- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Részben igazat adok az előttem szólónak. Az én véleményem viszont az, ha kell egy jó telefon olcsón, akkor amiket kipróbáltam az utóbbi időben (Sony z1c és z2, Lg Flex2 és G4) mind megkapható ebben az ársávban és jók. Páromnak most is z1c-je van (ezen telók közül a leggyengébb), igaz, nem hardcore user, de tökéletesen meg van elégedve vele.
Kimondottan a Flex 2-ről meg azt tudom mondani, ha nem raksz rá tonnányi appot vagy nem nagy appokat teszel fel, akkor szerintem bőven jó választás. Én azért váltam meg tőle, mert akkoriban éppen nem fértem el 8 gigán appokkal úgy, hogy minden más kártyán volt, zene, fényképek, videók. Fent volt NFS meg még vagy két játék a sok kis app mellett, és hiába nyomod arra, hogy kártyára áthelyezed az appot, a 2gigás NFS-ből áttett vagy 3,5 megát.
Tehát ha ez nem akadály, szerintem még egy jó ideig használható lesz ez a telefon. Igaz, akkor már ennyi pénzért G4-et keresnék, max. hozzá tennék még pár ezrest. Viszont vigyázz, menj a fórumjába olvasni bővebben, ha rászánod magad. -
musicryder
tag
Hello...
Őszinte leszek és rövid...
Ha hosszú távon gondolkozol akkor felejtsd el... Jövő év elején lesz 2 éves ez a modell és hiába jó, meg használható azért érződik a telefonoknál az idő múlása... 2-2,5 év elteltével egy csúcsmodellt is maximum középkategóriás telefonnak titulálnék, mert lehet, hogy nincsenek akkora megkötések a 2 éves csúcsmodelleknél, mint az épp aktuális év középkategória modelljeinél, de kb egy szinten vannak...
És középkategóriás telefont ha az ember allergiás a kisebb-nagyobb megkötésekre maximum 1 évig tud nyugodtan használni...itt megjegyezném, hogy magamból indultam ki, mert én is sokáig középkategórizáltam ( az utolsó ilyen modellem az Xperia M2 volt ), de azokat is maximum másfél évig kínoztam... ( az M2-vel se volt komolyabb gondom, csak csupán a gyakoribb újraindítgatás, néha meg-megdöccenő menü, stb, stb ) Én tavaly vettem egy Flex 2-t... megjegyzem ég és föld volt a különbség az M2 után és komolyan érződött, hogy épp egy aktuális csúcsmodellt tartok a kezemben ( ez főként a mindennapi használatnál érződik ), viszont idén nyáron egyéb okok miatt megváltam tőle...
Lehet, hogy mások máshogy fognak vélekedni, de én a fentebb említett okok miatt már nem venném meg... Viszont ha az apróbb megkötésekkel ki tudsz békélni ( ami mondjuk 0,5-1 év múlva jelentkeznek ) akkor szerintem nyugodtan vedd meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest