- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
Silenzio #713 üzenetére
Jaja, én is alá tudom támasztani. Bár bíztam benne, hogy hasonló lesz, mint a telefonoknál, hogy kell pár töltési ciklus, amíg beáll. De most már 3+ után nem bízom ebben.
Tegnap este töltöttem fel, és most vagyok 52%-on. Így ez valószínűleg nem bírja ki a két napot. Pedig előtte meg volt a 2 és fél nap. -
r0by
addikt
válasz
Silenzio #697 üzenetére
Ok, megtaláltam. De elég érdekesen működik. Nem jelzi, hogy megynyomtam az ikont, így bizonytalan vagyok, hogy veszi-e az adást. Aztán egyszercsak 5+ másodperc múlva írja, hogy átvált movie módra.
Aztán most reggel kb. 3 perc alatt tért észhez movie módból. Legalábbis látszólag, újra kellett indítani.. Legszívesebben földhöz vágtam volna annyira felidegesített
Ma sajna nem lesz rá időm, de holnap keresni fogom rá a módot, hogy hogyan lehet visszatéri 1.3-ra. -
akooos
veterán
válasz
Silenzio #636 üzenetére
Szerintem ez nagyon szélsőséges példa. 3x voltam az LG központi szervizében és mindig nagyon korrekt, segítőkész, hozzáértő emberek ültek ott. A hozzáállásuk is korrekt, hiszen a garancia lejárta után 2 héttel is ingyenesen javítottak telefont, fődarab cserével. Ez nem csak egy esetben fordult elő.
Ami az órát illeti: szerintem a szenvedő fél kifogott egy rossz órát. Nekem is lett már vízes, többször. Zuhanyozni nem szoktam benne, de volt rá példa hogy 20 percet bicikliztem szakadó esőben az órával a karomon, mire hazaértem. Semmi baja nem lett, azóta is hibátlanul szuperál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen házat vegyek?
- Ubuntu Linux
- Hobby elektronika
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest