- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
csabicska #694 üzenetére
Ne várd.. Most reggel nyomkodtam kicsit. Majdhogynem használhatatlan lett az óra. Meg őszülök, mire bármit is csinál, pedig factory reset is volt. Ha nem lehet downgradelni, akkor kb. ki lehet dobni a kukába az egészet
Amit használtam watch face-t, az most nem használható. De nincs benne például movie mód sen, pedig én este mindig azt használtam. -
r0by
addikt
válasz
csabicska #692 üzenetére
Nekem magától felajánlotta, jött az értesítés, hogy van új frissítés. Azt hittem, hogy csak a szokásos havi security patch. Azt nem tudom, hogy hogyan lehetne meggyorsítani. De szép lassan úgy is mindenkihez el fog jutni.
Viszont sajna nálam kellett egy gyári visszállítás, mert mindehol nagy volt a lag. -
mistvan68
tag
válasz
csabicska #687 üzenetére
Szia!
Igen normális,amit csinál.
Nem tudom hogyan kaptad kézhez,de ezt úgy szokták eladni,hogy alaphelyzetbe állítják az órát(Default=Gyári beállítások).
Szerintem ez ennél nem nem volt vagy Te pakoltál rá jónéhány app-ot az összepárosított telefonon az Android Wear segítségével.
Frissített több lépcsőben a legújabb Android Wear-re és közben mindannyiszor újrarakja az app-okat is,ezért látod a 42 vagy 50 jelzéseket,mert akkor rakja újra őket és írja,hogy 1,2,3 stb.-42 vagy már 50-ből.
Ez ilyenkor elég hosszadalmas,célszerű frissítések előtt teljesen feltölteni az órá!Üdv.István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest