Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
De jó, egyre jobban zavarodok össze, hogy majd melyiket is vegyem... Most várok
Hátha megint kijön valami új, mókás kis LGQWERTY, Android, HD videó és már venném is
-
-
wolruf
őstag
Szia! Köszi!
Most épp' idomítom magam, hogy elég lehet ennek a ,,videós'' tudása is, de egyelőre nem megyA többi androidból pedig hiányzik a qwerty. Az itt rettenetesen nagyot dob. Azt hiszem jegelem az androidos teló beszerzését, míg ebből nem lesz egy 2.1-es, vagy nem jön ki valami hasonló, de multimédiában komolyabb cucc. Mint lejjebb valaki már írta, én is több évre vennék telcsit, akkor pedig nem árt, ha minden elképzelt elvárásomnak megfelel (mint a Nokia 6500s, csak az a használat során gusztustalanra kopott, cserélni pedig a burkolatot (már) nem éri meg nekem). Addig irigykedem rátok a GW620 miatt
-
wolruf
őstag
Szia!
Légyszi írd le kérlek, hogy a kamerája milyen. Tudom, ne videózásra vegyen ilyet az ember, de nálam azért fontos dolog, nyaralásokkor nagyon-nagyon jópofa tud lenni, ha a telcsi tud videózni valamennyire. Ami most van nálam Androidos kütyü, az 720x480-ban vesz fel, ami impresszív. Ez tud ennyit? A Nokia 6500s-em pedig 640x480, ami számomra elég is. De a 352x284 pl. kevés lenne. Köszönöm előre is!
-
wolruf
őstag
Sikerült szereznem egy kis időre egy teljesen más márkájú Android telót, nekem rettenetesen tetszik. Egész este nyomogattam, örültem neki, hogy milyen jó is ez, bár SIM kártyát még bele sem tettem, eddig csak Wifin néztem
Aztán most elolvastam amit írtál, hogy rájöttem, hogy csak a telefonos funkciókat nem néztem még. Teljesen el is felejtettem, hogy egy telefonMa megnézem ezeket a részeket is, bár biztos vagyok benne, hogy letölthető rá valami offline naptár is. Remélem
Amúgy kegyetlen jó dolog ez, bár a nálam levő kütyü a 800x480-as mezőnybe tartozik, tehát kicsit félek az LG leendő kisebb felbontásától
Bár ez a 800x480-as dög meg fizikailag túl nagy. Sőt, rettenetesen... (típust inkább nem írok
)
-
wolruf
őstag
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy most a kamerája milyen felbontással vesz fel videót. Tud 720x480-at? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG első Android rendszerű gépén rögtön saját fejesztésű a kezelőfelület. A QWERTY gombsor pedig hibátlan.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest