Ha valakit érdelkel Pü.
-
Vovi1
aktív tag
Bocs, ha értetlenkedek, még nem ismerem az Androidot. Az APNdroid ha jól jól értelmezem a funkcióját, csak a 3G, EDGE - tehát a szolgáltatón át történő adatforgalmat állítja le. Kipróbáltam, a 2G hálózat- alap telefon működik - hívás fogadás és kezdeményezés rendben. Az internet megy WIFI-n, ha kikapcsolom akkor leáll a háló kapcsolat. Ha valóban így van, akkor folyamatosan működtetem. (még nincs mobil internetem, de nem nagyon kell, az itthoni is kiváló és elég) Ugyanakkar a telefon beállításoknál is van a csak 2G hálózat engedélyezése, ekkor kettős tiltás van? - vagy az adathálózat automatikusan feláll, ha valamelyik prg-nek kell a háló és ezt tiltja?
-
jooker82
nagyúr
Ez mintha a gw620 felturbózott utódja lenne..komolyabb videó,1500 as aksi és ezen lehet h a 2.1 es android fut...
-
Vovi1
aktív tag
Kösz a segítséget. Előbb rá kellett jönni, hogyan kell letölteni, majd SIM nélkül egy halom apk-t szedtem le amelyek többségét fél óra múlva töröltem, azt hiszem ez a tipikus. Most indulhat a vadászat a komolyabb prg-k után.
Egyre inkább tetszik a teló.
-
HardRic
addikt
Az APNdroiddal lehet tiltogatni a hálózatokat, kedvedre.
-
Vovi1
aktív tag
Igazad van, ezért tipródok magam is. Tetszik az Etna, jó a billentyűzet, a kép bökdösését meg lehet szokni - kapacitív után ? - vannak jó dolgok a telefon kezelésében az Androidnál is. Szerintem korszerű telefon, komoly benyomást kelt. Tettem bele 4 Gb-os mem karit, igy a háttér is megoldódott. ( a gyári miért csak 1 Gb?)
A hangszínt még a 2.1-ben sem oldották meg, nem beszélve a Dolby-ról. Jobb a zenelejátszó szervezése mnt az Arénáé - annak az a leggyengébb pontja.
Konvertálással nincs gond, eddig is átírtam mindent. Nem a lejátszással van gond - egérmozi, ne várjunk sokat - hanem a saját felvételek, videók minőségével. Mondjuk az Aréna kiemelkedik a hasonlók közül a médiában, különösen a videó kamera igen jó.
Kipróbáltam még hajnalban az itthoni WIFI-n, SIM kártya nélkül, brutálisan hozta a hálózatot, élmény volt vele szörfözni. Fektetve, klaviatúrával kezelve és bökdösve tényleg hatásos. Gond nélkül fellépett a hálózatra, igaz csak YouTubet-ot és a Googlit használtam, de a mobilarána is gond nélkül jött.
Még nem mélyedtem el benne, de le lehet tiltani a telefonos hálózatot, ha WIFi is elérhető? -
Vovi1
aktív tag
Nem vettem, kicsit hosszú.... ne értésétek félre. Az Arénát is kaptam annó. Sokat hallgatok zenét és nézek filmet, ha várni kell valahol, tehát kell a média, + sokat fényképezek. Viszont már idegesít az Aréna, hogy gyorsabban kezelném, mint amit tud. Az LG lényegében nem fejlesztette az elmúlt egy évben, cask hibajavítások voltak.
Még decemberben volt szerencsétlenségem az 1,6-os Androidhoz, (Sony) megfogadtam, hogy soha többé, annyira gyenge volt. Még szerencse, hogy az LG mérnökei belenyúltak és alaposan átírták az 1,5-öt mert alapban eltolt prg-volt. Nem sokat várok az 1,6-tól sem. Szerintem pont a médiában marad gyenge. (Nem értem, pl. miért nem az Aréna kiváló kameráját tették bele?)
Jelentős javulás a hardver korlátai miatt sem várható.ON Próbáltam HTC Legendet is, no az már valami, úgy fogalmaznék a legjobb hardver és szoftver együtt. Off.
-
Saccco
nagyúr
Az android egyenlőre valóban gyenge multimédiában, ez tény.
"A nyitott op. rendszer önmagában nem vonz, általában az alapfunkciókat használom."
Ha a nyitott os nem vonz, valamint csak az alapfunkciókat használod akkor miért vettél ilyetNem értem, sima telefonnak kicsit drága.
"Az 1,5-ös Android már elavult, 2,1-est is bogarásztam az már valami (HTC)."
A GW620hoz tavasszal jön az 1.6, remélhetőleg utána lesz 2.x is. -
Vovi1
aktív tag
Erre a fórumra csak most lépek be, tanácsot kérek akik már használják a telót. Itt van az asztalomon az új magyar GW620-as, valamint a régi Arénám, 10 hónapos. Az egyiktől megválok. Fél napos tapsztalat: Aréna médiában sokkal - de minden paraméterében - jobb. Az Etna gyorsabb, mint telefon talán használhatóbb, viszont kell neki a hálózat a teljességhez, + Ft-ok. Az 1,5-ös Android már elavult, 2,1-est is bogarásztam az már valami (HTC). Minden javaslatra nyitott vagyok. A nyitott op. rendszer önmagában nem vonz, általában az alapfunkciókat használom.
-
pampika
őstag
már csak az eszmefuttatás célja nem derült ki (számomra)
vagy mi a bajod ezzel a telefonnal, hogy nem lehetne megvenni 2 évre?
amúgy meg mivel ez is egy használati cikk, ez természetes, hogy az értéke csökken az idő múlásával. ha megveszel egy bármilyen terméket, majd el akarod adni, a boltból kilépve már max a ~85-90%-áért tudod eladni, pedig még ki sincs bontva a doboz. telefont meg nem az asztalon nézegetésre veszi az ember. sztem. -
Aureal
őstag
Pompás lenne ha jönne mindig rá az új upd.
Egyébként az igért 1.6 az LG szerinti számozás valyon?Eladást tekintve a mobil meg szintén nem jó befektetés. Én minimum 2 évre választok mobilt nem 2 hónapra. Eddig be is jött annál amim volt/van, de jelenlegi telcsám már tokban hordás ellenére is kezd kopni a sarkoknál 3 év után...
-
pampika
őstag
válasz
vendingo #269 üzenetére
egyre szimpatikusabb ára van
nálam olyan 50-55 környékén van a lélektani határ, de sztem 1-2 hónapon belül le megy annyira, amire pénzem is lesz rá. viszont a szolgáltatós árak szokás szerint nem épp barátságosak a független árakhoz képest.
mostanában fog lejárni a 2 évem a vodánál és ha mondanának egy 40 körüli árat, erősen elgondolkoznék rajta. de ez nem valószínű... -
Saccco
nagyúr
Hát telefonálás közben kikapcsol, mert van benne távolság érzékelő.
De olyannal még nem találkoztam, hogy csak úgy elmenjen.
De lehet, hogy a képernyő időt kéne emelned, hátha nem csak úgy elmegy, hanem letellik az idő (alapból 30sec - én 1 percre állítottam így sokkal kényelmesebb). -
kislg
tag
szoval nem én vagyok a nagyon hülye: ezt egyenlőre talán most Sacco fogja megérteni.
Tehát: Amikor vakon kikapcsoltam a telefont: akkor mielött kikapcsoltam sikerült repülő üzemmódba tennem a telot= nagyon egyszerű egyébként, mert hosszan kell megnyomni a kikapcsoló gombot és lehet választani hogy néme üzemmód repülő üzemmód vagy kikapcsolás, hát vakon nem sikerült a kikapcsolásra nyomnom, hanem a repülő üzemmódra esett "vak kezem". És ezért nem látott semmiféle SIM kártyát.
Bocsánat a hiedelemért!
Egyébként egy kis bug, vagy hiba vagy valami: "Mi az hogy fogja magát a telo és csak ugy elmegy a képernyő, miközben még müxik a teló???"
Mondjuk most nagyon megnyugodtan hogy nagy baj nincs, de azért nem kéne ezt csinálnia. Első alkalom még nem para...
-
kislg
tag
megvan a megoldás
-
kislg
tag
oké.......probléma a következő:
Épp telefonáltam és befejeztem a mondanivalomat és ki akartam nyomni a telefont. nem sikerült mert nem láttam semmit a képernyőn, ergo teljesen fekete volt. Még élt mert rezgett és világított mindenhol, vagyis vakon sikerült kikapcsolnom. Bekapcsolás után nem látta a SIM kártyámat és most sem látja. A kijelző képe visszajött egyből amiután kibe tettem az aksit egyszer, de nem sehogyse látja a SIM kártyát. Megpróbáltam egy másik SIM-mel is azzal se működött.
Tehát a helyzet a következő: ha rakok bele SIM-et ha nem ; nem látja a telo!!!!???EZ mégis mi a fene? ötlet javaslat???????????
-
Saccco
nagyúr
válasz
vendingo #256 üzenetére
Rootolás után állítólag lehet, csak akkor ha kiveszed a kártyát megfeküdhet a gép.
188 MB hely van, nekem most 62 foglalt és már telepítettem ezt-azt-amazt.PhoneMyPC:
Neten keresztül megy, kivéve ha közel (1 hálózaton belül) vannak az eszközök, akkor közvetlen kapcsolatot is teremthetnek. -
vendingo
veterán
Az appokat hova telepíti a gép? Lehet választani, hogy belső memória, vagy memkari?
-
Saccco
nagyúr
Találtam egy igazán érdekes alkalmazást - PhoneMyPC - . Feltételezem aki régebb óta ismeri/követi az Androidos dolgokat az biztosan találkozott vele. A lényege az, hogy távoli kapcsolaton keresztül lehet irányítani(!) a gépet egy akármilyen Androidos telefonnal. Most próbáltam nagyon atom.
Egy videó a működésről.
-
pampika
őstag
pont hogy ígérték a frissítést 2.x-re
a fejlődés meg elkerülhetetlen és szinte biztos, hogy lesz 2-3 év múlva olyan alapkategóriás telefon, ami ennél többet tud. de ez így van rendjén
meg 3 év múlva valszeg már mi sem erről a telefonról fogunk társalogni, akármennyire is jó az most.
-
Saccco
nagyúr
Ami biztosnak tűnik, az 1.6os frissítés, tavaszra ígérik. Utána reméljük csak egy lépés és lesz 2+.
-
Aureal
őstag
Nos ha így van, zsírszuper!
De ahogy alább olvasom itt felejtős lessz egy 2,x-es OS update?
Ez gond lehet, mert az andi még csak most indul a fejlődés útján, az meg ciki lenne ha 2-3 év múlva egy tescogazdaságos is lekörözné ezt az amúgy frankesz kis cuccot. Vagy nem jól látom? -
Saccco
nagyúr
Érdekes a PhoneArena-a Videótesztben azt mondja a srác, hogy 480x320 videót is visz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vendingo #235 üzenetére
Hívást szűrni lehet alapból, a telefonkönyvben letilthatók az egyes számok. Vagy valahol találkoztam vele.
Torrent klienst most így hirtelen nem találtam, csak remote progikat, amikkel távolról lehet irányítani pl az utorrentet.
szerk: Ha marketen nincs is találtam egy ilyent:
"aBTC is a full-featured BitTorrent client for Android. Open a bit torrent file to download movies and music straight to your phone! Features DHT and downloading while sleeping." -
kaller1
veterán
Úgy legyen!
Amúgy ha picit visszaolvasol, láthatod hogy nem küszködik a videókkal. A felbontás limit szerintem szoftveres dolog, amit az lg marketing okok miatt rakott bele. Az android rendszer alapból nem divx képes, ezt a gyártóknak kell integrálni a rendszerbe, amiért liszensz díjat is fizetnek.
-
viger
tag
válasz
vendingo #235 üzenetére
Lehet hülye kérdés. De írtátok hogy a DivX-es videókkal küzködik. 1.6-os Androidra biztosan lehet majd frissíteni. Azon is lenne ilyen gond? Gondolom az 1.5-ös csak software-esen nem támogatja, hiszen a hardware bírná. Nameg, ha netán rá lehet pakolni a 2.1-est. Van értelme a gondolatmenetemnek? vagy konvertáld videókat tudunk majd lejátszani csak rajta?
-
Aureal
őstag
Hali!
Az érdekelne hogy andi rendszer megeszik-e java appokat valamilyen módon (emulátorral akár)?
Csak mer nekem ez a progi kéne hogy fusson, különbenn lőttek ennek a remek kis telcsának + az OS-nek nálam.
MIDP-CALC -
Saccco
nagyúr
válasz
vendingo #231 üzenetére
Itt egy videó, ezek közül mind megy ezen is, ha már unná valaki a netezést.
>>> GBA,NES,SNES,SEGA Emulator for Android <<< Youtube powered
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
Ezt már viszi.
[General] Format: AVI
[General] File size: 23.2 MiB
[General] PlayTime: 4mn 56s
[General] Bit rate: 648 Kbps
[Video] Codec: xvid
[Video] PlayTime: 4mn 56s
[Video] Bit rate: 507 Kbps
[Video] Width: 480 pixels
[Video] Height: 320 pixels
[Video] Frame rate: 25.000 fps
[Audio] Codec: MPEG-1 Audio layer 3
[Audio] PlayTime: 4mn 56s
[Audio] Bit rate: 126 Kbps
[Audio] Sampling rate: 44 KHz
--------------------------------De mivel így is úgy is konvertálni kell akkor asszem inkább átdobom mp4-be. Egyszerűbb.
-
Saccco
nagyúr
Leteszteltem.
Ez sem tökéletes, yxflash-el. Lehet, hogy a divx5 a gondja nem tudom.
Van olyan videó amit az Android natívba viszMert akkor inkább konvertálok.
[General] File size: 44.8 MiB
[General] Bit rate: 1259 Kbps
[Video] Codec: dx50
[Video] Bit rate: 1118 Kbps
[Video] Width: 480 pixels
[Video] Height: 320 pixels
[Audio] Bit rate: 126 Kbps
[Audio] Sampling rate: 44 KHz
--------------------------------De van más
Gameboid - Gameboy Emulator Androidra
Szabadon beállítható billentyűzet, van itt minden. Teljes képernyős játéklehetőség, és nem mellesleg sok-sok játék. -
vendingo
veterán
Behalok, ha nem viszi rendesen a filmeket.
-
Saccco
nagyúr
Leteszteltem az yxflash nevezetű progit, hát nem egy Coreplayer...
Az első diavetítés, a második már majdnem nézhető. Úgy saccolom, hogy 1000-1200kbit-et megeszi simán.
[General] File size: 131 MiB
[General] Bit rate: 3689 Kbps
[Video] Codec: XviD
[Video] Bit rate: 3523 Kbps
[Video] Width: 1280 pixels
[Video] Height: 720 pixels
[Video] Frame rate: 29.970 fps
[Audio] Bit rate: 158 Kbps
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
--------------------------------
[General] File size: 14.9 MiB
[General] PlayTime: 59s 240ms
[General] Bit rate: 2099 Kbps
[Video] Codec: XviD
[Video] PlayTime: 59s 240ms
[Video] Bit rate: 1646 Kbps
[Video] Width: 688 pixels
[Video] Height: 384 pixels
[Audio] Codec: AC3
[Audio] PlayTime: 59s 240ms
[Audio] Bit rate: 446 Kbps
[Audio] Sampling rate: 48 KHz
-------------------------------- -
vendingo
veterán
Köszönöm a kimerítő válaszokat!
Ha majd eszembe jut még valami, akkor majd még zaklatlak titeket. -
kislg
tag
Igen a "menűakadozás": az elején feltűnhet, de tényleg maximum 1 másodperc semmi több, én má észre se veszem (hozzászoktam
)
Netezés és szövegbevitel csillagos ötös
-
kislg
tag
Egy általam készített World dokumentumot tettem fel a mem.káryára. GOnd nélkül megnyitotta. Tényleg semmi gond nem volt vele. Kereső funkció működött. MOndjuk forogni nem forog el, cask akkor ha keresünk valamit. Ugye csak "read" változat.
A kijelzője gyönyörű: még rajta van a gyári fólia, de néha észre se veszem annyira szép. Rá nézek a kijelzőjére és teljesen gyönyörű és simán veszi az érintéseket is, még ugy hogy rajta van a fólia, gond nélkül!
Üzemidőt még nem tudok mondani. Amióta megjött olyan félig volt az 35%ig volt az aksija azóta neteztem, de sok mindent azért nem csináltam, szóval megkímélt üzemmódban 19óra mulva (most) csipogott hogy már csak 15% dugjam fel töltőre.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vendingo #207 üzenetére
Remélem word-öt, excel olvas rendesen, különben másik telefon után kell néznem.
Alapból .doc-ot nem nyitotta meg, viszont szedtem le a marketről egy programot a neve Documents to Go, ez már simán megnyitja a word doksikat.Szomorú, hogy nem vitte el ezeket a videó formátumokat.
Most, hogy megnéztem a leírását, szerintem nem a formátummal volt baj, hanem a felbontással, a kártyámon volt 1-2 320x240es videó azokat gond nélkül vitte.Milyen az üzemideje?
Nagyon durván sokat nyomkodtam és eléggé meglepett, hogy alig csökkent az akksi jelző, holott máskor ilyen szintű tapicskolással a HD már legalább 2-3x ennyi energiát elfogyasztott volna (tudom nagyobb a kijelző, de akkor is).Kijelző szép?
A kijelző szerintem teljesen jó, a színek szépek! 262ezer színt tud kezelni elvileg, nem tudom hogy az Android ebből konkrétan mennyit. Ami szembetűnő, hogy itt nem látni olyan színlépcsőket mint a WM-nél(gondolom az ottani 65k miatt).Menü nem akadozik?
Amikor először megnyitja az ember és gördít egy picit mintha röcögne, de 1sec után már akárhogy húzigálhatom nem röcög. A névjegyzék viszont közvetlen megnyitás után is simán görgethető, ott semmilyen lassulás nem tapasztalható.Netezni lehet vele rendesen?
A böngésző nagyon jó, a billentyűzet még jobb, könnyed szövegbevitel. Az egyetlen dolog ami gátat szabhat szerintem a 3"-os kijelző, lehetne 3,2" vagy 3,5" is, no de ne legyünk telhetetlenek.Remélem mindenre értékes választ adtam. Ha van még kérdés szívesen válaszolok.
CHIPman:
A HD-n is döcögött ennyire. -
Saccco
nagyúr
Most megpróbáltam a PDF-et minden probléma nélkül megeszi.
Az 1 db doc amivel próbáltam azt nem nyitotta meg. -> Mondjuk biztos van marketen valami ami megnyitja ezeket.CHIPman:
Megnézem a könyvében, hogy mit visz, csak le van írva tételesen. (folyt.köv)szerk:
Hm megvan a gond, használtai utasítást átböngészve erre bukkantam:
"DivX által hitelesített max. 320 x 240 DivX videó lejátszására"
Asszem ez nem éppen a várva várt hú de divx támogatás, mindenesetre a semminél több... -
CHIPman
nagyúr
Elvileg ezeket már nem kell "formázni", de én eddig minden telómnál megcsináltam az 1x16 órát a biztonság kedvéért.
Saccco: Az szomorú. Az AC3 miatt nem lehet, mert a videónak attól még mennie kéne. Elég szomorú, hogy nem megy egyik sem, viszont érdekelne, hogy akkor a tesztben milyen divxet próbáltak, ami ment. -
viger
tag
Helló!
Engem az érdekelne, hogy a Word, Exel, PDF állományokkal hogy bírkózik meg. A tesztben azt írták, hogy elhasalt a Word-el.Köszi!
-
kislg
tag
Na.... én is egy boldog tulaja vagyok a telónak
Lehet kérdezni bátran nyugodtan.Nekem egy oylan jellegű lenne, hogy elsőre mennyit kéne tölteni? mert olvastam valami olyasmit hogy 3szor 16órát. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG első Android rendszerű gépén rögtön saját fejesztésű a kezelőfelület. A QWERTY gombsor pedig hibátlan.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest