Hirdetés

LG GW620 - belépés a klubba

Bevezető

A kisebbik (de ettől még így is bőven elég nagy) koreai mobilgyártó is belépett az Android rendszerű készülékék világába, üdvözöljük. A hazánkban is hivatalosan piacra lépett (már kapható) GW620 mellett az idei barcelonai kiállításon egy olcsóbb modellt is bemutattak, de tesztünk alanya sem a csúcskategóriában indul, kezdőára mindenképpen 100 lepedő alatt alakul.

LG GW620
[+]

Amikor a kezembe nyomták a dobozt, még úgy tudtam, hogy nem a végleges telefon került a birtokomba, aztán kiderült, hogy mégis, maximum egy későbbi frissítéssel kerül javításra benne egy-két hiba. No, nem olyan problémák, amik a gép működésére kihatással bírnának, egyszerűen csak néhány fordítási tévedést kell majd korrigálni. Igen, a GW620 a második olyan Android rendszerű eszköz a piacon, amely magyar nyelven kommunikál.

LG GW620
[+]

Ez pedig idehaza igenis számít. Azt hiszem nem meglepő, ha azt mondom, hogy rengeteg olyan potenciális, üzleti felhasználó akad az országban, akinek angol nyelvtudása közelít a nullához. Éppen ezért - ha Android oprendszerre ácsingóztak - eddig csak a Samsung Galaxy Spica volt az egyetlen, számukra is kezelhető eszköz, most viszont megjött a vetélytárs, amely abban biztos, többet tud, hogy elcsúsztatható QWERTY gombsort is kapott.

LG GW620
[+]

A Mobile World Congress összefoglalójában is megemlítettük, hogy felmérések szerint az elmúlt évben a teljes, fizikai billentyűzettel ellátott okostelefonok piaca 250%-kal bővült, ami azt jelzi, hogy az érintős trendek mellett egyre többen jönnek rá arra, hogy a legfrankóbb szövegbevitel mégiscsak a fizikailag is jelen lévő gombsorral valósítható meg a legjobban. Nem csoda tehát, ha az LG is ilyen eszközt rakott össze: ha már Android, akkor adjuk meg a júzereknek azt, amire a jelek szerint vágynak. Hogy ez mennyire sikerült, az a következő oldalakon ki fog derülni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés