- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aya
addikt
Nálam van még a G2 is, és mellé raktam a flex 2-öt, tényleg mintha jobb lenne a képe, de... az ív is közre játszhat, illetve alacsonyabb a ppi értéke az azonos felbontás nagyobb kijelző miatt.
Rájöttem a színtonus automata beállitást hol lehet kilőni azóta nincs bajom vele.
-
kelly416
veterán
Én nem biztos, hogy fóliáért rohangálnék, bár szokások és tapasztalatok kérdése, de nem olyan a kijelző mint a vaj, nem egykönnyen lesz baja. Az öngyógyító hátlapod hamarabb lesz karcos.
Szerintem.
Dealer95:
Minimálissal nagyobb a ház, fél collal nagyobb a kijelző. BATÁRNAGY!De tényleg, a Flex 2 picivel kisebb, de kerekítettebb itt-ott, jobban kézre áll. Na meg hasas volt vagy két napig, de ezt már írtam. Amúgy a kamerája űberbrutálmódon jobban tetszik, és nem a képek minősége miatt, hanem leginkább a rengeteg beállítása miatt. Bár nem elhanyagolható, hogy szebb képeket csinál, főleg sötétben. Hiányzik a távirányító és az amoled. Ez is max. addig marad, ameddig el nem jön a motoros szezon, akkor vagy mellé, vagy helyette veszek újra egy z1c-t, mert minden évben legalább egyszer gatyára ázok motoron, nem hiányzik, hogy ott haljon a z2pro. De nagyon tetszik. Na meg az üzemidő... ugyanolyan felhasználás mellett, mi mellett a Flex 30% körül volt estére, ez második estére esett 40% alá. Ja? Közelébe sincs a vakuja a Flex vakujának, azzal 30 méterről rám szóltak, hogy ne világítsak (zseblámpa), ezzel nem nagyon ugyat meg a kutya sem 20 méterről sem. Dióhéjban ennyi.
gipsztigris:
Note 3 után Flex 2? Kíváncsi leszek a véleményedre.aya:
Csak vigyázz, nehogy a G2 eladása után megmaradt pénzmag újabb telefon melegágya legyen. -
Az uzemidoben szerintem nincs kulonbseg.. Foleg mert az enyem 1 ev alatt napi 2 toltessel a vegen mar nem volt a tappon..
De szamomra ez mindenben jobb... Egyedul a fenyero szabalyzo ami nagyon hervadt.. Arra progit hasznalok, hogy lejebb tudjam venni. Max a hajlitott kijelzot kell kicsit szokni, mert az elejen fura lehet a gepeles es a latvany is. Ha nem jonne ra tobb frissites se fakadnek sirva... 60k t nekem nagyon megerte ez a telefon.. De meg ujonnan a 80k t is megeri... Volt egy meizu mx4 pro-m.. Annak azert a qhd s kijelzoje jobb volt, de maga a telefon egy otvar hulladek szoftveresen... Na mind1 az mas tortenet... A lenyeg, hogy sokxor levolt irva, hogy ez a telefon a legjobb vetel jelenleg ar-ertekben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest