- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Luissimo #1245 üzenetére
Bocsáss meg, és a többiek is, az offhuszár elhamarkodott és degradáló minősítő volt, nem kellett volna.
Én sem gondoltam, hogy egy feltételezhető váltás "papírra" vetése ekkora off-görgeteget indít, mint ahogy azt sem, hogy hetek óta egyszer nem nézek fel fél napig és ez történik egy amúgy nagyon fegyelmezett topikban.
-
gipsztigris
addikt
-
kristof_
tag
válasz
Luissimo #1235 üzenetére
Először is gratulálok ahhoz a stílushoz amivel válaszoltál, de ezen most túllépek.
Másodszor volt és gyanítom lesz is még Kínából rendelt telefonom (a jelenlegi tabletem is az) és te most kiszúrtál egy telefont, aminek nagy az aksija....grat...nem ez az első telefon ami ilyen. A kíni telóknak meg 80%-a duálSIM-es. MTK proci 8magja megfelel a Snapdragon 4magjának erősségben, attól sem fogok hasra esni.
Az Ulefon pont nem az a márka amit én nyugodt szívvel megvennék. Egy kővel 80 ilyen kis céget eltalálsz aki adja ki a jobbnál jobban hangzó telefonjait(Elephone, Doogee, Cubot, UMI...), de nem biztos, hogy azt fogod kapni amit ígérnek. Én személy szerint inkább maradok a nevesebb Kínai cégeknél. Igen, papírforma gyönyörű és bekapcsolás után nagyon pörgős, de miután belakja az ember nagyon döcögni fog. De hajrá rendeld meg és írd le a tapasztalatod, mert szeretem ezeket a telefonokat. Ne legyen igazam és használd egészséggel.
Az általad linkelt cikk, ha ezt lehet annak nevezni mégis mi? Pár mondatban leírja a specifikációt. És? Ezzel mégis mit akartál? Ez nem egy teszt. Az "írója" meglátta a telefont (egész biztos vagyok bennem, hogy nem rendelte meg és használta) és leírta azt amit a gyártó leírt a telefonról. -
válasz
Luissimo #1237 üzenetére
Hardveresen és külsőleg nem rosszak az Ulefone telók,én is nézegettem már őket,de 1 valami tántorított el tőlük és az nem más mint a op rendszer.Több külföldi oldalon is írtak már az ulefone-okon futó droidról és hát az optimalizáció nem az erősségük.
Szép dolog a specifikációs lista az ilyen telefonoknál,de hiába bika a hardver ha a rendszertől agyérgörcsöt kap a tulaj. -
Dealer95
őstag
válasz
Luissimo #1235 üzenetére
Attól hogy papíron szép az a leírás még nem garantálja hogy az egy jó készülék..sőt...
Support, gari, minőség.... nem hinném hogy bármelyikben normáisat tudna nyújtani.Na meg a VÁM+ÁFA... hiába csúszik át a fele stb... akkor is. Ha legálisan akarod úgymond, azt is add hozzá.
-
haris
őstag
válasz
Luissimo #1230 üzenetére
Én köszönöm a lehetőséget, de kihagynám.
Szerintem nem egy kategória a Flex 2-vel, de ha te úgy érzed, akkor hajrá, vedd meg.
És te se vedd trollkodásnak. Egyszerűen amit eddig olvastam teszteket a márkáról, abból számomra komolytalan cég benyomását kelti. Persze ez változhat.Ha valaki emlékszik, az LG is Goldstar-ként kezdett nagyon régen, és akkoriban inkább volt olcsónak, mint minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest