- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
caverinha #578 üzenetére
Próbáld meg előbb egy GPS vizsgáló prg-vel ellenőrizni, van-e valóban vétel - engedélyezés állapota, jelerősség stb. Ha poziciót talál, akkor indítsd az IGO-t. ( egyébként ha engedélyezve van a GPS vétel, akkor találnia kellene az IGO-nak is.) Nem kell mást bekapcsolni hozzá pl AGPS rásegítés.
A napokban nekem is feltűnt, hogy az X10 néhány napja még nagyon gyorsan felállt a tetőtéri szobában is, most meg ki kellett tennem a terasz asztalra, percek kellettek hozzá, hogy pozicionáljon. Nem tudom az okát, talán a sok esőfelhő.
Bár most kipróbáltam, tetőtérben az X10 10 mp alatt 8 holdat talált és felállt. Ugyanez GW-nél 55 mp, ugyancsak a tető alatt. Innentől símán fut az IGO is. Szolnokon most is esőfelhők vannak.
-
Saccco
nagyúr
válasz
caverinha #333 üzenetére
Én a LockBot-ot használtam, de elegem lett belőle, mert ette az akksit...
Visszatértem a gyári feloldásmintás megoldáshoz, ez nem oldódik fel csak úgy.
Beállítások -> Biztonság és GPS -> Képernyő feloldás minta
Itt lehet beállítani.Amúgy a keylockba is biztos van olyan, hogy csak a power gombra ébredjen fel.
polu123:
BT fájlküldés tényleg nem megy, de ez az Android 1.5 hibája, ha jól tudom. -
Saccco
nagyúr
válasz
caverinha #331 üzenetére
Sound Manager-rel lehet.
Van benne nemitó widget is. Programozható, hogy mikor minek legyen hangja. Hasznos app.QR:
ui:
Tapasztalat, Lock Bot-ot ne használj, mert megeszi az akksi időt. Sokszor bekapcsolja a kijelzőt amikor nem kéne, pedig lehet benne tiltani... elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG első Android rendszerű gépén rögtön saját fejesztésű a kezelőfelület. A QWERTY gombsor pedig hibátlan.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest