Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeeahangya
csendes tag
én is váltottam év elején egy Galaxy S II-re, csak azért kérdeztem, mert húgom megörökölte a telefont....
-
viger
tag
Üdvözletem mindenkinek! Aki még olvassa ezt a fórumot. Én is rég jártam már itt. Most is csak azért írok, hogy búcsúzzak.
Elpártoltam a szeretett kis Etnánktól!
Szép volt, jó volt, de pici volt, és lassú!Egyébként ICS-t próbáltam én is. Nekem egyáltalán nem akadt. F*sza volt minden. Csak 1 nap alatt leszívta az aksit. Nem tudtam rájönni melyik progi szívja, így visszaraktam a 2.3.7-et. Azzal baró volt. Ha nem nyomkodtam sokat 5 napot is bírt az aksi.
-
djsilas
tag
válasz
zeeahangya #903 üzenetére
Szép, szép, de nekem az NFS3 jutott eszembe róla: mikor kijött, az akkori PC-men úgy futott, mint most a GW620-on az ICS - diavetítőőőőő
Ahogyan akkor is HW csere lett, gyanítom most is az következik, nagyon érik bennem a gondolat. (Sony[Ericsson] Xperia Ray, LG Optimus L7, Sony[Ericsson] Xperia Arc S - ezek között gondolkodom, de ez itt már offtopic) -
zeeahangya
csendes tag
Felraktam az ice cream sandwich-et... akad, mint állat
-
zeeahangya
csendes tag
Illetve, eltudná mondani valaki, hogy is kell felrakni fastboot-al a
boot - system .img fájlokat, amit viger annó linkelt youtube video törölve lett és elfelejtettem, hogy kell csinálni.... -
zeeahangya
csendes tag
Hy!
Mik a legújabb frissítések a telóra?
Viger Te pl miket használsz? -
djsilas
tag
Itt az ICS!
Valaki próbálta már esetleg? http://code.google.com/p/openeve/downloads/list
Szerintetek egyáltalán működhetne ez rendesen, megfelelő sebességgel a telónkkon? -
hedda7
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan romot ajánlani, amin a bluetooth is működik, és az aksit sem szívja túlzottan le? Openwatch alkalmazással használnám MBW-150 órával. Ami eddigi tapasztalatom van:
itt megtalálható összes romot próbáltam: cyanogenroms.com/gw_620/ (openetna, cyanogenmod 6-7, rogers, firedroidmod, mindenféle backup firmware-ek fastboottal). Vagy az alkalmazás fagyasztotta le a teló 1 órán belül, vagy 8-10 óra alatt lemerült a teló.
Más telefonoknál nem tapasztalnak ilyen mértékű aksihasználatot.Valakinek van ilyen tapasztalata?
-
pjpeter
csendes tag
sehogyan sem boldogulok a telepítéssel , ha tudna valaki ajánlani egy hozzáértő szakembert azt megköszönném
-
viger
tag
Na igen, csak vannak még gondok. Pl. a Wifi nem igazán megy. Legalábbis azt írják.
Én ezt használom már egy ideje: system-gb-20110906-snapshot.zip
ezzel a boot-al: boot-gb234-110509-rndis-224mb.zip
Ha a Wi-Fi-t nem kapcsolom be egész jól kibír több mint 3 napot, bár néha gondol egyet és újraindul leszívja az akksi felét. Néha belassul. De amúgy rendben van. A legújabbról nem tudok nyilatkozni. -
djsilas
tag
~37 órája frissült az OpenEve
http://code.google.com/p/openeve/ -
zeeahangya
csendes tag
Hy!
Valaki megtudja mondani, melyik a legújabb ( HIVATALOS) frissítés
a telefonhoz? Sokszor nem kapom meg az sms-t, mert kiírja hogy
az sms alkalmazás leállt... meg sok más kis hibája van ennek a hackelt
verziónak?
Erre a 2.3.3as verzióra vissza lehet rakni régebbit, ami ugye hivatalos?
Ha igen, hogyan? -
o_tom
aktív tag
Szevasztok
Eladó a GW620 telóm
[link] -
angeldays
csendes tag
oks....igazabol van laptopunk, csak hat ezzel nem lehet telefonalni
ezert kell egy telefon....jelenleg egy E7 klonom van, de hat az nem ugyanaz azert......ezert kapok masikat majd karacsonykor....amugy koszi a valaszt
es mi a baj azzal az op rendszerrel ami az E7-en van? en nem ertek hozza abszolut, eddig nekem csak sima telojaim voltak (LG KP502, sony ericsson w300i, stb...) ezert gondolkodtam valami ujon...szoval mi a gond a Symbiannal???
-
Kreto
csendes tag
válasz
angeldays #890 üzenetére
Ha telefont akarsz abszolút az E7 az erősebb azonban symbian a rendszer ami nem a legjobb. (legalább is számomra).Ennek ellenére is az E7-et javaslom. De a lehetőségek amire a telefont használnád inkább egy netbookra illenek. Jobban jársz azzal. Ez csak az én véleményem.
-
angeldays
csendes tag
Hali! Nem rossz telefon...
viszont most nagy dilemma elott allok, leci segitsetek! Karacsonyra 2 telo kozul valaszthatok: ez vagy egy Nokia E7. nem tudok donteni....mind2 egyforman tetszik...szerintetek melyik a jobb? Amire nekem kellene: e-konyv olvasas, zenehallgatas, jatszani, meg filmet nezni. Koszi elore is a valaszokat!!
-
Kreto
csendes tag
Szeretnék elköszönni a fórumtól mivel Lg telefonocskám feladta az élniakarását és szoftveresen megmurdelt. Sikerült téglát csinálni belőle akaratom ellenére
Leállt egy skin a pandahomban és onnantól kezdve nem kapcsolt be mivel nem volt kezdőképernyő. A szervízben sem tudtak vele mit csinálni és a gari lejárt. Fuck yeh @opás nekem
REST IN PEACE LGui: ugyan itt: pótalkatrészek vásárolhatók a telefonból vagy az egész megvásárolható bontott tégla áron
ha esetleg valaki betöri a kijelzőt vagy karcos az előlapja vagy hiányos a gombsora az jelentkezzen
-
zooxee
csendes tag
Próbáltam a korábban leírtak alapján, de nem engedi. A KP500-Utils-EN.exe nem enged igazából. Kér egy sorozatszámot, meg egy imei-t, majd miután megadtam neki, kidobja hogy ez a típus nem támogatott. Pedig hát a V10G is így került fel... A másik dolog, ami feltűnt, hogy azt a rejtett menüt (3845#*620#) sem tudom előhozni a telefonból. De ezek szerint senki nem csinálta még a folyamatot visszafelé, így én leszek a tesztalany.
-
zooxee
csendes tag
Először is szeretném a tiszteletemet kifejezni, a részletes dokumentálásért! Tényleg emelem a kalapom!
Másodszor viszont segítséget szeretnék kérni. Szeretném visszaállítani a telefont az eredeti állapotába (1.5), de sehogy nem akar sikerülni. Ebben szeretnék segítséget kérni. Előre is Köszönöm! -
viger
tag
válasz
RappAnna #884 üzenetére
Helló!
Nem vészes a telepítés! Leírtam egy pár hozzászólással elöbb sztem elég részletesen hogy mit kell csinálni. Szóval ott a kotta csak használni kell.
Hibák!
Elöször is leszögezem Ez nem gyári rendszer! Hibák vannak benne és lesznek is még egy ideig, de folyamatosan fejlesztik javítják.
Véleményem szerint meglehetősen stabil. Nekem egyedül rádió hallgatás közben fagy meg.(3-4X egymás után, utánna meg bírja a rádót is, nem tudom mi oka van)
Camera mostmár kihasználja az 5MP-elt( 2.2.1 csak 3MP-elel fényképezett) Videót viszont nem tudom milyent csinál, vagy hogy fagy-e használat közben.
Ha 4 napot kihúz a teló akkor nem sokat nyomogathatod. Mert nekem átlagos használatnál is 2 max 3 napot bírt ki 1.5-el. 2.3.3-al ugyancsak ennyit bír, de legyen inkább 2 nap. Néha valami benne marad a futó folyamatokban és leszívja az akksit.Remélem hasznosak az infók! Én más hibát nem találtam még, de ha akad a sorstársak majd közzéteszik úgyis.
-
RappAnna
csendes tag
Sziasztok!Szép lassan végigfutottam a hozzászólásokat.Lassan egy éve én is lg gw620-as tulaj vagyok.Abban az időben a qwerty miatt választottam ami számomra nélkülözhetetlen.Most jutottam el abba a fázisba, hogy illene lecserélnem a gyári 1.5-ös szoftvert a telóról mert szükségem lenne néhány újabb progira pl. skype.,időjárás....
A tegnapi nap folyamán vettem barátnőmnek egy lg gt540-et és fel is frissítettem 2.1-re az lg honlapjáról.
Nagyon megtetszett az új telefon.Sokkal gyorsabb a gw620-nál és jobb az érintőképernyője.DE...
Nagyon sokat agyaltam lecseréljem e, de folyamatosan arra a következtetésre jutok, hogy fontos a qwerty.
Olvasgattam a frissítéseiteket és mindenkinek volt velük valami apróbb gikszere.
Néztem kijött az új 2.3-as Gingerbread is.Gondolom azt érné meg leginkább felrakni.Milyen hibákat tapasztaltatok vele kapcsolatban?
Nekem a legfontosabb ne fagyon, kezelje az 5Mp kamerát, videót vehessek fel, és ne szívja az akut annyira, mert most 4 napig is elmuzsikál.
A frissítést mivel nem gyári így megmondom őszintén nagyon nem merném bevállalni.Ha tudnátok egy ügyesebb szakembert ajánlani akkor megköszönném.
De valahol a lakóhelyem környékérőlelldömölk
Köszönettel és üdvözlettel:Zs
-
djsilas
tag
Azért így a második nap már jönnek/jöttek elő problémák! És hát pont a telefonálással vannak gondok... Lefagy, nem lehet felvenni, kikapcsol, vagy már rég lerakta a másik fél, de még mindig csörög... Most megpróbálom én is a legújabb snapshotot, aztán majd kiderül
Rádiót természetesen átállítottam EU-ra, de nem hatotta meg
-
viger
tag
Rádiónál próbáld meg azt esetleg, hogy európai frekvenciára váltasz.
Nekem rengetegszer lefagy ha hallgatni akarom. Neked lejátsza a zenéket, meg megjeleníti a galéria az összes képet ami az SD-n van?Amúgy nem egy nagy was ist das megcsinálni azt a frissítésbe integrálást! Ki kellett cserélni egy fájlt azt csókolom. Nagyon zöldfülű vagyok én ehhez.
Nekem mondjuk a system-gb-20110514a-snapshot van fent.
-
djsilas
tag
Megnéztem az általad írt updatet. Ha azt tényleg Te csináltad és nem pedig találtad vhol, akkor azért ne mond, hogy nem értesz hozzá!
Közben elindult nálam is a Droid! iGO nagyon durva! Mire beírtam a címet, már meg is találta, hol vagyok - máskor ez percekbe is került néha. Meg úgy az egész rendszer is stabilnak és gyorsnak tűnik. Telepítés elején a beállításoknál nagyon tetszett, hogy én választhattam ki, hogy mik legyenek az alap progik. Sosem értettem, hogy minek nekem Twitter, Google Voice, meg rakás szarság, amiket utólag el sem lehetett távolítani... Magyar billentyűzet rendben, Y-Z is a helyén már. A fordítás is sokat javult a korábbihoz képest.
Rádió viszont érdekes: pl 103,9 -et meg 104,1-et be tok állítani, kár, hogy nekem 104.0 -ra lenne szükségem :S Mintha páros frekvencia-tizedeket nem szeretné, erre meg szinte csak ilyenek vannak :S
Az akksi mintha kicsit gyorsan merülne, de nem tom... Most nyomogatom egyfolytában, jóhogy merül, majd kiderül -
djsilas
tag
Na akkor
Elkészült 1 SSL tanúsítvány, amit be kellett állítani.
Érkezett egy bejelentés, egy vhostot kellett módosítani
Meghozta az asszony az ebédetAmit én letöltöttem:
boot-gb-110410-up.zip helyett boot-gb234-110509-rndis-236mb.zip
gapps-gb-20110307-signed.zip
system-gb-0330.zip helyett system-gb-20110506-snapshot.zipAhogy hozzákezdtem:
fastboot -w
fastboot flash system system-gb-20110506-snapshot.img
fastboot boot gb-recovery.img
install from sdcard: boot-gb234-110509-rndis-236mb.zip + gapps-gb-20110307-signed.zipEddigi eremény egy állandóan újrainduló mobil...
-
viger
tag
Na látod ez jó kérdés! A rezgést én is hiányolom! De nem tudtam még beállítani(egyszer próbáltam aztán le is tettem róla)
Kérdés: Neked "beolvas" minden képet és zenét ami a telón van?
Mert nekem a kb 200 mp3-ból felismer 7-et, meg a kamera által készített fotókat nem ismeri fel. Mármint a régieket. Ha csinálok egyet akkor megjelenik a mappa, hogy: camera(1) szóval csak azt az egy fényképek látja. -
o_tom
aktív tag
Főnyeremény!
Megy minden... A fotogaléria sokkal gyorsabb lett! Remek. Wifi is jó!
Jó az új Market... Sőt, működik az FMrádió is, ráadásul nagyon jól szól - de kihangosítani, még mindig nem lehet.
Megszoktam a Froyonaál, ha a kapacitív gombokat nyomkodtam, akkor rezgett, itt hogy kell beállítani, hogy rezegjen? Meg a képernyőérintésre is. -
o_tom
aktív tag
Annyi, hogy nem csinált semmit a home gomb. Újraraktam, aztán jó lett. Fölraktam azt a booto amit írtál, de a Wifi-nél még mindig hibát ír ki. Nemokés
Megpróbálom az új BOOTot és a legutolsó SYSTEMet ismét, aztán majd kiderül. Ha nem jó a Wifi úgy se, akkor maradok a FROYOnál. Várok még, amíg kikisérletezik a hibátlan Gingert.... -
viger
tag
Hogyhogy nem regál a házikóra??? Wifi meg annyi, hgoy újra rakg rá a (megfelelő
) boot fájlt. Most jelenleg ez a legújabb: boot-gb-110429-snapshot-236mb.zip
Mindent a recovery-n keresztül kell feltölteni! Install zip from sd card ...Ráraktam az új system-et is. Lehet azért mert még nincs rajta sok program, de úgy érzem gyorsabban reagál. De a fizikai QWERTZ még mindig szar. Szóval ráraktam azt a update-et amit én írtam át és feltötlöttem ide. Szóval ha rárakod, majd a nyelv és billenytűzetnél kiválasztod azt, hogy QWERTY (GW620) akkor jók lesznek a szimbólumok és a Z/Y is jó helyen lesz.
-
o_tom
aktív tag
Köszi a tippeket... Nagy nehézkesen megoldottam!!!
Nem merem elmondani a megoldást!
Ilyen hülye hogy lehetek: az egy dolog, hogy nem jó boot fájlt tettem fel. Aztán néztem hogy nem tölt semmit és nem tudom elindítani a fastbootot. Dehogy tűnt el a fastboot!!!
Csak elsiklottam egy apró kis részlet fölött: ennél a ROMnál már nem a szóköz indítja, hanem a MENÜ gomb!!!
Zsír a Ginger...De a házikó gombra nem reagál, nem megy a wifi... Hogy is kell föltenni hozzá a SNAPSHOTokat?
-
viger
tag
Most néztem van új gingerbread system fájl! Épp próbálom feltenni.
-
Flexy90
senior tag
Hali.
boot-gb-110421-snapshot.zip
Fel lehet ezt tenni ugyan úgy update-ként? Öcsém panaszkodik h vodás kártyával nincs térerő. -
Kreto
csendes tag
válasz
zeeahangya #864 üzenetére
Nekem egy éve volt úgy 20000 -25000 de az teljes kijezzőcsere volt ha neked csak megkarcolódott a külső műanyag és nem tört be akkor az olcsóbb. Nekem az övtáskámban szólalkozott össze a kulcsom a telefonom meg a fenekem
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #861 üzenetére
DRÁGA! Nem cseréltem még ilyent, de neten lehet találni 10.000 és 22.000 Ft között. Lehet válogatni. De akkor még nem rakták bele.
Ui.: "páré" engem is érdekelne!
-
Inarus
addikt
válasz
zeeahangya #861 üzenetére
Mi az a "páré"?
-
zeeahangya
csendes tag
Hy all!
Telóm kijelzője az esti párén csúnyán megkarcolódott...
Valaki cseréltetett már ki ilyet?? Mennyibe kerül??
-
-
-
o_tom
aktív tag
Köszi a tippet... Próbáltam
Itt a LOG:
20:39:41 : _IsConnectedPhone(1)
20:39:41 : 0 - NotConnected.
20:39:41 : 1 - Normal connect success
20:39:41 : 2 - Emergency connect success
20:39:41 : Phone Mode(1)
20:39:41 : *****WorkModelDLL Start*****
20:39:42 : _DetachDLL Call
20:39:42 : _DetachDLL Call End
20:39:42 : strPhoneBinaryPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620AT-00-V10g-EUY-XX-DEC-30-2009+0.dz)
20:39:42 : strModuleDir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
20:39:42 : strModelDLLPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620_R_2009_12_08a.dll)
20:39:42 : m_nPhoneMode(1)
20:39:42 : Phone mode 1 = Normal
20:39:42 : Phone mode 2 = Emergency
20:39:42 : Phone mode 4 = CSE
20:39:42 : _DetachDLL Call
20:39:42 : _DetachDLL Call End
20:39:42 : Call fn_StartUpgrade
20:39:42 : ### Start Upgrade - 3GQCT ###
20:39:42 : ********* 3GQCT Model.dll input Parameter *************
20:39:42 : MODEL_EVENT : 32769
20:39:42 : PhoneBinaryPath : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620AT-00-V10g-EUY-XX-DEC-30-2009+0.dz
20:39:42 : ModuleDir : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\
20:39:42 : BootWaitTime : 15000
20:39:42 : UsbHighSpeed : TRUE
20:39:42 : PhoneMode : 1
20:39:42 : NewPhoneBinVersion: V10G_00
20:39:42 : ClearSI : TRUE
20:39:42 : AuthMark : 19703
20:39:42 : ********* 3GQCT Model.dll input Parameter End *********
20:39:48 : _DetachDLL Call
20:39:48 : _DetachDLL Call End
20:39:49 : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR Error Code = 2
20:39:49 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
20:39:49 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´ŮSztem nem is látja a telót a gép!
-
viger
tag
Hát én sem vagyok egy nagy kocka, de ezért is írtam le mindnet lépésről lépésre, hogy a hozzám hasonlók is feltudják rakni. Winflasher-t még nem próbáltam. Rakd vissza ezzel az openetnát. Ha engedi aztán meg "manuálisan"(parancssorosan) próbáld meg feltolni rá a mézeskalácsot! Ha akarod persze. Más ötletem nemigen támadt. De forumok és google fordító. Legjobb barát a világon! Kivéve, ha meghallnak a szerverek, mert akkor nem épp komunikatív.
-
o_tom
aktív tag
Annyi van, hogy én az OpenEtna Winflasherrrel akartam felrakni - a Froyo-kat mindet így tettem és hibátlanul ment a dolog. Feldobtam a Gingert is...
Bekapcsolom: Megjelenik az LG logo, kb 3mp, aztán bejön az EVE felirat, alul a csík egyszer végigfut és úgy is marad. Semmi sem történik.
Ha pedig bekapcsolásnál megnyomom a szóközt, akkor nincs Fastboot?!Eddig ez is működött.
Az a baj, hogy én sötét vagyok az ilyen parancssoros dolgokhoz... Azért is használtam a Winflashert. Lehet nem kellett volna? -
viger
tag
Hát nem tudom miért csinálja. Hogyhogy nem reagál a fastboot-ra. Nállam is csinált olyant hogy nem indult el az első telepítésnél. Az eve logó eltünt és megjelent az android. Ezen nem lépett tovább. Fastboot -w-t kelett ráengedni. Valamit töltött (nem azt írta ki mint máskor szokta) és utánna jó lett. Ha tényleg nem megy a fastboot sztem próbáld meg visszarakni a G-s gyári szoftvert, amit még az Openetna telepítésénél írtam le. De működnie kellene.
-
o_tom
aktív tag
Akkor inkább felteszem mint kérdést:
Fel akartam rakni a Gingerbread-et. Elkezdtem a dolgot. Amikor újra kellett indítani, akkor megállt az EVE logónál, nem megy sehova azóta sem. A Fastboot-ot meg már nem érzékeli. Hogyan lehetne visszaraknom ebből az állapotból a Froyo-t? -
viger
tag
Közben megoldottam némi szenvedés után, hogy a "z" az "z" legyen. Át kellett csak írni a rendszeren belül egy fájlt. De nem bonyolódok bele. Beleraktam a ZIP-be amit ugyanúgy kell telepíteni mint az előzőt. Használjátok egészséggel.
Ez csak a fizikai QWERTZ-re vonatkozik. A virtuális ugyanúgy QWERTY marad. De engem nem nagyon zavar azon úgysem írok sosem.
-
viger
tag
Ha ráraktad a frissítést amit az utolsó pontban írtam, akkor teljesen felesleges, mert ezt a hibát is javították benne.
-
zeeahangya
csendes tag
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #844 üzenetére
Nem tudom segít-e. Próbáld meg, hogy felrakod újra a system-et, de utánna nem fastboot -w-zel hanem egyből a recovery-t indítod. Hátha.
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #842 üzenetére
Nekem is 8 gigás van benne. Mondjuk alíg van rajta 3 giga jelenleg. Nállam pillanatok aladt beadta a következő "oldalt". A kalap csak egy nagyon rövid ideig jelent meg.
Esetleg vedd ki és rakd vissza. Ha ez sem segít, akkor mentsd le az adatokat róla, és rakd úgy be hogy csak az legyen rajta ami kell. Más ötletem hírtelen nincs.
-
zeeahangya
csendes tag
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #839 üzenetére
Ez itt off, csak valamiért kétszer rakta be a hozzászólásom! Sorry!
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #839 üzenetére
GINGERBREAD TELEPÍTÉS
1. Először is töltsd le a gingerbread-et:
http://openeve.googlecode.com/files/gb-recovery.img
http://openeve.googlecode.com/files/boot-gb-110401-up.zip
http://openeve.googlecode.com/files/system-gb-0330.zip
Google app’s: http://goo-inside.me/google-apps/ innen a gapps-gb-20110307-digned.zip kell.2. Másold a boot-gb-110410-up.zip-et és a gapps-gb-20110307-signed.zip-et (tömörítve ahogy van) az SD kártyádra.
3. Telefont indítsd el fastboot módban. Konzolt nyisd meg és rakd fel a system-et:
fastboot flash system system-gb.img4. Ezután konzolba írd be hogy fastboot –w. Ez visszaállítja az alap beállításokat(állítólag
)
5. Indítsd el a recovery-t:
fastboot boot gb-recovery.img6.Ezután a telefonon megjelenik a menü ahol a következőket kell választanod hogy felrakd a boot-ot.
"install zip file from sdcard"-> "choose from sdcard zip" -> megkeresed az kártyádon a boot-gb-110401-up.zip-et
(hangerőgombok le/fel fényképező gomb OK. Akinek nem lenne egyértelmű a recovery kezelése)7. Google programokkal ugyanez a szitu.
"install zip file from sdcard"-> "choose from sdcard zip" -> megkeresed az kártyádon a gapps-gb-20110307-signed.zip-et8. Elméletileg ennyi! Nállam még annyi baki volt hogy nem akarta felismerni a wi-fi
adaptert. Azt írták hogy csináljam ezt(bevált):
Konzol: fastboot –w majd újra rátelepíteni a boot-ot.
Ezután nekem meggyógyult a wifi. De én az elején más sorrendben telepítettem, valószínűleg az volt a baj, szóval jónak kell lennie már elsőre is. Ha netán nem. Meegoldjuk!9. Ja igen a javítás: update-gb-110412a.zip Ha nem engedi a linket akkor ezt másoljátok be a böngészőbe. Nekem csak így engedte letölteni innen. "http://openeve.googlecode.com/issues/attachment?aid=2955382055178164515&name=update-gb-110412a.zip&token=8486b6cb14a0b7a2586b27f5bdfcf092"
Ezt ugyanúgy kell felrakni mint a boot-ot és a google programokat!
recovery-t indítod -> "install zip file from sdcard" -> "choose from sdcard zip" -> megkeresed az kártyádon az update-gb-110412a.zip-etAzért figyelmeztetek mindenkit, hogy ez csak az ALFA teszt verzió! De sztem teljes mértékben használható!
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #837 üzenetére
Hát igazából kellene egy 20 oldalas beadandót írnom a hétvégére. De ha fél óra múlva visszanézel addigra megpróbálom hasonló részletességgel leírni a Gingerbread telepítést, mint ahogy az OpenEtnát. Remélem nem érzitek nagyon szájbarágósnak!
-
viger
tag
válasz
zeeahangya #834 üzenetére
Mintha már láttam volna hasonló hibajelentést az OpenEtna forumon, de most had ne keresgéljek már. Főleg az én basic angol tudásommal.
Hát sztem nem sok különbség van az 6.1 RC5 és a 6.5 RC7 között. Én csak azért akartam használni az RC7-et mert az új kernellel már lehetet a Launcher Pro-ban a kockás menűt használni. ( az előzőekben ha megáltál félúton és utánna akartál tovább görgetni visszaugrott az elejére) Meg én szeretem bekapcsolva hagyni a Wi-fi-t, hogy ha van valahol nyílt hálózat azt lássam, ugyanis nekem nincs mobilnet rajta. És mint tudjuk ha bekabcsolva volt az adapter, akkor megfagyott szegény linux, és mikor bekapcsoltad újra az akku kb 30%-ra leesett. Ezt megoldották az RC7-ben. De valamiért veszett lassú volt. Néllam legalábbis.
Én azt mondom Gingerbread! ÜberfaszaIstencsászár! Legalábbis az eddigi 2 napban amit mutatott. Főleg a javítással ami ma érkezett hozzá!
-
viger
tag
A billentyűzet hibáját elfelejtettem leírni! Ami annyit takar, hogy a "z" az "y"-n és fordítva persze. Plusz a speciális karakterek nem ott vannak ahol a gombok mutatják!
De már orvosolták ezt a problémát is! Sőt az előzőeket is. Ugyanis felraktak egy patch-et amit rátelepítes a rendszerre és kilövi a hibákat amiket eddig írtam.
Így mostmár főleg erősen ajánlott feltenni a gingerbread-et. Nem fogtok csalódni!
Annyi hogy a z/y ugyanúgy felcserélve marad, de a szimbólumok legalább a helyükre kerültek.
-
viger
tag
Nekem is fent volt a 6.5 RC7, de nállam a hívásokkal sosem volt gond. Inkább a sebességgel! Vissza is raktam az 6.1 RC5-öt. Idegesített, hogy mikor hívnak lassan jelenik meg a felvétel/lerakás gomb. Ébresztőnél rentető sokáig csipogott még mire beadta, hogy kikapcsolhatom és hasonló.
Viszont a 2.3.3-mal ilyen gond nincs. Írtam múltkor hgoy USB-s adatmásolás nem megy. Hát kiderült megy, csak valamiért elöször nem engedte.
2 napja van fent a rendszer. Mindennapi használatban egy pár hibát találtam. Akkumlátor dúrván merül. Reggel lehúztam a töltöról. Mire beértem a munkahelyemre 70%. Hazaértem nézem OFF. Kis keresgélés és ráakadtam egy parancsosrra amit ha beírsz a terminál emulátorba megoldja a problémát. Ugyanis a rendszer elfelejti kilőni a média által használt progikat pl.: galéria és veszettül leszívja a telót. A parancssort beütve viszont reggel lehúztam most pedig 82%. Egyből barátibb. Másik apróbb hiba hogy mikor lezárom a telefont a két kis kapacitív gomb világít és nem akar elaludni. Ilyenkor feloldod újra lezárod akkor elalszik.
Bevallom féltem tőle, hogy alfa verziós a rendszer. De állítom, hogy van olyan jó, mint a 6.5 RC7 ezeket a hibákat leszámítva persze. De mint mondtam megoldható. És a következő kiadásban már tudi javítják. -
o_tom
aktív tag
válasz
zeeahangya #829 üzenetére
Nekem tök jól (kis túlzássasl), hiba nélkül fut. Csak néha belassul mint a fene...
-
zeeahangya
csendes tag
válasz
Hát ez érdekes....
System.img V6.1-rc5 ezzel a verzióval fut rendesen, itt még tudnak hívni engem is.... de az ennél újabbakkal már foglaltat jelez... felteszem újra akkor az etnát
köszke a választ! -
spettya
csendes tag
válasz
Hello zeeahangya
Nekem is ez a verzió (6.3-rc7) van fent, de szerencsére nem találkoztam ilyen jellegű hibával. Esetleg próbáld meg újra felrakni az openetna-t vagy csak a "fastboot -w" -el visszaállítani a gyári alapbeállításokra.
-
zeeahangya
csendes tag
Hy!
Csak én tapasztalok, olyan problémát, hogy ha felteszem az újabb frissítéseket ( pl. OpenEtna (System&Boot) 6.3-rc7 ) és ha valaki hívni akar ÁLLANDÓAN foglaltat jelez a félnek, viszont a kimenő hívás működik...
Valaki esetleg??!!!!! -
viger
tag
Halihó emberek!
Pár órával ezelött sikeresen felgyömöszöltem a vasamra a 2.3.3-at. Eddig nagyon fasza! Alfa verziós, de eddig minden úgy megy ahogy kell. Gyors is. A galéria sokkal sokkal gördülékenyebb. Nállam van vagy 3000 kép és ez símán betölti. A 6.5-ös Openetnával sokat kellett rá várni. Cyanogen mod 7-es van rajta. Proci 691 MHz alapból(lehet 710-et is beállítani). USB-n való másolás az nem megy. Más hibát nem találtam még.
-
herothka
csendes tag
Sziasztok!
Bármit indítok mindig azt írja ki: Sajnálom! proces com.android .... az alkalmazás megállt próbálja újra
Valaki találkozott már ilyennel?
köszönöm
-
spettya
csendes tag
Szevasztok
Meglett a 'megoldás'... Nem tökéletes, de működik
1) Install: https://market.android.com/details?id=com.jim2 (Widgetsoid2.x)
2) Add Widget -> Widgetsoid Switcher (1*1) -> Select Other in menu on bottom -> SD Card (mount/unmount SD card) -> Apply to create this widget
3) Add Widget -> Widgetsoid Switcher (1*1) -> Select Network in menu on bottom -> USB storage (connect/disconnect SD card to PC) -> Apply to create this widget
4) Connect your GW620 to PC using USB cable.
5) Turn on fuctions using created widgets.
6) If doesn`t work unplug and plug cable again.
forrás: http://forum.openetna.com/index.php?topic=1000.msg9593#msg9593Üdv. Mindenkinek
-
spettya
csendes tag
Sziasztok
Asszem találtam egy megoldást. LINUX alól simán látja a rendszer a telefont fastboot módban. Így már sikerült minden további nélkül feltenni a 2.2 androidot (OpenEtnát).
1 kérdésem (problémám) lenne. Valaki, akinek van fent OpenEtna annak a Beállítások > Sd kártya menüpontban látható a Csak adattár (Mass Storage) funkció??? Jelenleg nekem nincs ilyen és nem is látom az SD kártyát
Hiába csatlakoztatom az USB-t! Az "USB Debugging" mód nincs bekapcsolva...
Kérlek ha van tippetek segítsetek, hogy hogyan tudnám csatolni!
Köszönöm! -
spettya
csendes tag
Hello ms7
Sajnos elég messze lakom Pesttől... így ezzel a lehetőséggel nem nagyon tudok élni
Azért köszönöm a válaszod! Én idő közben próbálkoztam még jó pár dologgal, de nem találtam egyenlőre megoldást. Fastboot módban még mindig nem tudok kommunikálni a telóval.
Talán majd egyszer újra nekiugrok ha lesz időm és türelmem...
-
ms7
csendes tag
szia spettya!
én nem szívoztam vele. Egy srác Pesten a Mammutban megcsinálta nekem 2 rugóért fél óra alatt. Aztán a googla appsokkal is volt gondja, úgyhogy csak a tinny ment fel rá rendesen a nagyobb csomag nem. Fagyós volt. De így is jó. Némiképp átalakult most a telóm, eltartott egy dbig megszokni, de néhány kellemetlenségtől eltekintve (pl. a hívólistában a keresés képernyőbillentyűzettel eggyel több gombnyomást igényel. Azt reméltem, hogy csökkentik ezt a számot nemhogy növelik
). Szal összességében telefonnak még mindig borzalmas az LG, kütyünek jobb lett. Ha kell a srác telefonszáma privátban elküldöm.
üdv és
uff -
spettya
csendes tag
Hello ms7
Én ugyan ebbe a problémába üzköztem. Normál módban driver feltelepíthető, 'adb devices' látja is, de fastboot módban semmi
Már legalább 2 órája ezzel harcolok (hajnal 3:35 van) de nem jutottam egyről a kettőre. Azaz az OpenEtna oldalán van egy utalás rá, hogy az alábbi sorokat be kell rakni a fájlba
;LG eve
%SingleAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_18D1&PID_D00D
%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_18D1&PID_D00D&MI_01
;LG GW620
%CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB\VID_1004&PID_0C02&MI_01
%SingleBootLoaderInterface% = USB_Install, USB\VID_18D1&PID_D00DDe hiába! Annyit tudtam csak elérni, hogy a fastboot-ban is fel tudok telepíteni drivert, de az eszköz nem látszik ;( 'adb devices' nem mutat semmit.
Kérlek ha találtál megoldást vagy valaki ha tudna segíteni, akkor PLEASE
Próbáltam a WinFlasher-be épített driver-okat is, de azzal sem volt semmi!
-
ms7
csendes tag
Most tartunk ott, hogy jó esélyel látni fogja majd, a megflash-elt telefonunkat fastboot-ban a gép.
Nos szerintem azzal van a bajom, hogy a hardverazonosítók nem stimmelnek
normál telefon üzemmódban a 2. USB modem driver azonosítója:
USB\VID_1004&PID_6171&REV_0100&MI_01
USB\VID_1004&PID_6171&MI_01Ha belépek a telóval fastboot módba akkor az azonosító:
USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100
USB\VID_18D1&PID_D00DNormál módban az adb devices parancs látja, fastboot módban nem látja. Ehhez még annyit, hogy normál módban magától nem telepíti fel a drivert, ami azt jelenti, hogy nem kompatibilis teljesen. Tud valaki olyan drivert, ami ide jó lenne?
köszi
-
ms7
csendes tag
válasz
kolosanyi #817 üzenetére
kedves kollégák! az a bajom, hogy felpaszírozom a drivert amikor a telo normál bekapcsban van, és cmd-vel lássa is. De ha fastbootba lépek, akkor újra telepíteni akarja a drivert és utánna már nem lássa a telót, így nem tok flashelleni. Erre tud megoldást vki?
plusz még az is gond a V10G_00.cab rommal, hogy miután ráraktam nem tudom engedélyezni a root permissöntkössz előre is
-
kolosanyi
veterán
Köszi szépen! Akkor, nagyjából úgy fest a dolog, ahogy képzeltem.
Lehet a qwerty és a villantó miatt benevezek egy cserére. A főzött rom miatt nem aggódom, mert most is jól elvagyok a gyári 2.1-el. Bár, ha nem félteném a garit, lehet rádobnék egy 2.2-est. Viszont nem is kell soknak lennie, egy legyen, de azon működjön minden.
-
o_tom
aktív tag
válasz
kolosanyi #815 üzenetére
Üdv
Én már próbált Optimust is. Sztem sok különbség nincs a használatban. A QWERT billentyűzetet eltekintve, mert nekem az megfizethetetlen.
A kijelzőjük érzékenysége számomra teljesen megegyező.
Az 5Megás kamerájától sokat ne várj. Nem jobb szerintem, de nem is rosszabb. Annyi hogy sötétben is használható. Ja, és a villanó az nagyon jól jön sötétben elemlámpa helyett. Piszokerős fénye van. Ez is plussz pont az Etna javára.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a GW620 kicsit lassabb mint az Optimus. De lehet csak az én szubjektív véleményem.
Ja és annyi, hogy a GW620-hoz nem túl sok főzött ROM van. Az Optimushoz meg van dögivel.Remélem tudtam segíteni.
-
kolosanyi
veterán
Üdv!
Lehet, hogy volt már a kérdés, de megmondom őszintén nem nagyon volt most kedvem így hajnalban nekiállni elolvasni az összes hozzászólást. Illetve nekiálltam, a második oldalig jutottam...
Amiért írok: lehet, hogy lecserélném az Optimusom egy GW620-asra. Aki használt már mindkettőt, az adna egy kis referenciát? Nagyon hálás lennék.
Szóval jelenleg most egy egy Optimust (GT540) használok, de két dolog van, ami engem nagyon zavar benne, és amiben úgy gondolom jobb a GW620. Az egyik a szövegbevitel. 3 colos érintőn egyszerűen nem lehet értelmesen gépelni (legalábbis én nem tudok), illetve a villantó nagyon hiányzik. Amint elkezd kicsit sötétebb lenni az összes kép bemozdul, és ez idegesít. (van fényképezőm, de nincs az mindig nálam, és van olyan pillanat, amit jó lenne hirtelen megörökíteni, de nincs elég fény hozzá, így csak mérgelődök egyet és ennyi) Ellenben a gyengébb proci, és a régebbi szoftver nem tetszik. Tehát kíváncsi lennék kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban.
Valahol a topic elején lehet olvasni egy véleménycsatát a rezisztív és a kapacitív érintésérzékelési technológiákról. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy bár a Stantum cég rezisztív multitouch megoldásai nagyon impresszívek, sajnos nem nagyon látni mobil eszközökben...Kár érte, mert szerintem vannak páran, akik jobban kedvelik a rezisztív technológiát, mint a kapacitívet. Én pl így vagyok vele. Mindenesetre szerintem nem lehet kijelenteni, hogy egyik jobb-e a másiknál. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei. Szerintem azt lehet mondani, hogy X készülék rezisztív technológiája jobb, mint y kapacitívé és fordítva.
-
varesz11
tag
Üdv!
Portoltam pár skint a telefonhoz. Arra lennék kíváncsi hogy lenne e rájuk érdeklődés mert akkor szívesen felteszem őket valahova. Nem nagy cucc csak gondoltam hátha valakit érdekelne és nekem megvannak akkor nem kéne vele már szenvedni. Aki nem lenne otthon benne Cyanogen Mod-os rom kell hozzá arra lehet telepíteni. Szóval ha valakit érdekel szívesen közkinccsé teszem őket meg még most is dolgozok rajtuk úgyhogy újabbak is várhatóak.Én jelenleg egy ilyet használok: -
zeeahangya
csendes tag
-
o_tom
aktív tag
válasz
zeeahangya #811 üzenetére
Az kemény!!!
Hogy raktad fel? Az automata telepítővel? Vagy a hagyományos "macerás" módszerrel? -
zeeahangya
csendes tag
felraktam ezt az új frissítést, de miután felraktam a rendszert, nem tudnak elérni telefonon... foglaltat jelez a hívó félnek
-
viger
tag
Van új OpenEtna! 2.6.32.9-es Kernellel. Tessék ellátogatni az oldalra.
-
o_tom
aktív tag
Ezt a WinFlasheres módszert próbálta már valaki?
[OpenEtna WinFlasher] -
Flexy90
senior tag
friss Openetna.
-
beni121
aktív tag
Megoldottam a marketot
-
beni121
aktív tag
nekem működik rendesen néha sokat gondolkozik néha egyből talál passz
Kis segítséget kérnék:
Nem tudok valamiért letölteni marketből, a wifi megy pl facebook, a marketen látom a ciuccokat de nem töltti le mi lehet a gond?
A widgeteknél a beállításoknál ezeket találtam:
wifi disable sync
wifi enables sync
wifi disables 3g
wifi enables 3g
ext. pwd enables wifi
ext. disables wifiEgyik sincsen kipipálva, összefüggésben lehet vele? Tudna nekem valaki seegíteni? 2.2.1-es openenta szoftver van rajta
-
o_tom
aktív tag
Ehhez mit szoltok?
official 2.2 for KH5200 is here
csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGKH5200/AKTFBQ/V20g_00/V20G_00.kdz
-
djsilas
tag
iGO után érdeklődőknek: igen, fut rajta simán, de (nálam legalább is biztosan) GPS jelet legtöbbször csak hosszú percek alatt talál - még nyílt terepen is
Emberek! Legalább olvassatok már utána kicsit, hogy mi is az oprendszer, mi az Android mi az Openetna és akkor talán nem fogtok "tört" verziókkal kiakasztani minket... Ráadásul itt is le volt már írva korrektül a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG első Android rendszerű gépén rögtön saját fejesztésű a kezelőfelület. A QWERTY gombsor pedig hibátlan.
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest